Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #22.481 21-08-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Click για ανάπτυξη... Ασε δεν θελω να το σκεφτω......θα στεναχωρηθω. Ετσι και αλλιως δεν αλλαζω, παντα θα μου αρεσει να φιλοξενω και να σκιζομαι για τους φιλοξενουμενους μου, και ας μην μου το ανταποδιδουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #22.482 21-08-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι...εχεις και στα ποδια σου τη θαλασσα...θα εχεις θεα στη παραλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.483 21-08-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ειναι...εχεις και στα ποδια σου τη θαλασσα...θα εχεις θεα στη παραλια? Click για ανάπτυξη... Ναι...Άπλετη!! Μου άρεσε επειδή είναι κοντά στο λιμάνι αλλά σε μια πανέμορφη ήσυχη παραλία δηλ. κοντά στη ζωή του νησιού αλλά και σε ήσυχο μέρος με θέα το γραφικό λιμανάκι κι απέναντι το κάστρο που το βράδυ φωτίζεται και είναι ένα όνειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.484 21-08-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε δεν θελω να το σκεφτω......θα στεναχωρηθω. Ετσι και αλλιως δεν αλλαζω, παντα θα μου αρεσει να φιλοξενω και να σκιζομαι για τους φιλοξενουμενους μου, και ας μην μου το ανταποδιδουν... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά όπως κι εμένα, σε στεναχωρεί όταν δεν είναι κι εκείνοι εντάξει... κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #22.485 21-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αλλά όπως κι εμένα, σε στεναχωρεί όταν δεν είναι κι εκείνοι εντάξει... κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό! Click για ανάπτυξη... Ακριβως .... Θα βρουμε απο καποιους αλλους την ''ανταποδοση'' που - κακα τα ψεμματα - την εχουμε αναγκη μερικες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:27 Η Αντα έγραψε: #22.486 21-08-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...Άπλετη!! Μου άρεσε επειδή είναι κοντά στο λιμάνι αλλά σε μια πανέμορφη ήσυχη παραλία δηλ. κοντά στη ζωή του νησιού αλλά και σε ήσυχο μέρος με θέα το γραφικό λιμανάκι κι απέναντι το κάστρο που το βράδυ φωτίζεται και είναι ένα όνειρο! Click για ανάπτυξη... Απλα τελειο!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.487 21-08-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα τελειο!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οταν γυρίσουμε θα σου πω τις πραγματικές μου εντυπώσεις! Τώρα με έχει καταβάλει και ο ενθουσιασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.488 21-08-08 11:30 Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Η Αντα έγραψε: #22.489 21-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Click για ανάπτυξη... 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.490 21-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Click για ανάπτυξη... Super!!! Λατρεύω το πρωί τα corn flakes!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #22.491 21-08-08 11:36 Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.492 21-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ καλή λύση και για τη μαμά και για τα γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #22.493 21-08-08 11:42 Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #22.494 21-08-08 11:44 Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Click για ανάπτυξη... Ασε δεν θελω να το σκεφτω......θα στεναχωρηθω. Ετσι και αλλιως δεν αλλαζω, παντα θα μου αρεσει να φιλοξενω και να σκιζομαι για τους φιλοξενουμενους μου, και ας μην μου το ανταποδιδουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #22.482 21-08-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι...εχεις και στα ποδια σου τη θαλασσα...θα εχεις θεα στη παραλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.483 21-08-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ειναι...εχεις και στα ποδια σου τη θαλασσα...θα εχεις θεα στη παραλια? Click για ανάπτυξη... Ναι...Άπλετη!! Μου άρεσε επειδή είναι κοντά στο λιμάνι αλλά σε μια πανέμορφη ήσυχη παραλία δηλ. κοντά στη ζωή του νησιού αλλά και σε ήσυχο μέρος με θέα το γραφικό λιμανάκι κι απέναντι το κάστρο που το βράδυ φωτίζεται και είναι ένα όνειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.484 21-08-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε δεν θελω να το σκεφτω......θα στεναχωρηθω. Ετσι και αλλιως δεν αλλαζω, παντα θα μου αρεσει να φιλοξενω και να σκιζομαι για τους φιλοξενουμενους μου, και ας μην μου το ανταποδιδουν... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά όπως κι εμένα, σε στεναχωρεί όταν δεν είναι κι εκείνοι εντάξει... κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #22.485 21-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αλλά όπως κι εμένα, σε στεναχωρεί όταν δεν είναι κι εκείνοι εντάξει... κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό! Click για ανάπτυξη... Ακριβως .... Θα βρουμε απο καποιους αλλους την ''ανταποδοση'' που - κακα τα ψεμματα - την εχουμε αναγκη μερικες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:27 Η Αντα έγραψε: #22.486 21-08-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...