Birman-maniacs

Είμαι ΔΥΣΚΟΛΗ!!!!Χυμό ανανά και ροδάκινο αλλιώς ΝΕΡΟ(το αγαπημένο μου..δηλώνω φανατική νερουλική):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμμμμμμ τι προσβαση έχω με μέσα μαζικής μεταφοράς ????Τραίνο, λεωφορείο???:hmm::hmm:Όχι καφέ(δεν πίνω:P) ή φαγητό ή γλυκό ή.....νερό!!!!!!!!!!!!:lol::lol:Αλλά το πόρισμα είναι ότι θα ερθω..ναι !!!Πότε θα το δούμε!!!:)
παντως οχι το Σαββατο...χιχιχι:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με μεγάλη μου χαρά!:) Τραίνο μέχρι τη Κηφισιά... πες μου εσύ πότε μπορείς να το δούμε!;)
Επειδή μολις μπήκα σπίτι και παίζει πολύ ζόρι τώρα αρχή που είναι το βλέπω για πιο μετά..Την αλλη βδομάδα ίσως???:hmm:

Μήπως θέλεις να πετάξουμε μαζί στη Γερμανία Κατερινάκι?? :hmm:;)
Καλε εγώ θέλω πολύ..αλλά..Δεν έχω λεφτα καρδιά μου!!Ίσα ίσα θα βγαίνω...!!:/:Νοέμβρη θα πας ε?

Είμαι ΔΥΣΚΟΛΗ!!!!Χυμό ανανά και ροδάκινο αλλιώς ΝΕΡΟ(το αγαπημένο μου..δηλώνω φανατική νερουλική):P
Ωραία... το σημείωσα στη λίστα που θα μου ψωνίσει ο Μάριος να έχουμε στο ψυγείο μας! :)

αααα η Γιουλη καθε μερα στις 18:00 ακριβως παιρνει το τσάι της,να φροντησεις να εισαι εκει πριν τις 18:00 ή μετα τις 19:00....

:lol::lol::lol::lol::lol:(αστειευομαι φυσικα)

Ωραία... το σημείωσα στη λίστα που θα μου ψωνίσει ο Μάριος να έχουμε στο ψυγείο μας! :)
ΚΑΛΕ ΟΧΙ!!!!!!Νερό είναι αρκετό...!!!!Τι κάνεις????:blink::blink:

αααα η Γιουλη καθε μερα στις 18:00 ακριβως παιρνει το τσάι της,να φροντησεις να εισαι εκει πριν τις 18:00 ή μετα τις 19:00....

:lol::lol::lol::lol::lol:(αστειευομαι φυσικα)
Δανάη δεν θες να έρθεις κι εσύ???????????????:hmm:Νά πάμε όλοι???:hmm:

Ο Μαριος ε?Ο Μαριος ο κουβαλητης,που του λεμε φερε το'να φερε τ'αλλο?και δεν ξερουμε αν εχουμε και οικογενεια?μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ συμπεθεραααα

Καλε εγώ θέλω πολύ..αλλά..Δεν έχω λεφτα καρδιά μου!!Ίσα ίσα θα βγαίνω...!!:/:Νοέμβρη θα πας ε?
Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer!:)

Δανάη δεν θες να έρθεις κι εσύ???????????????:hmm:Νά πάμε όλοι???:hmm:
Nαι μωρέ πετάξου μια βόλτα! :lol:

Πω πω.. έλα μου που νερό δεν εχουμε... :redface::lol:
και σε παρακαλώ παιδί μου τις ωρες που σου είπε η συμπεθέρα μου μόνο δέχομαι:cool::lol::lol::lol:

Γιουλη για να σου λεει αυτη "νερο ειναι αρκετο" καταλαβαινεις τι καταναλωση θα κανει!!!!!!!γεμισε το ψυγειο και μετα να πας στον μετρητη του νερου να την χρεωσεις την καταναλωση...ο κουκος αηδονι θα σου στοιχισει...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο Μαριος ε?Ο Μαριος ο κουβαλητης,που του λεμε φερε το'να φερε τ'αλλο?και δεν ξερουμε αν εχουμε και οικογενεια?μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ συμπεθεραααα

ναι αλλά τη χαρά να πάρω τις βλακειούλες που θέλω εγώ από το S/M δεν μου τη προσφέρει!! :mad::(όλες τις προσφορές... μια γνωστής Γαλλικής αλυσίδας (ονομα δε λέω) κυνηγάει... ενώ εγώ έχω μάθει τόσα χρόνια να παίρνω και τις χαζομαρίτσες μου... κάποτε ήμουν στο τσακ να τον χωρίσω μέσα στο S/M...:mad:

Γιουλη για να σου λεει αυτη "νερο ειναι αρκετο" καταλαβαινεις τι καταναλωση θα κανει!!!!!!!γεμισε το ψυγειο και μετα να πας στον μετρητη του νερου να την χρεωσεις την καταναλωση...ο κουκος αηδονι θα σου στοιχισει...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:Kαι τις απανωτές μετά επίσκεψεις στη τουαλέτα για τσίσα με το καζανάκι να έχει πάρει φωτιά που τις βάζεις!! :lol::lol:

ναι αλλά τη χαρά να πάρω τις βλακειούλες που θέλω εγώ από το S/M δεν μου τη προσφέρει!! :mad::(όλες τις προσφορές... μια γνωστής Γαλλικής αλυσίδας (ονομα δε λέω) κυνηγάει... ενώ εγώ έχω μάθει τόσα χρόνια να παίρνω και τις χαζομαρίτσες μου... κάποτε ήμουν στο τσακ να τον χωρίσω μέσα στο S/M...:mad:
δηλαδη βρε ανεπροκοπη,αντι να τον ευγνωμονεις που σου κανει οικονομια και τωρα εχεις λεφτα να παρεις βιρμανακι ,θα τα ακουσει κιολας?τιποτα δεν εκτιμας,τιποτα.....βρε πως εχει γινει ετσι ο κοσμος?:whistle::whistle::whistle:

:lol::lol::lol::lol::lol:Kαι τις απανωτές μετά επίσκεψεις στη τουαλέτα για τσίσα με το καζανάκι να έχει πάρει φωτιά που τις βάζεις!! :lol::lol:
γιατι το χαρτι για να σκουπιστει που το πας?
πω πω!!!!δεν το σκεφτηκα!!!!!να την βαλεις στον κηπο,πισω απο τον φραχτη να μην φαινεται και σε κανει και ρεζιλι στα ΒΠ-που λεει και η Βασια-δωστης εκει χαμω και μια εφημεριδα...:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back