katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:18 Η katerina10: #23.121 27-08-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: περνάμε γλυκα και ήσυχα αδελφούλα...πολλές βουτιές αλλα χωρίς αποέλεσμα.εσύ πακετάρεις σιγά σιγά?? Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Σου έρχονται λίγο αργά ε???Τέσπα, θα πακετάρω λέω το επόμενο, όχι αυτό που έρχεται, σαββατοκύριακο να μετακομίσω μια και καλή..Αντε να δουμε..Έχω λιγο αγχος φυσικά για το πως θα είναι αλλά τόσος καιρός ήταν αρκετός για να το συνειδητοποιήσω... Αααααα δεν μου αρέσει το "γλυκά και ήσυχα"..Να το κάψετε(ο καθένας με τον τρόπο του)ώστε να θυμάσαι μετά τις διακοπές και να λες "δεν θέλω άλλες μου ήταν αρκετές.."Μια φορά δεν το είπα αυτό, και ήταν η φετινή..δεν έκανα και κάτι..Αλλά άλλαξαν πολλά μέσα μου!!!! Σου έγραψα πολλά για να μην ταλαιπωρείσαι με την καθυστέρηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:19 Η katerina10: #23.122 27-08-08 23:19 Γιούλη, μπες στο msn να σου πω τι να κανεις γιανα γραφεις ελληνικά!!!Το msn μου είναι στο προφιλ μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.123 27-08-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη, μπες στο msn να σου πω τι να κανεις γιανα γραφεις ελληνικά!!!Το msn μου είναι στο προφιλ μου!!! Click για ανάπτυξη... αχ κατερινάκι μου μη κουράζεσαι μαζί μου αίμαι κακή μαθήτρια σε αυτά.. με το ζόρι γράφω...πονάνε τα χεράκια μου από το κουβάλημα του ψαροντούφεκου...μην ανησυχείς για μένα. στα νιάτα μου ξεφάντωσα απεριόριστα και τώρα απολαμβάνω αλλα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:34 Η katerina10: #23.124 27-08-08 23:34 Καλώς όπως θες(φυσικά δεν κουραζόμαι)..Είναι γρήγορο πάντως..Χαίρομαι που περνάς καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Ο πυρροθριξ: #23.125 28-08-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ κατερινάκι μου μη κουράζεσαι μαζί μου αίμαι κακή μαθήτρια σε αυτά.. με το ζόρι γράφω...πονάνε τα χεράκια μου από το κουβάλημα του ψαροντούφεκου...μην ανησυχείς για μένα. στα νιάτα μου ξεφάντωσα απεριόριστα και τώρα απολαμβάνω αλλα πράγματα. Click για ανάπτυξη... το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.126 29-08-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια... Click για ανάπτυξη... όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #23.127 29-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Click για ανάπτυξη... γιατι παιδι μου?δεν σου ειπα να προσεχεις?δεν ειδες οτι εχει αχινους εκει που πας? δεν γραφουμε γιατι ολοι λειπουν.Μονη μου θα μιλαω?σας κανω οφθαλμολουτρα ομως που και που,δεν μπορεις να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #23.128 29-08-08 16:28 να ο μισο-κοιμησμενος γατος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00170.jpg 102,5 KB · Εμφανίσεις: 15 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #23.129 29-08-08 16:31 ξερω,εδω ειναι birmaniacs αλλα εχουμε και αδυναμιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00142.jpg 226,3 KB · Εμφανίσεις: 16 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #23.130 29-08-08 16:33 σ'αυτην ειναι μωρο ακομα...ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αυτος ο γατος...coup de foudre Θοδωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.131 29-08-08 16:56 γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.132 29-08-08 17:02 "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.133 29-08-08 17:04 τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:11 Ο πυρροθριξ: #23.134 29-08-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: περνάμε γλυκα και ήσυχα αδελφούλα...πολλές βουτιές αλλα χωρίς αποέλεσμα.εσύ πακετάρεις σιγά σιγά?? Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Σου έρχονται λίγο αργά ε???Τέσπα, θα πακετάρω λέω το επόμενο, όχι αυτό που έρχεται, σαββατοκύριακο να μετακομίσω μια και καλή..Αντε να δουμε..Έχω λιγο αγχος φυσικά για το πως θα είναι αλλά τόσος καιρός ήταν αρκετός για να το συνειδητοποιήσω... Αααααα δεν μου αρέσει το "γλυκά και ήσυχα"..Να το κάψετε(ο καθένας με τον τρόπο του)ώστε να θυμάσαι μετά τις διακοπές και να λες "δεν θέλω άλλες μου ήταν αρκετές.."Μια φορά δεν το είπα αυτό, και ήταν η φετινή..δεν έκανα και κάτι..Αλλά άλλαξαν πολλά μέσα μου!!!! Σου έγραψα πολλά για να μην ταλαιπωρείσαι με την καθυστέρηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:19 Η katerina10: #23.122 27-08-08 23:19 Γιούλη, μπες στο msn να σου πω τι να κανεις γιανα γραφεις ελληνικά!!!