Birman-maniacs

Καλά εγώ αν είμουν στη θέση σας θα μου χτύπαγε η ανδρεναλήνη στο κόκκινο!!!!!!!:blink::blink::blink:'Ασε που θα τον είχα όλη μέρα αγκαλιά!:P
Πάντως τώρα είναι καλά κι αυτό μετράει!:happy:
καλως την!!!!τελειωσε το σχολειο?
πως τα πηγες σημερα?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λες να το επιχειρησω?εσυ τα κοβεις στα μικρα σου?
Παντα,αλιως θα μας ειχε σκισει..
αρα να μην το προσπαθησω με τον κοινο νυχοκοπτη για πρωτη φορα?:hmm:
Δεν το εχω επιχειρισει και δεν θα σε συμβουλεβα να το κανεις μιας και δεν το εχεις ξανακανει...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Παιδια ειδα τον Ιωνα και επαθα την πλακα μου!Chocolate ειναι;Πανεμορφος...

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Παιδια ειδα τον Ιωνα και επαθα την πλακα μου!Chocolate ειναι;Πανεμορφος...
ναι ειναι ενα σοκολατακι με αμυγδαλωτα ματια:):):):)

καλως την!!!!τελειωσε το σχολειο?
πως τα πηγες σημερα?:)
Τέλεια!Στη γυμναστική τρέχαμε γύρω-γύρω για 10 λεπτά και εγώ δεν έκανα στάση!(μου αρέσει πολύ το τρέξιμο!:happy:)
Και στη Μουσική ο καθηγητής μας έφερε τη γυναίκα του που τραγουδάει πολύ ωραία.Μας παίξανε κιθάρα και μας τραγουδήσανε.Ήταν τέλεια!:rolleyes:Έχουν βγάλει και 5 δίσκους.:up:
:happy:

Τέλεια!Στη γυμναστική τρέχαμε γύρω-γύρω για 10 λεπτά και εγώ δεν έκανα στάση!(μου αρέσει πολύ το τρέξιμο!:happy:)
Και στη Μουσική ο καθηγητής μας έφερε τη γυναίκα του που τραγουδάει πολύ ωραία.Μας παίξανε κιθάρα και μας τραγουδήσανε.Ήταν τέλεια!:rolleyes:Έχουν βγάλει και 5 δίσκους.:up:
:happy:
Βλέπω μας σχολίασες τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ! :up:

Δανάκο... καλύτερα με τον ειδικό νυχοκόπτη κόψτα τότε...:)

Χριστίνα..που θα διαβάσω το άρθρο σου? Δεν κατάλαβα:redface:

Γεια σε ολους!!!!!!:hello:

Βλέπω μας σχολίασες τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ! :up:
Ναι χθες σας την έσκασα!:P Πήγα Πάρνηθα από το πρωί και γυρίσαμε στις 7 και μετά σε ένα πάρτι!:blink::blink::blink: :lol::lol::lol:

Υ.Γ.Πώς σας φάνηκε το άρθρο μου;:hmm:(Ξέρω,ξέρω σας έχω σπάσει τα νεύρα αλλά είναι το πρώτο μου!:happy:)

Ναι χθες σας την έσκασα!:P Πήγα Πάρνηθα από το πρωί και γυρίσαμε στις 7 και μετά σε ένα πάρτι!:blink::blink::blink: :lol::lol::lol:

Υ.Γ.Πώς σας φάνηκε το άρθρο μου;:hmm:(Ξέρω,ξέρω σας έχω σπάσει τα νεύρα αλλά είναι το πρώτο μου!:happy:)

Τι αρθρο εγραψες, που ειναι;

ναι ,αλλα που ειναι?δεν το βρησκουμε...:hmm::hmm::hmm:

Παντα,αλιως θα μας ειχε σκισει..

Δεν το εχω επιχειρισει και δεν θα σε συμβουλεβα να το κανεις μιας και δεν το εχεις ξανακανει...:hmm:
ζητησα παλι απο την Αννα να με βοηθησει αν μπορει..και να μου στειλει και εναν νυχοκοπτη..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δανάκο... καλύτερα με τον ειδικό νυχοκόπτη κόψτα τότε...:)

Χριστίνα..που θα διαβάσω το άρθρο σου? Δεν κατάλαβα:redface:
Ούτε εγώ το βρίσκω στα Articles.Αν πάτε στο προφίλ μου και πατήσετε
το Αναζήτηση θεμάτων θα το δείτε.:happy:
Έτσι κι αλλιώς 1 είναι!:P :lol:

Καλως σας βρηκα!!!! Τι εγινε, δεν καταλαβα πηρες τη Σεμελη; Αυτη επεσε απο το μπαλκονι;

ναι ,αλλα που ειναι?δεν το βρησκουμε...:hmm::hmm::hmm:
Να΄το! Μπράβο Χριστίνα!! :up:
https://www.mypetz.gr/threads/Η-εκπαίδευση-της-γάτας.223105/
το μόνο που μένει είναι να πάρεις και μια γατούλα να το δεις στη πράξη! Η μαμά γιατί λέει σε 2 χρόνια? :)

Καλως σας βρηκα!!!! Τι εγινε, δεν καταλαβα πηρες τη Σεμελη; Αυτη επεσε απο το μπαλκονι;
ΤΗ ΣΕΜΕΛΗ ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΩ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ! :P:lol::lol:
Ο Μορφέας έπεσε αλλά είναι καλά! :up:

Μπραβο Χριστινα!!!βλεπω εχεις αρχισει και ασχολεισαι αρκετα με τις γατες...εισαι και στα μαθηματα σου ετσι επιμελης?:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back