ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.661 20-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #28.662 20-10-08 13:56 Γεια σου Κατερινα....αυριο τελικα μαλλον δεν θα μπορεσω. Αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #28.663 20-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Κατερινα....αυριο τελικα μαλλον δεν θα μπορεσω. Αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο. Click για ανάπτυξη... Αντούλα πότε μπορείς μέχρι και την Πέμπτη εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #28.664 20-10-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #28.665 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αντούλα πότε μπορείς μέχρι και την Πέμπτη εσύ??? Click για ανάπτυξη... Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η indrilgon: #28.666 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Πήγα διακοπές στην παρο και παρακαλούσα να περάσει ο καιρός να γυρίσω στα Γιάννενα! Τι να πω, συσσωρευμένη γκρίνια του καιρού που έλειπα.. Εν το μεταξύ αν το έκανε αυτό κάποια φίλη της στα παιδιά της θα της έβαζε της φωνές.. οτι να ναι... Τουλάχιστον στο θέμα της γάτας της το ξεκαθάρισα: “θα πάρω γάτα!” “Και όταν έρχεσε στην Πάρο?” “Μαζί μου” “Όταν πας για μεταπτυχιακό?” “Μαζί μου” “Όταν..” “Μαζί μου για τα επόμενα 20 χρόνια” Εντάξι μετά της ειπα οτι θα πάω για μεταπτυχιακο στο εξωτερικός και δεν το πήρε και τόσο καλά, έχει λυσσαξει να μπω στην εκπαίδευση ή να δώσω κατατακτήριες για αρχιτεκτονική.. Ε οκ μετά αρχίσαμε να συζηταμε για τα καινούρια μου παπούτσια γιατί δεν πήγαινε άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.667 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Αντα έγραψε: #28.668 20-10-08 14:08 Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.669 20-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Αντα έγραψε: #28.670 20-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #28.671 20-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Οκ!! θα δω και εγω μηπως μπορω να το μεταφερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η katerina10: #28.672 20-10-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Πέμπτη, πέμπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.673 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.674 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #28.662 20-10-08 13:56 Γεια σου Κατερινα....αυριο τελικα μαλλον δεν θα μπορεσω. Αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #28.663 20-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Κατερινα....αυριο τελικα μαλλον δεν θα μπορεσω. Αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο. Click για ανάπτυξη... Αντούλα πότε μπορείς μέχρι και την Πέμπτη εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #28.664 20-10-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #28.665 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αντούλα πότε μπορείς μέχρι και την Πέμπτη εσύ??? Click για ανάπτυξη... Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η indrilgon: #28.666 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Πήγα διακοπές στην παρο και παρακαλούσα να περάσει ο καιρός να γυρίσω στα Γιάννενα! Τι να πω, συσσωρευμένη γκρίνια του καιρού που έλειπα.. Εν το μεταξύ αν το έκανε αυτό κάποια φίλη της στα παιδιά της θα της έβαζε της φωνές.. οτι να ναι... Τουλάχιστον στο θέμα της γάτας της το ξεκαθάρισα: “θα πάρω γάτα!” “Και όταν έρχεσε στην Πάρο?” “Μαζί μου” “Όταν πας για μεταπτυχιακό?” “Μαζί μου” “Όταν..” “Μαζί μου για τα επόμενα 20 χρόνια” Εντάξι μετά της ειπα οτι θα πάω για μεταπτυχιακο στο εξωτερικός και δεν το πήρε και τόσο καλά, έχει λυσσαξει να μπω στην εκπαίδευση ή να δώσω κατατακτήριες για αρχιτεκτονική.. Ε οκ μετά αρχίσαμε να συζηταμε για τα καινούρια μου παπούτσια γιατί δεν πήγαινε άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.667 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Αντα έγραψε: #28.668 20-10-08 14:08 Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.669 20-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Αντα έγραψε: #28.670 20-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #28.671 20-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Οκ!! θα δω και εγω μηπως μπορω να το μεταφερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η katerina10: #28.672 20-10-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Πέμπτη, πέμπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.673 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.674 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Κατερινα....αυριο τελικα μαλλον δεν θα μπορεσω. Αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #28.663 20-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Κατερινα....αυριο τελικα μαλλον δεν θα μπορεσω. Αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο. Click για ανάπτυξη... Αντούλα πότε μπορείς μέχρι και την Πέμπτη εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #28.664 20-10-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #28.665 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αντούλα πότε μπορείς μέχρι και την Πέμπτη εσύ??? Click για ανάπτυξη... Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η indrilgon: #28.666 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Πήγα διακοπές στην παρο και παρακαλούσα να περάσει ο καιρός να γυρίσω στα Γιάννενα! Τι να πω, συσσωρευμένη γκρίνια του καιρού που έλειπα.. Εν το μεταξύ αν το έκανε αυτό κάποια φίλη της στα παιδιά της θα της έβαζε της φωνές.. οτι να ναι... Τουλάχιστον στο θέμα της γάτας της το ξεκαθάρισα: “θα πάρω γάτα!” “Και όταν έρχεσε στην Πάρο?” “Μαζί μου” “Όταν πας για μεταπτυχιακό?” “Μαζί μου” “Όταν..” “Μαζί μου για τα επόμενα 20 χρόνια” Εντάξι μετά της ειπα οτι θα πάω για μεταπτυχιακο στο εξωτερικός και δεν το πήρε και τόσο καλά, έχει λυσσαξει να μπω στην εκπαίδευση ή να δώσω κατατακτήριες για αρχιτεκτονική.. Ε οκ μετά αρχίσαμε να συζηταμε για τα καινούρια μου παπούτσια γιατί δεν πήγαινε άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.667 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Αντα έγραψε: #28.668 20-10-08 14:08 Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.669 20-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Αντα έγραψε: #28.670 20-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #28.671 20-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Οκ!! θα δω και εγω μηπως μπορω να το μεταφερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η katerina10: #28.672 20-10-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Πέμπτη, πέμπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.673 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.674 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Κατερινα....