ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τα μάτια του θα σε μαγέψουν και η γούνα του θα σε χαλαρώσει βυθίζοντας το χέρι σου μέσα της!!
Θα δεις!! Θα γίνεις μια χαζομαμά....

Η Δώρα μου έφτιαξε τη νέα μου υπογραφή!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Σ'ευχαριστω πολυ Κατερινακο...Καλημέρα ΔανάηΚούκλος και έρωτας τρελός ο Έρωτας σου
Πλησιάζει η Κυριακή...5 μέρες ακόμα...!!!
![]()

περιμενω,περιμενω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!!Αχ... κι εγώ το περιμένω βρε παιδιά...μου έστειλαν τα sites της συναυλίας και του εστιατορίου αλλά είναι στα γερμανικά... δεν πειράζει.. φαίνονται πολύ φιλόξενοι άνθρωποι (εμ... βέβαια τι θα έλεγα εγώ?)
Επίσης το μωρό το μπλε τον Rudi θέλω να ζουλήξω πέρα απ'όλα τ'άλλα!![]()

πολλες φωτο να μας βγαλετε...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλέ τι λες??Συγνώμη...ιδέα μου είναι ή υπάρχει σιγά σιγά μια ελαφριά τάση προς τα μπλε βιρμανάκια????Τελικά ΕΧΩ ΓΟΥΣΤΟ!!!!!![]()
και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό...
άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες...

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
μπραβο στην Δωρα!!!!ειναι πολυ ομορφη και καλογουστη..Τα μάτια του θα σε μαγέψουν και η γούνα του θα σε χαλαρώσει βυθίζοντας το χέρι σου μέσα της!!Θα δεις!!
Θα γίνεις μια χαζομαμά....
Η Δώρα μου έφτιαξε τη νέα μου υπογραφή!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα...καλα,τους το ειπα οτι θα τρελλαθεις με το μικρο!!!!
πολλες φωτο να μας βγαλετε...
αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν? 
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα..καλέ τι λες??και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό...
άυτό που μας λείπει είναι να δούμε Βιρμανάκι σε πολύ μικρή ηλικία γιατί τα παίρνουμε μεγάλα... στους 4 μήνες...
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
καλέ τι λες??και seal και tabby και ταρταρουγίτσα να'ταν αρκεί που είναι μωρό...
![]()

Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!!ναι αυτο ειναι το μονο μειον..δεν τα χαιρομαστε μικρα,πανω στις τσαχπινιες τους ,που ομως εχουν πλακα γιατι ειναι τσαχπινιες απο μια ασπρη μικρη μπαλιτσα..![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις...μωρέ θα τη κάψω τη κάμερα...αν δω και κανέναν ωραίο γερμανό γκομενάκο να τον τραβήξω κι αυτόν?
![]()
φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακια

απλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
μιλας γερμανικα?Δεν το σκέφτηκα έτσι..Βρε Γιούλη μου..μην σκας!Όταν θα πάω να ζήσω γερμανία θα σας καλώ να μένετε στο σπίτι μου και θα πηγαίνουμε να βλέπουμε άπειρα μωρούλια βιρμανάκια μαζί!!!
![]()
katerina10
Περιβόητο μέλος
καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις...
φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!

Τα ξανθομωρά τώρα..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τώρα σκέφτηκα το σκηνικό αλλά ντρέπομαι να το πω...καλε ποιος τους χ... τους κρυοκωλους?τα βιρμανακια τραβα,αντε και καμια τους εκτροφεις...
φυσικα ομως θα βαλεις να τραβηξουν την μασκοτ Γιουλη με ντεκορ τα βιρμανακιααπλωσε τα ολα πισω σου και απλωσου...

katerina10
Περιβόητο μέλος
Όχι ακόμα..!!!μιλας γερμανικα?
Έκανα κανα τρίχρονο στο σχολείο!!Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!
Θα τα μάθω όμως και θα ζήσω κι εκεί!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς?
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα..
![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!!Αχ ναι ...καταλαβαίνω τι λέτε..Τη μία βδομάδα τα δικά μου δεν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου και την άλλη τα έβλεπα να κοιμούνται στην βιβλιοθήκκη!!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Εχεις ζήσει εκεί Κατερινάκι? Εχεις συναναστραφεί με Γερμανούς?![]()

Χαμός!!
Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!!
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα...
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!Τα ξανθομωρά τώρα..
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool