ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.521 18-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι 28 και σήμερα Κοίτα ειλικρινά αν θέλεις πες μου. Δεν εχώ πρόβλημα έχω στείλει πολλές φορές πράγματα σε άτομα απο εδώ πέρα. Αχ μην μιλάτε πάλι για γάτες και με παρασύρετε!! Πείτε πια και κάτι άλλο! Click για ανάπτυξη... Μη μου λές τέτοια γιατί θα σε εκμεταλευτώ ε? Και πάλι σε ευχαριστώ... θα σου στείλω Pm αν χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.522 18-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι 28 και σήμερα Κοίτα ειλικρινά αν θέλεις πες μου. Δεν εχώ πρόβλημα έχω στείλει πολλές φορές πράγματα σε άτομα απο εδώ πέρα. Αχ μην μιλάτε πάλι για γάτες και με παρασύρετε!! Πείτε πια και κάτι άλλο! Click για ανάπτυξη... σε λάθος forum μπήκες δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com καλύτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η aalyah έγραψε: #31.523 18-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη μου λές τέτοια γιατί θα σε εκμεταλευτώ ε? Και πάλι σε ευχαριστώ... θα σου στείλω Pm αν χρειαστεί Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι να μην το εννοούσα θα έκανα την πάπια (και την χήνα μαζί) και δεν θα έλεγα τίποτα! Καλέ ότι θέλεις στείλε μου πμ μην διστάσεις! Άντε όσο προλαβαίνουμε πριν γυρίσω ελλάδα. Ουφ πάω δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η aalyah έγραψε: #31.524 18-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε λάθος forum μπήκες δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Λες να κάνω τετοιο φόρουμ? Δεν νομίζω να έχει πολύ συμετοχή... Μάλλον μόνη μου θα χτυπιέμαι εκει μέσα. Φιλιααααααααααα Παω στην (καταραμένη) δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #31.525 18-11-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε λάθος forum μπήκες δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο το σιτε .....σαν τους φυλακισμενους μετρουσα τις μερες για να ερθω στην Αθηνα, οταν σπουδαζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #31.526 18-11-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λες να κάνω τετοιο φόρουμ? Δεν νομίζω να έχει πολύ συμετοχή... Μάλλον μόνη μου θα χτυπιέμαι εκει μέσα. Φιλιααααααααααα Παω στην (καταραμένη) δουλειά Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ποσους φοιτητες θα ειχες μελη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η bunny έγραψε: #31.527 18-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Click για ανάπτυξη... Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο erefer έγραψε: #31.528 18-11-08 15:09 Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #31.529 18-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Click για ανάπτυξη... Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #31.530 18-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Click για ανάπτυξη... Κι έτσι είμαι πάλι μόνη μου!...-> Το κουνελο-club σας αποχερετά! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Υ.Γ.:Ευχαριστώ κ.Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1145742262Bunnies.jpg 109,6 KB · Εμφανίσεις: 19 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #31.531 18-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #31.532 18-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι καθυστερούν, ελπίζω να μην περιμένω πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η indrilgon: #31.533 18-11-08 18:03 Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε? Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία? Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.534 19-11-08 09:02 Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι 28 και σήμερα Κοίτα ειλικρινά αν θέλεις πες μου. Δεν εχώ πρόβλημα έχω στείλει πολλές φορές πράγματα σε άτομα απο εδώ πέρα. Αχ μην μιλάτε πάλι για γάτες και με παρασύρετε!! Πείτε πια και κάτι άλλο! Click για ανάπτυξη... Μη μου λές τέτοια γιατί θα σε εκμεταλευτώ ε? Και πάλι σε ευχαριστώ... θα σου στείλω Pm αν χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.522 18-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι 28 και σήμερα Κοίτα ειλικρινά αν θέλεις πες μου. Δεν εχώ πρόβλημα έχω στείλει πολλές φορές πράγματα σε άτομα απο εδώ πέρα. Αχ μην μιλάτε πάλι για γάτες και με παρασύρετε!! Πείτε πια και κάτι άλλο! Click για ανάπτυξη... σε λάθος forum μπήκες δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com καλύτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η aalyah έγραψε: #31.523 18-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη μου λές τέτοια γιατί θα σε εκμεταλευτώ ε? Και πάλι σε ευχαριστώ... θα σου στείλω Pm αν χρειαστεί Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι να μην το εννοούσα θα έκανα την πάπια (και την χήνα μαζί) και δεν θα έλεγα τίποτα! Καλέ ότι θέλεις στείλε μου πμ μην διστάσεις! Άντε όσο προλαβαίνουμε πριν γυρίσω ελλάδα. Ουφ πάω δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η aalyah έγραψε: #31.524 18-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε λάθος forum μπήκες δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Λες να κάνω τετοιο φόρουμ? Δεν νομίζω να έχει πολύ συμετοχή... Μάλλον μόνη μου θα χτυπιέμαι εκει μέσα. Φιλιααααααααααα Παω στην (καταραμένη) δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #31.525 18-11-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε λάθος forum μπήκες δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο το σιτε .....σαν τους φυλακισμενους μετρουσα τις μερες για να ερθω στην Αθηνα, οταν σπουδαζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #31.526 18-11-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λες να κάνω τετοιο φόρουμ? Δεν νομίζω να έχει πολύ συμετοχή... Μάλλον μόνη μου θα χτυπιέμαι εκει μέσα. Φιλιααααααααααα Παω στην (καταραμένη) δουλειά Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ποσους φοιτητες θα ειχες μελη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η bunny έγραψε: #31.527 18-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Click για ανάπτυξη... Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο erefer έγραψε: #31.528 18-11-08 15:09 Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #31.529 18-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Click για ανάπτυξη... Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #31.530 18-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Click για ανάπτυξη... Κι έτσι είμαι πάλι μόνη μου!...