Το msn μου είναι στο προφιλ μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.123 27-08-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη, μπες στο msn να σου πω τι να κανεις γιανα γραφεις ελληνικά!!!Το msn μου είναι στο προφιλ μου!!! Click για ανάπτυξη... αχ κατερινάκι μου μη κουράζεσαι μαζί μου αίμαι κακή μαθήτρια σε αυτά.. με το ζόρι γράφω...πονάνε τα χεράκια μου από το κουβάλημα του ψαροντούφεκου...μην ανησυχείς για μένα. στα νιάτα μου ξεφάντωσα απεριόριστα και τώρα απολαμβάνω αλλα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:34 Η katerina10: #23.124 27-08-08 23:34 Καλώς όπως θες(φυσικά δεν κουραζόμαι)..Είναι γρήγορο πάντως..Χαίρομαι που περνάς καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Ο πυρροθριξ: #23.125 28-08-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ κατερινάκι μου μη κουράζεσαι μαζί μου αίμαι κακή μαθήτρια σε αυτά.. με το ζόρι γράφω...πονάνε τα χεράκια μου από το κουβάλημα του ψαροντούφεκου...μην ανησυχείς για μένα. στα νιάτα μου ξεφάντωσα απεριόριστα και τώρα απολαμβάνω αλλα πράγματα. Click για ανάπτυξη... το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.126 29-08-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια... Click για ανάπτυξη... όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #23.127 29-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Click για ανάπτυξη... γιατι παιδι μου?δεν σου ειπα να προσεχεις?δεν ειδες οτι εχει αχινους εκει που πας? δεν γραφουμε γιατι ολοι λειπουν.Μονη μου θα μιλαω?σας κανω οφθαλμολουτρα ομως που και που,δεν μπορεις να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #23.128 29-08-08 16:28 να ο μισο-κοιμησμενος γατος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00170.jpg 102,5 KB · Εμφανίσεις: 15 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #23.129 29-08-08 16:31 ξερω,εδω ειναι birmaniacs αλλα εχουμε και αδυναμιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00142.jpg 226,3 KB · Εμφανίσεις: 16 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #23.130 29-08-08 16:33 σ'αυτην ειναι μωρο ακομα...ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αυτος ο γατος...coup de foudre Θοδωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.131 29-08-08 16:56 γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.132 29-08-08 17:02 "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.133 29-08-08 17:04 τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:11 Ο πυρροθριξ: #23.134 29-08-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη, μπες στο msn να σου πω τι να κανεις γιανα γραφεις ελληνικά!!!Το msn μου είναι στο προφιλ μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.123 27-08-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη, μπες στο msn να σου πω τι να κανεις γιανα γραφεις ελληνικά!!!Το msn μου είναι στο προφιλ μου!!! Click για ανάπτυξη... αχ κατερινάκι μου μη κουράζεσαι μαζί μου αίμαι κακή μαθήτρια σε αυτά.. με το ζόρι γράφω...πονάνε τα χεράκια μου από το κουβάλημα του ψαροντούφεκου...μην ανησυχείς για μένα. στα νιάτα μου ξεφάντωσα απεριόριστα και τώρα απολαμβάνω αλλα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:34 Η katerina10: #23.124 27-08-08 23:34 Καλώς όπως θες(φυσικά δεν κουραζόμαι)..Είναι γρήγορο πάντως..Χαίρομαι που περνάς καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Ο πυρροθριξ: #23.125 28-08-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ κατερινάκι μου μη κουράζεσαι μαζί μου αίμαι κακή μαθήτρια σε αυτά.. με το ζόρι γράφω...πονάνε τα χεράκια μου από το κουβάλημα του ψαροντούφεκου...μην ανησυχείς για μένα. στα νιάτα μου ξεφάντωσα απεριόριστα και τώρα απολαμβάνω αλλα πράγματα. Click για ανάπτυξη... το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.126 29-08-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια... Click για ανάπτυξη... όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #23.127 29-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Click για ανάπτυξη... γιατι παιδι μου?δεν σου ειπα να προσεχεις?δεν ειδες οτι εχει αχινους εκει που πας? δεν γραφουμε γιατι ολοι λειπουν.Μονη μου θα μιλαω?