aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η aalyah έγραψε: #32.201 24-11-08 17:45 Πω πωωωωω στην τρίτη φωτό απο τις πρώτες που έβαλες είναι θεόκουκλος!!! Καλέ τι μάτια!!! Ζουζούνι μου! Παρακαλώ μουσουδόφιλα παραγγελιά απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο πυρροθριξ: #32.202 24-11-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πωωωωω στην τρίτη φωτό απο τις πρώτες που έβαλες είναι θεόκουκλος!!! Καλέ τι μάτια!!! Ζουζούνι μου! Παρακαλώ μουσουδόφιλα παραγγελιά απο μένα Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι και πιο κοντα στην πραγματικοτητα!!!καμια φορα βγαινει χαλια ενω δεν ειναι,στις αλλες ας πουμε μισοκοιμαται,τα αφτια του φαινονται πολυ μυτερα ενω δεν ειναι,δεν ξερω!μαλλον τον ενοχλησα απο τον υπνο ή ειμαι κακη φωτογραφος!! ευχαριστει για τα φιλια,μολις τα πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #32.203 24-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτη ειναι και πιο κοντα στην πραγματικοτητα!!!καμια φορα βγαινει χαλια ενω δεν ειναι,στις αλλες ας πουμε μισοκοιμαται,τα αφτια του φαινονται πολυ μυτερα ενω δεν ειναι,δεν ξερω!μαλλον τον ενοχλησα απο τον υπνο ή ειμαι κακη φωτογραφος!! ευχαριστει για τα φιλια,μολις τα πηρε Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας? Ο Ερως σου ειναι....ερωτας σκέτος!! Εγώ προσωπικά θα του έριχνα τρελά ζουλήγματα αν τον είχα μπροστά μου. Είναι πολύ γλυκό φατσόνι!!! Seal point είναι ή chocolate point? Σκουρούτσικος φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:14 Ο πυρροθριξ: #32.204 24-11-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας? Ο Ερως σου ειναι....ερωτας σκέτος!! Εγώ προσωπικά θα του έριχνα τρελά ζουλήγματα αν τον είχα μπροστά μου. Είναι πολύ γλυκό φατσόνι!!! Seal point είναι ή chocolate point? Σκουρούτσικος φαίνεται. Click για ανάπτυξη... αμ εγω τι του κανω νομιζεις?ειναι seal το βρηκες!!!!θα σκουρυνει κι αλλο!!!τα βιρμανικα παιρνουν χρωμα εως 2 ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:27 Η aalyah έγραψε: #32.205 24-11-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμ εγω τι του κανω νομιζεις?ειναι seal το βρηκες!!!!θα σκουρυνει κι αλλο!!!τα βιρμανικα παιρνουν χρωμα εως 2 ετων Click για ανάπτυξη... Αχ το ζουζουνοτό μου μωρέ! Πάντως και ο Μελανώρ κούκλος είναι. Αυτά δε τα τσαλίμια του πάνω στη μοκέτα άλλο πράγμα!! Σκέτη τρέλα! Πως αντιστάθηκες να μην ζουλήξεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.206 24-11-08 18:58 Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η aalyah έγραψε: #32.207 24-11-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.208 24-11-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το υγρο στους πνευμονες δεν ειναι καλο σημαδι...παει για πνευμονια...παρε αντιβίωση... πες το γιατι θα το πει η πεθερα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δε λέω τίποτα!!!Ζητω τα ξέστρωτα σεντόνια!!που σημαινει ότι φέρουν βαρέα χρήση...τι εκανες μαρι εκεί πανω?? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μην του κανω διαιτα!!!απλως δεν θελω να παχυνει αλλο!!!ετσι τις θελω τις γατες εγω τροφαντες να'χεις να πιανεις!!!σε αντιθεση με μια γνωστη μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μισω τις διαιτες τελος!!!!απο μικρη ηθελα να εχω τον Γκαρφιλντ για γατα και τωρα το πετυχα!!!!τελος!!! τα μπλε εχουν σωμα απο σπασμενο λευκο με σκιες γκρι του παγου!ετσι δεν ειναι ο Μορφεας? Click για ανάπτυξη... μου σκούρηνε πολύ ο μπουνταλάς μου... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν ειναι ετσι ειναι λιιιγο σκουρακος! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι...θα μοιασει στη μαμά του... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν απομενει στον κοσμο ελπιδα καμιαααα Click για ανάπτυξη... Α...ρε μεράκλωσε η μάνα!! Γουστάρω!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Click για ανάπτυξη... τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η aalyah έγραψε: #32.209 24-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Click για ανάπτυξη... Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.210 24-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η aalyah έγραψε: #32.211 24-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.212 24-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Click για ανάπτυξη... αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Βάσια13859: #32.213 24-11-08 19:35 Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #32.214 24-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πωωωωω στην τρίτη φωτό απο τις πρώτες που έβαλες είναι θεόκουκλος!!! Καλέ τι μάτια!!! Ζουζούνι μου! Παρακαλώ μουσουδόφιλα παραγγελιά απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο πυρροθριξ: #32.202 24-11-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πωωωωω στην τρίτη φωτό απο τις πρώτες που έβαλες είναι θεόκουκλος!!! Καλέ τι μάτια!!! Ζουζούνι μου! Παρακαλώ μουσουδόφιλα παραγγελιά απο μένα Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι και πιο κοντα στην πραγματικοτητα!!!καμια φορα βγαινει χαλια ενω δεν ειναι,στις αλλες ας πουμε μισοκοιμαται,τα αφτια του φαινονται πολυ μυτερα ενω δεν ειναι,δεν ξερω!μαλλον τον ενοχλησα απο τον υπνο ή ειμαι κακη φωτογραφος!! ευχαριστει για τα φιλια,μολις τα πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #32.203 24-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτη ειναι και πιο κοντα στην πραγματικοτητα!!!καμια φορα βγαινει χαλια ενω δεν ειναι,στις αλλες ας πουμε μισοκοιμαται,τα αφτια του φαινονται πολυ μυτερα ενω δεν ειναι,δεν ξερω!μαλλον τον ενοχλησα απο τον υπνο ή ειμαι κακη φωτογραφος!! ευχαριστει για τα φιλια,μολις τα πηρε Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας? Ο Ερως σου ειναι....ερωτας σκέτος!! Εγώ προσωπικά θα του έριχνα τρελά ζουλήγματα αν τον είχα μπροστά μου. Είναι πολύ γλυκό φατσόνι!!! Seal point είναι ή chocolate point? Σκουρούτσικος φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:14 Ο πυρροθριξ: #32.204 24-11-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας? Ο Ερως σου ειναι....ερωτας σκέτος!! Εγώ προσωπικά θα του έριχνα τρελά ζουλήγματα αν τον είχα μπροστά μου. Είναι πολύ γλυκό φατσόνι!!! Seal point είναι ή chocolate point? Σκουρούτσικος φαίνεται. Click για ανάπτυξη... αμ εγω τι του κανω νομιζεις?ειναι seal το βρηκες!!!!θα σκουρυνει κι αλλο!!!τα βιρμανικα παιρνουν χρωμα εως 2 ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:27 Η aalyah έγραψε: #32.205 24-11-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμ εγω τι του κανω νομιζεις?ειναι seal το βρηκες!!!!θα σκουρυνει κι αλλο!!!τα βιρμανικα παιρνουν χρωμα εως 2 ετων Click για ανάπτυξη... Αχ το ζουζουνοτό μου μωρέ! Πάντως και ο Μελανώρ κούκλος είναι. Αυτά δε τα τσαλίμια του πάνω στη μοκέτα άλλο πράγμα!! Σκέτη τρέλα! Πως αντιστάθηκες να μην ζουλήξεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.206 24-11-08 18:58 Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η aalyah έγραψε: #32.207 24-11-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.208 24-11-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το υγρο στους πνευμονες δεν ειναι καλο σημαδι...παει για πνευμονια...παρε αντιβίωση... πες το γιατι θα το πει η πεθερα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δε λέω τίποτα!!!Ζητω τα ξέστρωτα σεντόνια!!που σημαινει ότι φέρουν βαρέα χρήση...τι εκανες μαρι εκεί πανω?? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μην του κανω διαιτα!!!απλως δεν θελω να παχυνει αλλο!!!ετσι τις θελω τις γατες εγω τροφαντες να'χεις να πιανεις!!!σε αντιθεση με μια γνωστη μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μισω τις διαιτες τελος!!!!απο μικρη ηθελα να εχω τον Γκαρφιλντ για γατα και τωρα το πετυχα!!!!τελος!!! τα μπλε εχουν σωμα απο σπασμενο λευκο με σκιες γκρι του παγου!ετσι δεν ειναι ο Μορφεας? Click για ανάπτυξη... μου σκούρηνε πολύ ο μπουνταλάς μου... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν ειναι ετσι ειναι λιιιγο σκουρακος! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι...θα μοιασει στη μαμά του... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν απομενει στον κοσμο ελπιδα καμιαααα Click για ανάπτυξη... Α...ρε μεράκλωσε η μάνα!! Γουστάρω!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Click για ανάπτυξη... τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η aalyah έγραψε: #32.209 24-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Click για ανάπτυξη... Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.210 24-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η aalyah έγραψε: #32.211 24-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.212 24-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Click για ανάπτυξη... αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Βάσια13859: #32.213 24-11-08 19:35 Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #32.214 24-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πωωωωω στην τρίτη φωτό απο τις πρώτες που έβαλες είναι θεόκουκλος!!! Καλέ τι μάτια!!! Ζουζούνι μου! Παρακαλώ μουσουδόφιλα παραγγελιά απο μένα Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι και πιο κοντα στην πραγματικοτητα!!!