πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #26.321 29-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΗ ΣΕΜΕΛΗ ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΩ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ! Ο Μορφέας έπεσε αλλά είναι καλά! Click για ανάπτυξη... μαζι με τον Ιωνα,του οποιου ειμαι και η Νουνα!!!!(τραβαω τιραντες μπροστα και κορδονομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο geo_ttc έγραψε: #26.322 29-09-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΗ ΣΕΜΕΛΗ ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΩ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ! Ο Μορφέας έπεσε αλλά είναι καλά! Click για ανάπτυξη... Αντε, με το καλο να την παρεις!!! Ευτυχως που δεν επαθε τπτ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:29 Η bunny έγραψε: #26.323 29-09-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το! Μπράβο Χριστίνα!! https://www.mypetz.gr/threads/Η-εκπαίδευση-της-γάτας.223105/ το μόνο που μένει είναι να πάρεις και μια γατούλα να το δεις στη πράξη! Η μαμά γιατί λέει σε 2 χρόνια? Click για ανάπτυξη... Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Η bunny έγραψε: #26.324 29-09-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπραβο Χριστινα!!!βλεπω εχεις αρχισει και ασχολεισαι αρκετα με τις γατες...εισαι και στα μαθηματα σου ετσι επιμελης? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.325 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.326 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαζι με τον Ιωνα,του οποιου ειμαι και η Νουνα!!!!(τραβαω τιραντες μπροστα και κορδονομαι) Click για ανάπτυξη... οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #26.327 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #26.328 29-09-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Click για ανάπτυξη... οχι,γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #26.329 29-09-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο πυρροθριξ: #26.330 29-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ελπίζω! Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #26.331 29-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #26.332 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Click για ανάπτυξη... Κτηνίατρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.333 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Και τον Ελβις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.334 29-09-08 15:38 Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΗ ΣΕΜΕΛΗ ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΩ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ! Ο Μορφέας έπεσε αλλά είναι καλά! Click για ανάπτυξη... μαζι με τον Ιωνα,του οποιου ειμαι και η Νουνα!!!!(τραβαω τιραντες μπροστα και κορδονομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο geo_ttc έγραψε: #26.322 29-09-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΗ ΣΕΜΕΛΗ ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΩ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ! Ο Μορφέας έπεσε αλλά είναι καλά! Click για ανάπτυξη... Αντε, με το καλο να την παρεις!!! Ευτυχως που δεν επαθε τπτ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:29 Η bunny έγραψε: #26.323 29-09-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το! Μπράβο Χριστίνα!! https://www.mypetz.gr/threads/Η-εκπαίδευση-της-γάτας.223105/ το μόνο που μένει είναι να πάρεις και μια γατούλα να το δεις στη πράξη! Η μαμά γιατί λέει σε 2 χρόνια? Click για ανάπτυξη... Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Η bunny έγραψε: #26.324 29-09-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπραβο Χριστινα!!!βλεπω εχεις αρχισει και ασχολεισαι αρκετα με τις γατες...εισαι και στα μαθηματα σου ετσι επιμελης? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.325 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.326 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαζι με τον Ιωνα,του οποιου ειμαι και η Νουνα!!!!(τραβαω τιραντες μπροστα και κορδονομαι) Click για ανάπτυξη... οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #26.327 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #26.328 29-09-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Click για ανάπτυξη... οχι,γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #26.329 29-09-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο πυρροθριξ: #26.330 29-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ελπίζω! Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #26.331 29-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #26.332 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Click για ανάπτυξη... Κτηνίατρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.333 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Και τον Ελβις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.334 29-09-08 15:38 Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΗ ΣΕΜΕΛΗ ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΩ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ! Ο Μορφέας έπεσε αλλά είναι καλά! Click για ανάπτυξη... Αντε, με το καλο να την παρεις!!! Ευτυχως που δεν επαθε τπτ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:29 Η bunny έγραψε: #26.323 29-09-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το! Μπράβο Χριστίνα!! https://www.mypetz.gr/threads/Η-εκπαίδευση-της-γάτας.223105/ το μόνο που μένει είναι να πάρεις και μια γατούλα να το δεις στη πράξη! Η μαμά γιατί λέει σε 2 χρόνια? Click για ανάπτυξη... Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Η bunny έγραψε: #26.324 29-09-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπραβο Χριστινα!!!βλεπω εχεις αρχισει και ασχολεισαι αρκετα με τις γατες...εισαι και στα μαθηματα σου ετσι επιμελης? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.325 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.326 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαζι με τον Ιωνα,του οποιου ειμαι και η Νουνα!!!!(τραβαω τιραντες μπροστα και κορδονομαι) Click για ανάπτυξη... οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #26.327 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #26.328 29-09-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Click για ανάπτυξη... οχι,γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #26.329 29-09-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο πυρροθριξ: #26.330 29-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ελπίζω! Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #26.331 29-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #26.332 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Click για ανάπτυξη... Κτηνίατρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.333 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Και τον Ελβις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.334 29-09-08 15:38 Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το! Μπράβο Χριστίνα!! https://www.mypetz.gr/threads/Η-εκπαίδευση-της-γάτας.223105/ το μόνο που μένει είναι να πάρεις και μια γατούλα να το δεις στη πράξη! Η μαμά γιατί λέει σε 2 χρόνια? Click για ανάπτυξη... Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Η bunny έγραψε: #26.324 29-09-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπραβο Χριστινα!!!βλεπω εχεις αρχισει και ασχολεισαι αρκετα με τις γατες...εισαι και στα μαθηματα σου ετσι επιμελης? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.325 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.326 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαζι με τον Ιωνα,του οποιου ειμαι και η Νουνα!!!!(τραβαω τιραντες μπροστα και κορδονομαι) Click για ανάπτυξη... οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #26.327 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #26.328 29-09-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Click για ανάπτυξη... οχι,γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #26.329 29-09-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο πυρροθριξ: #26.330 29-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ελπίζω! Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #26.331 29-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #26.332 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Click για ανάπτυξη... Κτηνίατρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.333 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Και τον Ελβις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.334 29-09-08 15:38 Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπραβο Χριστινα!!!βλεπω εχεις αρχισει και ασχολεισαι αρκετα με τις γατες...εισαι και στα μαθηματα σου ετσι επιμελης? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.325 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.326 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαζι με τον Ιωνα,του οποιου ειμαι και η Νουνα!!!!(τραβαω τιραντες μπροστα και κορδονομαι) Click για ανάπτυξη... οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #26.327 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #26.328 29-09-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Click για ανάπτυξη... οχι,γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #26.329 29-09-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο πυρροθριξ: #26.330 29-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ελπίζω! Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #26.331 29-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #26.332 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Click για ανάπτυξη... Κτηνίατρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.333 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Και τον Ελβις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.334 29-09-08 15:38 Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.326 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαζι με τον Ιωνα,του οποιου ειμαι και η Νουνα!!!!(τραβαω τιραντες μπροστα και κορδονομαι) Click για ανάπτυξη... οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #26.327 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #26.328 29-09-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Click για ανάπτυξη... οχι,γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #26.329 29-09-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο πυρροθριξ: #26.330 29-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ελπίζω! Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #26.331 29-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #26.332 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Click για ανάπτυξη... Κτηνίατρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.333 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Και τον Ελβις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.334 29-09-08 15:38 Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαζι με τον Ιωνα,του οποιου ειμαι και η Νουνα!!!!(τραβαω τιραντες μπροστα και κορδονομαι) Click για ανάπτυξη... οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #26.327 29-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #26.328 29-09-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Click για ανάπτυξη... οχι,γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #26.329 29-09-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο πυρροθριξ: #26.330 29-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ελπίζω! Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #26.331 29-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #26.332 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Click για ανάπτυξη... Κτηνίατρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.333 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Και τον Ελβις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.334 29-09-08 15:38 Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά το συζήτησε με το μπαμπά και δεν θα πάρω καθόλου. Λένε πως είναι μπελάς,πως θα το βαρεθώ και μετά θα το φροντίζουν αυτοί αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βαρεθείς μια γάτα. Εδώ που τα λέμε η οικογένειά μου δεν είναι ζωόφιλη. Μόνο εγώ! Αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #26.328 29-09-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Click για ανάπτυξη... οχι,γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #26.329 29-09-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο πυρροθριξ: #26.330 29-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ελπίζω! Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #26.331 29-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #26.332 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Click για ανάπτυξη... Κτηνίατρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.333 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Και τον Ελβις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.334 29-09-08 15:38 Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι τιράντες έχουν βατραχάκια πάνω? Click για ανάπτυξη... οχι,γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #26.329 29-09-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο πυρροθριξ: #26.330 29-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ελπίζω! Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #26.331 29-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #26.332 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Click για ανάπτυξη... Κτηνίατρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.333 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Και τον Ελβις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.334 29-09-08 15:38 Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου μωρέ Χριστινάκι...άντε να διαβάζεις να μπεις σε Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου... Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο πυρροθριξ: #26.330 29-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ελπίζω! Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #26.331 29-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #26.332 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Click για ανάπτυξη... Κτηνίατρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.333 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Και τον Ελβις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.334 29-09-08 15:38 Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ελπίζω! Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #26.331 29-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #26.332 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Click για ανάπτυξη... Κτηνίατρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.333 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Και τον Ελβις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.334 29-09-08 15:38 Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μηπως δεν φροντιζεις αρκετα το κουνελακι σου και σου φερνουν ως παραδειγμα αυτο?μηπως το καθαριζει η μαμα?Μαζι με το ζωακι παιρνουμε χαρες αλλα εχουμε και πολλες ευθυνες.. Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #26.332 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Click για ανάπτυξη... Κτηνίατρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.333 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Και τον Ελβις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.334 29-09-08 15:38 Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στο ευχομαι!!!τι θα ηθελες να σπουδασεις Χριστινα? Click για ανάπτυξη... Κτηνίατρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.333 29-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Και τον Ελβις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.334 29-09-08 15:38 Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Και τον Ελβις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.334 29-09-08 15:38 Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #26.335 29-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η bunny έγραψε: #26.336 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και τον Ελβις? Click για ανάπτυξη... Καλέ αμάν έκανα να τους πείσω να μην τον πάμε στο Αττικό Πάρκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.337 29-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κτηνίατρος! Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό ήθελα στην ηλικία σου... οταν θα μπει η κυρία Βάσια η Birmaniac που έχει την Αθηνά να τη ρωτάς διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.338 29-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο επαγγελμα!!!εχουμε κι εδω μια κτηνιατρο στην παρεα,την Βασια,δεν την εχεις γνωρισει ακομη..μπορει να σου δωσει πολλες συμβουλες.. εισαι καλη στα μαθηματικα,και στην φυσικη? Click για ανάπτυξη... τα ίδια λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #26.339 29-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1315 1316 1317 1318 1319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα ξεχάσω που μας έλεγες ότι τον κάνατε και μπάνιομυρίζουν τα κουνελάκια ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν τους καθαρίζεις το κλουβί φυσικά και μυρίζουν! Το δικό μου το καθαρίζω τακτικά και δεν μυρίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Ο πυρροθριξ: #26.340 29-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι εγώ το φροντίζω πολύ καλά.Κάθε μέρα. Απλά δεν θέλουν ζώα στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!και η μαμα μου ετσι ειναι!οταν ημουν μικρη τους ειχα κουβαλησει σπιτι ενα λυκοσκυλο...η μαμα μονο εγκεφαλικο δεν επαθε...μετα το αγαπησε πολυ ομως!Απο τοτε δεν θελει αλλο ζωο στο σπιτι της,ολα της μυριζουν και μαδανε λεει.. τι να τους κανουμε? να ομως που μεγαλωσα και τωρα πια δεν ρωταω κανενα γιατι εχω δικο μου σπιτι!Ετσι θα γινει και με σενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.