ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.601 16-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο περιμενω....να δω πως θα ειναι η υφη του τριχωματος του,εχω ακουσει τοσα πολλα απο σας και εχω μια γλυκια αγωνια...και φυσικα θελω να δω τα ωκεανι ματια του Γιουλακο πολυ ωραια η καινουρια υπογραφη...I love it Click για ανάπτυξη... Τα μάτια του θα σε μαγέψουν και η γούνα του θα σε χαλαρώσει βυθίζοντας το χέρι σου μέσα της!! Θα δεις!! Θα γίνεις μια χαζομαμά.... Η Δώρα μου έφτιαξε τη νέα μου υπογραφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο πυρροθριξ: #24.602 16-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα ΔανάηΚούκλος και έρωτας τρελός ο Έρωτας σουΠλησιάζει η Κυριακή...5 μέρες ακόμα...!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω πολυ Κατερινακο... περιμενω,περιμενω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο πυρροθριξ: #24.603 16-09-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κι εγώ το περιμένω βρε παιδιά...μου έστειλαν τα sites της συναυλίας και του εστιατορίου αλλά είναι στα γερμανικά... δεν πειράζει.. φαίνονται πολύ φιλόξενοι άνθρωποι (εμ... βέβαια τι θα έλεγα εγώ? ) Επίσης το μωρό το μπλε τον Rudi θέλω να ζουλήξω πέρα απ'όλα τ'άλλα! Click για ανάπτυξη... καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!! πολλες φωτο να μας βγαλετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.604 16-09-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη...ιδέα μου είναι ή υπάρχει σιγά σιγά μια ελαφριά τάση προς τα μπλε βιρμανάκια????Τελικά ΕΧΩ ΓΟΥΣΤΟ!!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:44 Ο πυρροθριξ: #24.605 16-09-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μάτια του θα σε μαγέψουν και η γούνα του θα σε χαλαρώσει βυθίζοντας το χέρι σου μέσα της!! Θα δεις!! Θα γίνεις μια χαζομαμά.... Η Δώρα μου έφτιαξε τη νέα μου υπογραφή!! Click για ανάπτυξη... μπραβο στην Δωρα!!!!ειναι πολυ ομορφη και καλογουστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.606 16-09-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!! πολλες φωτο να μας βγαλετε... Click για ανάπτυξη... μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο πυρροθριξ: #24.607 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Η katerina10: #24.608 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η katerina10: #24.609 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Ο πυρροθριξ: #24.610 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Click για ανάπτυξη... καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.611 16-09-08 12:48 Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Ο πυρροθριξ: #24.612 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Click για ανάπτυξη... μιλας γερμανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η katerina10: #24.613 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.614 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο περιμενω....να δω πως θα ειναι η υφη του τριχωματος του,εχω ακουσει τοσα πολλα απο σας και εχω μια γλυκια αγωνια...και φυσικα θελω να δω τα ωκεανι ματια του Γιουλακο πολυ ωραια η καινουρια υπογραφη...I love it Click για ανάπτυξη... Τα μάτια του θα σε μαγέψουν και η γούνα του θα σε χαλαρώσει βυθίζοντας το χέρι σου μέσα της!! Θα δεις!! Θα γίνεις μια χαζομαμά.... Η Δώρα μου έφτιαξε τη νέα μου υπογραφή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο πυρροθριξ: #24.602 16-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα ΔανάηΚούκλος και έρωτας τρελός ο Έρωτας σουΠλησιάζει η Κυριακή...5 μέρες ακόμα...!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω πολυ Κατερινακο... περιμενω,περιμενω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο πυρροθριξ: #24.603 16-09-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κι εγώ το περιμένω βρε παιδιά...μου έστειλαν τα sites της συναυλίας και του εστιατορίου αλλά είναι στα γερμανικά... δεν πειράζει.. φαίνονται πολύ φιλόξενοι άνθρωποι (εμ... βέβαια τι θα έλεγα εγώ? ) Επίσης το μωρό το μπλε τον Rudi θέλω να ζουλήξω πέρα απ'όλα τ'άλλα! Click για ανάπτυξη... καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!! πολλες φωτο να μας βγαλετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.604 16-09-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη...ιδέα μου είναι ή υπάρχει σιγά σιγά μια ελαφριά τάση προς τα μπλε βιρμανάκια????Τελικά ΕΧΩ ΓΟΥΣΤΟ!!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:44 Ο πυρροθριξ: #24.605 16-09-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μάτια του θα σε μαγέψουν και η γούνα του θα σε χαλαρώσει βυθίζοντας το χέρι σου μέσα της!! Θα δεις!! Θα γίνεις μια χαζομαμά.... Η Δώρα μου έφτιαξε τη νέα μου υπογραφή!! Click για ανάπτυξη... μπραβο στην Δωρα!!!!ειναι πολυ ομορφη και καλογουστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.606 16-09-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!! πολλες φωτο να μας βγαλετε... Click για ανάπτυξη... μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο πυρροθριξ: #24.607 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Η katerina10: #24.608 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η katerina10: #24.609 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Ο πυρροθριξ: #24.610 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Click για ανάπτυξη... καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.611 16-09-08 12:48 Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Ο πυρροθριξ: #24.612 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Click για ανάπτυξη... μιλας γερμανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η katerina10: #24.613 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.614 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα ΔανάηΚούκλος και έρωτας τρελός ο Έρωτας σουΠλησιάζει η Κυριακή...5 μέρες ακόμα...!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω πολυ Κατερινακο... περιμενω,περιμενω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο πυρροθριξ: #24.603 16-09-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κι εγώ το περιμένω βρε παιδιά...μου έστειλαν τα sites της συναυλίας και του εστιατορίου αλλά είναι στα γερμανικά... δεν πειράζει.. φαίνονται πολύ φιλόξενοι άνθρωποι (εμ... βέβαια τι θα έλεγα εγώ? ) Επίσης το μωρό το μπλε τον Rudi θέλω να ζουλήξω πέρα απ'όλα τ'άλλα! Click για ανάπτυξη... καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!! πολλες φωτο να μας βγαλετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.604 16-09-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη...ιδέα μου είναι ή υπάρχει σιγά σιγά μια ελαφριά τάση προς τα μπλε βιρμανάκια????Τελικά ΕΧΩ ΓΟΥΣΤΟ!!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:44 Ο πυρροθριξ: #24.605 16-09-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μάτια του θα σε μαγέψουν και η γούνα του θα σε χαλαρώσει βυθίζοντας το χέρι σου μέσα της!! Θα δεις!! Θα γίνεις μια χαζομαμά.... Η Δώρα μου έφτιαξε τη νέα μου υπογραφή!! Click για ανάπτυξη... μπραβο στην Δωρα!!!!ειναι πολυ ομορφη και καλογουστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.606 16-09-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!! πολλες φωτο να μας βγαλετε... Click για ανάπτυξη... μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο πυρροθριξ: #24.607 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Η katerina10: #24.608 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η katerina10: #24.609 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Ο πυρροθριξ: #24.610 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Click για ανάπτυξη... καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.611 16-09-08 12:48 Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Ο πυρροθριξ: #24.612 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Click για ανάπτυξη... μιλας γερμανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η katerina10: #24.613 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.614 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κι εγώ το περιμένω βρε παιδιά...μου έστειλαν τα sites της συναυλίας και του εστιατορίου αλλά είναι στα γερμανικά... δεν πειράζει.. φαίνονται πολύ φιλόξενοι άνθρωποι (εμ... βέβαια τι θα έλεγα εγώ? ) Επίσης το μωρό το μπλε τον Rudi θέλω να ζουλήξω πέρα απ'όλα τ'άλλα! Click για ανάπτυξη... καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!! πολλες φωτο να μας βγαλετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.604 16-09-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη...ιδέα μου είναι ή υπάρχει σιγά σιγά μια ελαφριά τάση προς τα μπλε βιρμανάκια????Τελικά ΕΧΩ ΓΟΥΣΤΟ!!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:44 Ο πυρροθριξ: #24.605 16-09-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μάτια του θα σε μαγέψουν και η γούνα του θα σε χαλαρώσει βυθίζοντας το χέρι σου μέσα της!! Θα δεις!! Θα γίνεις μια χαζομαμά.... Η Δώρα μου έφτιαξε τη νέα μου υπογραφή!! Click για ανάπτυξη... μπραβο στην Δωρα!!!!ειναι πολυ ομορφη και καλογουστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.606 16-09-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!! πολλες φωτο να μας βγαλετε... Click για ανάπτυξη... μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο πυρροθριξ: #24.607 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Η katerina10: #24.608 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η katerina10: #24.609 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Ο πυρροθριξ: #24.610 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Click για ανάπτυξη... καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.611 16-09-08 12:48 Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Ο πυρροθριξ: #24.612 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Click για ανάπτυξη... μιλας γερμανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η katerina10: #24.613 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.614 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη...ιδέα μου είναι ή υπάρχει σιγά σιγά μια ελαφριά τάση προς τα μπλε βιρμανάκια????Τελικά ΕΧΩ ΓΟΥΣΤΟ!!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:44 Ο πυρροθριξ: #24.605 16-09-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μάτια του θα σε μαγέψουν και η γούνα του θα σε χαλαρώσει βυθίζοντας το χέρι σου μέσα της!! Θα δεις!! Θα γίνεις μια χαζομαμά.... Η Δώρα μου έφτιαξε τη νέα μου υπογραφή!! Click για ανάπτυξη... μπραβο στην Δωρα!!!!ειναι πολυ ομορφη και καλογουστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.606 16-09-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!! πολλες φωτο να μας βγαλετε... Click για ανάπτυξη... μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο πυρροθριξ: #24.607 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Η katerina10: #24.608 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η katerina10: #24.609 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Ο πυρροθριξ: #24.610 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Click για ανάπτυξη... καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.611 16-09-08 12:48 Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Ο πυρροθριξ: #24.612 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Click για ανάπτυξη... μιλας γερμανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η katerina10: #24.613 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.614 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μάτια του θα σε μαγέψουν και η γούνα του θα σε χαλαρώσει βυθίζοντας το χέρι σου μέσα της!! Θα δεις!! Θα γίνεις μια χαζομαμά.... Η Δώρα μου έφτιαξε τη νέα μου υπογραφή!! Click για ανάπτυξη... μπραβο στην Δωρα!!!!ειναι πολυ ομορφη και καλογουστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.606 16-09-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!! πολλες φωτο να μας βγαλετε... Click για ανάπτυξη... μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο πυρροθριξ: #24.607 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Η katerina10: #24.608 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η katerina10: #24.609 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Ο πυρροθριξ: #24.610 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Click για ανάπτυξη... καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.611 16-09-08 12:48 Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Ο πυρροθριξ: #24.612 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Click για ανάπτυξη... μιλας γερμανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η katerina10: #24.613 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.614 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!! πολλες φωτο να μας βγαλετε... Click για ανάπτυξη... μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο πυρροθριξ: #24.607 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Η katerina10: #24.608 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η katerina10: #24.609 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Ο πυρροθριξ: #24.610 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Click για ανάπτυξη... καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.611 16-09-08 12:48 Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Ο πυρροθριξ: #24.612 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Click για ανάπτυξη... μιλας γερμανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η katerina10: #24.613 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.614 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Η katerina10: #24.608 16-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η katerina10: #24.609 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Ο πυρροθριξ: #24.610 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Click για ανάπτυξη... καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.611 16-09-08 12:48 Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Ο πυρροθριξ: #24.612 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Click για ανάπτυξη... μιλας γερμανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η katerina10: #24.613 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.614 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ τι λες?? και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό... άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες... Click για ανάπτυξη... Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η katerina10: #24.609 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Ο πυρροθριξ: #24.610 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Click για ανάπτυξη... καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.611 16-09-08 12:48 Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Ο πυρροθριξ: #24.612 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Click για ανάπτυξη... μιλας γερμανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η katerina10: #24.613 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.614 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Ο πυρροθριξ: #24.610 16-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Click για ανάπτυξη... καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.611 16-09-08 12:48 Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Ο πυρροθριξ: #24.612 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Click για ανάπτυξη... μιλας γερμανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η katerina10: #24.613 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.614 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα... αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? Click για ανάπτυξη... καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.611 16-09-08 12:48 Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Ο πυρροθριξ: #24.612 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Click για ανάπτυξη... μιλας γερμανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η katerina10: #24.613 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.614 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Ο πυρροθριξ: #24.612 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Click για ανάπτυξη... μιλας γερμανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η katerina10: #24.613 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.614 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!! Click για ανάπτυξη... μιλας γερμανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η katerina10: #24.613 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.614 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.614 16-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις... φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου... Click για ανάπτυξη... τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η katerina10: #24.615 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μιλας γερμανικα? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα..!!!Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.616 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο πυρροθριξ: #24.617 16-09-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο κοίτα το Versace πως του μοιάζει η Σεμέλη! Click για ανάπτυξη... αχ θα γινει μια Ζιζελ...η Ζιζελοσεμελη... μα φαινοταν παιδι μου απο μωρο...πως να το κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.618 16-09-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!! Click για ανάπτυξη... Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #24.619 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1229 1230 1231 1232 1233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1231 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο πυρροθριξ: #24.620 16-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.