Birman-maniacs

Λοιπον, φευγω σιγα- σιγα ,γιατι εχω Αγγλικα στις 5. Τα λεμε!!!:hello:
Γεια σου Γιώργο ..Ευχαρισ΄τω και για το σαιτ!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χωρις παρεξηγηση, αν ειναι καποιος....:hmm:
Εγώ παρεξηγήθηκα...γιατί κάποτε τα έτρωγα τραγουδώντας, από τους συνδορμητές του ΟΤΕ:lol::lol:
Αστα μεγάλη ιστορία! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρα με μια ηλεκτρικη και ενα σφουγγαρισμα εχεις τελειωσει. Η φιλη σου δεν θα σε βοηθησει? :hmm:
Ναι καλέ μαζί θα τα κάνουμε όλα..Έχουμε και το μπαλκόνι άλλα τόσα τμ γεμάτα με σύκα!!!:mad::mad::mad:Μήπως να βάλω κανα καλάθι από κάτω από τις συκιές για να τα μαζεύουμε?:hmm::hmm:Ξέρετε για φαι!!!:lol::lol:

Εγώ παρεξηγήθηκα...γιατί κάποτε τα έτρωγα τραγουδώντας, από τους συνδορμητές του ΟΤΕ:lol::lol:
Αστα μεγάλη ιστορία! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:Ναι άσε ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ !!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Στο εκτροφείο που θα πάω το Σάββατο έχουν έναν μπλε 2 εβδομάδων μικρούλη έχω και φωτό... μήπως ενδιαφέται κανείς να τον χώσω στη καμπαρντίνα μου κατά λάθος?? :whistle::lol:
ο μικρός μπλε Rudi! :)

Συνημμένα

• IMG_0060.jpg
    IMG_0060.jpg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 27
Να τις τρώς στις δύσκολες στιγμές:redface::lol:
Καλέ έχω σύκα...;);):P:PΠοιες ντομάτες..???Φαγητό και μετά ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ στα ενδότερα γιατί ξέρετε τις "παρενεργειες" από τα σύκα!!!:lol::lol::lol::redface::redface::redface:

Με βαριά καρδιά το λέω για εσάς αλλά ΦΕΥΓΩ!!!Πάω να δω και τα μωρά μου..1 ώρα έμεινε!!!Αντε δεν αντέχω πια..Τα λέμε αυριο!!!

Καλέ έχω σύκα...;);):P:PΠοιες ντομάτες..???Φαγητό και μετά ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ στα ενδότερα γιατί ξέρετε τις "παρενεργειες" από τα σύκα!!!:lol::lol::lol::redface::redface::redface:
Αμα φάς 1-2 κιλά θα έχεις πρόβλημα, μπορεί και να μην προλάβεις να πάς στη τουαλέτα και να φυτέψεις συκόσπορους στο οικόπεδο με ενσωματωμένη κοπριά:lol::lol::lol:

Με βαριά καρδιά το λέω για εσάς αλλά ΦΕΥΓΩ!!!Πάω να δω και τα μωρά μου..1 ώρα έμεινε!!!Αντε δεν αντέχω πια..Τα λέμε αυριο!!!
φιλάκια στα ανιψάκια μου!! :)

Ασχετο... η γάτα μου η άπληστη θέλει 2 καρέκλες να απλώνει τη κορμάρα της!! :lol:
Κατάληψη κανονική!:lol::lol::lol::lol:

Γεια σου:)

Βασίλη... μπορώ να σε λέω συμπέθερο α?? Ο β είναι ο Θοδωρής... δεν ρωτάς τον erefer τώρα που θα τον πάρεις αν του αρέσει η Σεμέλη μου? :hmm::lol:

Βασίλη... μπορώ να σε λέω συμπέθερο α?? Ο β είναι ο Θοδωρής... δεν ρωτάς τον erefer τώρα που θα τον πάρεις αν του αρέσει η Σεμέλη μου? :hmm::lol:
Κανένα πρόβλημα:DΘα τον ρωτήσω την Κυριακή;)

Κανένα πρόβλημα:DΘα τον ρωτήσω την Κυριακή;)
Μωρέ θα είναι κουρασμένος απ'το ταξείδι και θα του φανεί άσχημη...καλύτερα από Δευτέρα αφού ξεκουραστεί... τι λες εσύ? :hmm:

Μωρέ θα είναι κουρασμένος απ'το ταξείδι και θα του φανεί άσχημη...καλύτερα από Δευτέρα αφού ξεκουραστεί... τι λες εσύ? :hmm:
ισως βοηθήσει αν του πεις ότι μιλάνε την ίδια γλώσσα! :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back