Birman-maniacs

Απορια....πριν απο μια ωρα εκανε σεισμο! τα δικα μου χνουδωτουλια ουτε που κουνηθηκαν, αλλα συνεχισαν αταραχα το υπνο τους. Τα δικα σας τι εκαναν?:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε;;)
και βέβαια:up:...τώρα κάνω σεμινάρια..και είμαι ακόμα σε σκέψεις για τη πραγματοποίηση του Project:)
Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα?
Και βέβαια δε βιάζομαι...αν τυχόν πάω από εκεί εγώ θα σου στείλω μην. Ευχαριστώ!
Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα:D,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα):down: Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. :D
Ωστε έτσι η Σουηδέζα ε?? Θα το έχω υπόψιν μου...:hmm::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχει μια ταρταρουγίτσα η νεκταρία η εκτροφέας που τη βρήκε και τη μεγάλωσε με μπιμπερό αλλά δεν είναι Βιρμανή...είναι κοινή.... θες να τη δεις Ζωη, ή επιμένεις Βιρμανικά?:lol:

Τωωωωωωωωώρα την κόλλησα την αρρώστια (και είναι και σε προχωρημένο στάδιο:lol::lol::lol:)
.. :D

Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα:D,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα):down: Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. :D
ακου Ζωή....ζευγάρωσε η Dessie με το Thunda.... μάλλον θα στο είπαν!:)αν πήγε καλά το ζευγάρωμα, πολύ πιθανο να βγει ταρταρούγα γιατί ο Thunda είναι κόκκινος;)η γέννα αναμένεται τα Χριστούγεννα:)

Απορια....πριν απο μια ωρα εκανε σεισμο! τα δικα μου χνουδωτουλια ουτε που κουνηθηκαν, αλλα συνεχισαν αταραχα το υπνο τους. Τα δικα σας τι εκαναν?:confused:
μια απ'τα ίδια... εγώ περπατούσα και δεν το κατάλαβα... αλλά ο Χρήστος φοβήθηκε...:(

Ωστε έτσι η Σουηδέζα ε?? Θα το έχω υπόψιν μου...:hmm::mad:

Ναι, στεναχωρήθηκα πολύ με το όλο θέμα, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό Πιστεύω πως το τέλος θα αποκτήσω μια μικρή θεά!;)

(Άσχετο ο φίλος μου έχει πάθει ερωτά με την Ραλου, όλο μαζί της ασχολείται “Ωχ! Κοίτα πως χασμουριέται!” “Πω! Δες πως κολουριαστικε!” “Κοίτα μια φατσουλα μωρέ!!!”:lol::lol::lol:)

δεν μου έστειλαν νέες φωτό της Σεμέλης!!
Εστειλαν όμως της Βάσιας φωτό του Ιωνα και είναι κούκλος!!:up:
τις περιμένω κι εγώ!:)

Ναι, στεναχωρήθηκα πολύ με το όλο θέμα, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό Πιστεύω πως το τέλος θα αποκτήσω μια μικρή θεά!;)

(Άσχετο ο φίλος μου έχει πάθει ερωτά με την Ραλου, όλο μαζί της ασχολείται “Ωχ! Κοίτα πως χασμουριέται!” “Πω! Δες πως κολουριαστικε!” “Κοίτα μια φατσουλα μωρέ!!!”:lol::lol::lol:)
οι σωστοί εκτροφείς οφείλουν και στα "οχι" τους να είναι σωστοί και να έχουν καλή σχέση με όλους... πελάτες ή μη!

ακου Ζωή....ζευγάρωσε η Dessie με το Thunda.... μάλλον θα στο είπαν!:)αν πήγε καλά το ζευγάρωμα, πολύ πιθανο να βγει ταρταρούγα γιατί ο Thunda είναι κόκκινος;)η γέννα αναμένεται τα Χριστούγεννα:)

Δηλαδή θα είναι έτοιμα Απρίλιο-Μάιο? :hmm:Χμ... για να την δούμε και αυτή την προοπτική..;)

Η ανατολίτισσα Βιρμανή....
Γάτα με συγκεκριμένο κοινό... γι'αυτό μου αρέσει...

