Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η Αντα έγραψε: #29.621 26-10-08 20:43 Γεια σου Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η Αντα έγραψε: #29.622 26-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πριν λιγο τσακωσα τον Πλατωνα να εχει ανεβει πανω στον μπαγκο της κουζινας και να προσπαθει να φαει ενα σουβλακι μεσα απο ενα χαρτι και μολις με ειδε κατεβηκε γρηγορα κατω Click για ανάπτυξη... Θα δουν τετοια τα ματια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:44 Η katerina10: #29.623 26-10-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανεις? πως ειναι τα μικρα σου? Click για ανάπτυξη... Πονάω..ακόμα αλλά χωρίς ντεπόν λογικό είναι..Τα μικρά μου λεηλάτησαν την σακούλα με το φαί που ήταν σε καλάθι παρακαλώ..Μα πως το έκαναν αυτό...Είναι με την συγκατοικο στο σπίτι μου..εγώ είμαι στο πατρικό μου! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eχει κατι φτερα πανω και το πεταει δεξια και αριστερα Click για ανάπτυξη... ΘΟΔΩΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:44 Η moukelis έγραψε: #29.624 26-10-08 20:44 Α,καλα,εχει φαει εμενα βουτες απο τον παγκο ο Σειριος γιατι κουναω τις παντοφλες και νομιζει οτι παω στην κουζινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.625 26-10-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πονάω..ακόμα αλλά χωρίς ντεπόν λογικό είναι..Τα μικρά μου λεηλάτησαν την σακούλα με το φαί που ήταν σε καλάθι παρακαλώ..Μα πως το έκαναν αυτό...Είναι με την συγκατοικο στο σπίτι μου..εγώ είμαι στο πατρικό μου! ΘΟΔΩΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!! Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Click για ανάπτυξη... Εβαλα μια πιο πριν περισσοτερες θα βαλω αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:49 Η Αντα έγραψε: #29.626 26-10-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eχει κατι φτερα πανω και το πεταει δεξια και αριστερα Click για ανάπτυξη... Καταλαβα το σκηνικο ...ειναι ζωντανο, ειναι ζωντανο..αλλα εγω θα το φαω!!!!! Ο Αλφι το κανει με τα ποντικια αυτο, τα πεταει στον αερα, τα πιανει, τα μεταφερει απο δω και απο κει......τρελα ειναι. Για να δεις τι καλα ΜΕ εχει εκπαιδευσει καθε φορα που το χωνει κατω απο το κρεβατι, με κοιταει με εκεινο το παραπονεμενο βλεμμα και εγω πεφτω στα τεσσερα για να του το βγαλω......και αργοτερα ξανα να το χωσει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:50 Η Αντα έγραψε: #29.627 26-10-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Click για ανάπτυξη... Οποτε θελεις περνα απο δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.628 26-10-08 20:51 Εγω πρεπει να φυγω θα τα πουμε αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Η Αντα έγραψε: #29.629 26-10-08 20:51 Καλο βραδυ Θοδωρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.630 26-10-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι εννοεις για να τα δινετε επισημα;Εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θελω ταρταρουυυυυυυυυυυγα!!!! Click για ανάπτυξη... εχει μια ταρταρουγίτσα η νεκταρία η εκτροφέας που τη βρήκε και τη μεγάλωσε με μπιμπερό αλλά δεν είναι Βιρμανή...είναι κοινή.... θες να τη δεις Ζωη, ή επιμένεις Βιρμανικά? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... και μένα χώνεται ρε παιδί μου για να της δώσω σημασια στο χέρι μου μέσα.... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα δουν τετοια τα ματια σου!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι κάνανε με τη σκηνή??Εμένα τρελά παιχνίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η Αντα έγραψε: #29.631 26-10-08 20:58 Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η Αντα έγραψε: #29.632 26-10-08 20:59 Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα - κανει 19 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Αντα έγραψε: #29.633 26-10-08 21:01 Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η Αντα έγραψε: #29.634 26-10-08 21:02 Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η Αντα έγραψε: #29.622 26-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πριν λιγο τσακωσα τον Πλατωνα να εχει ανεβει πανω στον μπαγκο της κουζινας και να προσπαθει να φαει ενα σουβλακι μεσα απο ενα χαρτι και μολις με ειδε κατεβηκε γρηγορα κατω Click για ανάπτυξη... Θα δουν τετοια τα ματια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:44 Η katerina10: #29.623 26-10-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανεις? πως ειναι τα μικρα σου? Click για ανάπτυξη... Πονάω..