Birman-maniacs

Νιαου νιαου γατουλίνι...:) Ξέρεις εσυ Γιούλη!! πες οτι δεν νιαουνίζω καλά?
Καλέ η Άντα... σα γατί κανονικό νιαουρίζει!!
Αλήθεια! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

που το βρήκες πάλι αυτό Γιούλη:hmm:όλο μας ανάβεις, σταμάτα :mad:
Θα την φέρουν οι γερμανίδες στο εκτροφείο... άσε... έχω λαλήσει...:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα παιδια χθες περασατε πολυ σουπερ!!!!!!!!!!!!
περιττο να σας πω ποσο ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Θα την φέρουν οι γερμανίδες στο εκτροφείο... άσε... έχω λαλήσει...:blink:

Γιούλη κόψε τις παρέες αυτές γιατι θα μας πεθάνεις!:blink:

και αν καταλαβα καλα η βραδυα συνεχιστηκε σε ποιανου το σπιτι?????
Οποιου ηταν εχουμε τα ιδια ΒΙΒΛΙΑ!:)

να προσθεσω οτι ειστε ολες κουκλες:D
και κουκλοι βεβαιως-βεβαιως!!!!!!!!!!!

Γιούλη κόψε τις παρέες αυτές γιατι θα μας πεθάνεις!:blink:
Θα πεθάνουμε ? ή θα χρεωκοπήσουμε?? :/:

DSCN0421.jpg
να μαι!

Τι σύμπτωση!!! Κι εγώ τα ίδια έχω:lol:
Μα φυσικά και εγω!!! το dvd μου λείπει..:confused:

Θα πεθάνουμε ? ή θα χρεωκοπήσουμε?? :/:

αυτό ακριβώς το ταμείο είναι μείον:(κι εγώ τα θελω όλα.Παρεμπιπτόντως το γατόδεντρο ακόμα:mad:

:lol::lol::lol:
Φωτεινή, οι Γερμανίδες μου γράψανε σήμερα πόσο περήφανες είναι που δίνουν σε σένα ένα γατάκι... χαιρετούν όλους τους Birmaniacs και λένε ότι είναι ευπρόσδεκτοι για να πάρουν όποτε θελήσουν γατάκια!
Πυρροθριξ, και για σένα μου είπαν ότι όταν με το καλό γεννηθούν ένα θα είναι δικό σου, απλά έχουν τάξει άλλο ένα αρσενικό απ'αυτή τη γέννα.[/quote]
παντως το 1 το αρσενικο θαειναι δικο μου ε?
ή να ανησυχησω?:cry::cry::cry:

DSCN0418.jpg
και αυτη είναι η άλλη κουβέρτα της, του καναπέ, αυτή τη δαγκώνει σαν τρελή!κοιτάξτε στο στόμα το ποντικάκι, το έφαγε σας λέω!

κι εγώ τα θελω όλα.

Κορίτσια, ψυχραιμίααααα!!!! Τα ζωάκια δεν είναι βιβλία να τα κάνετε συλλογή. Κι εμένα με τρελλαίνουν τα Βιρμανάκια, αλλά δεν κάνω έτσι:lol:

Αγάλι αγάλι γίνεται
η αγουρίδα μέλι
και θα μας 'ρθουν οι Γερμανοί
ολάκερη αγέλη

Θα γεμίσει η Αθήνα
με γατάκια κοντά χίλια
όλα από των Ούνων τη μεριά.
Κι όταν όλα μαζωχτούν
στην Ελλάδα θα "σφαχτούν":lol:

:lol::lol::lol:
Φωτεινή, οι Γερμανίδες μου γράψανε σήμερα πόσο περήφανες είναι που δίνουν σε σένα ένα γατάκι... χαιρετούν όλους τους Birmaniacs και λένε ότι είναι ευπρόσδεκτοι για να πάρουν όποτε θελήσουν γατάκια!
Πυρροθριξ, και για σένα μου είπαν ότι όταν με το καλό γεννηθούν ένα θα είναι δικό σου, απλά έχουν τάξει άλλο ένα αρσενικό απ'αυτή τη γέννα.[/quote]
παντως το 1 το αρσενικο θαειναι δικο μου ε?
ή να ανησυχησω?:cry::cry::cry:

δηλαδή αν σου δώσουν θηλυκο θα έχεις πρόβλημα, παρτο ότι και να ειναι!χουφτστο χουφτοστο:up::up:

DSCN0418.jpg
και αυτη είναι η άλλη κουβέρτα της, του καναπέ, αυτή τη δαγκώνει σαν τρελή!κοιτάξτε στο στόμα το ποντικάκι, το έφαγε σας λέω!
Yam yam νοστιμο ποντικάκι ....:rolleyes:

Κορίτσια, ψυχραιμίααααα!!!! Τα ζωάκια δεν είναι βιβλία να τα κάνετε συλλογή. Κι εμένα με τρελλαίνουν τα Βιρμανάκια, αλλά δεν κάνω έτσι:lol:

Φωτεινούλα εσύ το έκλεισες το ζευγαράκι σου!αυτό θέλω κι εγώ, στα 2 θα σταματήσω....:confused:

λεω εγώ......:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back