πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
γεια σου!!εχω διαβασει πολλα site για την βιρμανιας,απλως ηθελα να μου πεις εσυ ,που αν δεν κανω λαθος, εχεις μια περσικη,μια ιμαλαιων και που παλιοτερα ειχες βιρμανιας,ποιες ειναι οι διαφορες στον χαρακτηρα τους.Ξερω πως καθε γατα ειναι διαφορετικη,αλλα καθε ρατσα εχει καποια κοινα γνωρισματα. Σε ρωταω γιατι ιμαλαιων μπορω να βρω και στην Ελλαδα απλως το σκεφτομαι αρκετα σοβαρα,αν αξιζει να μου φερουν απο Αγγλια μια ρατσα που θα μου αρεσει περισσοτερο.Οποια γατα και να παρω θα την προστεψω και θα την αγαπησω,αυτο ειναι βεβαιο.Ηθελα την προσωπικη σου γνωμη και ολων των αλλων που εχουν βιρμανιας.Καλη καθαρα Δευτερα σε ολους!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
εννοειται πως δεν προκειται να παρω απο πετ σοπ!!!!!!γι' αυτο σκεφτομαι απο Αγγλια αν μπορεσει να μου φερει καποιος συγγενης μου απο εκτροφειο.Με βοηθησες αρκετα,σ' ευχαριστω!!Καλησπέρα, εγώ είχα μια σιαμέζα και έχω γνωρίσει πολλά γατιά γιατί και ζωόφιλη είμαι και κτηνίατρος είμαι.Λοιπόν οι Βιρμανίας είναι κούκλες για μένα και πολύ βασικό δεν μπλέκονται τα μαλλιά τους όπως στις περσικές.Επίσης οι περσικές έχουν μεγάλο πρόβλημα στα μάτια λόγω της ιδιομορφίας του προσώπου.Ωσ χαρακτήρας νομίζω είναι πιο ήρεμες οι περσικές δηλαδή βαριούνται αρκετά, τα Βιρμανίας να ξέρεις θα τα έχεις απο πίσω σου θες δε θες και αυτό που λένε ότι θέλουν την παρέα του ανθρώπου και της γάτας είναι αλήθεια.Πάντως σε καμία περίπτωση μην παρεις γατακι απο pet shop γιατί ΄φερνουν χάλια γραμμές με προβλήματα.Αυτά αν σε κάλυψα...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Βάσια!Καλησπέρα, εγώ είχα μια σιαμέζα και έχω γνωρίσει πολλά γατιά γιατί και ζωόφιλη είμαι και κτηνίατρος είμαι.Λοιπόν οι Βιρμανίας είναι κούκλες για μένα και πολύ βασικό δεν μπλέκονται τα μαλλιά τους όπως στις περσικές.Επίσης οι περσικές έχουν μεγάλο πρόβλημα στα μάτια λόγω της ιδιομορφίας του προσώπου.Ωσ χαρακτήρας νομίζω είναι πιο ήρεμες οι περσικές δηλαδή βαριούνται αρκετά, τα Βιρμανίας να ξέρεις θα τα έχεις απο πίσω σου θες δε θες και αυτό που λένε ότι θέλουν την παρέα του ανθρώπου και της γάτας είναι αλήθεια.Πάντως σε καμία περίπτωση μην παρεις γατακι απο pet shop γιατί ΄φερνουν χάλια γραμμές με προβλήματα.Αυτά αν σε κάλυψα...
Οι Βιρμανικές κατά τη γνώμη μου είναι απόλυτα ταιριαστές με την ιδιοσυγκρασία μου γι'αυτό και τις λατρεύω!
Ας διαλέξει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει!!
Ωραίος καιρός παιδιά!!
Βγάλτε τα Βιρμανάκια στο μπαλκόνι!!
Πυρροθριξ, ελπίζω να βρεις σύντομα τη γατούλα που θα σου μαγέψει τη καρδιά!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αυτός παιδιά είναι ο γιος μου που κρατάει τη Καλυψώ η οποιά από μωρό "παραλύει" στην αγγαλιά μας όταν την κρατάμε ανάποδα και κάθεται έτσι με τις ώρες! Αυτό είναι χαρακτηριστικό της ράτσας "Ράγκντολ" που προέρχεται από τη Βιρμανική... Φαίνεται ότι κάποιος πρόγονός της ήταν ραγκντολάκος... ποιος ξέρει??
![]()
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Κρίμα, περίμενα να μαζευτούν κι άλλα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ξέρω κι άλλο ένα... αλλά δεν θέλει να έρθει εδώ... μίλησα στη μαμά του... και είναι και κούκλος...![]()
Άντε κορίτσια μετά τη γέννα θα έχουμε και άλλα στην παρέα, έτσι συμπεθέρα?αλλά μην γίνουμε και σαν τα περσικά, να είμαστε λίγα και καλά...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Η Καλυψώ μου έχει πάλι οίστρο... αλλά ο Μορφέας στο κόσμο του... Βέβαια το πρωί τους άκουγα να ψιλοπαλεύουν αλλά μπανιστήρι δεν ένκανα!

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ο Μάριος καθόλου... Μάτι δεν έκλεισε...!
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
αν καταλαβα καλα θα περιμενετε γατακια βιρμανιας?Έλα μωρέ... Καμιά δεκαριά ακόμα...
Η Καλυψώ μου έχει πάλι οίστρο... αλλά ο Μορφέας στο κόσμο του... Βέβαια το πρωί τους άκουγα να ψιλοπαλεύουν αλλά μπανιστήρι δεν ένκανα!![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool