Birman-maniacs

δεν μπορώ "νεραιδακι" μου να τις δω ούτε αυτές...:(
λίγο η καρφιτσούλα, λίγο το λαδάκι,λίγο η σημερινή βουτιά,έφυγαν όλα τα αγκαθάκια...:up:
καμια γωτο δεν μπορεις να δεις?τον Μελανωρα πως τον ειδες μαρι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol:σοβαρά μιλάς??:blink: δηλαδή μαρί του είπες όχι λόγω της χώρας??... p.x.an ήταν γάλλος θα του έλεγες ναι αν ήταν να πας στο παρίσι??? :lol:
βρε δανάκο έπρεπε να θυσιαστείς για μας να πας να φέρεις καμια γάτα από αμερική και μετά να σε ψάχνει ο αμερικανος...;):lol:
κοιτα να δεις,αν ηταν Γαλλος και δη παριζιανος βεβαιως και θα το σκεφτομουν αν ημουν ελευθερη.Αλλα αυτος προσπαθουσε να μου δειξει οτι εχει πολλα λεφτα,εταιρεια δικη του,υπαλληλους κτλ..και δεν μου αρεσε το στιλακι του,ειμαι πλουσιος αμερικανος και γ...ολο τον κοσμο.Γι'αυτο του την ειπα για την χωρα του και επισης του ειπα οτι μια φορα πηγα και δεν προκειται να ξαναπαω...χι χι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καμια γωτο δεν μπορεις να δεις?τον Μελανωρα πως τον ειδες μαρι?
μονο αυτόν βλέπω...ούτε τα γατάκια που τώρα έβαλες...:(

κοιτα να δεις,αν ηταν Γαλλος και δη παριζιανος βεβαιως και θα το σκεφτομουν αν ημουν ελευθερη.Αλλα αυτος προσπαθουσε να μου δειξει οτι εχει πολλα λεφτα,εταιρεια δικη του,υπαλληλους κτλ..και δεν μου αρεσε το στιλακι του,ειμαι πλουσιος αμερικανος και γ...ολο τον κοσμο.Γι'αυτο του την ειπα για την χωρα του και επισης του ειπα οτι μια φορα πηγα και δεν προκειται να ξαναπαω...χι χι
έφαγε ήττα ο κακομοίρης:(:lol:...
αφού έχεις καβάτζα για τη "καραμελινα"...ωραία:up:...
να της βρούμε κι ένα ωραίο όνομα...'μελa από το καραμέλα:P:lol:

θα δουμε μωρε γιατι θα ειναι δυσκολο και γι'αυτην να το φερει απο Αμερικη.Δεν εχει και καμια σχεση με γατες..παντως την ρωτησα αν μπορει να παει αν της πληρωσω το εισητηριο και μου ειπε ναι.Αλλα σαν χαζη που ειμαι εχω χασει το site που σας ειχα βαλει.Οταν πας Αθηνα πρεπει να μου το στειλεις..:(

ναι....petit beurre=μικρο βουτυρακι..:lol::lol::lol:

bonbonακι
mel απο το caramel ειδικα σε αυτο θα ερχονται και τα 2 και ο Μελ-ανωρ και η μελ:lol::lol::lol:

ελι-απο το καραμελι...:lol::lol::lol:

θα δουμε μωρε γιατι θα ειναι δυσκολο και γι'αυτην να το φερει απο Αμερικη.Δεν εχει και καμια σχεση με γατες..παντως την ρωτησα αν μπορει να παει αν της πληρωσω το εισητηριο και μου ειπε ναι.Αλλα σαν χαζη που ειμαι εχω χασει το site που σας ειχα βαλει.Οταν πας Αθηνα πρεπει να μου το στειλεις..:(

ok...νομίζω το έχω σώσει κάπου...:hmm:

candy να την πεις... θυμάσαι το cartoon candy candy?? αφού θα είναι "αμερικανα":cool:

βαζω ενα κρεμ που μου αρεσει πολυ ,θα το δεις στην Αθηνα;)
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica]
benzn2.jpg
[/FONT]

και αν ζευγαρώσει με τον ερωτύλο σου τι χρωματάκι λες να βγάλουνε??:hmm:

ok...νομίζω το έχω σώσει κάπου...:hmm:

candy να την πεις... θυμάσαι το cartoon candy candy?? αφού θα είναι "αμερικανα":cool:
δεν υπαρχει περιπτωση...αυτο ειναι τελειως χαζοαμερικανικο ονομα..το καρτουν το θυμαμαι ,το παρακολουθουσα και φανατικα..

και αν ζευγαρώσει με τον ερωτύλο σου τι χρωματάκι λες να βγάλουνε??:hmm:
seal,choc,blue,lilac νομιζω

caramel point;)

www.kyatbirmans.com/

ξερεις τι διαβασα καπου για το πως βγαζουν τα καινουρια χρωματα?τα ζευγαρωνουν με περσικες..

βαζω ενα κρεμ που μου αρεσει πολυ ,θα το δεις στην Αθηνα;)
το είδα... τελικά η αδυναμία σου για το χρώμα του "μελανωρα" είναι εμφανής...;):)

αυτο το βρηκα αλλα νομιζω πως δεν ειναι αυτο:hmm:
Kyat's Ruby
Born on the 8th of September 2001
Ruby is owned by Beatrice Loock and Stephen Ayden.
She is a caramel Silver Tabby point.
nearpic20.jpg

το είδα... τελικά η αδυναμία σου για το χρώμα του "μελανωρα" είναι εμφανής...;):)
ο μελανωρ ειναι πολυ πιο σκουρος απο αυτον βρε!!!αλλα ναι μου αρεσει πολυ το χρωμα του.:D:D:Dγιατι να το κρυψωμεν αλλωστε???:lol::lol::lol:
η πρωτη κοκκινη ταμπυ που μου αρεσε και αρχισα να τις κοιταω ηταν μια που κρατουσε η Μαγκαλι του Θοδωρη αγκαλια και οπως επεφτε το φως τα αφτια της ηταν σαν χρυσα..αλλα και απο πριν ελεγα οτι και ο Οζον των καταλινων ηταν κουκλος...η Βασια φυσικα με εκραζε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back