Birman-maniacs

οχι κοριτσάκι μου..μεταφορικά το λέω... βαρβατίλα σημαίνει να μη μπορείς μετά να πας σπίτι σου.... :lol:
Ξέρω ξέρω...:lol::lol:Όλοι το θέλουμε αυτό νομίζω...:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπαααααααα εχω γοητευτεί με την Γερμανία και όλα τα βρίσκω ιδανικα..Δεν εχω απογοητευτει από έλληνα απλά εμένα δεν μου αρέσει το μιλάμε ξεκάθαρα και χύμα και σαν νταής που υπάρχει στην ελλάδα!!:/:Με ενοχλεί!:mad:Και το καμάκι στο δρόμο είναι τραγικο:mad::mad::mad:Όταν πήγα στην Γερμανία ξανα και ξανά...ένοιωθα "ελεύθερη"!!:)Καμία απογοήτευση όμως από έλληνες..!!!Για να λέμε και την αλήθεια θεωρώ ότι είναι οι πιο όμορφοι άνδρες στον κόσμο!:P
Σου εύχομαι να γυρίσεις μια μέρα τον κόσμο κι ακόμα να το υποστηρίζεις αυτό... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σε ολους!!!:hello:

Κορίτσια τι μου κάνετε????:)
Τα μάθατε τα νέα????;) Στις 28 του μήνα θα γίνει συνάντηση για καφέ στην Αθήνα καιιιιιιιι.....θα έιμαι και εγώ εκεί!!!!!!:up: Εσάς θα σας δω επιτέλους και από κοντά????:up:
Αλήθεια Ραισάκι μου????????????Θα φέρεις και κανα βρετανάκι????Κάτι διάβασα!!Με δελεάζετε να έρθω τώρα!!!!:D:D:up::up:

Κορίτσια τι μου κάνετε????:)
Τα μάθατε τα νέα????;) Στις 28 του μήνα θα γίνει συνάντηση για καφέ στην Αθήνα καιιιιιιιι.....θα έιμαι και εγώ εκεί!!!!!!:up: Εσάς θα σας δω επιτέλους και από κοντά????:up:
αληθεια?τι καλα!!!ποιοι θα ειστε?

Σου εύχομαι να γυρίσεις μια μέρα τον κόσμο κι ακόμα να το υποστηρίζεις αυτό... :)
Μέχρι στιγμής το υποστηρίζω με έναν μικρό συναγωνισμό με τους ιταλούς(αλλά αυτοι είναι και λίγο ψώνια οπότε υπερισχύουμε):lol::lol:

Αλήθεια Ραισάκι μου????????????Θα φέρεις και κανα βρετανάκι????Κάτι διάβασα!!Με δελεάζετε να έρθω τώρα!!!!:D:D:up::up:

Ναι...και βέβαια:)...θα έχω μαζί μου μια απίθανη βρετανομπαλίτσα την Γκριζούλα!!!!:D;)

Ναι...και βέβαια:)...θα έχω μαζί μου μια απίθανη βρετανομπαλίτσα την Γκριζούλα!!!!:D;)
ΜΠΛΕ????????????????????????????????????????:blink::blink::D:D:D

την οποια θα φερεις αποκλειστικα για ζουπηγμα ή θα την παρει καποιος φευγοντας?:D:D:D

Ναι :up:......την θεά που βλέπετε στη φωτό!!!!

attachment.php

Μέχρι στιγμής το υποστηρίζω με έναν μικρό συναγωνισμό με τους ιταλούς(αλλά αυτοι είναι και λίγο ψώνια οπότε υπερισχύουμε):lol::lol:
ναι και υπερβολικά καμάκια... πάντως ο Angelo που έχω εδώ στο γραφείο μια χαρά παιδί είναι και πολύ καλός οικογενειάρχης!:up:

την οποια θα φερεις αποκλειστικα για ζουπηγμα ή θα την παρει καποιος φευγοντας?:D:D:D

Χιχιχιχι...την φέρνω στην νέα της γατομαμά!!!! Αλλά πριν την παραδώσω θα προηγηθεί ζούληγμα!!!!!;):D:lol::lol:

Ναι :up:......την θεά που βλέπετε στη φωτό!!!!
Ε... θα είμαστε κι εμείς εκεί!!Που θα πάτε? :)

Το τελειωσα το σχολειο!!!!!:up::up::up: Ειμαι φοιτητης!!!:D
αχ ,συγνωμη καλο μου,το ξεχασα...:redface::P

Χιχιχιχι...την φέρνω στην νέα της γατομαμά!!!! Αλλά πριν την παραδώσω θα προηγηθεί ζούληγμα!!!!!;):D:lol::lol:
τι καλα!!!!:up::up:
η γατομαμα ειναι και στο φορουμ?θα το βλεπουμε και αργοτερα το μωρο?:)

Ε... θα είμαστε κι εμείς εκεί!!Που θα πάτε? :)
Τέλεια..άντε βρε Γιούλη να τα πούμε και από κοντά!!!!:up::up:

Απ ό,τι ξέρω ισχύει αυτό:Κυριακή 28 Σεπτέμβρη, 13.00 το μεσημέρι στο σταθμό τραίνου Μοναστηράκι

Θα χαρώ πολύ να σας δω!!!!:rolleyes::rolleyes::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back