σας κανω οφθαλμολουτρα ομως που και που,δεν μπορεις να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #23.128 29-08-08 16:28 να ο μισο-κοιμησμενος γατος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00170.jpg 102,5 KB · Εμφανίσεις: 15 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #23.129 29-08-08 16:31 ξερω,εδω ειναι birmaniacs αλλα εχουμε και αδυναμιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00142.jpg 226,3 KB · Εμφανίσεις: 16 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #23.130 29-08-08 16:33 σ'αυτην ειναι μωρο ακομα...ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αυτος ο γατος...coup de foudre Θοδωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.131 29-08-08 16:56 γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.132 29-08-08 17:02 "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.133 29-08-08 17:04 τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:11 Ο πυρροθριξ: #23.134 29-08-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη, μπες στο msn να σου πω τι να κανεις γιανα γραφεις ελληνικά!!!Το msn μου είναι στο προφιλ μου!!! Click για ανάπτυξη... αχ κατερινάκι μου μη κουράζεσαι μαζί μου αίμαι κακή μαθήτρια σε αυτά.. με το ζόρι γράφω...πονάνε τα χεράκια μου από το κουβάλημα του ψαροντούφεκου...μην ανησυχείς για μένα. στα νιάτα μου ξεφάντωσα απεριόριστα και τώρα απολαμβάνω αλλα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:34 Η katerina10: #23.124 27-08-08 23:34 Καλώς όπως θες(φυσικά δεν κουραζόμαι)..Είναι γρήγορο πάντως..Χαίρομαι που περνάς καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Ο πυρροθριξ: #23.125 28-08-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ κατερινάκι μου μη κουράζεσαι μαζί μου αίμαι κακή μαθήτρια σε αυτά.. με το ζόρι γράφω...πονάνε τα χεράκια μου από το κουβάλημα του ψαροντούφεκου...μην ανησυχείς για μένα. στα νιάτα μου ξεφάντωσα απεριόριστα και τώρα απολαμβάνω αλλα πράγματα. Click για ανάπτυξη... το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.126 29-08-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια... Click για ανάπτυξη... όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #23.127 29-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Click για ανάπτυξη... γιατι παιδι μου?δεν σου ειπα να προσεχεις?δεν ειδες οτι εχει αχινους εκει που πας? δεν γραφουμε γιατι ολοι λειπουν.Μονη μου θα μιλαω?σας κανω οφθαλμολουτρα ομως που και που,δεν μπορεις να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #23.128 29-08-08 16:28 να ο μισο-κοιμησμενος γατος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00170.jpg 102,5 KB · Εμφανίσεις: 15 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #23.129 29-08-08 16:31 ξερω,εδω ειναι birmaniacs αλλα εχουμε και αδυναμιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00142.jpg 226,3 KB · Εμφανίσεις: 16 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #23.130 29-08-08 16:33 σ'αυτην ειναι μωρο ακομα...ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αυτος ο γατος...coup de foudre Θοδωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.131 29-08-08 16:56 γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.132 29-08-08 17:02 "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.133 29-08-08 17:04 τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:11 Ο πυρροθριξ: #23.134 29-08-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς όπως θες(φυσικά δεν κουραζόμαι)..Είναι γρήγορο πάντως..Χαίρομαι που περνάς καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Ο πυρροθριξ: #23.125 28-08-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ κατερινάκι μου μη κουράζεσαι μαζί μου αίμαι κακή μαθήτρια σε αυτά.. με το ζόρι γράφω...πονάνε τα χεράκια μου από το κουβάλημα του ψαροντούφεκου...μην ανησυχείς για μένα. στα νιάτα μου ξεφάντωσα απεριόριστα και τώρα απολαμβάνω αλλα πράγματα. Click για ανάπτυξη... το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.126 29-08-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια... Click για ανάπτυξη... όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #23.127 29-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Click για ανάπτυξη... γιατι παιδι μου?δεν σου ειπα να προσεχεις?δεν ειδες οτι εχει αχινους εκει που πας? δεν γραφουμε γιατι ολοι λειπουν.Μονη μου θα μιλαω?σας κανω οφθαλμολουτρα ομως που και που,δεν μπορεις να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #23.128 29-08-08 16:28 να ο μισο-κοιμησμενος γατος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00170.jpg 102,5 KB · Εμφανίσεις: 15 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #23.129 29-08-08 16:31 ξερω,εδω ειναι birmaniacs αλλα εχουμε και αδυναμιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00142.jpg 226,3 KB · Εμφανίσεις: 16 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #23.130 29-08-08 16:33 σ'αυτην ειναι μωρο ακομα...ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αυτος ο γατος...coup de foudre Θοδωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.131 29-08-08 16:56 γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.132 29-08-08 17:02 "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.133 29-08-08 17:04 τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:11 Ο πυρροθριξ: #23.134 29-08-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ κατερινάκι μου μη κουράζεσαι μαζί μου αίμαι κακή μαθήτρια σε αυτά.. με το ζόρι γράφω...πονάνε τα χεράκια μου από το κουβάλημα του ψαροντούφεκου...μην ανησυχείς για μένα. στα νιάτα μου ξεφάντωσα απεριόριστα και τώρα απολαμβάνω αλλα πράγματα. Click για ανάπτυξη... το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.126 29-08-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια... Click για ανάπτυξη... όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #23.127 29-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Click για ανάπτυξη... γιατι παιδι μου?δεν σου ειπα να προσεχεις?δεν ειδες οτι εχει αχινους εκει που πας? δεν γραφουμε γιατι ολοι λειπουν.Μονη μου θα μιλαω?σας κανω οφθαλμολουτρα ομως που και που,δεν μπορεις να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #23.128 29-08-08 16:28 να ο μισο-κοιμησμενος γατος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00170.jpg 102,5 KB · Εμφανίσεις: 15 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #23.129 29-08-08 16:31 ξερω,εδω ειναι birmaniacs αλλα εχουμε και αδυναμιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00142.jpg 226,3 KB · Εμφανίσεις: 16 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #23.130 29-08-08 16:33 σ'αυτην ειναι μωρο ακομα...ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αυτος ο γατος...coup de foudre Θοδωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.131 29-08-08 16:56 γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.132 29-08-08 17:02 "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.133 29-08-08 17:04 τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:11 Ο πυρροθριξ: #23.134 29-08-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια... Click για ανάπτυξη... όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #23.127 29-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Click για ανάπτυξη... γιατι παιδι μου?δεν σου ειπα να προσεχεις?δεν ειδες οτι εχει αχινους εκει που πας? δεν γραφουμε γιατι ολοι λειπουν.Μονη μου θα μιλαω?σας κανω οφθαλμολουτρα ομως που και που,δεν μπορεις να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #23.128 29-08-08 16:28 να ο μισο-κοιμησμενος γατος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00170.jpg 102,5 KB · Εμφανίσεις: 15 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #23.129 29-08-08 16:31 ξερω,εδω ειναι birmaniacs αλλα εχουμε και αδυναμιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00142.jpg 226,3 KB · Εμφανίσεις: 16 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #23.130 29-08-08 16:33 σ'αυτην ειναι μωρο ακομα...ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αυτος ο γατος...coup de foudre Θοδωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.131 29-08-08 16:56 γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.132 29-08-08 17:02 "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.133 29-08-08 17:04 τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:11 Ο πυρροθριξ: #23.134 29-08-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif... χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική... τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο... γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας... καλημέρα! Click για ανάπτυξη... γιατι παιδι μου?δεν σου ειπα να προσεχεις?δεν ειδες οτι εχει αχινους εκει που πας? δεν γραφουμε γιατι ολοι λειπουν.Μονη μου θα μιλαω?σας κανω οφθαλμολουτρα ομως που και που,δεν μπορεις να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #23.128 29-08-08 16:28 να ο μισο-κοιμησμενος γατος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00170.jpg 102,5 KB · Εμφανίσεις: 15 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #23.129 29-08-08 16:31 ξερω,εδω ειναι birmaniacs αλλα εχουμε και αδυναμιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00142.jpg 226,3 KB · Εμφανίσεις: 16 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #23.130 29-08-08 16:33 σ'αυτην ειναι μωρο ακομα...ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αυτος ο γατος...coup de foudre Θοδωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.131 29-08-08 16:56 γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.132 29-08-08 17:02 "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.133 29-08-08 17:04 τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:11 Ο πυρροθριξ: #23.134 29-08-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να ο μισο-κοιμησμενος γατος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #23.129 29-08-08 16:31 ξερω,εδω ειναι birmaniacs αλλα εχουμε και αδυναμιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00142.jpg 226,3 KB · Εμφανίσεις: 16 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #23.130 29-08-08 16:33 σ'αυτην ειναι μωρο ακομα...ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αυτος ο γατος...coup de foudre Θοδωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.131 29-08-08 16:56 γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.132 29-08-08 17:02 "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.133 29-08-08 17:04 τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:11 Ο πυρροθριξ: #23.134 29-08-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξερω,εδω ειναι birmaniacs αλλα εχουμε και αδυναμιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #23.130 29-08-08 16:33 σ'αυτην ειναι μωρο ακομα...ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αυτος ο γατος...coup de foudre Θοδωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.131 29-08-08 16:56 γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.132 29-08-08 17:02 "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.133 29-08-08 17:04 τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:11 Ο πυρροθριξ: #23.134 29-08-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σ'αυτην ειναι μωρο ακομα...ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αυτος ο γατος...coup de foudre Θοδωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.131 29-08-08 16:56 γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.132 29-08-08 17:02 "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.133 29-08-08 17:04 τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:11 Ο πυρροθριξ: #23.134 29-08-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.132 29-08-08 17:02 "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.133 29-08-08 17:04 τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:11 Ο πυρροθριξ: #23.134 29-08-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.133 29-08-08 17:04 τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:11 Ο πυρροθριξ: #23.134 29-08-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:11 Ο πυρροθριξ: #23.134 29-08-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν?? Click για ανάπτυξη... μμμ μαλλον για να μην γραφουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:12 Ο πυρροθριξ: #23.135 29-08-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:15 Ο πυρροθριξ: #23.136 29-08-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας? κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός... Click για ανάπτυξη... τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #23.137 29-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω... σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό...τίποτα για mam... Click για ανάπτυξη... μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.138 29-08-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.139 29-08-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1155 1156 1157 1158 1159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1157 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι? Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές... λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 17:24 Ο πυρροθριξ: #23.140 29-08-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σοβαρά μιλάς?? δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος... Click για ανάπτυξη... να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια... στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.