ακόμα αλλά χωρίς ντεπόν λογικό είναι..Τα μικρά μου λεηλάτησαν την σακούλα με το φαί που ήταν σε καλάθι παρακαλώ..Μα πως το έκαναν αυτό...Είναι με την συγκατοικο στο σπίτι μου..εγώ είμαι στο πατρικό μου! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eχει κατι φτερα πανω και το πεταει δεξια και αριστερα Click για ανάπτυξη... ΘΟΔΩΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:44 Η moukelis έγραψε: #29.624 26-10-08 20:44 Α,καλα,εχει φαει εμενα βουτες απο τον παγκο ο Σειριος γιατι κουναω τις παντοφλες και νομιζει οτι παω στην κουζινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.625 26-10-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πονάω..ακόμα αλλά χωρίς ντεπόν λογικό είναι..Τα μικρά μου λεηλάτησαν την σακούλα με το φαί που ήταν σε καλάθι παρακαλώ..Μα πως το έκαναν αυτό...Είναι με την συγκατοικο στο σπίτι μου..εγώ είμαι στο πατρικό μου! ΘΟΔΩΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!! Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Click για ανάπτυξη... Εβαλα μια πιο πριν περισσοτερες θα βαλω αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:49 Η Αντα έγραψε: #29.626 26-10-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eχει κατι φτερα πανω και το πεταει δεξια και αριστερα Click για ανάπτυξη... Καταλαβα το σκηνικο ...ειναι ζωντανο, ειναι ζωντανο..αλλα εγω θα το φαω!!!!! Ο Αλφι το κανει με τα ποντικια αυτο, τα πεταει στον αερα, τα πιανει, τα μεταφερει απο δω και απο κει......τρελα ειναι. Για να δεις τι καλα ΜΕ εχει εκπαιδευσει καθε φορα που το χωνει κατω απο το κρεβατι, με κοιταει με εκεινο το παραπονεμενο βλεμμα και εγω πεφτω στα τεσσερα για να του το βγαλω......και αργοτερα ξανα να το χωσει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:50 Η Αντα έγραψε: #29.627 26-10-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Click για ανάπτυξη... Οποτε θελεις περνα απο δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.628 26-10-08 20:51 Εγω πρεπει να φυγω θα τα πουμε αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Η Αντα έγραψε: #29.629 26-10-08 20:51 Καλο βραδυ Θοδωρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.630 26-10-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι εννοεις για να τα δινετε επισημα;Εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θελω ταρταρουυυυυυυυυυυγα!!!! Click για ανάπτυξη... εχει μια ταρταρουγίτσα η νεκταρία η εκτροφέας που τη βρήκε και τη μεγάλωσε με μπιμπερό αλλά δεν είναι Βιρμανή...είναι κοινή.... θες να τη δεις Ζωη, ή επιμένεις Βιρμανικά? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... και μένα χώνεται ρε παιδί μου για να της δώσω σημασια στο χέρι μου μέσα.... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα δουν τετοια τα ματια σου!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι κάνανε με τη σκηνή??Εμένα τρελά παιχνίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η Αντα έγραψε: #29.631 26-10-08 20:58 Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η Αντα έγραψε: #29.632 26-10-08 20:59 Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα - κανει 19 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Αντα έγραψε: #29.633 26-10-08 21:01 Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η Αντα έγραψε: #29.634 26-10-08 21:02 Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πριν λιγο τσακωσα τον Πλατωνα να εχει ανεβει πανω στον μπαγκο της κουζινας και να προσπαθει να φαει ενα σουβλακι μεσα απο ενα χαρτι και μολις με ειδε κατεβηκε γρηγορα κατω Click για ανάπτυξη... Θα δουν τετοια τα ματια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:44 Η katerina10: #29.623 26-10-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανεις? πως ειναι τα μικρα σου? Click για ανάπτυξη... Πονάω..ακόμα αλλά χωρίς ντεπόν λογικό είναι..Τα μικρά μου λεηλάτησαν την σακούλα με το φαί που ήταν σε καλάθι παρακαλώ..Μα πως το έκαναν αυτό...Είναι με την συγκατοικο στο σπίτι μου..εγώ είμαι στο πατρικό μου! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eχει κατι φτερα πανω και το πεταει δεξια και αριστερα Click για ανάπτυξη... ΘΟΔΩΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:44 Η moukelis έγραψε: #29.624 26-10-08 20:44 Α,καλα,εχει φαει εμενα βουτες απο τον παγκο ο Σειριος γιατι κουναω τις παντοφλες και νομιζει οτι παω στην κουζινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.625 26-10-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πονάω..ακόμα αλλά χωρίς ντεπόν λογικό είναι..Τα μικρά μου λεηλάτησαν την σακούλα με το φαί που ήταν σε καλάθι παρακαλώ..Μα πως το έκαναν αυτό...Είναι με την συγκατοικο στο σπίτι μου..εγώ είμαι στο πατρικό μου! ΘΟΔΩΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!! Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Click για ανάπτυξη... Εβαλα μια πιο πριν περισσοτερες θα βαλω αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:49 Η Αντα έγραψε: #29.626 26-10-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eχει κατι φτερα πανω και το πεταει δεξια και αριστερα Click για ανάπτυξη... Καταλαβα το σκηνικο ...ειναι ζωντανο, ειναι ζωντανο..αλλα εγω θα το φαω!!!!! Ο Αλφι το κανει με τα ποντικια αυτο, τα πεταει στον αερα, τα πιανει, τα μεταφερει απο δω και απο κει......τρελα ειναι. Για να δεις τι καλα ΜΕ εχει εκπαιδευσει καθε φορα που το χωνει κατω απο το κρεβατι, με κοιταει με εκεινο το παραπονεμενο βλεμμα και εγω πεφτω στα τεσσερα για να του το βγαλω......και αργοτερα ξανα να το χωσει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:50 Η Αντα έγραψε: #29.627 26-10-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Click για ανάπτυξη... Οποτε θελεις περνα απο δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.628 26-10-08 20:51 Εγω πρεπει να φυγω θα τα πουμε αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Η Αντα έγραψε: #29.629 26-10-08 20:51 Καλο βραδυ Θοδωρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.630 26-10-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι εννοεις για να τα δινετε επισημα;Εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θελω ταρταρουυυυυυυυυυυγα!!!! Click για ανάπτυξη... εχει μια ταρταρουγίτσα η νεκταρία η εκτροφέας που τη βρήκε και τη μεγάλωσε με μπιμπερό αλλά δεν είναι Βιρμανή...είναι κοινή.... θες να τη δεις Ζωη, ή επιμένεις Βιρμανικά? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... και μένα χώνεται ρε παιδί μου για να της δώσω σημασια στο χέρι μου μέσα.... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα δουν τετοια τα ματια σου!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι κάνανε με τη σκηνή??Εμένα τρελά παιχνίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η Αντα έγραψε: #29.631 26-10-08 20:58 Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η Αντα έγραψε: #29.632 26-10-08 20:59 Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα - κανει 19 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Αντα έγραψε: #29.633 26-10-08 21:01 Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η Αντα έγραψε: #29.634 26-10-08 21:02 Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανεις? πως ειναι τα μικρα σου? Click για ανάπτυξη... Πονάω..ακόμα αλλά χωρίς ντεπόν λογικό είναι..Τα μικρά μου λεηλάτησαν την σακούλα με το φαί που ήταν σε καλάθι παρακαλώ..Μα πως το έκαναν αυτό...Είναι με την συγκατοικο στο σπίτι μου..εγώ είμαι στο πατρικό μου! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eχει κατι φτερα πανω και το πεταει δεξια και αριστερα Click για ανάπτυξη... ΘΟΔΩΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:44 Η moukelis έγραψε: #29.624 26-10-08 20:44 Α,καλα,εχει φαει εμενα βουτες απο τον παγκο ο Σειριος γιατι κουναω τις παντοφλες και νομιζει οτι παω στην κουζινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.625 26-10-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πονάω..ακόμα αλλά χωρίς ντεπόν λογικό είναι..Τα μικρά μου λεηλάτησαν την σακούλα με το φαί που ήταν σε καλάθι παρακαλώ..Μα πως το έκαναν αυτό...Είναι με την συγκατοικο στο σπίτι μου..εγώ είμαι στο πατρικό μου! ΘΟΔΩΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!! Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Click για ανάπτυξη... Εβαλα μια πιο πριν περισσοτερες θα βαλω αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:49 Η Αντα έγραψε: #29.626 26-10-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eχει κατι φτερα πανω και το πεταει δεξια και αριστερα Click για ανάπτυξη... Καταλαβα το σκηνικο ...ειναι ζωντανο, ειναι ζωντανο..αλλα εγω θα το φαω!!!!! Ο Αλφι το κανει με τα ποντικια αυτο, τα πεταει στον αερα, τα πιανει, τα μεταφερει απο δω και απο κει......τρελα ειναι. Για να δεις τι καλα ΜΕ εχει εκπαιδευσει καθε φορα που το χωνει κατω απο το κρεβατι, με κοιταει με εκεινο το παραπονεμενο βλεμμα και εγω πεφτω στα τεσσερα για να του το βγαλω......και αργοτερα ξανα να το χωσει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:50 Η Αντα έγραψε: #29.627 26-10-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Click για ανάπτυξη... Οποτε θελεις περνα απο δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.628 26-10-08 20:51 Εγω πρεπει να φυγω θα τα πουμε αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Η Αντα έγραψε: #29.629 26-10-08 20:51 Καλο βραδυ Θοδωρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.630 26-10-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι εννοεις για να τα δινετε επισημα;Εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θελω ταρταρουυυυυυυυυυυγα!!!! Click για ανάπτυξη... εχει μια ταρταρουγίτσα η νεκταρία η εκτροφέας που τη βρήκε και τη μεγάλωσε με μπιμπερό αλλά δεν είναι Βιρμανή...είναι κοινή.... θες να τη δεις Ζωη, ή επιμένεις Βιρμανικά? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... και μένα χώνεται ρε παιδί μου για να της δώσω σημασια στο χέρι μου μέσα.... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα δουν τετοια τα ματια σου!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι κάνανε με τη σκηνή??Εμένα τρελά παιχνίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η Αντα έγραψε: #29.631 26-10-08 20:58 Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η Αντα έγραψε: #29.632 26-10-08 20:59 Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα - κανει 19 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Αντα έγραψε: #29.633 26-10-08 21:01 Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η Αντα έγραψε: #29.634 26-10-08 21:02 Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α,καλα,εχει φαει εμενα βουτες απο τον παγκο ο Σειριος γιατι κουναω τις παντοφλες και νομιζει οτι παω στην κουζινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.625 26-10-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πονάω..ακόμα αλλά χωρίς ντεπόν λογικό είναι..Τα μικρά μου λεηλάτησαν την σακούλα με το φαί που ήταν σε καλάθι παρακαλώ..Μα πως το έκαναν αυτό...Είναι με την συγκατοικο στο σπίτι μου..εγώ είμαι στο πατρικό μου! ΘΟΔΩΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!! Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Click για ανάπτυξη... Εβαλα μια πιο πριν περισσοτερες θα βαλω αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:49 Η Αντα έγραψε: #29.626 26-10-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eχει κατι φτερα πανω και το πεταει δεξια και αριστερα Click για ανάπτυξη... Καταλαβα το σκηνικο ...ειναι ζωντανο, ειναι ζωντανο..αλλα εγω θα το φαω!!!!! Ο Αλφι το κανει με τα ποντικια αυτο, τα πεταει στον αερα, τα πιανει, τα μεταφερει απο δω και απο κει......τρελα ειναι. Για να δεις τι καλα ΜΕ εχει εκπαιδευσει καθε φορα που το χωνει κατω απο το κρεβατι, με κοιταει με εκεινο το παραπονεμενο βλεμμα και εγω πεφτω στα τεσσερα για να του το βγαλω......και αργοτερα ξανα να το χωσει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:50 Η Αντα έγραψε: #29.627 26-10-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Click για ανάπτυξη... Οποτε θελεις περνα απο δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.628 26-10-08 20:51 Εγω πρεπει να φυγω θα τα πουμε αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Η Αντα έγραψε: #29.629 26-10-08 20:51 Καλο βραδυ Θοδωρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.630 26-10-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι εννοεις για να τα δινετε επισημα;Εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θελω ταρταρουυυυυυυυυυυγα!!!! Click για ανάπτυξη... εχει μια ταρταρουγίτσα η νεκταρία η εκτροφέας που τη βρήκε και τη μεγάλωσε με μπιμπερό αλλά δεν είναι Βιρμανή...είναι κοινή.... θες να τη δεις Ζωη, ή επιμένεις Βιρμανικά? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... και μένα χώνεται ρε παιδί μου για να της δώσω σημασια στο χέρι μου μέσα.... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα δουν τετοια τα ματια σου!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι κάνανε με τη σκηνή??Εμένα τρελά παιχνίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η Αντα έγραψε: #29.631 26-10-08 20:58 Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η Αντα έγραψε: #29.632 26-10-08 20:59 Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα - κανει 19 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Αντα έγραψε: #29.633 26-10-08 21:01 Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η Αντα έγραψε: #29.634 26-10-08 21:02 Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πονάω..ακόμα αλλά χωρίς ντεπόν λογικό είναι..Τα μικρά μου λεηλάτησαν την σακούλα με το φαί που ήταν σε καλάθι παρακαλώ..Μα πως το έκαναν αυτό...Είναι με την συγκατοικο στο σπίτι μου..εγώ είμαι στο πατρικό μου! ΘΟΔΩΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!! Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Click για ανάπτυξη... Εβαλα μια πιο πριν περισσοτερες θα βαλω αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:49 Η Αντα έγραψε: #29.626 26-10-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eχει κατι φτερα πανω και το πεταει δεξια και αριστερα Click για ανάπτυξη... Καταλαβα το σκηνικο ...ειναι ζωντανο, ειναι ζωντανο..αλλα εγω θα το φαω!!!!! Ο Αλφι το κανει με τα ποντικια αυτο, τα πεταει στον αερα, τα πιανει, τα μεταφερει απο δω και απο κει......τρελα ειναι. Για να δεις τι καλα ΜΕ εχει εκπαιδευσει καθε φορα που το χωνει κατω απο το κρεβατι, με κοιταει με εκεινο το παραπονεμενο βλεμμα και εγω πεφτω στα τεσσερα για να του το βγαλω......και αργοτερα ξανα να το χωσει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:50 Η Αντα έγραψε: #29.627 26-10-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Click για ανάπτυξη... Οποτε θελεις περνα απο δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.628 26-10-08 20:51 Εγω πρεπει να φυγω θα τα πουμε αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Η Αντα έγραψε: #29.629 26-10-08 20:51 Καλο βραδυ Θοδωρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.630 26-10-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι εννοεις για να τα δινετε επισημα;Εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θελω ταρταρουυυυυυυυυυυγα!!!! Click για ανάπτυξη... εχει μια ταρταρουγίτσα η νεκταρία η εκτροφέας που τη βρήκε και τη μεγάλωσε με μπιμπερό αλλά δεν είναι Βιρμανή...είναι κοινή.... θες να τη δεις Ζωη, ή επιμένεις Βιρμανικά? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... και μένα χώνεται ρε παιδί μου για να της δώσω σημασια στο χέρι μου μέσα.... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα δουν τετοια τα ματια σου!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι κάνανε με τη σκηνή??Εμένα τρελά παιχνίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η Αντα έγραψε: #29.631 26-10-08 20:58 Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η Αντα έγραψε: #29.632 26-10-08 20:59 Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα - κανει 19 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Αντα έγραψε: #29.633 26-10-08 21:01 Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η Αντα έγραψε: #29.634 26-10-08 21:02 Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eχει κατι φτερα πανω και το πεταει δεξια και αριστερα Click για ανάπτυξη... Καταλαβα το σκηνικο ...ειναι ζωντανο, ειναι ζωντανο..αλλα εγω θα το φαω!!!!! Ο Αλφι το κανει με τα ποντικια αυτο, τα πεταει στον αερα, τα πιανει, τα μεταφερει απο δω και απο κει......τρελα ειναι. Για να δεις τι καλα ΜΕ εχει εκπαιδευσει καθε φορα που το χωνει κατω απο το κρεβατι, με κοιταει με εκεινο το παραπονεμενο βλεμμα και εγω πεφτω στα τεσσερα για να του το βγαλω......