Άπλετη!! Μου άρεσε επειδή είναι κοντά στο λιμάνι αλλά σε μια πανέμορφη ήσυχη παραλία δηλ. κοντά στη ζωή του νησιού αλλά και σε ήσυχο μέρος με θέα το γραφικό λιμανάκι κι απέναντι το κάστρο που το βράδυ φωτίζεται και είναι ένα όνειρο! Click για ανάπτυξη... Απλα τελειο!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.487 21-08-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα τελειο!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οταν γυρίσουμε θα σου πω τις πραγματικές μου εντυπώσεις! Τώρα με έχει καταβάλει και ο ενθουσιασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.488 21-08-08 11:30 Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Η Αντα έγραψε: #22.489 21-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Click για ανάπτυξη... 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.490 21-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Click για ανάπτυξη... Super!!! Λατρεύω το πρωί τα corn flakes!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #22.491 21-08-08 11:36 Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.492 21-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ καλή λύση και για τη μαμά και για τα γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #22.493 21-08-08 11:42 Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #22.494 21-08-08 11:44 Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι...εχεις και στα ποδια σου τη θαλασσα...θα εχεις θεα στη παραλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.483 21-08-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ειναι...εχεις και στα ποδια σου τη θαλασσα...θα εχεις θεα στη παραλια? Click για ανάπτυξη... Ναι...Άπλετη!! Μου άρεσε επειδή είναι κοντά στο λιμάνι αλλά σε μια πανέμορφη ήσυχη παραλία δηλ. κοντά στη ζωή του νησιού αλλά και σε ήσυχο μέρος με θέα το γραφικό λιμανάκι κι απέναντι το κάστρο που το βράδυ φωτίζεται και είναι ένα όνειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.484 21-08-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε δεν θελω να το σκεφτω......θα στεναχωρηθω. Ετσι και αλλιως δεν αλλαζω, παντα θα μου αρεσει να φιλοξενω και να σκιζομαι για τους φιλοξενουμενους μου, και ας μην μου το ανταποδιδουν... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά όπως κι εμένα, σε στεναχωρεί όταν δεν είναι κι εκείνοι εντάξει... κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #22.485 21-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αλλά όπως κι εμένα, σε στεναχωρεί όταν δεν είναι κι εκείνοι εντάξει... κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό! Click για ανάπτυξη... Ακριβως .... Θα βρουμε απο καποιους αλλους την ''ανταποδοση'' που - κακα τα ψεμματα - την εχουμε αναγκη μερικες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:27 Η Αντα έγραψε: #22.486 21-08-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...Άπλετη!! Μου άρεσε επειδή είναι κοντά στο λιμάνι αλλά σε μια πανέμορφη ήσυχη παραλία δηλ. κοντά στη ζωή του νησιού αλλά και σε ήσυχο μέρος με θέα το γραφικό λιμανάκι κι απέναντι το κάστρο που το βράδυ φωτίζεται και είναι ένα όνειρο! Click για ανάπτυξη... Απλα τελειο!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.487 21-08-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα τελειο!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οταν γυρίσουμε θα σου πω τις πραγματικές μου εντυπώσεις! Τώρα με έχει καταβάλει και ο ενθουσιασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.488 21-08-08 11:30 Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Η Αντα έγραψε: #22.489 21-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Click για ανάπτυξη... 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.490 21-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Click για ανάπτυξη... Super!!! Λατρεύω το πρωί τα corn flakes!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #22.491 21-08-08 11:36 Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.492 21-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ καλή λύση και για τη μαμά και για τα γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #22.493 21-08-08 11:42 Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #22.494 21-08-08 11:44 Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ειναι...εχεις και στα ποδια σου τη θαλασσα...θα εχεις θεα στη παραλια? Click για ανάπτυξη... Ναι...Άπλετη!! Μου άρεσε επειδή είναι κοντά στο λιμάνι αλλά σε μια πανέμορφη ήσυχη παραλία δηλ. κοντά στη ζωή του νησιού αλλά και σε ήσυχο μέρος με θέα το γραφικό λιμανάκι κι απέναντι το κάστρο που το βράδυ φωτίζεται και είναι ένα όνειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.484 21-08-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε δεν θελω να το σκεφτω......θα στεναχωρηθω. Ετσι και αλλιως δεν αλλαζω, παντα θα μου αρεσει να φιλοξενω και να σκιζομαι για τους φιλοξενουμενους μου, και ας μην μου το ανταποδιδουν... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά όπως κι εμένα, σε στεναχωρεί όταν δεν είναι κι εκείνοι εντάξει... κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #22.485 21-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αλλά όπως κι εμένα, σε στεναχωρεί όταν δεν είναι κι εκείνοι εντάξει... κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό! Click για ανάπτυξη... Ακριβως .... Θα βρουμε απο καποιους αλλους την ''ανταποδοση'' που - κακα τα ψεμματα - την εχουμε αναγκη μερικες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:27 Η Αντα έγραψε: #22.486 21-08-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...Άπλετη!! Μου άρεσε επειδή είναι κοντά στο λιμάνι αλλά σε μια πανέμορφη ήσυχη παραλία δηλ. κοντά στη ζωή του νησιού αλλά και σε ήσυχο μέρος με θέα το γραφικό λιμανάκι κι απέναντι το κάστρο που το βράδυ φωτίζεται και είναι ένα όνειρο! Click για ανάπτυξη... Απλα τελειο!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.487 21-08-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα τελειο!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οταν γυρίσουμε θα σου πω τις πραγματικές μου εντυπώσεις! Τώρα με έχει καταβάλει και ο ενθουσιασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.488 21-08-08 11:30 Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Η Αντα έγραψε: #22.489 21-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Click για ανάπτυξη... 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.490 21-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Click για ανάπτυξη... Super!!! Λατρεύω το πρωί τα corn flakes!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #22.491 21-08-08 11:36 Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.492 21-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ καλή λύση και για τη μαμά και για τα γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #22.493 21-08-08 11:42 Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #22.494 21-08-08 11:44 Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε δεν θελω να το σκεφτω......θα στεναχωρηθω. Ετσι και αλλιως δεν αλλαζω, παντα θα μου αρεσει να φιλοξενω και να σκιζομαι για τους φιλοξενουμενους μου, και ας μην μου το ανταποδιδουν... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά όπως κι εμένα, σε στεναχωρεί όταν δεν είναι κι εκείνοι εντάξει... κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #22.485 21-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αλλά όπως κι εμένα, σε στεναχωρεί όταν δεν είναι κι εκείνοι εντάξει... κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό! Click για ανάπτυξη... Ακριβως .... Θα βρουμε απο καποιους αλλους την ''ανταποδοση'' που - κακα τα ψεμματα - την εχουμε αναγκη μερικες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:27 Η Αντα έγραψε: #22.486 21-08-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...Άπλετη!! Μου άρεσε επειδή είναι κοντά στο λιμάνι αλλά σε μια πανέμορφη ήσυχη παραλία δηλ. κοντά στη ζωή του νησιού αλλά και σε ήσυχο μέρος με θέα το γραφικό λιμανάκι κι απέναντι το κάστρο που το βράδυ φωτίζεται και είναι ένα όνειρο! Click για ανάπτυξη... Απλα τελειο!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.487 21-08-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα τελειο!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οταν γυρίσουμε θα σου πω τις πραγματικές μου εντυπώσεις! Τώρα με έχει καταβάλει και ο ενθουσιασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.488 21-08-08 11:30 Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Η Αντα έγραψε: #22.489 21-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Click για ανάπτυξη... 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.490 21-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Click για ανάπτυξη... Super!!! Λατρεύω το πρωί τα corn flakes!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #22.491 21-08-08 11:36 Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.492 21-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ καλή λύση και για τη μαμά και για τα γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #22.493 21-08-08 11:42 Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #22.494 21-08-08 11:44 Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αλλά όπως κι εμένα, σε στεναχωρεί όταν δεν είναι κι εκείνοι εντάξει... κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό! Click για ανάπτυξη... Ακριβως .... Θα βρουμε απο καποιους αλλους την ''ανταποδοση'' που - κακα τα ψεμματα - την εχουμε αναγκη μερικες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:27 Η Αντα έγραψε: #22.486 21-08-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...