glitzy7.jpg
ΘΕΑ

οταν μια γάτα το'χει... ΤΕΛΟΣ... Ό,τι χρώμα και να΄ναι...
το χει να΄ναι star...ΤΕΛΟΣ!!:up::lol:

O Nemo
nemo1.jpg
ΘΕΟς ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΒΑΣΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ:P

λιποθυμώ...

izza3810%20liten.jpg
κι εγωωωω

Kαλησπερα!! μια φορα που ειπα να μπω και εγω κυριακατικα δεν ειναι κανεις μεσα.........αχχ:(
επρεπε λιγο νωριτερα μικρο μου

Επισης βρηκα το cattere απο που πηραν τον Αλφι. Μακαρι να μου στειλουν καμια φωτογραφια απο τοτε που ηταν μωρουλι και μονο απο μεγαλος που ειναι εχω...
ναι ναι ναι

Ο αρχοντας του σπιτιου ειναι μαμ πιπι κακα και νανι:lol:
τι νομιζες?

Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!!:blink::blink:
κι εγω τα ιδια τραβαω!!!:lol::lol::lol:

Καλησπέρα!!!Τι κάνετε αγαπητά βιρμανάκια? Διάβασα τα νέα σας, είδα τις γατάρες σας και φτιάχτηκα πάλι. Βρε Γιούλη τη κουκλάρα είναι αυτή η ανατολίτισσα βιρμανή με τη σκούρα μουρίτσα που είναι νομίζω άσπρη στο τρίχωμα!!! Και ο Νέμο τι κούκλος!!! Πού βρίσκεις αυτά τα μουτράκια!!!:D

Καλησπέρα!!!Τι κάνετε αγαπητά βιρμανάκια? Διάβασα τα νέα σας, είδα τις γατάρες σας και φτιάχτηκα πάλι. Βρε Γιούλη τη κουκλάρα είναι αυτή η ανατολίτισσα βιρμανή με τη σκούρα μουρίτσα που είναι νομίζω άσπρη στο τρίχωμα!!! Και ο Νέμο τι κούκλος!!! Πού βρίσκεις αυτά τα μουτράκια!!!:D
αναστασάκο μου γειά σου! Δεν είναι θεικά?? ειναι φωτό απο εκτροφεία!:)

Μια χαρα!!!Μεγαλωνουν!!!αλλα αυτο το μικρο,ειναι πραγματικα ο Ερωτας μου!!!μου εχει παρει τα μυαλα!Δεν θα μπορουσα να ειχα βρει πιο επιτυχημενο ονομα!!!!
τι τσαλιμια,τι νιαουρισματα(εχει και μεγαλη γκαμα,να μην βαριωμαστε),τι να με πλενει-μια στα μαλλια μια στα ρουχα!ειναι πολυ τρυφερος και "γλυκουλης"οπως τον λεει η αδερφη μου!!!

αναστασάκο μου γειά σου! Δεν είναι θεικά?? ειναι φωτό απο εκτροφεία!:)
Τι τέλειες γάτες!!! Μονον αυτό μπορώ ξεψυχισμένα πια να πωωωω!!!
Θα με κλείσουν μέσα τελικά με την λωλάδα που με δέρνει (όπως έλεγε η γιαγιά μου) χε χε χε:up:*(Καταλαβαίνεις τι υπονοώ....)

το καινούργιο μας μωράκι!!!

Κορίτσια έκλεισα σήμερα το θηλυκό Μειν κουνάκι απο τη Νεκταρία!!Είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!Θα το έχω με το καλό στην αγκαλιά μου σε 3 βδομάδες περίπου!Επισκεφτήκαμε και το απόγευμα μια οικογένεια εδώ στη Θεσσαλονίκη που έχει ένα ζευγάρι Μειν Κουν απο τη Νεκταρία και πάθαμε πλάκα!!Είναι τρομερά ζώα!!Τεράστια και πανέμορφα!!Ο άντρας μου έκανε και κράτηση και για αρσενικό!!Δυστυχώς προς το παρόν δεν συζητάμε και για τρίτο (Bιρμανάκι) αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον!!