και αργοτερα ξανα να το χωσει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:50 Η Αντα έγραψε: #29.627 26-10-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Click για ανάπτυξη... Οποτε θελεις περνα απο δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.628 26-10-08 20:51 Εγω πρεπει να φυγω θα τα πουμε αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Η Αντα έγραψε: #29.629 26-10-08 20:51 Καλο βραδυ Θοδωρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.630 26-10-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι εννοεις για να τα δινετε επισημα;Εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θελω ταρταρουυυυυυυυυυυγα!!!! Click για ανάπτυξη... εχει μια ταρταρουγίτσα η νεκταρία η εκτροφέας που τη βρήκε και τη μεγάλωσε με μπιμπερό αλλά δεν είναι Βιρμανή...είναι κοινή.... θες να τη δεις Ζωη, ή επιμένεις Βιρμανικά? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... και μένα χώνεται ρε παιδί μου για να της δώσω σημασια στο χέρι μου μέσα.... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα δουν τετοια τα ματια σου!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι κάνανε με τη σκηνή??Εμένα τρελά παιχνίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η Αντα έγραψε: #29.631 26-10-08 20:58 Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η Αντα έγραψε: #29.632 26-10-08 20:59 Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα - κανει 19 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Αντα έγραψε: #29.633 26-10-08 21:01 Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η Αντα έγραψε: #29.634 26-10-08 21:02 Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!! Click για ανάπτυξη... Οποτε θελεις περνα απο δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.628 26-10-08 20:51 Εγω πρεπει να φυγω θα τα πουμε αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Η Αντα έγραψε: #29.629 26-10-08 20:51 Καλο βραδυ Θοδωρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.630 26-10-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι εννοεις για να τα δινετε επισημα;Εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θελω ταρταρουυυυυυυυυυυγα!!!! Click για ανάπτυξη... εχει μια ταρταρουγίτσα η νεκταρία η εκτροφέας που τη βρήκε και τη μεγάλωσε με μπιμπερό αλλά δεν είναι Βιρμανή...είναι κοινή.... θες να τη δεις Ζωη, ή επιμένεις Βιρμανικά? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... και μένα χώνεται ρε παιδί μου για να της δώσω σημασια στο χέρι μου μέσα.... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα δουν τετοια τα ματια σου!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι κάνανε με τη σκηνή??Εμένα τρελά παιχνίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η Αντα έγραψε: #29.631 26-10-08 20:58 Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η Αντα έγραψε: #29.632 26-10-08 20:59 Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα - κανει 19 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Αντα έγραψε: #29.633 26-10-08 21:01 Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η Αντα έγραψε: #29.634 26-10-08 21:02 Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω πρεπει να φυγω θα τα πουμε αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Η Αντα έγραψε: #29.629 26-10-08 20:51 Καλο βραδυ Θοδωρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.630 26-10-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι εννοεις για να τα δινετε επισημα;Εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θελω ταρταρουυυυυυυυυυυγα!!!! Click για ανάπτυξη... εχει μια ταρταρουγίτσα η νεκταρία η εκτροφέας που τη βρήκε και τη μεγάλωσε με μπιμπερό αλλά δεν είναι Βιρμανή...είναι κοινή.... θες να τη δεις Ζωη, ή επιμένεις Βιρμανικά? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... και μένα χώνεται ρε παιδί μου για να της δώσω σημασια στο χέρι μου μέσα.... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα δουν τετοια τα ματια σου!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι κάνανε με τη σκηνή??Εμένα τρελά παιχνίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η Αντα έγραψε: #29.631 26-10-08 20:58 Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η Αντα έγραψε: #29.632 26-10-08 20:59 Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα - κανει 19 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Αντα έγραψε: #29.633 26-10-08 21:01 Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η Αντα έγραψε: #29.634 26-10-08 21:02 Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλο βραδυ Θοδωρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.630 26-10-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι εννοεις για να τα δινετε επισημα;Εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θελω ταρταρουυυυυυυυυυυγα!!!! Click για ανάπτυξη... εχει μια ταρταρουγίτσα η νεκταρία η εκτροφέας που τη βρήκε και τη μεγάλωσε με μπιμπερό αλλά δεν είναι Βιρμανή...