Άπλετη!! Μου άρεσε επειδή είναι κοντά στο λιμάνι αλλά σε μια πανέμορφη ήσυχη παραλία δηλ. κοντά στη ζωή του νησιού αλλά και σε ήσυχο μέρος με θέα το γραφικό λιμανάκι κι απέναντι το κάστρο που το βράδυ φωτίζεται και είναι ένα όνειρο! Click για ανάπτυξη... Απλα τελειο!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.487 21-08-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα τελειο!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οταν γυρίσουμε θα σου πω τις πραγματικές μου εντυπώσεις! Τώρα με έχει καταβάλει και ο ενθουσιασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.488 21-08-08 11:30 Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Η Αντα έγραψε: #22.489 21-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Click για ανάπτυξη... 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.490 21-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Click για ανάπτυξη... Super!!! Λατρεύω το πρωί τα corn flakes!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #22.491 21-08-08 11:36 Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.492 21-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ καλή λύση και για τη μαμά και για τα γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #22.493 21-08-08 11:42 Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #22.494 21-08-08 11:44 Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...Άπλετη!! Μου άρεσε επειδή είναι κοντά στο λιμάνι αλλά σε μια πανέμορφη ήσυχη παραλία δηλ. κοντά στη ζωή του νησιού αλλά και σε ήσυχο μέρος με θέα το γραφικό λιμανάκι κι απέναντι το κάστρο που το βράδυ φωτίζεται και είναι ένα όνειρο! Click για ανάπτυξη... Απλα τελειο!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.487 21-08-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα τελειο!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οταν γυρίσουμε θα σου πω τις πραγματικές μου εντυπώσεις! Τώρα με έχει καταβάλει και ο ενθουσιασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.488 21-08-08 11:30 Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Η Αντα έγραψε: #22.489 21-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Click για ανάπτυξη... 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.490 21-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Click για ανάπτυξη... Super!!! Λατρεύω το πρωί τα corn flakes!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #22.491 21-08-08 11:36 Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.492 21-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ καλή λύση και για τη μαμά και για τα γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #22.493 21-08-08 11:42 Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #22.494 21-08-08 11:44 Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα τελειο!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οταν γυρίσουμε θα σου πω τις πραγματικές μου εντυπώσεις! Τώρα με έχει καταβάλει και ο ενθουσιασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.488 21-08-08 11:30 Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Η Αντα έγραψε: #22.489 21-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Click για ανάπτυξη... 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.490 21-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Click για ανάπτυξη... Super!!! Λατρεύω το πρωί τα corn flakes!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #22.491 21-08-08 11:36 Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.492 21-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ καλή λύση και για τη μαμά και για τα γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #22.493 21-08-08 11:42 Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #22.494 21-08-08 11:44 Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Η Αντα έγραψε: #22.489 21-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Click για ανάπτυξη... 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.490 21-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Click για ανάπτυξη... Super!!! Λατρεύω το πρωί τα corn flakes!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #22.491 21-08-08 11:36 Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.492 21-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ καλή λύση και για τη μαμά και για τα γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #22.493 21-08-08 11:42 Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #22.494 21-08-08 11:44 Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε όσους πήρα μου ζητούσαν πάνω από 140 ευρώ! βέβαια έπερνα σε πολύ περιποιημένα... όχι σε απλά δωμάτια... Εσείς Άντα πόσο θα πληρώσετε σε εκείνο το όμορφο συγκρότημα στην Άνδρο? Click για ανάπτυξη... 