Birman-maniacs

Αχχ μάλλον εχουμε πήξει όλες στη δουλειά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

που ειστε πάλι?χτες λυσσάξατε με τα ποιηματάκια, σήμερα νέκρα!σας αφήνω παω να την πέσω λίγο με το χουρχουρίνι!

Έτσι, ε; Άλλοι στο μεροκάματο και η κερία στο σπίτι να κοιμάται τα μεσημέρια αγκαλιά με τη ζουζού...:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως ειναι η καλύτερή της τώρα που εισαι μαζί της...θα την έχεις τρελανει στις αγκαλίτσες, μια χαρα τα κακομαθαίνουμε !!

Έτσι, ε; Άλλοι στο μεροκάματο και η κερία στο σπίτι να κοιμάται τα μεσημέρια αγκαλιά με τη ζουζού...:cry:

:lol::lol::lol:
Φωτεινή, οι Γερμανίδες μου γράψανε σήμερα πόσο περήφανες είναι που δίνουν σε σένα ένα γατάκι... χαιρετούν όλους τους Birmaniacs και λένε ότι είναι ευπρόσδεκτοι για να πάρουν όποτε θελήσουν γατάκια!
Πυρροθριξ, και για σένα μου είπαν ότι όταν με το καλό γεννηθούν ένα θα είναι δικό σου, απλά έχουν τάξει άλλο ένα αρσενικό απ'αυτή τη γέννα.

Πάντως ειναι η καλύτερή της τώρα που εισαι μαζί της...θα την έχεις τρελανει στις αγκαλίτσες, μια χαρα τα κακομαθαίνουμε !!

Έχω παρατηρήσει το εξής: η Ρενάτα χαίρεται περισσότερο να κοιμόμαστε αγκαλιά τα μεσημέρια παρά το βράδυ. Και τότε έρχεται και χώνεται κάτω από το πάπλωμα και γουργουράει και ζυμώνει. Αλλά η καλύτερή της είναι το μεσημέρι τα Σαββατοκύριακα όταν νυστάζω και την πέφτω: αμέσως έρχεται κι εκείνη και το ρίχνει στον ύπνο. Μέχρι και να ροχαλίζει την έχω ακούσει:inlove:

Φωτεινή, οι Γερμανίδες μου γράψανε σήμερα πόσο περήφανες είναι που δίνουν σε σένα ένα γατάκι... χαιρετούν όλους τους Birmaniacs και λένε ότι είναι ευπρόσδεκτοι για να πάρουν όποτε θελήσουν γατάκια!
Πυρροθριξ, και για σένα μου είπαν ότι όταν με το καλό γεννηθούν ένα θα είναι δικό σου, απλά έχουν τάξει άλλο ένα αρσενικό απ'αυτή τη γέννα.

Αγάλι αγάλι γίνεται
η αγουρίδα μέλι
και θα μας 'ρθουν οι Γερμανοί
ολάκερη αγέλη

Θα γεμίσει η Αθήνα
με γατάκια κοντά χίλια
όλα από των Ούνων τη μεριά.
Κι όταν όλα μαζωχτούν
στην Ελλάδα θα "σφαχτούν":lol:

Έχω παρατηρήσει το εξής: η Ρενάτα χαίρεται περισσότερο να κοιμόμαστε αγκαλιά τα μεσημέρια παρά το βράδυ. Και τότε έρχεται και χώνεται κάτω από το πάπλωμα και γουργουράει και ζυμώνει. Αλλά η καλύτερή της είναι το μεσημέρι τα Σαββατοκύριακα όταν νυστάζω και την πέφτω: αμέσως έρχεται κι εκείνη και το ρίχνει στον ύπνο. Μέχρι και να ροχαλίζει την έχω ακούσει:inlove:
Καλά δεν το συζητώ και εγω που ξαπλώνω τα σαβ/κα, μάχη κανουν για να παρουν την καλύτερη θέση διπλα μου...Το βραδάκι τις καθημερινές που χαζευουμε τηλεόραση, η Pisu ξαπλώνει πάνω μου και ο Αλφι δεξιά μου.:)

Αγάλι αγάλι γίνεται
η αγουρίδα μέλι
και θα μας 'ρθουν οι Γερμανοί
ολάκερη αγέλη

Θα γεμίσει η Αθήνα
με γατάκια κοντά χίλια
όλα από των Ούνων τη μεριά.
Κι όταν όλα μαζωχτούν
στην Ελλάδα θα "σφαχτούν":lol:
:lol::lol:
Μπράβο...Έπρεπε να είχαμε και smile εικονίδιο που να χειροκροτά! Ο Πυρροθρίξ έχει τέτοια.

Ζηλεύω... τα θέλω κι εγώ στο κρεβάτι μου... :(κι αυτά λυσσάνε να ανέβουν όλες τις ώρες...ανεξαρτήτως...
Αλλά έχω το κέρβερο... :(:(

Αλλά έχω το κέρβερο... :(:(

Δέσε τον κέρβερο στο γατόδεντρο και αμόλα τα ζουζούνια στο κρεβάτι! Ζεσταίνουν καλύτερα και δεν έχουν κρύα πόδια:lol::lol::lol:

Δέσε τον κέρβερο στο γατόδεντρο και αμόλα τα ζουζούνια στο κρεβάτι! Ζεσταίνουν καλύτερα και δεν έχουν κρύα πόδια:lol::lol::lol:

Ωραία ιδέα!!
Αλλά ο κακομοίρης μου.. ζεστά πόδια έχει... :hmm:ωστόσο τώρα που πιάνουν οι ζέστες μου φαίνεται όλους στο γατόδεντρο θα τους δέσω! :lol:

Κοιτάχτε ένα μπλε κοριτσάκι... :inlove:

Συνημμένα

• Blue girl 5 weeks.jpg
    Blue girl 5 weeks.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 25
Νιαου νιαου γατουλίνι...:) Ξέρεις εσυ Γιούλη!! πες οτι δεν νιαουνίζω καλά?

Ηρθα κορίτσια!υπνος ακυρώθηκε.Ηρθα να σας κανω παρέα, χαζοζουρχουρινι κοιμαται στη σιδερώστα μόνη της με την κουβερτα της.Παντως σήμερα είναι η πρώτη φορά που έκανε χαρες μου ήρθα τις άλλες φορές δεν έδινε σημασία "Α, ηρθες!" τίποτα αλλο!:(

χαζοχουρχουρίνι ήθελα να γράψω!:P

Κοιτάχτε ένα μπλε κοριτσάκι... :inlove:
που το βρήκες πάλι αυτό Γιούλη:hmm:όλο μας ανάβεις, σταμάτα :mad:

Στράβωσα τη γλώσσα μου με το χαζοζοχουρχουρινι

Ηρθα κορίτσια!υπνος ακυρώθηκε.Ηρθα να σας κανω παρέα, χαζοζουρχουρινι κοιμαται στη σιδερώστα μόνη της με την κουβερτα της.Παντως σήμερα είναι η πρώτη φορά που έκανε χαρες μου ήρθα τις άλλες φορές δεν έδινε σημασία "Α, ηρθες!" τίποτα αλλο!:(
Κάνε μια φωτο για να τη δω πάνω στη απλώστρα - εννοώ σιδερώστρα αχχ το νου στη θάλασσα - pleeaaseeeeee :redface:

ερχεται σε ένα λεπτό!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back