Birman-maniacs

θα ερθω σε κανα μήνα γιατι εχω να κάνω και ενα εμβολιο σε ενα κουταβακι μιας ξαδερφης μου, οποτε ειναι ψιλοκανονισμενο, κατα τις 5-6 Οκτωβριου, εκεινο το Σαβ-Κυριακο...οποτε τοτε θα τα πουμε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι να με παρεις, να πουμε και τα νεα μας......πως ειναι το σπιτακι σου? πρεπει να εχετε τακτοποιηθει τωρα...εβαλες και τις κουρτινες στο υπνοδωματιο που πηραμε μαζι??? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κανει η Αθηνα? εμαθα οτι εχει οιστρο? θα εχει σηκωσει τη γειτονια στο ποδι !!!!! :lol:

Τι κανει η Αθηνα? εμαθα οτι εχει οιστρο? θα εχει σηκωσει τη γειτονια στο ποδι !!!!! :lol:

μπα ψιλα πραγματα..χθες την αφησε και ο μπαμπας της στη μαμα του γιατι κατεβηκε Αθηνα και εκλαιγε 1 ωρα το καημενο,παλι δεν εφαγε τιποτα:(οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ επειγον να της βρω παρεουλα για να μενει σπιτι...α τα νεα ειναι απο το νεο σπιτι οτι μας φερνει μεσα πολλα ζουζουνια, 2 σαμιαμιδια και 2 ιπταμενες κατσαριδες μπλιαχχχχχχ :down::down:προβλημα να ειναι κυνηγος το κατοικιδιο....ουααααα

κουρτινες ακομα οχι, ειμαστε ακομα σε βασικα μερεμετια, και ακομα δεν εχουμε ασανσερ!!!αντε κουβαλα τωρα βαλιτσες, γατα, λεκανη αμμου και ολα τα σιμπραγκαλα.....:down:

κουρτινες ακομα οχι, ειμαστε ακομα σε βασικα μερεμετια, και ακομα δεν εχουμε ασανσερ!!!αντε κουβαλα τωρα βαλιτσες, γατα, λεκανη αμμου και ολα τα σιμπραγκαλα.....:down:
Αυτα ειναι τα βαρια?? :hmm: τα αλλα ειναι το θεμα.....και μενεις και στον τεταρτο. Θα κανετε ενα τελειο σωμα, ολο πανω κατω στις σκαλες...αντε τωρα να θες να πας σουπερ μαρκετ και να σκεφτεσαι τι εχεις να κουβαλησεις:down::down: Ποτε θα σας το βαλουν?

chocpoint_200808_1.jpg
νεα φωτο του Ιων!Little Satan το λεω εγω....:lol:ειναι λιγο ξινισμενο....αλλα εβλεπα και φωτο παλιες της Αθηνας και δεν μου αρεσαν, γενικα μπορει μια φωτο να αλλαξει πολυ το γατι οποτε λεω να περιμενω και να επιμεινω λιγο ακομα

Αυτα ειναι τα βαρια?? :hmm: τα αλλα ειναι το θεμα.....και μενεις και στον τεταρτο. Θα κανετε ενα τελειο σωμα, ολο πανω κατω στις σκαλες...αντε τωρα να θες να πας σουπερ μαρκετ και να σκεφτεσαι τι εχεις να κουβαλησεις:down::down: Ποτε θα σας το βαλουν?

απο μερα σε μερα λενε.....:down:μηχανικοι:down:

μπα ψιλα πραγματα..χθες την αφησε και ο μπαμπας της στη μαμα του γιατι κατεβηκε Αθηνα και εκλαιγε 1 ωρα το καημενο,παλι δεν εφαγε τιποτα:(οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ επειγον να της βρω παρεουλα για να μενει σπιτι...α τα νεα ειναι απο το νεο σπιτι οτι μας φερνει μεσα πολλα ζουζουνια, 2 σαμιαμιδια και 2 ιπταμενες κατσαριδες μπλιαχχχχχχ :down::down:προβλημα να ειναι κυνηγος το κατοικιδιο....ουααααα
Φοβαμαι οτι θα κλαινε παρεουλα!!!!!! Εσας θελει κοντα της πιο πολυ.....:blink:

