Birman-maniacs

Θα σου κάνει ο Γιώργος delivery το γατόδεντρο και θα σου λέει...
"μήπως θέλετε να δοκιμάσουμε την αντοχή του"??:redface: :redface::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όχι μόνο λεφτά δεν θα παίρνει...θα της προσφέρει και τις "υπηρεσίες" του! :up::lol:
Θελώ κι εγώ αποκλειστιό delivery boy!!!:mad:Θα το διαλέξω εγώ όμως...!!!:rolleyes::happy::redface::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface::redface::redface::redface:Βρε Γιούληηηηηηηηηηηη!!!!:lol::lol::lol:

:redface::redface::redface::redface:Βρε Γιούληηηηηηηηηηηη!!!!:lol::lol::lol:
Σχόλασαν τα παιδιά απ'το σχολείο?? Όπου να΄ναι λες να μας έρθει το Χριστινάκι?? :redface::redface:

Θελώ κι εγώ αποκλειστιό delivery boy!!!:mad:Θα το διαλέξω εγώ όμως...!!!:rolleyes::happy::redface::lol::lol:
Καλέ είπαμε το δικό σου θα είναι "εισαγωγόμενο"!! ;):lol:

μμμμ:hmm:... θα τα κρατούσα! :lol::lol:φαντάζαι να μπαίνουν οι πελάτες να τα λιμπίζονται και να λέω... συγνώμη αλλά αυτά είναι όλα κρατημένα από μένα!:lol::lol:οχι βρε... θα τα παίρνω εγώ σπίτι μου αυτά που θέλω και θα φέρνω άλλα για τους πελάτες μου!!
Εσείς θα είστε οι VIP:cool: με special τιμές! :up:
Ενδιαφέρον!:hmm:

Την αντοχη του γατοδεντρου να δοκιμασω ή καλυτερα τη δικη του?? :lol::lol: χι χι χι

Σχόλασαν τα παιδιά απ'το σχολείο?? Όπου να΄ναι λες να μας έρθει το Χριστινάκι?? :redface::redface:
:redface::redface::redface::redface:Μας πιασανε!!!!!!!!:blink::blink::blink::redface::redface::redface:

Την αντοχη του γατοδεντρου να δοκιμασω ή καλυτερα τη δικη του?? :lol::lol: χι χι χι
Καλέ την αντοχή του...ΠΑΝΩ στο γατόδεντρο...ή και κάτω , αριστερά, δεξια........:redface::redface::redface::redface::lol::lol::lol::lol:

Ενδιαφέρον!:hmm:
Που μένεις εσύ χριστνάκι???:)

ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!!Άκυρο!!!Ε εντάξει αν μάθω το τουτου θα παίρνω και το ξανθομρό και θα πηγαίνω και κατι για την Χριστίνα μας ως τη Νίκαια!!!

Τι πράγμα είναι αυτό???Κάθε φορά που έχουν κάποιον ξένο τον πάνε σε δικό του μέρος!!!!!!!:blink::blink::blink::blink:Αν ήταν θα πηγαινα στην ελλαδα βρε καλό μου τι με τρέχεις στα ΨΕΥΤΙΚΑ σουβλάκια-ελληνικά εστιατόρια????:lol::lol::lol::lol::lol:(Μου έχει τύχει αυτό!!!)
Nαι έχεις δίκιο.Στην Ισπανία ένα εστιατόριο λεγόταν The quick greek το οποίο σέρβιρε σουβλάκια χωρίς πατάτες,τυρόπιτες ,σπανακόπιτες και τέτοια.:blink:Άσε και το άλλο.
Εκεί μέσα ήταν όλοι πακιστανοί!:blink::blink::blink::blink::blink:
Ακούς εκεί!:down:

Σας ήρθε!:lol::up:

Nαι έχεις δίκιο.Στην Ισπανία ένα εστιατόριο λεγόταν The quick greek το οποίο σέρβιρε σουβλάκια χωρίς πατάτες,τυρόπιτες ,σπανακόπιτες και τέτοια.:blink:Άσε και το άλλο.
Εκεί μέσα ήταν όλοι πακιστανοί!:blink::blink::blink::blink::blink:
Ακούς εκεί!:down:
Γιατί εδώ τα κινέζικα κινέζοι νομίζεις ότι τα έχουν..Πακιστανοί είναι οι περισσότεροι...:down::down::down:Αλλά οκ καλύτερα..να πρέπει να πας στη χώρα για να γευτείς την κουζίνα..αλλος ένας λόγος να ταξιδεύεις δηλ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back