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.490 21-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Click για ανάπτυξη... Super!!! Λατρεύω το πρωί τα corn flakes!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #22.491 21-08-08 11:36 Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.492 21-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ καλή λύση και για τη μαμά και για τα γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #22.493 21-08-08 11:42 Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #22.494 21-08-08 11:44 Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 65 ευρω...δεν εχει πρωινο, αλλα εχει κουζινιτσα και προτιμαμε να παρουμε γαλα και κορν φλακς και να παιρνουμε πρωινο στο μπαλκονακι με θεα τη πολη Click για ανάπτυξη... Super!!! Λατρεύω το πρωί τα corn flakes!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #22.491 21-08-08 11:36 Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.492 21-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ καλή λύση και για τη μαμά και για τα γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #22.493 21-08-08 11:42 Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #22.494 21-08-08 11:44 Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.492 21-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ καλή λύση και για τη μαμά και για τα γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #22.493 21-08-08 11:42 Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #22.494 21-08-08 11:44 Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα η μητερα μου αρχισε να εχει μια πιο θετικη προσεγγιση στο θεμα των γατιων....και θα περναει εκεινη να τα βλεπει. Θα εχω μια λεκανη με αμμο και οταν θα ερχεται αντι να τη καθαριζει - και να γκρινιαζει μετα - θα εχω μια δευτερη καθαρη στο μπανιο, και απλα θα βαλει τη καθαρη, ενω τη βρωμικη θα πεταει στο μπαλκονι!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ καλή λύση και για τη μαμά και για τα γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #22.493 21-08-08 11:42 Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #22.494 21-08-08 11:44 Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να δεις κουτουλιες που τις κανει ο Αλφι οταν ερχεται, στην ουσια βαζει το κεφαλι του στη παλαμη της , σαν να λεει '' αντε τωρα να ξεφυγεις, πουρρρρρρρ χαιδεψε με '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #22.494 21-08-08 11:44 Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αλλαγη ειδα και στην Πισου που εχει παρει θαρρος - μαλλον επειδη βλεπει τη χονδρομπαλιτσα να κυλιεται κ να παιρνει ολη τη προσοχη - κατεβαινει σχεδον αμεσως .....Μεχρι και στη μαμα μου κανει γλυκες, οπου παει η μητερα μου τρεχουν αυτα απο πισω, μεγαλη πλακα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.495 21-08-08 11:47 Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτές τις κουτουλιές στη χούφτα και τα πατωματοσφουγγαρίσματα τα κάνει κι ο Μορφέας προκειμένου να τον χαιδέψεις, ενώ η Καλυψώ χύνεται κατευθείαν στην αγκαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.496 21-08-08 11:51 Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:18 Η Αντα έγραψε: #22.497 21-08-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω καταχαρεί με τα σαμαράκια που θα τους πάρω... έτσι θα κατεβαίνουμε στο κήπο παρέα με τα γατονάκια μας και θα συμετέχουν κι αυτά στις οικογενειακές μας στιγμές χωρίς το φόβο να φύγουν και να χαθούν... δοκίμασα αυτό το μεγαλούτσικο που πήρα και θα το αλλάξω χθες στο Μορφέα και περπαταγε μαζί μου σαν το σκύλο! Εχει πολλές μυρωδιές για εξερεύνηση κάτω ο κήπος! Click για ανάπτυξη... Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.498 21-08-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περπατουσε διπλα σου?? λες να φερω τον Αλφι να τον βγαζεις βολτα και αυτον ?? χι χι Click για ανάπτυξη... Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:32 Η Αντα έγραψε: #22.499 21-08-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1123 1124 1125 1126 1127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1125 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχή δεν κατάλαβε τι γινόταν και ξάπλωσε... όταν του έβαλα όμως "δολώματα" για εξερεύνηση τσίμπησε κι άρχισε να περιφέρεται μυρίζοντας και εξερευνώντας... δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.500 21-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε βεβαια, ηρθες σε μενα , κρατησες σημειωσεις και αναβαθμισες το τροπο!!!!!!! Το θεμα ειναι, μετα την εξερευνηση τον αφηνεις να ξαναπαει στο κρεβατι σου ή οχι?? Γιατι τωρα που τα εχω μονο στο σπιτι, δεν με προβληματιζει αυτο...αν τα βγαλω εξω, ομως?? Click για ανάπτυξη... Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.