Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς...Υπομονή....σε μερικα χρονια, θα ανοιξεις τα φτερα σου και θα παρεις οσες γατες θελεις!!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς...
Γιατί ούτε εσένα άφηναν?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μουΓιατί ούτε εσένα άφηναν?![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Στην ηλικια του Costi?Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς...

της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? 
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλα ειναι,εχει εξερευνησει πληρως το σπιτι και χτες βγηκαμε και στο μπαλκονι.Μενουν τρια σκυλακια ομως απεναντι,που με το που τη βλεπουν χαλανε τον κοσμο,κι ετσι δε μπορουμε να κατσουμε πολυ...Πράγματι Δωράκι...ένα όνειρο που σε 2 μήνες θα γίνει πραγματικότητα...
Τι κάνει το θαλαστεράκι σου??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η πρώτη γάτα ράτσας ήταν στα 15 μου η Μελένια που ήταν Σιαμ και μας τη χάρισε η θεία μου, και μετά η Πέρσα μια ωραία μπλε περσική που την αγόρασα αλλά ήμουν μεγάλη τότε και δούλευαΤότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου![]()
και μετά πριν 2,5 χρόνια η Καλυψώ μου και πριν 9 μήνες ο Μορφέας μου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
πιο ανεξαρτητες? Δεν έχουν αυτό το καλοκάγαθο που
έχουν οι βιρμανές..
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!!Στην ηλικια του Costi?της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε??
![]()
Εχω φάει γρατζουνιές εγώ....

Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Τρεχουν να κρυφτουν ?????Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!!
Εχω φάει γρατζουνιές εγώ....
Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ να σου ζησει το καλό μου!!!Τέλεια ηλικία ε???Aκριβώς 2 μηνών!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή????Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!!
![]()

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο τις γάτες ράτσας?
moukelis
Επιφανές μέλος
Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται.Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες
απο τις γάτες ράτσας?

Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!!
Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!!
Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τρεχουν να κρυφτουν ?????![]()
Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!!

Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
Aπλά τέλειος!!!
καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!!
Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!!
Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα!![]()
Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας...

Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί...
Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του
![]()
Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool