Birman-maniacs

περνάμε γλυκα και ήσυχα αδελφούλα...πολλές βουτιές αλλα χωρίς αποέλεσμα.εσύ πακετάρεις σιγά σιγά??
Ωχ!!!Σου έρχονται λίγο αργά ε???Τέσπα, θα πακετάρω λέω το επόμενο, όχι αυτό που έρχεται, σαββατοκύριακο να μετακομίσω μια και καλή..Αντε να δουμε..Έχω λιγο αγχος φυσικά για το πως θα είναι αλλά τόσος καιρός ήταν αρκετός για να το συνειδητοποιήσω...:):)

Αααααα δεν μου αρέσει το "γλυκά και ήσυχα"..Να το κάψετε(ο καθένας με τον τρόπο του)ώστε να θυμάσαι μετά τις διακοπές και να λες "δεν θέλω άλλες μου ήταν αρκετές.."Μια φορά δεν το είπα αυτό, και ήταν η φετινή..δεν έκανα και κάτι..:/:Αλλά άλλαξαν πολλά μέσα μου!!!!;)

Σου έγραψα πολλά για να μην ταλαιπωρείσαι με την καθυστέρηση!!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη, μπες στο msn να σου πω τι να κανεις γιανα γραφεις ελληνικά!!!Το msn μου είναι στο προφιλ μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη, μπες στο msn να σου πω τι να κανεις γιανα γραφεις ελληνικά!!!Το msn μου είναι στο προφιλ μου!!!
αχ κατερινάκι μου μη κουράζεσαι μαζί μου αίμαι κακή μαθήτρια σε αυτά.. με το ζόρι γράφω...πονάνε τα χεράκια μου από το κουβάλημα του ψαροντούφεκου...μην ανησυχείς για μένα. στα νιάτα μου ξεφάντωσα απεριόριστα και τώρα απολαμβάνω αλλα πράγματα.

Καλώς όπως θες(φυσικά δεν κουραζόμαι)..Είναι γρήγορο πάντως..Χαίρομαι που περνάς καλά!!!

αχ κατερινάκι μου μη κουράζεσαι μαζί μου αίμαι κακή μαθήτρια σε αυτά.. με το ζόρι γράφω...πονάνε τα χεράκια μου από το κουβάλημα του ψαροντούφεκου...μην ανησυχείς για μένα. στα νιάτα μου ξεφάντωσα απεριόριστα και τώρα απολαμβάνω αλλα πράγματα.
το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια...:P:lol::lol::lol::lol:

το πλεξιμο,το μεσημεριανο κους-κους...τετοια...:P:lol::lol::lol::lol:
:lol:όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif...:(

χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική...
τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο...

γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας...:/:

καλημέρα!:)

:lol:όχι μαρί....με τα αγκαθάκια από τους αχινούς που βγάζω από το ποδαράκι μου...snif...:(

χθες πήγαμε στους λειψούς και μας άρεσαν πολύ...πολύ ωραίες παραλιες και μια χωρα μικρή και γραφική...
τη κυριακή αναχωρούμε για τη σύρο...

γιατί δεν γράφετε όμως?? μου λείπει το "παρεακι" μας...:/:

καλημέρα!:)
γιατι παιδι μου?δεν σου ειπα να προσεχεις?δεν ειδες οτι εχει αχινους εκει που πας?

δεν γραφουμε γιατι ολοι λειπουν.Μονη μου θα μιλαω?σας κανω οφθαλμολουτρα ομως που και που,δεν μπορεις να πεις...

να ο μισο-κοιμησμενος γατος μου

Συνημμένα

• DSC00170.jpg
    DSC00170.jpg
    102,5 KB · Εμφανίσεις: 15
ξερω,εδω ειναι birmaniacs αλλα εχουμε και αδυναμιες....

Συνημμένα

• DSC00142.jpg
    DSC00142.jpg
    226,3 KB · Εμφανίσεις: 16
σ'αυτην ειναι μωρο ακομα...:inlove:ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αυτος ο γατος...coup de foudre Θοδωρη...

γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω...:(
σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό:cool:...τίποτα για mam...:(

"δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας?

κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός...:)

τα "ερεφερακια" κι αυτά πάλι τη κοπάνησαν??:hmm:

"δανακουλακο" μου πες κανένα νέο...τι κάνουν τα "χαζοτουριστακια"? πάνε καλά τα μαγαζιά σας?

κατάφερα να δω το "μελανορινο" σου που κοιμάται...μωρέ ένας κούκλος γλυκός σα meli είναι αυτός...:)
ειναι ο ατιμος...:inlove::inlove::inlove:

τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα..;)

γαμώτο έχω σήμα gprs και δεν μπορώ εδώ να δω καμια φωτογραφία...ούτε καν τη νέα μου κόρη μπορώ να δω...:(
σαπίσαμε στη βουτά σήμερα...αλλα ο βυθός νεκρά φύση...μονο κάτι υπέροχα χρωματιστά ψαράκια αλλα μονο για βιντεοσκόπηση κουστό:cool:...τίποτα για mam...:(
μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι?

τα χαζοτουριστακια παραμενουν χαζα και καθε χρονο χαζευουν περισσοτερο.Ειχα και προταση γαμου απο αμερικανο στο ειπα?ηθελε να με παρει στην Αμερικη.Τρομαρα του...Α δεν μου αρεσει του λεω..κομπιασε.Δεν το ειχε ξανακουσει φαινεται.Νομιζει πως η χωρα του ειναι για μας η χωρα της επαγγελιας..Γιατι?μου λεει..μα δεν εχετε πολιτισμο και κουρτουρα του λεω,ενω η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα..;)

:lol:σοβαρά μιλάς??:blink: δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? :lol:
βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος...;):lol:

μολις βαλει τις νεες φωτο θα τις ανεβασω στο my cat..μη μου στεναχωριεσαι!!!τα αγκαθακια τα εβγαλες απο το πατουσακι?

δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές...:(
λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια...:up:

:lol:σοβαρά μιλάς??:blink: δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? :lol:
βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος...;):lol:
να εφερνα μια caramel point?το εχω αναθεσει στην φιλη μου που μενει NY.Της ειπα,μολις το παρω αποφαση ετοιμασου να πας καλιφορνια...
στο μεταξυ κοιτα κατι γατακια τυπου βιρμανιας...
strange-colourpoints.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back