καμια φορα βγαινει χαλια ενω δεν ειναι,στις αλλες ας πουμε μισοκοιμαται,τα αφτια του φαινονται πολυ μυτερα ενω δεν ειναι,δεν ξερω!μαλλον τον ενοχλησα απο τον υπνο ή ειμαι κακη φωτογραφος!! ευχαριστει για τα φιλια,μολις τα πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #32.203 24-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτη ειναι και πιο κοντα στην πραγματικοτητα!!!καμια φορα βγαινει χαλια ενω δεν ειναι,στις αλλες ας πουμε μισοκοιμαται,τα αφτια του φαινονται πολυ μυτερα ενω δεν ειναι,δεν ξερω!μαλλον τον ενοχλησα απο τον υπνο ή ειμαι κακη φωτογραφος!! ευχαριστει για τα φιλια,μολις τα πηρε Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας? Ο Ερως σου ειναι....ερωτας σκέτος!! Εγώ προσωπικά θα του έριχνα τρελά ζουλήγματα αν τον είχα μπροστά μου. Είναι πολύ γλυκό φατσόνι!!! Seal point είναι ή chocolate point? Σκουρούτσικος φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:14 Ο πυρροθριξ: #32.204 24-11-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας? Ο Ερως σου ειναι....ερωτας σκέτος!! Εγώ προσωπικά θα του έριχνα τρελά ζουλήγματα αν τον είχα μπροστά μου. Είναι πολύ γλυκό φατσόνι!!! Seal point είναι ή chocolate point? Σκουρούτσικος φαίνεται. Click για ανάπτυξη... αμ εγω τι του κανω νομιζεις?ειναι seal το βρηκες!!!!θα σκουρυνει κι αλλο!!!τα βιρμανικα παιρνουν χρωμα εως 2 ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:27 Η aalyah έγραψε: #32.205 24-11-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμ εγω τι του κανω νομιζεις?ειναι seal το βρηκες!!!!θα σκουρυνει κι αλλο!!!τα βιρμανικα παιρνουν χρωμα εως 2 ετων Click για ανάπτυξη... Αχ το ζουζουνοτό μου μωρέ! Πάντως και ο Μελανώρ κούκλος είναι. Αυτά δε τα τσαλίμια του πάνω στη μοκέτα άλλο πράγμα!! Σκέτη τρέλα! Πως αντιστάθηκες να μην ζουλήξεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.206 24-11-08 18:58 Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η aalyah έγραψε: #32.207 24-11-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.208 24-11-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το υγρο στους πνευμονες δεν ειναι καλο σημαδι...παει για πνευμονια...παρε αντιβίωση... πες το γιατι θα το πει η πεθερα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δε λέω τίποτα!!!Ζητω τα ξέστρωτα σεντόνια!!που σημαινει ότι φέρουν βαρέα χρήση...τι εκανες μαρι εκεί πανω?? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μην του κανω διαιτα!!!απλως δεν θελω να παχυνει αλλο!!!ετσι τις θελω τις γατες εγω τροφαντες να'χεις να πιανεις!!!σε αντιθεση με μια γνωστη μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μισω τις διαιτες τελος!!!!απο μικρη ηθελα να εχω τον Γκαρφιλντ για γατα και τωρα το πετυχα!!!!τελος!!! τα μπλε εχουν σωμα απο σπασμενο λευκο με σκιες γκρι του παγου!ετσι δεν ειναι ο Μορφεας? Click για ανάπτυξη... μου σκούρηνε πολύ ο μπουνταλάς μου... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν ειναι ετσι ειναι λιιιγο σκουρακος! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι...θα μοιασει στη μαμά του... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν απομενει στον κοσμο ελπιδα καμιαααα Click για ανάπτυξη... Α...ρε μεράκλωσε η μάνα!! Γουστάρω!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Click για ανάπτυξη... τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η aalyah έγραψε: #32.209 24-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Click για ανάπτυξη... Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.210 24-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η aalyah έγραψε: #32.211 24-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.212 24-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Click για ανάπτυξη... αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Βάσια13859: #32.213 24-11-08 19:35 Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #32.214 24-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτη ειναι και πιο κοντα στην πραγματικοτητα!!!καμια φορα βγαινει χαλια ενω δεν ειναι,στις αλλες ας πουμε μισοκοιμαται,τα αφτια του φαινονται πολυ μυτερα ενω δεν ειναι,δεν ξερω!μαλλον τον ενοχλησα απο τον υπνο ή ειμαι κακη φωτογραφος!! ευχαριστει για τα φιλια,μολις τα πηρε Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας? Ο Ερως σου ειναι....ερωτας σκέτος!! Εγώ προσωπικά θα του έριχνα τρελά ζουλήγματα αν τον είχα μπροστά μου. Είναι πολύ γλυκό φατσόνι!!! Seal point είναι ή chocolate point? Σκουρούτσικος φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:14 Ο πυρροθριξ: #32.204 24-11-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας? Ο Ερως σου ειναι....ερωτας σκέτος!! Εγώ προσωπικά θα του έριχνα τρελά ζουλήγματα αν τον είχα μπροστά μου. Είναι πολύ γλυκό φατσόνι!!! Seal point είναι ή chocolate point? Σκουρούτσικος φαίνεται. Click για ανάπτυξη... αμ εγω τι του κανω νομιζεις?ειναι seal το βρηκες!!!!θα σκουρυνει κι αλλο!!!τα βιρμανικα παιρνουν χρωμα εως 2 ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:27 Η aalyah έγραψε: #32.205 24-11-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμ εγω τι του κανω νομιζεις?ειναι seal το βρηκες!!!!θα σκουρυνει κι αλλο!!!τα βιρμανικα παιρνουν χρωμα εως 2 ετων Click για ανάπτυξη... Αχ το ζουζουνοτό μου μωρέ! Πάντως και ο Μελανώρ κούκλος είναι. Αυτά δε τα τσαλίμια του πάνω στη μοκέτα άλλο πράγμα!! Σκέτη τρέλα! Πως αντιστάθηκες να μην ζουλήξεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.206 24-11-08 18:58 Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η aalyah έγραψε: #32.207 24-11-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.208 24-11-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το υγρο στους πνευμονες δεν ειναι καλο σημαδι...παει για πνευμονια...παρε αντιβίωση... πες το γιατι θα το πει η πεθερα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δε λέω τίποτα!!!Ζητω τα ξέστρωτα σεντόνια!!που σημαινει ότι φέρουν βαρέα χρήση...τι εκανες μαρι εκεί πανω?? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μην του κανω διαιτα!!!απλως δεν θελω να παχυνει αλλο!!!ετσι τις θελω τις γατες εγω τροφαντες να'χεις να πιανεις!!!σε αντιθεση με μια γνωστη μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μισω τις διαιτες τελος!!!!απο μικρη ηθελα να εχω τον Γκαρφιλντ για γατα και τωρα το πετυχα!!!!τελος!!! τα μπλε εχουν σωμα απο σπασμενο λευκο με σκιες γκρι του παγου!ετσι δεν ειναι ο Μορφεας? Click για ανάπτυξη... μου σκούρηνε πολύ ο μπουνταλάς μου... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν ειναι ετσι ειναι λιιιγο σκουρακος! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι...θα μοιασει στη μαμά του... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν απομενει στον κοσμο ελπιδα καμιαααα Click για ανάπτυξη... Α...ρε μεράκλωσε η μάνα!! Γουστάρω!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Click για ανάπτυξη... τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η aalyah έγραψε: #32.209 24-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Click για ανάπτυξη... Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.210 24-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η aalyah έγραψε: #32.211 24-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.212 24-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Click για ανάπτυξη... αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Βάσια13859: #32.213 24-11-08 19:35 Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #32.214 24-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας? Ο Ερως σου ειναι....ερωτας σκέτος!! Εγώ προσωπικά θα του έριχνα τρελά ζουλήγματα αν τον είχα μπροστά μου. Είναι πολύ γλυκό φατσόνι!!! Seal point είναι ή chocolate point? Σκουρούτσικος φαίνεται. Click για ανάπτυξη... αμ εγω τι του κανω νομιζεις?ειναι seal το βρηκες!!!!θα σκουρυνει κι αλλο!!!τα βιρμανικα παιρνουν χρωμα εως 2 ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:27 Η aalyah έγραψε: #32.205 24-11-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμ εγω τι του κανω νομιζεις?ειναι seal το βρηκες!!!!θα σκουρυνει κι αλλο!!!τα βιρμανικα παιρνουν χρωμα εως 2 ετων Click για ανάπτυξη... Αχ το ζουζουνοτό μου μωρέ! Πάντως και ο Μελανώρ κούκλος είναι. Αυτά δε τα τσαλίμια του πάνω στη μοκέτα άλλο πράγμα!! Σκέτη τρέλα! Πως αντιστάθηκες να μην ζουλήξεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.206 24-11-08 18:58 Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η aalyah έγραψε: #32.207 24-11-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.208 24-11-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το υγρο στους πνευμονες δεν ειναι καλο σημαδι...