Κορίτσια έκλεισα σήμερα το θηλυκό Μειν κουνάκι απο τη Νεκταρία!!Είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!Θα το έχω με το καλό στην αγκαλιά μου σε 3 βδομάδες περίπου!Επισκεφτήκαμε και το απόγευμα μια οικογένεια εδώ στη Θεσσαλονίκη που έχει ένα ζευγάρι Μειν Κουν απο τη Νεκταρία και πάθαμε πλάκα!!Είναι τρομερά ζώα!!Τεράστια και πανέμορφα!!Ο άντρας μου έκανε και κράτηση και για αρσενικό!!Δυστυχώς προς το παρόν δεν συζητάμε και για τρίτο (Bιρμανάκι) αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον!!
Να σας ζήσει!!!!!:up:
Να πας στο thread μεινκουνάκια να γράφεις!!!!:up:Ειναι κούκλα η μικρή!!!! Μια ΘΕΑ!!!Εχει πανέμορφο φωτεινό πρόσωπο και ζεστό χρώμα τ της φωτιάς!!!!!!! ΚΟΥΚΛΑ!!!!
Αχ.. τι ωραία!!!!θα καλύψετε τέλεια το κενό!:)

Να σας ζήσει!!!!!:up:
Να πας στο thread μεινκουνάκια να γράφεις!!!!:up:Ειναι κούκλα η μικρή!!!! Μια ΘΕΑ!!!Εχει πανέμορφο φωτεινό πρόσωπο και ζεστό χρώμα τ της φωτιάς!!!!!!! ΚΟΥΚΛΑ!!!!
Αχ.. τι ωραία!!!!θα καλύψετε τέλεια το κενό!:)
Αναστασάκο δεν στέλνεις με κάποιο τρόπο τις φωτό που τράβηξες της Camy στην estelle??:)

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε; Τι βλέπω ξενυχτάτε κ εσείς;; Μην ανοίξει ένα μαγαζί βράδυ αμέσως να παρουσιαστούν κ άλλα στη γειτονιά; Και εσύ κυρία Αναστασία γιατί είσαι σε ξένο μαγαζί:mad:

μπραβο!!!να σας ζησει!!!να εχετε μια ευτυχισμενη ζωη μαζι!!!!!:)

Αναστασάκο δεν στέλνεις με κάποιο τρόπο τις φωτό που τράβηξες της Camy στην estelle??:)
και σε μααααας!!!!!!

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε; Τι βλέπω ξενυχτάτε κ εσείς;; Μην ανοίξει ένα μαγαζί βράδυ αμέσως να παρουσιαστούν κ άλλα στη γειτονιά; Και εσύ κυρία Αναστασία γιατί είσαι σε ξένο μαγαζί:mad:
γιατι βρε?εσυ που εισαι?:P:):lol::lol::lol:

γιατι βρε?εσυ που εισαι?:P:):lol::lol::lol:
Εγώ ήρθα να σημειώσω ποιος είναι εδώ:mad:
Λοιπόν Αυτή η Τζέιν ειναι καταραμένη την πρώτη που κατέβασα ήταν ένα παλιο μιουζικαλ, η δεύτερη πως να το πω:hmm: ήταν αισθησιακή;) κ τώρα την ξανακατεβάζω, ντρέπομαι πραγματικά που σου την υποσχέθηκα πριν από μέρες κ ακόμα δεν την έφτιαξα

Εγώ ήρθα να σημειώσω ποιος είναι εδώ:mad:
Λοιπόν Αυτή η Τζέιν ειναι καταραμένη την πρώτη που κατέβασα ήταν ένα παλιο μιουζικαλ, η δεύτερη πως να το πω:hmm: ήταν αισθησιακή;) κ τώρα την ξανακατεβάζω, ντρέπομαι πραγματικά που σου την υποσχέθηκα πριν από μέρες κ ακόμα δεν την έφτιαξα
καλα δεν σε πιστευω!!!!ακομα παιδευεσαι?εγω ντρεπομαι που σου ανεφερα την παλιοΤζεην!!!!ειδες και ολες τις βλακειες πριν!!!!πω πω!!!δεν ξερω τι να πω!!!!:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back