ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νίκησες νίκησες!!!Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας,
!!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!
Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Γιώργο κουκλάκι είναι μην το αφήσεις να περάσει έτσι ε??Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο??
Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό?
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο??
Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό?
![]()
Αμε!!.............

katerina10
Περιβόητο μέλος
Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού![]()

Ομολογώ δεν περίμενα ποτέ να ακούσω κάτι τέτοιο!!!!

erefer
Διάσημο μέλος
Αυτό δεν το κατάλαβα ουτε εγώ ποτέΕυχαριστω!!Τωρα εχω αλλη απορια
.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο;

Πιθανώς να θέλουν μια απόδειξη οτι είσαι υγιής μετά τις καταχρήσεις της φοιτητικής ζωής?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλέ τι γελάς?? Σου λέω ψάχνουν για γονείς!!!
Με 650... δική σου θα είναι
katerina10
Περιβόητο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Αεροπορία ήμουνΟμολογώ δεν περίμενα ποτέ να ακούσω κάτι τέτοιο!!!!
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εεεεεεεεεεε???????Αυτό δεν το κατάλαβα ουτε εγώ ποτέ
Πιθανώς να θέλουν μια απόδειξη οτι είσαι υγιής μετά τις καταχρήσεις της φοιτητικής ζωής?![]()

Κάτι άλλο είναι ρε παιδιά..Αφού μου το είχαν πει..Θα ρωτήσω την παντογνώστρια μάμα μου και θα σας πω αύριο..Το απογευμα θα έμπαινα αλλά δεν θα έχω ίντερνετ...Μπουχου χου χου!!

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιθανώς να θέλουν μια απόδειξη οτι είσαι υγιής μετά τις καταχρήσεις της φοιτητικής ζωής?![]()
Σωστα, δεν το σκεφτηκα ετσι!!...

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλά το θυμάμαι ότι για πιλότος πήγαινες...Αααα οκ τοτε...!!!!!
![]()

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ τι γελάς?? Σου λέω ψάχνουν για γονείς!!!Με 650... δική σου θα είναι
![]()
Αμα τα ειχα να εισαι σιγουρη θα την ιυοθετουσα!!!!! Αλλα τι να σταματησω, το Proficiency, το ECDL , το Kung Fu η να μην παω στη σχολη; Ειναι δυσκολο το φοιτητικο!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγώ πάντως προσπάθησα... μη μου πεις μετά...Καλέ τι γελάς?? Σου λέω ψάχνουν για γονείς!!!Με 650... δική σου θα είναι
![]()
κα Γιούλη θα με βοηθήσετε να βρω ένα Βιρμανάκι??

bunny
Περιβόητο μέλος
Τι ηλικία έχει η Σεμέλη;Καλά το θυμάμαι ότι για πιλότος πήγαινες...![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Σε τέτοια κατάσταση μία είναι η λύση..Αμα τα ειχα να εισαι σιγουρη θα την ιυοθετουσα!!!!! Αλλα τι να σταματησω, το Proficiency, το ECDL , το Kung Fu η να μην παω στη σχολη; Ειναι δυσκολο το φοιτητικο!!![]()
Παίζεις τζόκερ

katerina10
Περιβόητο μέλος
Γιώργο ένας φίλος μου θέλει να πάει για κουνγκ φου και μένει στον πειραιά μου στέλνεις με πμ που πας να του προτείνω αν είναι καλό??Αμα τα ειχα να εισαι σιγουρη θα την ιυοθετουσα!!!!! Αλλα τι να σταματησω, το Proficiency, το ECDL , το Kung Fu η να μην παω στη σχολη; Ειναι δυσκολο το φοιτητικο!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάντως προσπάθησα... μη μου πεις μετά...
κα Γιούλη θα με βοηθήσετε να βρω ένα Βιρμανάκι??![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τι??? Φοιτητής με τόσα έξοδα και Βιρμανάκι? Α... αυτό δεν γίνεται!Αμα τα ειχα να εισαι σιγουρη θα την ιυοθετουσα!!!!! Αλλα τι να σταματησω, το Proficiency, το ECDL , το Kung Fu η να μην παω στη σχολη; Ειναι δυσκολο το φοιτητικο!!![]()

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πάντως προσπάθησα... μη μου πεις μετά...
κα Γιούλη θα με βοηθήσετε να βρω ένα Βιρμανάκι??![]()
Σε λιγο καιρο θα στο πω!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool