Birman-maniacs

Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις...
Ασε δεν θελω να το σκεφτω......θα στεναχωρηθω. Ετσι και αλλιως δεν αλλαζω, παντα θα μου αρεσει να φιλοξενω και να σκιζομαι για τους φιλοξενουμενους μου, και ας μην μου το ανταποδιδουν...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό...
Καλα ειναι...εχεις και στα ποδια σου τη θαλασσα...θα εχεις θεα στη παραλια? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα ειναι...εχεις και στα ποδια σου τη θαλασσα...θα εχεις θεα στη παραλια? :hmm:
Ναι...Άπλετη!! :up:
Μου άρεσε επειδή είναι κοντά στο λιμάνι αλλά σε μια πανέμορφη ήσυχη παραλία δηλ. κοντά στη ζωή του νησιού αλλά και σε ήσυχο μέρος με θέα το γραφικό λιμανάκι κι απέναντι το κάστρο που το βράδυ φωτίζεται και είναι ένα όνειρο!

patmos_07.jpg
patmos_01.jpg

Ασε δεν θελω να το σκεφτω......θα στεναχωρηθω. Ετσι και αλλιως δεν αλλαζω, παντα θα μου αρεσει να φιλοξενω και να σκιζομαι για τους φιλοξενουμενους μου, και ας μην μου το ανταποδιδουν...:/:
ναι αλλά όπως κι εμένα, σε στεναχωρεί όταν δεν είναι κι εκείνοι εντάξει... :/: κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό! :)

ναι αλλά όπως κι εμένα, σε στεναχωρεί όταν δεν είναι κι εκείνοι εντάξει... :/: κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό! :)
Ακριβως ...:up:. Θα βρουμε απο καποιους αλλους την ''ανταποδοση'' που - κακα τα ψεμματα - την εχουμε αναγκη μερικες φορες.:)

Ναι...Άπλετη!! :up:
Μου άρεσε επειδή είναι κοντά στο λιμάνι αλλά σε μια πανέμορφη ήσυχη παραλία δηλ. κοντά στη ζωή του νησιού αλλά και σε ήσυχο μέρος με θέα το γραφικό λιμανάκι κι απέναντι το κάστρο που το βράδυ φωτίζεται και είναι ένα όνειρο!

patmos_07.jpg
patmos_01.jpg
Απλα τελειο!!!!!!!!!! :up::up:

Απλα τελειο!!!!!!!!!! :up::up:
Οταν γυρίσουμε θα σου πω τις πραγματικές μου εντυπώσεις!;)
Τώρα με έχει καταβάλει και ο ενθουσιασμός!:)

Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! :blink:
βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια...

Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? :hmm:

Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! :blink:
βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια...

Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? :hmm:
65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη :)

65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη :)
Super!!! Λατρεύω το πρωί τα corn flakes!! :up:

Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. :)
Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!!

Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. :)
Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!!
πολύ καλή λύση και για τη μαμά και για τα γατάκια! :up:

Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' :D

Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! :lol:

Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! :)

Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! :up::lol:
Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος!

Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! :up::lol:
Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος!
Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι:up::up:

Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι:up::up:

Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! :lol:

Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! :lol:
Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! ;);):up::up: Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? :hmm:

Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! ;);):up::up: Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? :hmm:
Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back