Birman-maniacs

Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά?
Όλα καλά με τα γατάκια μου έκλεισαν και τα ράμματα τώρα και θα αρχίσουμε τις φωτός από σήμερα!:DΘα μας απολάυσετε σύντομα!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας και απο μενα!Δαναη κουκλος ο γατουλης...Γιουλακι να τον χαιρεσαι.....θα σε παρω το βραδυ να του ευχηθουμε....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν θα μεινω ωρα μαζι γιατι ειμαι λιγο πτωμα...ειχε και κινηση σημερα ο δρομος....:(

περιμενω πως και πως φωτο απο τον μικρουλη μου:inlove::inlove:

Βασια γεια σου!! ηθελα να σε ρωτησω κατι, ο Αλφι φταρνιζοταν τη Παρασκευη και ηταν λιγο ''βαρυς''. Δεν ειχε πολυ ορεξη για παιχνιδια. Βεβαια ετρωγε κανονικα - μην χασει ο μπουλουκος μου. Λες να ειχε κρυωσει λιγακι? το σαβ/κο δεν τον αφησα να ξαναβγει στο μπαλκονι και ηταν καλυτερα.

Όλα καλά με τα γατάκια μου έκλεισαν και τα ράμματα τώρα και θα αρχίσουμε τις φωτός από σήμερα!:DΘα μας απολάυσετε σύντομα!!!:D
Τελεια!! αχχ ποτε να περασω να τα ζουληξω λιγο??:lol::lol:

Βασια γεια σου!! ηθελα να σε ρωτησω κατι, ο Αλφι φταρνιζοταν τη Παρασκευη και ηταν λιγο ''βαρυς''. Δεν ειχε πολυ ορεξη για παιχνιδια. Βεβαια ετρωγε κανονικα - μην χασει ο μπουλουκος μου. Λες να ειχε κρυωσει λιγακι? το σαβ/κο δεν τον αφησα να ξαναβγει στο μπαλκονι και ηταν καλυτερα.

μην ανησυχεις...η Αθηνα φταρνιζεται συνεχεια...μονο αν δεις εκκριμα απο τη μύτη ή από τα μάτια θα χρειαστεις αντιβίωση...;)τα λέμε αργότερα

Τελεια!! αχχ ποτε να περασω να τα ζουληξω λιγο??:lol::lol:
Όποτε θες αλήθεια!!!!:DΦαγητό δεν έχουμε:redface::redface:Αλλά απο γλυκάκια ΕΝΑ ΣΩΡΟ!!!!:DΕίμαστε και φιλόξενοι πολύ!Θα μου κάνει καλό μιοα παρέα αυτές τις μέρες!:)

Bασάκο! Αφιερωμένη η Trudi!
ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ!! :lol:
https://giovannas.50webs.com/trudi.html

Σαν να δακρυζανε λιγο τα ματακια του τη Παρασκευη...απλα επειδη λεω μηπως επειδη ηταν ολη μερα εξω - ειχα τη κοπελα στο σπιτι - και ολα τα παραθυρα θα ηταν ανοιχτα, θα εκανε ρευμα και μπορει να κρυωσε λιγακι. Το σαβ/κο ηταν μια χαρα...δεν ξαναφταρνιστηκε ουτε του τρεξανε τα ματακια. :)

Όποτε θες αλήθεια!!!!:DΦαγητό δεν έχουμε:redface::redface:Αλλά απο γλυκάκια ΕΝΑ ΣΩΡΟ!!!!:DΕίμαστε και φιλόξενοι πολύ!Θα μου κάνει καλό μιοα παρέα αυτές τις μέρες!:)
Οκ, θα το εχω στα υποψη να ερθω με ταπερ!!!!;) χι χι χι Ποια απογευματα εχεις μαθημα?

Οκ, θα το εχω στα υποψη να ερθω με ταπερ!!!!;) χι χι χι Ποια απογευματα εχεις μαθημα?
Μόνο την Τετάρτη!;)Παρασκευή έχω εξαγωγή φρονιμήτη...αρα..Αυριο και πέμπτη έχω κενη!!!:)Δεν πειραζει αν δεν μπορείς αν και είσαι απέναντι.:mad::lol:Α!Τετάρτη έχω μάθημα 8.30 με 9.30 οποτε αν έρθεις 6.30 με 7 και κάτοσυμε μια ώρα καλά δεν είναι???:)

Οκ. Θα σε παρω τηλεφωνο για τη Τεταρτη. Ενδεχεται να σχολασω νωρις ;) - αυτο στη γλωσσα των κανονικα εργζαμενων που εχουν ωραριο σημαινει 5!!!!!

Οκ. Θα σε παρω τηλεφωνο για τη Τεταρτη. Ενδεχεται να σχολασω νωρις ;) - αυτο στη γλωσσα των κανονικα εργζαμενων που εχουν ωραριο σημαινει 5!!!!!
Εγώ μόλις ακουσα ότι εφοσον οι εμπορουπαλληλοι εχουν απεργια μαλλον θα μεινουμε κλειστα...:D:up:Θα σας ενημερώσω αυριο το πρωι αν ειναι:D

o Top οf the Top κορυφαίος Βιρμανός! Το πρότυπο, ο Θεός, ο τέλειος γάτος!!! :inlove::inlove::inlove:

Συνημμένα

• Gerry-8Mon3.jpg
    Gerry-8Mon3.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 22
o Top οf the Top κορυφαίος Βιρμανός! Το πρότυπο, ο Θεός, ο τέλειος γάτος!!! :inlove::inlove::inlove:
Εσυ μην δεις ταμπι...:lol::lol::up:Καλός είναι αλλά αν δεν ήταν ταμπι θα ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ!:)

Εσυ μην δεις ταμπι...:lol::lol::up:Καλός είναι αλλά αν δεν ήταν ταμπι θα ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ!:)
είναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος!
ΤΕΛΟΣ!
Το βλέμα του το ύφος του, η γλύκα του και η αρχοντιά του με μάγεψαν... καμία σχέση με το τάμπυ...Ειναι ΘΕΟΣ! ΤΕΛΟΣ!!!! :cool:

είναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος!
ΤΕΛΟΣ!
Το βλέμα του το ύφος του, η γλύκα του και η αρχοντιά του με μάγεψαν... καμία σχέση με το τάμπυ...Ειναι ΘΕΟΣ! ΤΕΛΟΣ!!!! :cool:
Ουφ..ΔΕν γίνεται διάλογος έτσι αφου έχουμε διαφορετικά γουστα!!!:):lol::mad::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back