moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν θα τη στειρώσω... μόνο τη Καλυψώ κάποια στιγμή... όσο ο Μορφέας διατηρείται "καθαρός" οι πιθανότητες να βγάλουμε Ομορφομωρά μεγαλώνουν... έχουμε όμως και τον Πλάτωνα από μπλε...Τι όμορφο το μπλε μωρο...Γιουλη θα τη στειρωσεις τη Σεμελη;Ο Μορφεας τελος παντων δεν θα μας κανει κανενα μπλε μωρο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
παντως και οι εκτροφείς μας λένε ότι αργούν αναπαραγωγικά τα Βιρμανάκια...Τι όμορφο το μπλε μωρο...Γιουλη θα τη στειρωσεις τη Σεμελη;Ο Μορφεας τελος παντων δεν θα μας κανει κανενα μπλε μωρο;

Για δες... μας έβαλαν στο εξώφυλλό τους...

https://www.catalis-heilige-birma.de/
Μάνα ψωνάρα...

bunny
Περιβόητο μέλος
Αλήθεια, τώρα που το λέτε πόσο κοστίζει η στήρωση της γάτας;Τι όμορφο το μπλε μωρο...Γιουλη θα τη στειρωσεις τη Σεμελη;Ο Μορφεας τελος παντων δεν θα μας κανει κανενα μπλε μωρο;

Κτηνίατρος θα γίνω να μην ξέρω;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραία θα έχουμε κι άλλη μια γιατρό στη παρέα μας!!!Αλήθεια, τώρα που το λέτε πόσο κοστίζει η στήρωση της γάτας;
Κτηνίατρος θα γίνω να μην ξέρω;![]()

Κι εμένα το όνειρό μου ήταν αυτό... μέχρι που είδα τη Χημείαι της β λυκείου κι έγινα φιλόλογος φυτό...

Δεν ξέρω πόσο κάνει....
αλλά μέχρι να γίνεις εσύ γιατρός η τιμή θα έχει αλλάξει! 
moukelis
Επιφανές μέλος
Γιουλη:
"ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ
ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΜΩΡΟ"

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Message received!!Για θηλυκο κοστιζει γυρω στα 80-100 ευρω,και για αρσενικο 60-80,αλλα εξαρταται απο τον κτηνιατρο.
Γιουλη:
"ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ
ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΜΩΡΟ"![]()

bunny
Περιβόητο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η καλυψώ είναι δυόμιση και ο Μορφέας θα γίνει ενός στις 23 Σεπτεμβρίου.Πόσο χρονών είναι η Καλυψώ και πόσο ο Μορφέας;![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχω τελειώσει.... και έδιωξα το "πακέτο" ΑμερικήΓιουλη ακομη εκει?? ουφφ και για μενα προβλεπεται μεγαλη μερα.......

σε λίγο φεύγω...Καλή δύναμη μωρέ Αντούλα...
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος
Ναι καλύτερα την ΔευτέραΜωρέ θα είναι κουρασμένος απ'το ταξείδι και θα του φανεί άσχημη...καλύτερα από Δευτέρα αφού ξεκουραστεί... τι λες εσύ?![]()

Την Κυριακή θα είναι σίγουρα ζαβλακωμένος απ'το ταξίδι, θα είναι και σε άγνωστο περιβάλλον..
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σου έστειλα χθες ένα Pm το πήρες?

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Το μόνο που με απασχολεί είναι που η Ήλια έκανε κχχχχχχχχχχ στην συγκάτοικο μου..Στενοχωρήθηκα ρε γμτ!Είναι και η νονά...!!!Τέσπα, κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα και οι 3 μας και ουφ αναμένουμε τα καλύτερα καθότι το δωμάτιο μου είναι ακόμη ένα αχούρι ή μηπως να πω γιαπί?????????????

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημέρα Κατερίνα!Χμμμμ...όλοι με τα μούτρα στη δουλειά ε???Καλώς, εγώ θα αναφέρω ότι όλα τα άγχη μου εξαφανίστηκαν όταν άνοιξα την πόρτα του νέου σπιτιού μου..Τα μωρά μου είχαν ανοίξει την πόρτα του δωματίου τους και χάρηκαν τόσο που με είδαν....!!!!!Τι χρρρρρρρρρρ μου κάνανε τι νιαου και τρίψιμο...Είχαν δεν χαρεί τρελά με την άπλα των 123τμ!!!!!!!!!Δεν χρειαστηκε να τα συνοδεύσω για να είμαι μαζί τουσ όλο το απογευμα το είχαν κάνει ήδη από μόνα τους..
Το μόνο που με απασχολεί είναι που η Ήλια έκανε κχχχχχχχχχχ στην συγκάτοικο μου..Στενοχωρήθηκα ρε γμτ!Είναι και η νονά...!!!Τέσπα, κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα και οι 3 μας και ουφ αναμένουμε τα καλύτερα καθότι το δωμάτιο μου είναι ακόμη ένα αχούρι ή μηπως να πω γιαπί?????????????![]()

Μια χαρά σας ακούω
... και τη νονά τους θα την μάθουν... γιααα... ζήτα της να βάλει φαγάκι στην Ηλια καμιά μέρα που θα πεινάει πολύ, να δεις πως θα την λατρέψει αμέσως!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool