Birman-maniacs

αυτο περιμενω....να δω πως θα ειναι η υφη του τριχωματος του,εχω ακουσει τοσα πολλα απο σας και εχω μια γλυκια αγωνια...και φυσικα θελω να δω τα ωκεανι ματια του:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γιουλακο πολυ ωραια η καινουρια υπογραφη...I love it
Τα μάτια του θα σε μαγέψουν και η γούνα του θα σε χαλαρώσει βυθίζοντας το χέρι σου μέσα της!! :up:Θα δεις!!
Θα γίνεις μια χαζομαμά....:lol:

Η Δώρα μου έφτιαξε τη νέα μου υπογραφή!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Δανάη:):)Κούκλος και έρωτας τρελός ο Έρωτας σου:up::up:Πλησιάζει η Κυριακή...5 μέρες ακόμα...!!!:D
Σ'ευχαριστω πολυ Κατερινακο...:)
περιμενω,περιμενω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ... κι εγώ το περιμένω βρε παιδιά...μου έστειλαν τα sites της συναυλίας και του εστιατορίου αλλά είναι στα γερμανικά... δεν πειράζει.. φαίνονται πολύ φιλόξενοι άνθρωποι (εμ... βέβαια τι θα έλεγα εγώ? :lol:)

Επίσης το μωρό το μπλε τον Rudi θέλω να ζουλήξω πέρα απ'όλα τ'άλλα! :)
καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!!:lol::lol::lol:
πολλες φωτο να μας βγαλετε...

Συγνώμη...ιδέα μου είναι ή υπάρχει σιγά σιγά μια ελαφριά τάση προς τα μπλε βιρμανάκια????Τελικά ΕΧΩ ΓΟΥΣΤΟ!!!!!:lol::lol::lol::lol::D:D
καλέ τι λες?? :Pκαι seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... :up:άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες...:/::)

Τα μάτια του θα σε μαγέψουν και η γούνα του θα σε χαλαρώσει βυθίζοντας το χέρι σου μέσα της!! :up:Θα δεις!!
Θα γίνεις μια χαζομαμά....:lol:

Η Δώρα μου έφτιαξε τη νέα μου υπογραφή!! :)
μπραβο στην Δωρα!!!!ειναι πολυ ομορφη και καλογουστη..:):)

καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!!:lol::lol::lol:
πολλες φωτο να μας βγαλετε...
μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... :)αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? :lol:

καλέ τι λες?? :Pκαι seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... :up:άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες...:/::)
ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:hmm::hmm::hmm::hmm:Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!!:D:D:D

ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!!:blink::blink::lol::lol:

μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... :)αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? :lol:
καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις...
φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακια:lol::lol::lol:απλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου...

Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! :)

sacci_youngster_akt.jpg

:hmm::hmm::hmm::hmm:Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!!:D:D:D
μιλας γερμανικα?

καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις...
φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακια:lol::lol::lol:απλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου...
:lol::lol::lol::lol:
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!:mad::mad::lol::lol::lol:Τα ξανθομωρά τώρα..:lol::lol::lol:

τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... :redface::redface:

μιλας γερμανικα?
Όχι ακόμα..!!!:redface:Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!:redface::redface:Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!!:up::up::rolleyes:

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!:mad::mad::lol::lol::lol:Τα ξανθομωρά τώρα..:lol::lol::lol:
Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? :)

Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! :)

sacci_youngster_akt.jpg
αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη...
μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε?

Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!!:blink::blink::lol::lol:
Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!!:)

Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? :)
Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..:redface::redface::redface:Χαμός!!:D:DΓαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!!:P

επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back