παει για πνευμονια...παρε αντιβίωση... πες το γιατι θα το πει η πεθερα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δε λέω τίποτα!!!Ζητω τα ξέστρωτα σεντόνια!!που σημαινει ότι φέρουν βαρέα χρήση...τι εκανες μαρι εκεί πανω?? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μην του κανω διαιτα!!!απλως δεν θελω να παχυνει αλλο!!!ετσι τις θελω τις γατες εγω τροφαντες να'χεις να πιανεις!!!σε αντιθεση με μια γνωστη μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μισω τις διαιτες τελος!!!!απο μικρη ηθελα να εχω τον Γκαρφιλντ για γατα και τωρα το πετυχα!!!!τελος!!! τα μπλε εχουν σωμα απο σπασμενο λευκο με σκιες γκρι του παγου!ετσι δεν ειναι ο Μορφεας? Click για ανάπτυξη... μου σκούρηνε πολύ ο μπουνταλάς μου... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν ειναι ετσι ειναι λιιιγο σκουρακος! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι...θα μοιασει στη μαμά του... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν απομενει στον κοσμο ελπιδα καμιαααα Click για ανάπτυξη... Α...ρε μεράκλωσε η μάνα!! Γουστάρω!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Click για ανάπτυξη... τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η aalyah έγραψε: #32.209 24-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Click για ανάπτυξη... Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.210 24-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η aalyah έγραψε: #32.211 24-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.212 24-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Click για ανάπτυξη... αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Βάσια13859: #32.213 24-11-08 19:35 Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #32.214 24-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμ εγω τι του κανω νομιζεις?ειναι seal το βρηκες!!!!θα σκουρυνει κι αλλο!!!τα βιρμανικα παιρνουν χρωμα εως 2 ετων Click για ανάπτυξη... Αχ το ζουζουνοτό μου μωρέ! Πάντως και ο Μελανώρ κούκλος είναι. Αυτά δε τα τσαλίμια του πάνω στη μοκέτα άλλο πράγμα!! Σκέτη τρέλα! Πως αντιστάθηκες να μην ζουλήξεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.206 24-11-08 18:58 Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η aalyah έγραψε: #32.207 24-11-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.208 24-11-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το υγρο στους πνευμονες δεν ειναι καλο σημαδι...παει για πνευμονια...παρε αντιβίωση... πες το γιατι θα το πει η πεθερα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δε λέω τίποτα!!!Ζητω τα ξέστρωτα σεντόνια!!που σημαινει ότι φέρουν βαρέα χρήση...τι εκανες μαρι εκεί πανω?? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μην του κανω διαιτα!!!απλως δεν θελω να παχυνει αλλο!!!ετσι τις θελω τις γατες εγω τροφαντες να'χεις να πιανεις!!!σε αντιθεση με μια γνωστη μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μισω τις διαιτες τελος!!!!απο μικρη ηθελα να εχω τον Γκαρφιλντ για γατα και τωρα το πετυχα!!!!τελος!!! τα μπλε εχουν σωμα απο σπασμενο λευκο με σκιες γκρι του παγου!ετσι δεν ειναι ο Μορφεας? Click για ανάπτυξη... μου σκούρηνε πολύ ο μπουνταλάς μου... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν ειναι ετσι ειναι λιιιγο σκουρακος! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι...θα μοιασει στη μαμά του... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν απομενει στον κοσμο ελπιδα καμιαααα Click για ανάπτυξη... Α...ρε μεράκλωσε η μάνα!! Γουστάρω!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Click για ανάπτυξη... τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η aalyah έγραψε: #32.209 24-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Click για ανάπτυξη... Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.210 24-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η aalyah έγραψε: #32.211 24-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.212 24-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Click για ανάπτυξη... αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Βάσια13859: #32.213 24-11-08 19:35 Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #32.214 24-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η aalyah έγραψε: #32.207 24-11-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.208 24-11-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το υγρο στους πνευμονες δεν ειναι καλο σημαδι...παει για πνευμονια...παρε αντιβίωση... πες το γιατι θα το πει η πεθερα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δε λέω τίποτα!!!Ζητω τα ξέστρωτα σεντόνια!!που σημαινει ότι φέρουν βαρέα χρήση...τι εκανες μαρι εκεί πανω?? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μην του κανω διαιτα!!!απλως δεν θελω να παχυνει αλλο!!!ετσι τις θελω τις γατες εγω τροφαντες να'χεις να πιανεις!!!σε αντιθεση με μια γνωστη μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μισω τις διαιτες τελος!!!!απο μικρη ηθελα να εχω τον Γκαρφιλντ για γατα και τωρα το πετυχα!!!!τελος!!! τα μπλε εχουν σωμα απο σπασμενο λευκο με σκιες γκρι του παγου!ετσι δεν ειναι ο Μορφεας? Click για ανάπτυξη... μου σκούρηνε πολύ ο μπουνταλάς μου... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν ειναι ετσι ειναι λιιιγο σκουρακος! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι...θα μοιασει στη μαμά του... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν απομενει στον κοσμο ελπιδα καμιαααα Click για ανάπτυξη... Α...ρε μεράκλωσε η μάνα!! Γουστάρω!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Click για ανάπτυξη... τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η aalyah έγραψε: #32.209 24-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Click για ανάπτυξη... Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.210 24-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η aalyah έγραψε: #32.211 24-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.212 24-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Click για ανάπτυξη... αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Βάσια13859: #32.213 24-11-08 19:35 Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #32.214 24-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!! Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!! Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!! Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.208 24-11-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το υγρο στους πνευμονες δεν ειναι καλο σημαδι...παει για πνευμονια...παρε αντιβίωση... πες το γιατι θα το πει η πεθερα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δε λέω τίποτα!!!Ζητω τα ξέστρωτα σεντόνια!!που σημαινει ότι φέρουν βαρέα χρήση...τι εκανες μαρι εκεί πανω?? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μην του κανω διαιτα!!!απλως δεν θελω να παχυνει αλλο!!!ετσι τις θελω τις γατες εγω τροφαντες να'χεις να πιανεις!!!σε αντιθεση με μια γνωστη μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μισω τις διαιτες τελος!!!!απο μικρη ηθελα να εχω τον Γκαρφιλντ για γατα και τωρα το πετυχα!!!!τελος!!! τα μπλε εχουν σωμα απο σπασμενο λευκο με σκιες γκρι του παγου!ετσι δεν ειναι ο Μορφεας? Click για ανάπτυξη... μου σκούρηνε πολύ ο μπουνταλάς μου... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν ειναι ετσι ειναι λιιιγο σκουρακος! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι...θα μοιασει στη μαμά του... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν απομενει στον κοσμο ελπιδα καμιαααα Click για ανάπτυξη... Α...ρε μεράκλωσε η μάνα!! Γουστάρω!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Click για ανάπτυξη... τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η aalyah έγραψε: #32.209 24-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Click για ανάπτυξη... Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.210 24-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η aalyah έγραψε: #32.211 24-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.212 24-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Click για ανάπτυξη... αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Βάσια13859: #32.213 24-11-08 19:35 Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #32.214 24-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το υγρο στους πνευμονες δεν ειναι καλο σημαδι...παει για πνευμονια...παρε αντιβίωση... πες το γιατι θα το πει η πεθερα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δε λέω τίποτα!!!Ζητω τα ξέστρωτα σεντόνια!!που σημαινει ότι φέρουν βαρέα χρήση...τι εκανες μαρι εκεί πανω?? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μην του κανω διαιτα!!!απλως δεν θελω να παχυνει αλλο!!!ετσι τις θελω τις γατες εγω τροφαντες να'χεις να πιανεις!!!σε αντιθεση με μια γνωστη μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μισω τις διαιτες τελος!!!!απο μικρη ηθελα να εχω τον Γκαρφιλντ για γατα και τωρα το πετυχα!!!!τελος!!! τα μπλε εχουν σωμα απο σπασμενο λευκο με σκιες γκρι του παγου!ετσι δεν ειναι ο Μορφεας? Click για ανάπτυξη... μου σκούρηνε πολύ ο μπουνταλάς μου... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν ειναι ετσι ειναι λιιιγο σκουρακος! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι...θα μοιασει στη μαμά του... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν απομενει στον κοσμο ελπιδα καμιαααα Click για ανάπτυξη... Α...ρε μεράκλωσε η μάνα!! Γουστάρω!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως? Click για ανάπτυξη... τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η aalyah έγραψε: #32.209 24-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Click για ανάπτυξη... Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.210 24-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η aalyah έγραψε: #32.211 24-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.212 24-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Click για ανάπτυξη... αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Βάσια13859: #32.213 24-11-08 19:35 Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #32.214 24-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Click για ανάπτυξη... Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.210 24-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η aalyah έγραψε: #32.211 24-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.212 24-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Click για ανάπτυξη... αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Βάσια13859: #32.213 24-11-08 19:35 Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #32.214 24-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η aalyah έγραψε: #32.211 24-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.212 24-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Click για ανάπτυξη... αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Βάσια13859: #32.213 24-11-08 19:35 Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #32.214 24-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Θενια!! Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!! Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!για να καταλάβει τη διαφορά! Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι... Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.212 24-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Click για ανάπτυξη... αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Βάσια13859: #32.213 24-11-08 19:35 Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #32.214 24-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι πιστέυω θα καταλάβει. Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" Click για ανάπτυξη... αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Βάσια13859: #32.213 24-11-08 19:35 Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #32.214 24-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #32.214 24-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά... Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά.... Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε? Αντε περαστικά κορίτσι μου... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός. Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Βάσια13859: #32.215 24-11-08 19:54 ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #32.216 24-11-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι λογικό αυτό.... Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο πυρροθριξ: #32.217 24-11-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...ιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει.. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο πυρροθριξ: #32.218 24-11-08 20:52 Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Νεκταρια έγραψε: #32.219 24-11-08 21:01 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1609 1610 1611 1612 1613 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1611 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατεςΕιναι να μη σου τυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η elvenstar: #32.220 24-11-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τον στρώσω που θα παει... Click για ανάπτυξη... Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.