ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γεννήθηκε 9 Ιουλίου είναι δυό μηνών και μιας εδομάδας!Τι ηλικία έχει η Σεμέλη;
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΚΙΝΟ καλύτερα..έχω κερδίσει ως 20 ευρώ!!!Σε τέτοια κατάσταση μία είναι η λύση..
Παίζεις τζόκερ![]()
Αλλα πρέπει να παίζεις ασταμάτητα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κι εγώ θα σου βάλω αυτή τη φωτό...Σε λιγο καιρο θα στο πω!!!![]()

Αντε για να μη στην κάνω και ροζ αγγελία ε??
"Μελαχρινή καλονή...."
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Φοβάμαι ότι θα νομίζουν ότι τα εγκατέλειψα...!!!!Αλλά νομίζω ότι όταν με δουν θα χαρούν...Παιδιά τα έχω στο νέο τους δωματιάκι..Λέτε να τα αφήσω να εξερευνήσουν όλο το σπίτι σήμερα?????Η θα τους φανεί ΠΟΛΥ!!???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιώργο ένας φίλος μου θέλει να πάει για κουνγκ φου και μένει στον πειραιά μου στέλνεις με πμ που πας να του προτείνω αν είναι καλό??![]()
Σου εστειλα!!!
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι??? Φοιτητής με τόσα έξοδα και Βιρμανάκι? Α... αυτό δεν γίνεται!![]()
Γινεται και παραγινεται, φοιτητης ειμαι οχι αναπηρος!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι... και βέβαια να τα αφήσεις να εξερευνήσουν το σπίτι σήμερα!!Ουφ σε μια ώρα φεύγω..Σε 30 λεπτά θα τρώω και σε άλλα 30 λεπτά θα πάω να συναντήσω τα μωρά μου που θα έχουν πλαντάξει στο κλάμα!!!!Φοβάμαι ότι θα νομίζουν ότι τα εγκατέλειψα...!!!!Αλλά νομίζω ότι όταν με δουν θα χαρούν...Παιδιά τα έχω στο νέο τους δωματιάκι..Λέτε να τα αφήσω να εξερευνήσουν όλο το σπίτι σήμερα?????Η θα τους φανεί ΠΟΛΥ!!???

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ θα σου βάλω αυτή τη φωτό...
Αντε για να μη στην κάνω και ροζ αγγελία ε??
"Μελαχρινή καλονή...."

ΟΚ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι... και βέβαια να τα αφήσεις να εξερευνήσουν το σπίτι σήμερα!!![]()
Συμφωνω!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ελα μωρέ Γιωργάκη... πλακίτσα σου κάνω...Γινεται και παραγινεται, φοιτητης ειμαι οχι αναπηρος!!![]()

Για οικονομικές πατερίτσες μιλούσα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελα μωρέ Γιωργάκη... πλακίτσα σου κάνω...
Για οικονομικές πατερίτσες μιλούσα...![]()
Το καταλαβα κι εγω πλακα κανω!Εσυ ομως λες ωραιωτερα αστεια !!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Κατά λαθος ??Στο εκτροφείο που θα πάω το Σάββατο έχουν έναν μπλε 2 εβδομάδων μικρούλη έχω και φωτό... μήπως ενδιαφέται κανείς να τον χώσω στη καμπαρντίνα μου κατά λάθος??![]()

χι χιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο εκτροφείο που θα πάω το Σάββατο έχουν έναν μπλε 2 εβδομάδων μικρούλη έχω και φωτό... μήπως ενδιαφέται κανείς να τον χώσω στη καμπαρντίνα μου κατά λάθος??![]()
!!!!!!ΕΓΩ!!!!!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Όχι μωρέ..Απλά για τώρα που είναι αρχή και καλά καλά δεν έχουμε τακτοποιηθεί εμείς και δεν έχουμε προσαρμοστεί..Οι ζημιές και τα επικύνδινα σπορ πάνω σε κουζίνα και πάγκους δεν είναι και πολύ καλή ιδέα...Αφου τωρα Κατερινα, εχεις ολο το σπιτι δικο σου...γιατι να μην τα αφησεις σε ολο το σπιτι? οταν θα φευγεις το πρωι, θα τα κλεινεις στο δωματιακι τους?

katerina10
Περιβόητο μέλος
Το πήρα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!Σου εστειλα!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Θα είμαι και εγώ από κοντά βέβαια γιατί αυτά είναι πολύ περίεργα και υπερκινητικά..Μόλις είδαν μπακλόνι χθες πήραν φόρα..ΑΠΑΠΑ!!!Είναι και αφύλακτο..τα κάγκελα είναι πολύ πολύ αραια!!!Ναι... και βέβαια να τα αφήσεις να εξερευνήσουν το σπίτι σήμερα!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Εγώ πρέπει να βάλω προστατευτικό στα καγκελα και θα τον βγάζω στο μπαλκόνι μονο οταν είμαι εγώ εκεί γιατί απο κάτω ειναι κεντρικη λεωφορος..Θα είμαι και εγώ από κοντά βέβαια γιατί αυτά είναι πολύ περίεργα και υπερκινητικά..Μόλις είδαν μπακλόνι χθες πήραν φόρα..ΑΠΑΠΑ!!!Είναι και αφύλακτο..τα κάγκελα είναι πολύ πολύ αραια!!!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool