Birman-maniacs

Γεια σου Αντουλα...Τωρα ειμαι σπιτι,την Πεμπτη εχουμε αγιασμο,αλλα απο 1 Σεπτεμβριου ολοι οι εκπαιδευτικοι ειναι στα σχολεια τους.Με ειχαν βάλει σε ένα δημοτικο πολυ κοντα στο σπιτι,και χτες επειδη πιθανοτατα κάποιος ειχε βυσμα,με αλλαξαν και με εβαλλαν σε ενα ΕΠΑΛ τρια τεταρτα απο το σπιτι...Αμαξι δεν εχω φερει,μηχανακι δεν οδηγω,ποδια δεν παιζει ειναι μεγαλη η αποσταση και ανηφορα...Ελπιζω να με αλλαξουν,τους ειπα οτι δε θελω.Το χειροτερο ειναι οτι υπαρχει συναδελφος που παρακαλαει για την ιδια θεση και εχει και προϋπηρεσια στο ιδιο σχολειο και δεν του τη δινουν.Ολους θα μας ξεβολεψουν...Αυριο οκτω παρα δεκα εχω επιτηρηση σε μετεξεταστεους και δεν ξερω καν το βιβλιο ρε παιδια,ειναι και τεχνικοι οι οροι...Αφηστε εχω απελπιστει.
ωχ... καλό κουράγιο Δωράκι...ελπίζω τελικά να σε αλλάξουν...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφηστε παιδια,ειναι γελοιο την Πεμπτη να εχουμε αγιασμο κι ακομα να μην ξερουμε που θα παμε...Και κανουν και δευτερη φαση διορισμων,που θα μας βαλουν πια;Αμα ακουω και στο καπακι "τι κανετε μωρε κι εσεις οι καθηγητες,δημοσιοι υπαλληλοι,για σας ειναι η ζωη..." τρελαινομαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφηστε παιδια,ειναι γελοιο την Πεμπτη να εχουμε αγιασμο κι ακομα να μην ξερουμε που θα παμε...Και κανουν και δευτερη φαση διορισμων,που θα μας βαλουν πια;Αμα ακουω και στο καπακι "τι κανετε μωρε κι εσεις οι καθηγητες,δημοσιοι υπαλληλοι,για σας ειναι η ζωη..." τρελαινομαι...
η αλήθεια είναι ότι το λέμε αυτό...:redface:αλλά έχοντας μια φίλη σαν εσένα κι ακούγοντας τέτοιου είδους ιστορίες, έχεις δίκιο...Ελλαδάρα με τις ανοργανωσιές σου:mad:

Εγώ πάλι δεν εξουθενώθηκα καθόλου..
2 η ώρα ξύπνησα :up:

Ντροπή μου το ξέρω..:redface:
Αλλά πέρνω δυνάμεις για το σχολείο...:lol:
Ζήστο τώρα που μπορείς!! ;)καλά κάνεις! :up:
Αντε καλή αρχή...! :)

Αφηστε,δεν ξερουν τι τους γινεται.Εδω για να βγαλουμε ενα πιστοποιητικό υγειας,στο ενα νοσοκομειο ζητουν μονο ακτινογραφια,σε αλλο ακτινογραφια,γνωματευση παθολογου και ψυχιατρου,σε ενα τριτο ολα αυτα και καρδιογραφημα,και σε ενα τεταρτο ολα αυτα,και εξετασεις αιματος που περιλαμβανουν τρεις σειρες τεστ.Εχω γυρισει τοσα νοσοκομεια και εχω μαζεψει μια σακουλα εξετασεις.Θα ειμαι ο πιο υγιης υπαλληλος του Υπουργειου φετος!:confused::lol:
Αφηστε αυριο θα πρεπει να ειμαι σοβαρη,και να ντυθω σοβαρα για τις εξετασεις.Αλλα επειδη μου την εχει βαρεσει η ολη κατασταση,ετοιμασα το λιλα μου κολαν,ασορτι μπαλλαρινες και ενα μπλουζοφορεμα με μοβ πασχαλιτσες.Σημερα που πηγα με παρεπεμψαν στις εγγραφες του Γυμνασιου,αυριο να δω!:lol:

Αφηστε,δεν ξερουν τι τους γινεται.Εδω για να βγαλουμε ενα πιστοποιητικό υγειας,στο ενα νοσοκομειο ζητουν μονο ακτινογραφια,σε αλλο ακτινογραφια,γνωματευση παθολογου και ψυχιατρου,σε ενα τριτο ολα αυτα και καρδιογραφημα,και σε ενα τεταρτο ολα αυτα,και εξετασεις αιματος που περιλαμβανουν τρεις σειρες τεστ.Εχω γυρισει τοσα νοσοκομεια και εχω μαζεψει μια σακουλα εξετασεις.Θα ειμαι ο πιο υγιης υπαλληλος του Υπουργειου φετος!:confused::lol:
Αφηστε αυριο θα πρεπει να ειμαι σοβαρη,και να ντυθω σοβαρα για τις εξετασεις.Αλλα επειδη μου την εχει βαρεσει η ολη κατασταση,ετοιμασα το λιλα μου κολαν,ασορτι μπαλλαρινες και ενα μπλουζοφορεμα με μοβ πασχαλιτσες.Σημερα που πηγα με παρεπεμψαν στις εγγραφες του Γυμνασιου,αυριο να δω!:lol:
Χαρά τα γυμνασιοαγοράκια!!! ;):lol:προβλέπω να μην σ'αφήνουν να πας στο Δημοτικό!:lol:
να δούμε πως θα συγκεντρωθούν τα δόλια!!

Καλε σε Λυκειο θα παω,ακομα χειροτερα.Οι συναδελφοι με περνουσαν για μαθητρια.Χαλια σας λεω,θα πεσει πολυ γελιο...

Καλε σε Λυκειο θα παω,ακομα χειροτερα.Οι συναδελφοι με περνουσαν για μαθητρια.Χαλια σας λεω,θα πεσει πολυ γελιο...
Θα τους επιβληθείς με τη πηγμή σου!! :cool:κι αν δεν συμμορφώνονται, βάζε το Σείριο να κανονίζει!! :lol:
Βέβαια είσαι 25, με τα δεκαοχτάρικα ένα πράγμα είσαστε...αχ... νιάτα...
κι εγώ τη Παρασκευή πάω στο πάρτυ των 20 χρόνων από την αποφοίτησή μας απ'το σχολείο... :lol:

Τι ακριβώς είναι το ΕΠΑΛ Δώρα?? :hmm:

Υπάρχουν τέτοιες καθηγήτριες? Μόνο 25?

Στο δικό μας έλα...:redface:

Ναι καλε μας βγάζουν σε όλα τα μεγέθη!:lol::lol::lol:
Γιουλάκο μου το ΕΠΑΛ ειναι το Επαγγελματικο Λυκειο,φανταζεσαι ποση σημασια δινουν οι μαθητες στα αγγλικα...:down:

Αγγλικά διδάσκεις?

Αγγλικά διδάσκεις?
Ναι.:)Αλλα στα Επαγγελματικα δεν διδασκονται Αγγλικα οπως στο Ενιαιο,αλλα ορολογια κτλ.:/:

Στα΄λεγα εγώ!! ;):lol:

Αα κρίμα .. εγώ το εχω ήδη το proficiency..

Αα κρίμα .. εγώ το εχω ήδη το proficiency..
Γιατι υπηρχε περιπτωση να σου έκανα αγγλικα απο την Καλυμνο;;;;;:P

Θα σε συμβούλευα μακριά απ' τα λύκεια..
Σε δημοτικό αν γίνεται!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back