αυριο τελικα μαλλον δεν θα μπορεσω. Αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο. Click για ανάπτυξη... Αντούλα πότε μπορείς μέχρι και την Πέμπτη εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #28.664 20-10-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #28.665 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αντούλα πότε μπορείς μέχρι και την Πέμπτη εσύ??? Click για ανάπτυξη... Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η indrilgon: #28.666 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Πήγα διακοπές στην παρο και παρακαλούσα να περάσει ο καιρός να γυρίσω στα Γιάννενα! Τι να πω, συσσωρευμένη γκρίνια του καιρού που έλειπα.. Εν το μεταξύ αν το έκανε αυτό κάποια φίλη της στα παιδιά της θα της έβαζε της φωνές.. οτι να ναι... Τουλάχιστον στο θέμα της γάτας της το ξεκαθάρισα: “θα πάρω γάτα!” “Και όταν έρχεσε στην Πάρο?” “Μαζί μου” “Όταν πας για μεταπτυχιακό?” “Μαζί μου” “Όταν..” “Μαζί μου για τα επόμενα 20 χρόνια” Εντάξι μετά της ειπα οτι θα πάω για μεταπτυχιακο στο εξωτερικός και δεν το πήρε και τόσο καλά, έχει λυσσαξει να μπω στην εκπαίδευση ή να δώσω κατατακτήριες για αρχιτεκτονική.. Ε οκ μετά αρχίσαμε να συζηταμε για τα καινούρια μου παπούτσια γιατί δεν πήγαινε άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.667 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Αντα έγραψε: #28.668 20-10-08 14:08 Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.669 20-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Αντα έγραψε: #28.670 20-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #28.671 20-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Οκ!! θα δω και εγω μηπως μπορω να το μεταφερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η katerina10: #28.672 20-10-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Πέμπτη, πέμπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.673 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.674 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #28.665 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αντούλα πότε μπορείς μέχρι και την Πέμπτη εσύ??? Click για ανάπτυξη... Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η indrilgon: #28.666 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Πήγα διακοπές στην παρο και παρακαλούσα να περάσει ο καιρός να γυρίσω στα Γιάννενα! Τι να πω, συσσωρευμένη γκρίνια του καιρού που έλειπα.. Εν το μεταξύ αν το έκανε αυτό κάποια φίλη της στα παιδιά της θα της έβαζε της φωνές.. οτι να ναι... Τουλάχιστον στο θέμα της γάτας της το ξεκαθάρισα: “θα πάρω γάτα!” “Και όταν έρχεσε στην Πάρο?” “Μαζί μου” “Όταν πας για μεταπτυχιακό?” “Μαζί μου” “Όταν..” “Μαζί μου για τα επόμενα 20 χρόνια” Εντάξι μετά της ειπα οτι θα πάω για μεταπτυχιακο στο εξωτερικός και δεν το πήρε και τόσο καλά, έχει λυσσαξει να μπω στην εκπαίδευση ή να δώσω κατατακτήριες για αρχιτεκτονική.. Ε οκ μετά αρχίσαμε να συζηταμε για τα καινούρια μου παπούτσια γιατί δεν πήγαινε άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.667 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Αντα έγραψε: #28.668 20-10-08 14:08 Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.669 20-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Αντα έγραψε: #28.670 20-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #28.671 20-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Οκ!! θα δω και εγω μηπως μπορω να το μεταφερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η katerina10: #28.672 20-10-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Πέμπτη, πέμπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.673 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.674 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αντούλα πότε μπορείς μέχρι και την Πέμπτη εσύ??? Click για ανάπτυξη... Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η indrilgon: #28.666 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Πήγα διακοπές στην παρο και παρακαλούσα να περάσει ο καιρός να γυρίσω στα Γιάννενα! Τι να πω, συσσωρευμένη γκρίνια του καιρού που έλειπα.. Εν το μεταξύ αν το έκανε αυτό κάποια φίλη της στα παιδιά της θα της έβαζε της φωνές.. οτι να ναι... Τουλάχιστον στο θέμα της γάτας της το ξεκαθάρισα: “θα πάρω γάτα!” “Και όταν έρχεσε στην Πάρο?” “Μαζί μου” “Όταν πας για μεταπτυχιακό?” “Μαζί μου” “Όταν..” “Μαζί μου για τα επόμενα 20 χρόνια” Εντάξι μετά της ειπα οτι θα πάω για μεταπτυχιακο στο εξωτερικός και δεν το πήρε και τόσο καλά, έχει λυσσαξει να μπω στην εκπαίδευση ή να δώσω κατατακτήριες για αρχιτεκτονική.. Ε οκ μετά αρχίσαμε να συζηταμε για τα καινούρια μου παπούτσια γιατί δεν πήγαινε άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.667 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Αντα έγραψε: #28.668 20-10-08 14:08 Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.669 20-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Αντα έγραψε: #28.670 20-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #28.671 20-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Οκ!! θα δω και εγω μηπως μπορω να το μεταφερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η katerina10: #28.672 20-10-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Πέμπτη, πέμπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.673 