Birman-maniacs

Ευχαριστω Δωρα....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπομονή....σε μερικα χρονια, θα ανοιξεις τα φτερα σου και θα παρεις οσες γατες θελεις!! :blink::blink:
Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί ούτε εσένα άφηναν?:/:

Γιατί ούτε εσένα άφηναν?:/:
Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου:)

Στην ηλικια του Costi? :hmm::hmm: της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? :cool:

Πράγματι Δωράκι...ένα όνειρο που σε 2 μήνες θα γίνει πραγματικότητα...:)
Τι κάνει το θαλαστεράκι σου??
Καλα ειναι,εχει εξερευνησει πληρως το σπιτι και χτες βγηκαμε και στο μπαλκονι.Μενουν τρια σκυλακια ομως απεναντι,που με το που τη βλεπουν χαλανε τον κοσμο,κι ετσι δε μπορουμε να κατσουμε πολυ...:(

Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου:)
Η πρώτη γάτα ράτσας ήταν στα 15 μου η Μελένια που ήταν Σιαμ και μας τη χάρισε η θεία μου, και μετά η Πέρσα μια ωραία μπλε περσική που την αγόρασα αλλά ήμουν μεγάλη τότε και δούλευα;) και μετά πριν 2,5 χρόνια η Καλυψώ μου και πριν 9 μήνες ο Μορφέας μου...

Γιούλη οι κεραμιδόγατες δεν είναι πιο ιδιότροπες και
πιο ανεξαρτητες? Δεν έχουν αυτό το καλοκάγαθο που
έχουν οι βιρμανές..

Στην ηλικια του Costi? :hmm::hmm: της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? :cool:
Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!!
Εχω φάει γρατζουνιές εγώ....:(
Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου!:)

Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!!
Εχω φάει γρατζουνιές εγώ....:(
Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου!:)
Τρεχουν να κρυφτουν ?????:lol::lol:

Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!!

batida_0808_3.jpg
ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή????:inlove::inlove::inlove::inlove:

Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες
απο τις γάτες ράτσας?

Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες
απο τις γάτες ράτσας?
Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται.:/:

Nεες φωτο του Πλατωνα!!!

Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει:hmm:,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση:lol:

Aπλά τέλειος!!!
καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!!
Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!!

Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα!:up:

λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί...
Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του:lol::lol:
Duran3.5mois3.jpg

Τρεχουν να κρυφτουν ?????:lol::lol:
:lol:Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!!:P:lol:

Aπλά τέλειος!!!
καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!!
Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!!

Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα!:up:

Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας...:confused:

λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί...
Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του:lol::lol:
Duran3.5mois3.jpg

Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back