είναι κοινή.... θες να τη δεις Ζωη, ή επιμένεις Βιρμανικά? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... και μένα χώνεται ρε παιδί μου για να της δώσω σημασια στο χέρι μου μέσα.... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα δουν τετοια τα ματια σου!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι κάνανε με τη σκηνή??Εμένα τρελά παιχνίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η Αντα έγραψε: #29.631 26-10-08 20:58 Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η Αντα έγραψε: #29.632 26-10-08 20:59 Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα - κανει 19 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Αντα έγραψε: #29.633 26-10-08 21:01 Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η Αντα έγραψε: #29.634 26-10-08 21:02 Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι εννοεις για να τα δινετε επισημα;Εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θελω ταρταρουυυυυυυυυυυγα!!!! Click για ανάπτυξη... εχει μια ταρταρουγίτσα η νεκταρία η εκτροφέας που τη βρήκε και τη μεγάλωσε με μπιμπερό αλλά δεν είναι Βιρμανή...είναι κοινή.... θες να τη δεις Ζωη, ή επιμένεις Βιρμανικά? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!! Click για ανάπτυξη... και μένα χώνεται ρε παιδί μου για να της δώσω σημασια στο χέρι μου μέσα.... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα δουν τετοια τα ματια σου!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι κάνανε με τη σκηνή??Εμένα τρελά παιχνίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η Αντα έγραψε: #29.631 26-10-08 20:58 Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η Αντα έγραψε: #29.632 26-10-08 20:59 Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα - κανει 19 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Αντα έγραψε: #29.633 26-10-08 21:01 Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η Αντα έγραψε: #29.634 26-10-08 21:02 Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η Αντα έγραψε: #29.632 26-10-08 20:59 Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα - κανει 19 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Αντα έγραψε: #29.633 26-10-08 21:01 Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η Αντα έγραψε: #29.634 26-10-08 21:02 Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα - κανει 19 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Αντα έγραψε: #29.633 26-10-08 21:01 Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η Αντα έγραψε: #29.634 26-10-08 21:02 Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η Αντα έγραψε: #29.634 26-10-08 21:02 Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.635 26-10-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!! Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!! Click για ανάπτυξη... μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω. Click για ανάπτυξη... θα μου τη πάρεις?? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο? Click για ανάπτυξη... πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η Αντα έγραψε: #29.636 26-10-08 21:12 Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η moukelis έγραψε: #29.637 26-10-08 21:12 Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Αντα έγραψε: #29.638 26-10-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους! πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!! Click για ανάπτυξη... Αληθεια??!! μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:20 Η indrilgon: #29.639 26-10-08 21:20 Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1480 1481 1482 1483 1484 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1482 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα) Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Αντα έγραψε: #29.640 26-10-08 21:22 Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελεια νεα Ζωη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.