-> Το κουνελο-club σας αποχερετά! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Υ.Γ.:Ευχαριστώ κ.Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1145742262Bunnies.jpg 109,6 KB · Εμφανίσεις: 19 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #31.531 18-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #31.532 18-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι καθυστερούν, ελπίζω να μην περιμένω πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η indrilgon: #31.533 18-11-08 18:03 Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε? Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία? Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.534 19-11-08 09:02 Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι 28 και σήμερα Κοίτα ειλικρινά αν θέλεις πες μου. Δεν εχώ πρόβλημα έχω στείλει πολλές φορές πράγματα σε άτομα απο εδώ πέρα. Αχ μην μιλάτε πάλι για γάτες και με παρασύρετε!! Πείτε πια και κάτι άλλο! Click για ανάπτυξη... σε λάθος forum μπήκες δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com καλύτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η aalyah έγραψε: #31.523 18-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη μου λές τέτοια γιατί θα σε εκμεταλευτώ ε? Και πάλι σε ευχαριστώ... θα σου στείλω Pm αν χρειαστεί Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι να μην το εννοούσα θα έκανα την πάπια (και την χήνα μαζί) και δεν θα έλεγα τίποτα! Καλέ ότι θέλεις στείλε μου πμ μην διστάσεις! Άντε όσο προλαβαίνουμε πριν γυρίσω ελλάδα. Ουφ πάω δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η aalyah έγραψε: #31.524 18-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε λάθος forum μπήκες δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Λες να κάνω τετοιο φόρουμ? Δεν νομίζω να έχει πολύ συμετοχή... Μάλλον μόνη μου θα χτυπιέμαι εκει μέσα. Φιλιααααααααααα Παω στην (καταραμένη) δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #31.525 18-11-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε λάθος forum μπήκες δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο το σιτε .....σαν τους φυλακισμενους μετρουσα τις μερες για να ερθω στην Αθηνα, οταν σπουδαζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #31.526 18-11-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λες να κάνω τετοιο φόρουμ? Δεν νομίζω να έχει πολύ συμετοχή... Μάλλον μόνη μου θα χτυπιέμαι εκει μέσα. Φιλιααααααααααα Παω στην (καταραμένη) δουλειά Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ποσους φοιτητες θα ειχες μελη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η bunny έγραψε: #31.527 18-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Click για ανάπτυξη... Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο erefer έγραψε: #31.528 18-11-08 15:09 Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #31.529 18-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Click για ανάπτυξη... Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #31.530 18-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Click για ανάπτυξη... Κι έτσι είμαι πάλι μόνη μου!...-> Το κουνελο-club σας αποχερετά! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Υ.Γ.:Ευχαριστώ κ.Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1145742262Bunnies.jpg 109,6 KB · Εμφανίσεις: 19 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #31.531 18-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #31.532 18-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι καθυστερούν, ελπίζω να μην περιμένω πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η indrilgon: #31.533 18-11-08 18:03 Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε? Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία? Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.534 19-11-08 09:02 Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη μου λές τέτοια γιατί θα σε εκμεταλευτώ ε? Και πάλι σε ευχαριστώ... θα σου στείλω Pm αν χρειαστεί Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι να μην το εννοούσα θα έκανα την πάπια (και την χήνα μαζί) και δεν θα έλεγα τίποτα! Καλέ ότι θέλεις στείλε μου πμ μην διστάσεις! Άντε όσο προλαβαίνουμε πριν γυρίσω ελλάδα. Ουφ πάω δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η aalyah έγραψε: #31.524 18-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε λάθος forum μπήκες δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Λες να κάνω τετοιο φόρουμ? Δεν νομίζω να έχει πολύ συμετοχή... Μάλλον μόνη μου θα χτυπιέμαι εκει μέσα. Φιλιααααααααααα Παω στην (καταραμένη) δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #31.525 18-11-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε λάθος forum μπήκες δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο το σιτε .....σαν τους φυλακισμενους μετρουσα τις μερες για να ερθω στην Αθηνα, οταν σπουδαζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #31.526 18-11-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λες να κάνω τετοιο φόρουμ? Δεν νομίζω να έχει πολύ συμετοχή... Μάλλον μόνη μου θα χτυπιέμαι εκει μέσα. Φιλιααααααααααα Παω στην (καταραμένη) δουλειά Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ποσους φοιτητες θα ειχες μελη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η bunny έγραψε: #31.527 18-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Click για ανάπτυξη... Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο erefer έγραψε: #31.528 18-11-08 15:09 Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #31.529 18-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Click για ανάπτυξη... Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #31.530 18-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Click για ανάπτυξη... Κι έτσι είμαι πάλι μόνη μου!...-> Το κουνελο-club σας αποχερετά! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Υ.Γ.:Ευχαριστώ κ.Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1145742262Bunnies.jpg 109,6 KB · Εμφανίσεις: 19 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #31.531 18-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #31.532 18-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι καθυστερούν, ελπίζω να μην περιμένω πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η indrilgon: #31.533 18-11-08 18:03 Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε? Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία? Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.534 19-11-08 09:02 Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε λάθος forum μπήκες δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Λες να κάνω τετοιο φόρουμ? Δεν νομίζω να έχει πολύ συμετοχή... Μάλλον μόνη μου θα χτυπιέμαι εκει μέσα. Φιλιααααααααααα Παω στην (καταραμένη) δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #31.525 18-11-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε λάθος forum μπήκες δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο το σιτε .....σαν τους φυλακισμενους μετρουσα τις μερες για να ερθω στην Αθηνα, οταν σπουδαζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #31.526 18-11-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λες να κάνω τετοιο φόρουμ? Δεν νομίζω να έχει πολύ συμετοχή... Μάλλον μόνη μου θα χτυπιέμαι εκει μέσα. Φιλιααααααααααα Παω στην (καταραμένη) δουλειά Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ποσους φοιτητες θα ειχες μελη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η bunny έγραψε: #31.527 18-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Click για ανάπτυξη... Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο erefer έγραψε: #31.528 18-11-08 15:09 Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #31.529 18-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Click για ανάπτυξη... Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #31.530 18-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Click για ανάπτυξη... Κι έτσι είμαι πάλι μόνη μου!...-> Το κουνελο-club σας αποχερετά! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Υ.Γ.:Ευχαριστώ κ.Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1145742262Bunnies.jpg 109,6 KB · Εμφανίσεις: 19 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #31.531 18-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #31.532 18-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι καθυστερούν, ελπίζω να μην περιμένω πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η indrilgon: #31.533 18-11-08 18:03 Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε? Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία? Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.534 19-11-08 09:02 Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε λάθος forum μπήκες δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο το σιτε .....σαν τους φυλακισμενους μετρουσα τις μερες για να ερθω στην Αθηνα, οταν σπουδαζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #31.526 18-11-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λες να κάνω τετοιο φόρουμ? Δεν νομίζω να έχει πολύ συμετοχή... Μάλλον μόνη μου θα χτυπιέμαι εκει μέσα. Φιλιααααααααααα Παω στην (καταραμένη) δουλειά Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ποσους φοιτητες θα ειχες μελη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η bunny έγραψε: #31.527 18-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Click για ανάπτυξη... Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο erefer έγραψε: #31.528 18-11-08 15:09 Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #31.529 18-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Click για ανάπτυξη... Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #31.530 18-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Click για ανάπτυξη... Κι έτσι είμαι πάλι μόνη μου!...-> Το κουνελο-club σας αποχερετά! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Υ.Γ.:Ευχαριστώ κ.Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1145742262Bunnies.jpg 109,6 KB · Εμφανίσεις: 19 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #31.531 18-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #31.532 18-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι καθυστερούν, ελπίζω να μην περιμένω πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η indrilgon: #31.533 18-11-08 18:03 Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε? Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία? Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.534 19-11-08 09:02 Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λες να κάνω τετοιο φόρουμ? Δεν νομίζω να έχει πολύ συμετοχή... Μάλλον μόνη μου θα χτυπιέμαι εκει μέσα. Φιλιααααααααααα Παω στην (καταραμένη) δουλειά Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ποσους φοιτητες θα ειχες μελη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η bunny έγραψε: #31.527 18-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Click για ανάπτυξη... Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο erefer έγραψε: #31.528 18-11-08 15:09 Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #31.529 18-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Click για ανάπτυξη... Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #31.530 18-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Click για ανάπτυξη... Κι έτσι είμαι πάλι μόνη μου!...-> Το κουνελο-club σας αποχερετά! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Υ.Γ.:Ευχαριστώ κ.Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1145742262Bunnies.jpg 109,6 KB · Εμφανίσεις: 19 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #31.531 18-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #31.532 18-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι καθυστερούν, ελπίζω να μην περιμένω πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η indrilgon: #31.533 18-11-08 18:03 Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε? Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία? Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.534 19-11-08 09:02 Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Click για ανάπτυξη... Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο erefer έγραψε: #31.528 18-11-08 15:09 Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #31.529 18-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Click για ανάπτυξη... Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #31.530 18-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Click για ανάπτυξη... Κι έτσι είμαι πάλι μόνη μου!...-> Το κουνελο-club σας αποχερετά! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Υ.Γ.:Ευχαριστώ κ.Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1145742262Bunnies.jpg 109,6 KB · Εμφανίσεις: 19 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #31.531 18-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #31.532 18-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι καθυστερούν, ελπίζω να μην περιμένω πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η indrilgon: #31.533 18-11-08 18:03 Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε? Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία? Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.534 19-11-08 09:02 Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #31.529 18-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Click για ανάπτυξη... Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #31.530 18-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Click για ανάπτυξη... Κι έτσι είμαι πάλι μόνη μου!...-> Το κουνελο-club σας αποχερετά! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Υ.Γ.:Ευχαριστώ κ.Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1145742262Bunnies.jpg 109,6 KB · Εμφανίσεις: 19 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #31.531 18-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #31.532 18-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι καθυστερούν, ελπίζω να μην περιμένω πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η indrilgon: #31.533 18-11-08 18:03 Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε? Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία? Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.534 19-11-08 09:02 Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα Click για ανάπτυξη... Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #31.530 18-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Click για ανάπτυξη... Κι έτσι είμαι πάλι μόνη μου!...-> Το κουνελο-club σας αποχερετά! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Υ.Γ.:Ευχαριστώ κ.Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1145742262Bunnies.jpg 109,6 KB · Εμφανίσεις: 19 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #31.531 18-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #31.532 18-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι καθυστερούν, ελπίζω να μην περιμένω πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η indrilgon: #31.533 18-11-08 18:03 Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε? Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία? Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.534 19-11-08 09:02 Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι πλάκα που έχουν! Γεια σας! -Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα! -Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας! -Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε! -Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!(χαζομαμά!) Εσείς τι νέα; Γιούλη,ωραία η έκθεση; Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα; (πολλά ρωτάω,ε;) Click για ανάπτυξη... Κι έτσι είμαι πάλι μόνη μου!...-> Το κουνελο-club σας αποχερετά! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Υ.Γ.:Ευχαριστώ κ.Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #31.531 18-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #31.532 18-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι καθυστερούν, ελπίζω να μην περιμένω πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η indrilgon: #31.533 18-11-08 18:03 Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε? Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία? Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.534 19-11-08 09:02 Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #31.532 18-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι καθυστερούν, ελπίζω να μην περιμένω πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η indrilgon: #31.533 18-11-08 18:03 Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε? Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία? Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.534 19-11-08 09:02 Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα.... Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο. Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι καθυστερούν, ελπίζω να μην περιμένω πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η indrilgon: #31.533 18-11-08 18:03 Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε? Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία? Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.534 19-11-08 09:02 Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε? Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία? Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.534 19-11-08 09:02 Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα!! Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα! https://www.feliway.uk.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #31.535 19-11-08 09:58 Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.536 19-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες....... Click για ανάπτυξη... εμένα μου ανοίγει! για περίμενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.537 19-11-08 10:05 Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Feliway2 English (United Kingdom) French (France) Cat behaviour Cats are territorial animals Cats are solitary animals Feline marking behaviour Stress and Cats Domestic cats in modern lifestyle : what a paradoxical situation ! Stressful situations for cats Signs of stress The consequences of feline stress How Feliway® can help What is Feliway® ? How to use Feliway® ? Where is Feliway® available ? What is pheromonatherapy ? Testimonials Frequently Asked Questions Professional zone is under construction.. Read more... Before visiting the Feliway Website, where you already aware of Feliway? Home| Contact us| Links| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #31.538 19-11-08 10:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.539 19-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1575 1576 1577 1578 1579 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1577 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Click για ανάπτυξη... πολύ μουτζούρης ο τύπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Αντα έγραψε: #31.540 19-11-08 10:09 Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.