chocpoint_200808_2.jpg
και αλλη μια!αν το παιδι σας δεν τρωει μπορειτε να δειχνετε τη συγκεκριμενη φωτο!αυτο θα κανω και με τηνΑθηνα, αν νιαουριζει θα της πεταω τον Ιων:Pπλακα κανω:)

chocpoint_200808_1.jpg
νεα φωτο του Ιων!Little Satan το λεω εγω....:lol:ειναι λιγο ξινισμενο....αλλα εβλεπα και φωτο παλιες της Αθηνας και δεν μου αρεσαν, γενικα μπορει μια φωτο να αλλαξει πολυ το γατι οποτε λεω να περιμενω και να επιμεινω λιγο ακομα
Οτι ειναι λιγο satan, ειναι!! μονο μια σου εστειλαν? μπορει να τον αδικει η φωτογραφια....αποκλειεται να εχει παντα αυτο το υφος :cool:

Φοβαμαι οτι θα κλαινε παρεουλα!!!!!! Εσας θελει οντα της πιο πολυ.....:blink:

α μην μου λες τετοια!!!!λεμε να παρουμε και αλλο να ξελασκαρουμε λιγο...:(

chocpoint_200808_2.jpg
και αλλη μια!αν το παιδι σας δεν τρωει μπορειτε να δειχνετε τη συγκεκριμενη φωτο!αυτο θα κανω και με τηνΑθηνα, αν νιαουριζει θα της πεταω τον Ιων:Pπλακα κανω:)
Εδω φαινεται σαν να ψιλονυσταζει....μηπως δεν εχει ορεξη για φωτογραφιες? δεν του αρεσουν οι στημενες φωτογραφιες....μπορει αυτες in action να ειναι καλυτερες.;)

Οτι ειναι λιγο satan, ειναι!! μονο μια σου εστειλαν? μπορει να τον αδικει η φωτογραφια....αποκλειεται να εχει παντα αυτο το υφος :cool:

ωχ το βλεπετε κι εσεις ε?και αν μεγαλωσει μηπως γινει big satan λεω εγω?:hmm:τι να κανω να παρω το ρισκο?:hmm:

Εδω φαινεται σαν να ψιλονυσταζει....μηπως δεν εχει ορεξη για φωτογραφιες? δεν του αρεσουν οι στημενες φωτογραφιες....μπορει αυτες in action να ειναι καλυτερες.;)

οχι αλλο action !εχουμε την αλλη που τρεχει σαν χαζο!

σε αφηνω εχω λιγο τρεξιμο σε κατι χαζοδουλειες τα λεμε το απογευμα!μουτσ μουτσ...:)

α μην μου λες τετοια!!!!λεμε να παρουμε και αλλο να ξελασκαρουμε λιγο...:(
Επιμενω οτι ειναι καπως καλομαθημενη η Αθηνα.....και σε εχει μαθει, και σε τουμπαρει με το ενα ή τον αλλον τροπο...Γιατι εμενα, δεν με εχουν σηκω σηκω, κατσε κατσε????? :lol: Μην ακουσω μιαου το πρωι,αμεσως πεταγομαι απο το κρεβατι...ή αν θελουν προσοχη, πανε σε καποιο δωματιο και πετανε διαφορα αντικειμενα απο το γραφειο ..:down:

σε αφηνω εχω λιγο τρεξιμο σε κατι χαζοδουλειες τα λεμε το απογευμα!μουτσ μουτσ...:)
Οκ!! φιλακιααααα :)

Η Αθηνα να τρεχει πανω κατω στο σπιτι και ο Ιων να γελαει διαβολικα!!!!!!! ;)

Καλημέρα!!
Τα σχολεία ξεκίνησαν!!! Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά!!

Είχε άγχος ο μικρούλης μου...αλλά μετά καλύτερα γιατί βρήκε κάτι παλιούς φίλους απ'το νηπιαγωγείο...:)
Η δεύτερη γλώσσα που διάλεξε είναι Ιταλικά!! :up:Πολύ χάρηκα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back