katerina10
Περιβόητο μέλος
Ξέρω ξέρω...οχι κοριτσάκι μου..μεταφορικά το λέω... βαρβατίλα σημαίνει να μη μπορείς μετά να πας σπίτι σου....![]()

Όλοι το θέλουμε αυτό νομίζω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σου εύχομαι να γυρίσεις μια μέρα τον κόσμο κι ακόμα να το υποστηρίζεις αυτό...Μπαααααααα εχω γοητευτεί με την Γερμανία και όλα τα βρίσκω ιδανικα..Δεν εχω απογοητευτει από έλληνα απλά εμένα δεν μου αρέσει το μιλάμε ξεκάθαρα και χύμα και σαν νταής που υπάρχει στην ελλάδα!!Με ενοχλεί!
Και το καμάκι στο δρόμο είναι τραγικο
Όταν πήγα στην Γερμανία ξανα και ξανά...ένοιωθα "ελεύθερη"!!
Καμία απογοήτευση όμως από έλληνες..!!!Για να λέμε και την αλήθεια θεωρώ ότι είναι οι πιο όμορφοι άνδρες στον κόσμο!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αλήθεια Ραισάκι μου????????????Θα φέρεις και κανα βρετανάκι????Κάτι διάβασα!!Με δελεάζετε να έρθω τώρα!!!!Κορίτσια τι μου κάνετε????
Τα μάθατε τα νέα????Στις 28 του μήνα θα γίνει συνάντηση για καφέ στην Αθήνα καιιιιιιιι.....θα έιμαι και εγώ εκεί!!!!!!
Εσάς θα σας δω επιτέλους και από κοντά????
![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
αληθεια?τι καλα!!!ποιοι θα ειστε?Κορίτσια τι μου κάνετε????
Τα μάθατε τα νέα????Στις 28 του μήνα θα γίνει συνάντηση για καφέ στην Αθήνα καιιιιιιιι.....θα έιμαι και εγώ εκεί!!!!!!
Εσάς θα σας δω επιτέλους και από κοντά????
![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωχ... τα κέφάλια μέσα κορίτσια... μας πιάσανε!Γεια σε ολους!!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μέχρι στιγμής το υποστηρίζω με έναν μικρό συναγωνισμό με τους ιταλούς(αλλά αυτοι είναι και λίγο ψώνια οπότε υπερισχύουμε)Σου εύχομαι να γυρίσεις μια μέρα τον κόσμο κι ακόμα να το υποστηρίζεις αυτό...![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
γεια σου!!!!τελειωσε το σχολειο?Γεια σε ολους!!!![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αλήθεια Ραισάκι μου????????????Θα φέρεις και κανα βρετανάκι????Κάτι διάβασα!!Με δελεάζετε να έρθω τώρα!!!!![]()
Ναι...και βέβαια
...θα έχω μαζί μου μια απίθανη βρετανομπαλίτσα την Γκριζούλα!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΜΠΛΕ????????????????????????????????????????Ναι...και βέβαια...θα έχω μαζί μου μια απίθανη βρετανομπαλίτσα την Γκριζούλα!!!!
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Γεια σου Γιώργο!Γεια σε ολους!!!![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
την οποια θα φερεις αποκλειστικα για ζουπηγμα ή θα την παρει καποιος φευγοντας?Ναι...και βέβαια...θα έχω μαζί μου μια απίθανη βρετανομπαλίτσα την Γκριζούλα!!!!
![]()

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σου!!!!τελειωσε το σχολειο?
Το τελειωσα το σχολειο!!!!!

Ειμαι φοιτητης!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
......την θεά που βλέπετε στη φωτό!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι και υπερβολικά καμάκια... πάντως ο Angelo που έχω εδώ στο γραφείο μια χαρά παιδί είναι και πολύ καλός οικογενειάρχης!Μέχρι στιγμής το υποστηρίζω με έναν μικρό συναγωνισμό με τους ιταλούς(αλλά αυτοι είναι και λίγο ψώνια οπότε υπερισχύουμε)![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
την οποια θα φερεις αποκλειστικα για ζουπηγμα ή θα την παρει καποιος φευγοντας?![]()
Χιχιχιχι...την φέρνω στην νέα της γατομαμά!!!! Αλλά πριν την παραδώσω θα προηγηθεί ζούληγμα!!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ε... θα είμαστε κι εμείς εκεί!!Που θα πάτε?Ναι......την θεά που βλέπετε στη φωτό!!!!

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
αχ ,συγνωμη καλο μου,το ξεχασα...Το τελειωσα το σχολειο!!!!!Ειμαι φοιτητης!!!
![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
τι καλα!!!!Χιχιχιχι...την φέρνω στην νέα της γατομαμά!!!! Αλλά πριν την παραδώσω θα προηγηθεί ζούληγμα!!!!!![]()

η γατομαμα ειναι και στο φορουμ?θα το βλεπουμε και αργοτερα το μωρο?

Raisa
Περιβόητο μέλος
Τέλεια..άντε βρε Γιούλη να τα πούμε και από κοντά!!!!Ε... θα είμαστε κι εμείς εκεί!!Που θα πάτε?![]()

Απ ό,τι ξέρω ισχύει αυτό:Κυριακή 28 Σεπτέμβρη, 13.00 το μεσημέρι στο σταθμό τραίνου Μοναστηράκι
Θα χαρώ πολύ να σας δω!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Με ενοχλεί!