Birman-maniacs

Η Σεμέλη είναι tabby...θα γλιτώσει...:P:lol::lol::lol::lol:
Γιούλη ...είναι η εξαίρεση νομίζω..Μία κουκλίτσα είναι μωρέ..:DΑλήθεια τώρα..Έχω καταστρώσει σχέδιο και για τα πανεμορφα βιρμανάκια σας και τα βρετανάκια..Θα τα πάρω όλα ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!:DΚαι όπως είπα και στο ποστ στα βρετανακια...ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Καλημέρα.. Ειναι δυνατόν???????????:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη ...είναι η εξαίρεση νομίζω..Μία κουκλίτσα είναι μωρέ..:DΑλήθεια τώρα..Έχω καταστρώσει σχέδιο και για τα πανεμορφα βιρμανάκια σας και τα βρετανάκια..Θα τα πάρω όλα ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!:DΚαι όπως είπα και στο ποστ στα βρετανακια...ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου...:hmm::whistle:

Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Καλημέρα.. Ειναι δυνατόν???????????:D
Ειναι σε εκτροφείο της Γερμανίας... είναι 15 εβδομάδων...

fadiyah_20081019_2.jpg

Ζωή πως πάει το ψαζούλεμα?? ή περιμένεις τις Catalinες! :)

ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!Παρατάω τα πάντα και μετακομίζω γερμανία Σεμέλη και Ιωνας δεν θα φτάσουν ποτέ Ελλάδα!!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!Βάσια....Δηλώνω ερωτευμένη μεχρι το κόκκαλο!!!

ευχαριστώ...να σαι καλά....τον περιμένω πως και πως....:redface:

δεν θα είμαι πολύ μέσα...σας γράφω από Λάρισα...:)

τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου...:hmm::whistle:
Φίλη..???Εμμμ μήπως λες την "αδερφή" μου???/Αυτή κατι έλεγε για τσέπες αν θυμάμαι καλά...:P
ευχαριστώ...να σαι καλά....τον περιμένω πως και πως....:redface:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!Αχ αντε να ερθει στην αγκαλίτσα σου..Μαναράκι είναι..Ενημερώστε με..Τι χρώμα είναι ο Ιωνας?:hmm:

Φίλη..???Εμμμ μήπως λες την "αδερφή" μου???/Αυτή κατι έλεγε για τσέπες αν θυμάμαι καλά...:P

ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!Αχ αντε να ερθει στην αγκαλίτσα σου..Μαναράκι είναι..Ενημερώστε με..Τι χρώμα είναι ο Ιωνας?:hmm:
Είναι chocolate point! :)

Βάσια μου...κούκλος ο μικρός....ένας μικρός Θεός!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Ωραία καταγράψτε το και αυτό στην λίστα...Μου αρέσει και τούτο!!!:D:lol:
Nα φανταστώ ότι η γατούλα στο avatar μου δεν βλέπεται ε?? :P

Ζωή πως πάει το ψαζούλεμα?? ή περιμένεις τις Catalinες! :)

Ναι λέω να περιμένω τις Catalinες, με ενημερώνουν και για άλλους που έχουν διαθέσιμα μωράκια...:up:

Nα φανταστώ ότι η γατούλα στο avatar μου δεν βλέπεται ε?? :P
Βασικά είναι πολύ όμορφη η φωτό...αλλά...αλλά...αλλά..εμ είπαμε γούστα είναι αυτά καλή μου..:redface::lol::P

Ναι λέω να περιμένω τις Catalinες, με ενημερώνουν και για άλλους που έχουν διαθέσιμα μωράκια...:up:
α ωραία!!:up: Σου λένε γενικά, ή μόνο για τορτελίνια? :P:)

Βασικά είναι πολύ όμορφη η φωτό...αλλά...αλλά...αλλά..εμ είπαμε γούστα είναι αυτά καλή μου..:redface::lol::P
το ξέρω βρε... σε πειράζω...:lol:

λοιπόν Κατερινα εσύ στις γάτες είσαι όπως στους αντρες... σου αρέσουν οι ανοιχτόχρωμες... με τις μελαχρινές δεν τα πας καλά! :P:lol:

Οχι καλε...Κατ αρχας το μελαχροινό πάντα με γοητευε..αλλα όχι το δέρμα...δεν μου αρέσουν οι μελαμψοι..Περίεργο βέβαια γιατί ο φίλος μου είναι και καραμελαχροινός και μελαμψος λιγουλάκι..Το πριγκιπικό ομως με τρελαίνει!!!Τέσπα, στις γάτες δεν μου αρέσει το μακρύτριχο επίσης..όπως και στους ανδρες υπό όλες τις εννοιες!!!:redface::P

Οχι καλε...Κατ αρχας το μελαχροινό πάντα με γοητευε..αλλα όχι το δέρμα...δεν μου αρέσουν οι μελαμψοι..Περίεργο βέβαια γιατί ο φίλος μου είναι και καραμελαχροινός και μελαμψος λιγουλάκι..Το πριγκιπικό ομως με τρελαίνει!!!Τέσπα, στις γάτες δεν μου αρέσει το μακρύτριχο επίσης..όπως και στους ανδρες υπό όλες τις εννοιες!!!:redface::P
A... γιατί κατι για ξανθομωρά μας έλεγες... και για ωραίους Βρετανούς:P:P
Εμένα μου αρέσουν όλοι οι άντρες που απλά μου κανουν κλικ... δεν έχω standards...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back