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.674 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Πήγα διακοπές στην παρο και παρακαλούσα να περάσει ο καιρός να γυρίσω στα Γιάννενα! Τι να πω, συσσωρευμένη γκρίνια του καιρού που έλειπα.. Εν το μεταξύ αν το έκανε αυτό κάποια φίλη της στα παιδιά της θα της έβαζε της φωνές.. οτι να ναι... Τουλάχιστον στο θέμα της γάτας της το ξεκαθάρισα: “θα πάρω γάτα!” “Και όταν έρχεσε στην Πάρο?” “Μαζί μου” “Όταν πας για μεταπτυχιακό?” “Μαζί μου” “Όταν..” “Μαζί μου για τα επόμενα 20 χρόνια” Εντάξι μετά της ειπα οτι θα πάω για μεταπτυχιακο στο εξωτερικός και δεν το πήρε και τόσο καλά, έχει λυσσαξει να μπω στην εκπαίδευση ή να δώσω κατατακτήριες για αρχιτεκτονική.. Ε οκ μετά αρχίσαμε να συζηταμε για τα καινούρια μου παπούτσια γιατί δεν πήγαινε άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.667 20-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Αντα έγραψε: #28.668 20-10-08 14:08 Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.669 20-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Αντα έγραψε: #28.670 20-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #28.671 20-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Οκ!! θα δω και εγω μηπως μπορω να το μεταφερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η katerina10: #28.672 20-10-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Πέμπτη, πέμπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.673 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.674 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Αντα έγραψε: #28.668 20-10-08 14:08 Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.669 20-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Αντα έγραψε: #28.670 20-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #28.671 20-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Οκ!! θα δω και εγω μηπως μπορω να το μεταφερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η katerina10: #28.672 20-10-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Πέμπτη, πέμπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.673 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.674 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.669 20-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Αντα έγραψε: #28.670 20-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #28.671 20-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Οκ!! θα δω και εγω μηπως μπορω να το μεταφερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η katerina10: #28.672 20-10-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Πέμπτη, πέμπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.673 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.674 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Αντα έγραψε: #28.670 20-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #28.671 20-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Οκ!! θα δω και εγω μηπως μπορω να το μεταφερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η katerina10: #28.672 20-10-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Πέμπτη, πέμπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.673 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.674 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #28.671 20-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Οκ!! θα δω και εγω μηπως μπορω να το μεταφερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η katerina10: #28.672 20-10-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Πέμπτη, πέμπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.673 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.674 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Οκ!! θα δω και εγω μηπως μπορω να το μεταφερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η katerina10: #28.672 20-10-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Πέμπτη, πέμπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.673 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.674 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος... Click για ανάπτυξη... Πέμπτη, πέμπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.673 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.674 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.674 20-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά! εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις! Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα! Πέμπτη, πέμπτη! Click για ανάπτυξη... ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #28.675 20-10-08 14:25 Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η staman2 έγραψε: #28.676 20-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου? Click για ανάπτυξη... Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σταυρωστε με σταυρωστε με στον μωβ τον τοιχο ενωστε με να φαινονται τα ματια μου και τα καφε αρ@%#κια μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!! Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #28.677 20-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό... Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. Click για ανάπτυξη... Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #28.678 20-10-08 14:53 Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #28.679 20-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1432 1433 1434 1435 1436 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1434 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα.. Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? ? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα... Click για ανάπτυξη... Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.680 20-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά? Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική. Χε χε χε Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???.... Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!! Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.