πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Ναι... εμείς τα περιμένουμε... αλλά ο Μορφέας δεν κάθεται της Καλυψώς γιατί είναι ακόμα... ανήλικος...!!![]()
καλο!!!Παντως αααν της κατσει και συμβει το μοιραιο και περιμενετε γατακια και θελετε να τα δωσετε,εχετε με υποψιν!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι γινόμαστε όλο και πιο πολλοί!
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι ανάγκη κάποιος να έχει Βιρμανάκι για να γίνει Birmaniac! Birmaniacs είναι και εκείνοι που ονειρεύονται μια μέρα να αποκτήσουν ένα ή δυο!

Βλέπω ότι γίνονται κάποιες κινήσεις να έλθουν σε κάποιους γατάκια από το εξωτερικό... κι αυτό είναι πολύ καλό. Από την άλλη όσοι δεν τα έχουμε στειρωμένα κάνουμε μια προσπάθεια η ράτσα να αναπαράγεται και στην Ελλάδα...
Σας υπόσχομαι προσωπικά να το προσπαθήσω...
Πιστεύω τέλος ότι σύνθημά μας πρέπει να γίνει το:
"Λατρεύουμε όλα τα ζωάκια, όλες τις γατούλες, ανεξαρτήτως φυλής, απλά έχουμε μια μικρή αδυναμία στις μουτζουρωμένες γατοφατσούλες της εξωτικής Βιρμανίας"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να αποκτήσω σύντομα ένα τέτοιο γατάκι και να μπώ στη παρέα σας,έχω επικοινωνήσει με εκτροφείς απο Ιταλία και Αγγλία αλλά οι περισσότεροι θέλουν προσωπική επαφή(που πιστεύω είναι και το καλύτερο) και φυσικά η βαναυσότητα να 'ρθεί το γατάκι μόνο του απ'το εξωτερικό δε μου αρέσει καθόλου..Γι'αυτό θα περιμένω μέχρι Ιούλιο-Αύγουστο μήπως ζευγαρώσετε Βιρμανάκια επί ελληνικού εδάφους και μου κάνετε την τιμή να μου δώσετε ένα seal point!(εννοείται η πληρωμή)Ειδάλλως τέλη καλοκαιριού θα ταξιδέψω Αγγλία για να πάρω ένα γατάκι αρσενικό
Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Τα παιδιά πρέπει να γνωριστούν πρώτα κι αυτό δεν είναι υπερβολή.
Δεν ζευγαρώνουν εύκολα όταν δεν γνωρίζονται...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Άσε τον καθένα να λέει ό,τι νομίζει... Το θέμα είναι τι κάνει ο καθένας μας όταν κλείνει το pc του!
Εγώ πάντως έγραψα το παρακάτω στο mycat.
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=22869&page=16
Κι εγώ τρελαίνομαι για τα Βιρμανάκια αλλά στο κήπο μια ζωή αδεσποτάκια μάζευα! Τώρα έχω δυο και περνούν στο κήπο μου ζωή και κότα... Δεν κάθομαι όμως να το διαφημίζω... απλά το κάνω γιατί το αισθάνομαι...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
δεν διαφημίζω τι κάνω αλλά μην μιλαμε ότι επειδή κάποιος είναι κτηνίατρος κοιτάει μόνο τα χρήματα και δεν είναι φιλόζωος και παράλληλα. Νομίζω ότι άλλος μίλησε ότι δεν είμαι φιλόζωη και με έθιξε γι αυτό και απάντησα, ειδάλλως δεν θα έλεγα ότι έλεγα χωρίς λόγο, ο καθένας να κάνει ότι θέλει αυτό λέω και απλώς να γνωρίζει ότι υπάρχουν και νέες τεχνικές χωρίς να πονάμε τα ζώα μας.το να κράζουμε όμως κάποιον που θέλει να το κάνει και να φοβάται αυτός να μίλησει όπως και συμβαίνει και στην προκειμένη περίπτωση είναι απαράδεκτοΜη σκάς βρε!
Άσε τον καθένα να λέει ό,τι νομίζει... Το θέμα είναι τι κάνει ο καθένας μας όταν κλείνει το pc του!
Εγώ πάντως έγραψα το παρακάτω στο mycat.
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=22869&page=16
Κι εγώ τρελαίνομαι για τα Βιρμανάκια αλλά στο κήπο μια ζωή αδεσποτάκια μάζευα! Τώρα έχω δυο και περνούν στο κήπο μου ζωή και κότα... Δεν κάθομαι όμως να το διαφημίζω... απλά το κάνω γιατί το αισθάνομαι...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και εγώ θα θιγόμουν αν ήμουν στη θέση σου και θα έλεγα τη σχέση μου με τα αδέσποτα...τονίζοντας πως πάνω απ'όλα είμαι επιστήμονας και σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΣ!! Σε γνώρισα από κοντά και κατάλαβα ότι είναι τυχερή που θα έχω και εσένα σαν σύμβουλο πέραν του Κτηνιάτρου μου...
Ακόμα όμως κι αν η άποψή σου συγκρούονταν με τη δική του (γιατί αυτά γίνονται και στον ιατρικό κόσμο), θα επέλεγα αυτή που θα ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μου...
Άντε πάρε με τηλ. πριν κατεβείτε Αθήνα να κανονίσουμε τα του προξενιού και να γνωριστούν τα παιδιά!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτό είναι το "Διεθνές club των Βιρμανόφιλων".
Εγραψα στη Γραμματέα του club για το πως μπορεί κάποιος να γίνει μέλος κλπ...
Όποιος ενδιαφέρεται, μπορώ να του στείλω την απάντησή της (που ελπίζω να λάβω σύντομα...)
https://www.nationalbirmanfanciers.com/
Fotini
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα τη δημοσιεύσω!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
αντε Γιούλη οργάνωσέ μας να γραφτούμε όλες στο σύλλογο
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
https://www.nanasmainecoons.com/
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool