gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η gatouni έγραψε: #32.881 01-12-08 16:15 Καλά έπαθα πλάκα τι τρυφερές φωτογραφίες είναι αυτές. Αχ Γιούλη είναι τόσο καλά τα γατόνια σου!!! Τελικά η Καλυψούλα είναι πολύ καλή. Αλλά και ο Μορφέας μωρέ δίχνει πολύ καλός γατούλης. Τι τον έπιασε τώρα με τη Σεμέλη και δεν τη θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #32.882 01-12-08 16:16 Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η gatouni έγραψε: #32.883 01-12-08 16:18 Γεια σου Δωράκι, τελικά τι γίνεται με το θέμα Λέρος; Καλέ και γω έχω σοκολάτα....έ είναι λίγο μπαγιάτικη αλλά εγώ την αγαπάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #32.884 01-12-08 16:20 Η δικη σου σοκολατα ειναι υγειας,δε χαλαει! Προς το παρον τη γλιτωσα νομιζω,αλλα ρε παιδια,δεν περιμενα να υπαρχει τοση διαπλοκη πια...Ο καθενας κινει νηματα και καθε μερα τα δεδομενα αλλαζουν.Δε σε αφηνουν σε ηρεμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.885 01-12-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά έπαθα πλάκα τι τρυφερές φωτογραφίες είναι αυτές. Αχ Γιούλη είναι τόσο καλά τα γατόνια σου!!! Τελικά η Καλυψούλα είναι πολύ καλή. Αλλά και ο Μορφέας μωρέ δίχνει πολύ καλός γατούλης. Τι τον έπιασε τώρα με τη Σεμέλη και δεν τη θέλει... Click για ανάπτυξη... Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Click για ανάπτυξη... Αντε όλα καλά!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου Δωράκι, τελικά τι γίνεται με το θέμα Λέρος; Καλέ και γω έχω σοκολάτα....έ είναι λίγο μπαγιάτικη αλλά εγώ την αγαπάω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η gatouni έγραψε: #32.886 01-12-08 16:25 Άσε τι να σου πω. Ξέρω ότι είναι για γερά στομάχια γενικότερα, καθότι και το έτερον ήμισυ είνια στην εκπαίδευση αν και τώρα δε διδάσκει και με αυτά που ακούω πραγματικά αναρωτιέμαι τι γίνεται. Πάντως χάρηκα πολύ που τη γλίτωσες και ελπίζω να παραμείνει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η aalyah έγραψε: #32.887 01-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Αδερφούλες μου!!!! Πολύ χαίρομαι πολύ χαίρομαι. Εχω και γατοανίψια τώρα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εδώ κάνει και τη μάνα του... Click για ανάπτυξη... Η Καλυψούλα σου είναι μάλλον το πιο τρυφερό γατί που έχω γνωρίσει. Τι να πω. Σκέτη γλύκα είναι μωρέ το κορίτσι σου. Άλλα που να είναι τόσο ήρεμα! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Click για ανάπτυξη... Η σοκολατίτσα μας είναι μια τσαμπερδόνα που όλους τους κερδίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η gatouni έγραψε: #32.888 01-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Click για ανάπτυξη... Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.889 01-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Click για ανάπτυξη... οταν φάει κανένα φτύσιμο τότε όμως, θα του πω εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η Βάσια13859: #32.890 01-12-08 16:32 καλησπέρα και πάλι...Γιούλη νομίζω ότι το αρσενικο ειναι πιο λευκό, έτσι τα ξεχωρίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #32.891 01-12-08 16:32 Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #32.892 01-12-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας Click για ανάπτυξη... μπορεις να ερθεις οποτε θες!!!χαρα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Click για ανάπτυξη... κι εσυ μπορειςωνα ερθεις οποτε θες!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... τι ευχαριστεις βρε χαζο?χαρα μου ηταν να εχω τις φιλες μου με τους καλους τους εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι τεσσερις τις αντεξε..μπορει και παραπανω... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... καλα τον κανατε!!!ετσι να συνηθιζει!! κρεβατακι απο Αννα,υπογραφη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... ελα να του το πεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... γιατι οχι?οπως ειδες εχει πολυ πραμα για ζουληγμα!!!(κοιλιες εννοω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ομως κι αυτόν έτσι τον έχει! Click για ανάπτυξη... απο φρου φρου αλλο τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: !α ωραία θα περάσατε! Click για ανάπτυξη... ελα κι εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα τσιντσιλάκια των φίλων μου!αλλο ερωτο ζεύγαρο.. Click για ανάπτυξη... αχ τα καλα μου!!!τι καλα που ειναιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Βάσια13859: #32.893 01-12-08 16:39 ναι!!ανυπομονω να παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.894 01-12-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά έπαθα πλάκα τι τρυφερές φωτογραφίες είναι αυτές. Αχ Γιούλη είναι τόσο καλά τα γατόνια σου!!! Τελικά η Καλυψούλα είναι πολύ καλή. Αλλά και ο Μορφέας μωρέ δίχνει πολύ καλός γατούλης. Τι τον έπιασε τώρα με τη Σεμέλη και δεν τη θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #32.882 01-12-08 16:16 Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η gatouni έγραψε: #32.883 01-12-08 16:18 Γεια σου Δωράκι, τελικά τι γίνεται με το θέμα Λέρος; Καλέ και γω έχω σοκολάτα....έ είναι λίγο μπαγιάτικη αλλά εγώ την αγαπάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #32.884 01-12-08 16:20 Η δικη σου σοκολατα ειναι υγειας,δε χαλαει! Προς το παρον τη γλιτωσα νομιζω,αλλα ρε παιδια,δεν περιμενα να υπαρχει τοση διαπλοκη πια...Ο καθενας κινει νηματα και καθε μερα τα δεδομενα αλλαζουν.Δε σε αφηνουν σε ηρεμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.885 01-12-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά έπαθα πλάκα τι τρυφερές φωτογραφίες είναι αυτές. Αχ Γιούλη είναι τόσο καλά τα γατόνια σου!!! Τελικά η Καλυψούλα είναι πολύ καλή. Αλλά και ο Μορφέας μωρέ δίχνει πολύ καλός γατούλης. Τι τον έπιασε τώρα με τη Σεμέλη και δεν τη θέλει... Click για ανάπτυξη... Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Click για ανάπτυξη... Αντε όλα καλά!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου Δωράκι, τελικά τι γίνεται με το θέμα Λέρος; Καλέ και γω έχω σοκολάτα....έ είναι λίγο μπαγιάτικη αλλά εγώ την αγαπάω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η gatouni έγραψε: #32.886 01-12-08 16:25 Άσε τι να σου πω. Ξέρω ότι είναι για γερά στομάχια γενικότερα, καθότι και το έτερον ήμισυ είνια στην εκπαίδευση αν και τώρα δε διδάσκει και με αυτά που ακούω πραγματικά αναρωτιέμαι τι γίνεται. Πάντως χάρηκα πολύ που τη γλίτωσες και ελπίζω να παραμείνει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η aalyah έγραψε: #32.887 01-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Αδερφούλες μου!!!! Πολύ χαίρομαι πολύ χαίρομαι. Εχω και γατοανίψια τώρα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εδώ κάνει και τη μάνα του... Click για ανάπτυξη... Η Καλυψούλα σου είναι μάλλον το πιο τρυφερό γατί που έχω γνωρίσει. Τι να πω. Σκέτη γλύκα είναι μωρέ το κορίτσι σου. Άλλα που να είναι τόσο ήρεμα! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Click για ανάπτυξη... Η σοκολατίτσα μας είναι μια τσαμπερδόνα που όλους τους κερδίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η gatouni έγραψε: #32.888 01-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Click για ανάπτυξη... Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.889 01-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Click για ανάπτυξη... οταν φάει κανένα φτύσιμο τότε όμως, θα του πω εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η Βάσια13859: #32.890 01-12-08 16:32 καλησπέρα και πάλι...Γιούλη νομίζω ότι το αρσενικο ειναι πιο λευκό, έτσι τα ξεχωρίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #32.891 01-12-08 16:32 Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #32.892 01-12-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας Click για ανάπτυξη... μπορεις να ερθεις οποτε θες!!!χαρα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Click για ανάπτυξη... κι εσυ μπορειςωνα ερθεις οποτε θες!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... τι ευχαριστεις βρε χαζο?χαρα μου ηταν να εχω τις φιλες μου με τους καλους τους εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι τεσσερις τις αντεξε..μπορει και παραπανω... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... καλα τον κανατε!!!ετσι να συνηθιζει!! κρεβατακι απο Αννα,υπογραφη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... ελα να του το πεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... γιατι οχι?οπως ειδες εχει πολυ πραμα για ζουληγμα!!!(κοιλιες εννοω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ομως κι αυτόν έτσι τον έχει! Click για ανάπτυξη... απο φρου φρου αλλο τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: !α ωραία θα περάσατε! Click για ανάπτυξη... ελα κι εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα τσιντσιλάκια των φίλων μου!αλλο ερωτο ζεύγαρο.. Click για ανάπτυξη... αχ τα καλα μου!!!τι καλα που ειναιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Βάσια13859: #32.893 01-12-08 16:39 ναι!!ανυπομονω να παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.894 01-12-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η gatouni έγραψε: #32.883 01-12-08 16:18 Γεια σου Δωράκι, τελικά τι γίνεται με το θέμα Λέρος; Καλέ και γω έχω σοκολάτα....έ είναι λίγο μπαγιάτικη αλλά εγώ την αγαπάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #32.884 01-12-08 16:20 Η δικη σου σοκολατα ειναι υγειας,δε χαλαει! Προς το παρον τη γλιτωσα νομιζω,αλλα ρε παιδια,δεν περιμενα να υπαρχει τοση διαπλοκη πια...Ο καθενας κινει νηματα και καθε μερα τα δεδομενα αλλαζουν.Δε σε αφηνουν σε ηρεμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.885 01-12-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά έπαθα πλάκα τι τρυφερές φωτογραφίες είναι αυτές. Αχ Γιούλη είναι τόσο καλά τα γατόνια σου!!! Τελικά η Καλυψούλα είναι πολύ καλή. Αλλά και ο Μορφέας μωρέ δίχνει πολύ καλός γατούλης. Τι τον έπιασε τώρα με τη Σεμέλη και δεν τη θέλει... Click για ανάπτυξη... Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Click για ανάπτυξη... Αντε όλα καλά!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου Δωράκι, τελικά τι γίνεται με το θέμα Λέρος; Καλέ και γω έχω σοκολάτα....έ είναι λίγο μπαγιάτικη αλλά εγώ την αγαπάω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η gatouni έγραψε: #32.886 01-12-08 16:25 Άσε τι να σου πω. Ξέρω ότι είναι για γερά στομάχια γενικότερα, καθότι και το έτερον ήμισυ είνια στην εκπαίδευση αν και τώρα δε διδάσκει και με αυτά που ακούω πραγματικά αναρωτιέμαι τι γίνεται. Πάντως χάρηκα πολύ που τη γλίτωσες και ελπίζω να παραμείνει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η aalyah έγραψε: #32.887 01-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Αδερφούλες μου!!!! Πολύ χαίρομαι πολύ χαίρομαι. Εχω και γατοανίψια τώρα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εδώ κάνει και τη μάνα του... Click για ανάπτυξη... Η Καλυψούλα σου είναι μάλλον το πιο τρυφερό γατί που έχω γνωρίσει. Τι να πω. Σκέτη γλύκα είναι μωρέ το κορίτσι σου. Άλλα που να είναι τόσο ήρεμα! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Click για ανάπτυξη... Η σοκολατίτσα μας είναι μια τσαμπερδόνα που όλους τους κερδίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η gatouni έγραψε: #32.888 01-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Click για ανάπτυξη... Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.889 01-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Click για ανάπτυξη... οταν φάει κανένα φτύσιμο τότε όμως, θα του πω εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η Βάσια13859: #32.890 01-12-08 16:32 καλησπέρα και πάλι...Γιούλη νομίζω ότι το αρσενικο ειναι πιο λευκό, έτσι τα ξεχωρίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #32.891 01-12-08 16:32 Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #32.892 01-12-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας Click για ανάπτυξη... μπορεις να ερθεις οποτε θες!!!χαρα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Click για ανάπτυξη... κι εσυ μπορειςωνα ερθεις οποτε θες!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... τι ευχαριστεις βρε χαζο?χαρα μου ηταν να εχω τις φιλες μου με τους καλους τους εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι τεσσερις τις αντεξε..μπορει και παραπανω... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... καλα τον κανατε!!!ετσι να συνηθιζει!! κρεβατακι απο Αννα,υπογραφη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... ελα να του το πεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... γιατι οχι?οπως ειδες εχει πολυ πραμα για ζουληγμα!!!(κοιλιες εννοω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ομως κι αυτόν έτσι τον έχει! Click για ανάπτυξη... απο φρου φρου αλλο τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: !α ωραία θα περάσατε! Click για ανάπτυξη... ελα κι εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα τσιντσιλάκια των φίλων μου!αλλο ερωτο ζεύγαρο.. Click για ανάπτυξη... αχ τα καλα μου!!!τι καλα που ειναιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Βάσια13859: #32.893 01-12-08 16:39 ναι!!ανυπομονω να παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.894 01-12-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Δωράκι, τελικά τι γίνεται με το θέμα Λέρος; Καλέ και γω έχω σοκολάτα....έ είναι λίγο μπαγιάτικη αλλά εγώ την αγαπάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #32.884 01-12-08 16:20 Η δικη σου σοκολατα ειναι υγειας,δε χαλαει! Προς το παρον τη γλιτωσα νομιζω,αλλα ρε παιδια,δεν περιμενα να υπαρχει τοση διαπλοκη πια...Ο καθενας κινει νηματα και καθε μερα τα δεδομενα αλλαζουν.Δε σε αφηνουν σε ηρεμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.885 01-12-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά έπαθα πλάκα τι τρυφερές φωτογραφίες είναι αυτές. Αχ Γιούλη είναι τόσο καλά τα γατόνια σου!!! Τελικά η Καλυψούλα είναι πολύ καλή. Αλλά και ο Μορφέας μωρέ δίχνει πολύ καλός γατούλης. Τι τον έπιασε τώρα με τη Σεμέλη και δεν τη θέλει... Click για ανάπτυξη... Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Click για ανάπτυξη... Αντε όλα καλά!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου Δωράκι, τελικά τι γίνεται με το θέμα Λέρος; Καλέ και γω έχω σοκολάτα....έ είναι λίγο μπαγιάτικη αλλά εγώ την αγαπάω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η gatouni έγραψε: #32.886 01-12-08 16:25 Άσε τι να σου πω. Ξέρω ότι είναι για γερά στομάχια γενικότερα, καθότι και το έτερον ήμισυ είνια στην εκπαίδευση αν και τώρα δε διδάσκει και με αυτά που ακούω πραγματικά αναρωτιέμαι τι γίνεται. Πάντως χάρηκα πολύ που τη γλίτωσες και ελπίζω να παραμείνει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η aalyah έγραψε: #32.887 01-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Αδερφούλες μου!!!! Πολύ χαίρομαι πολύ χαίρομαι. Εχω και γατοανίψια τώρα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εδώ κάνει και τη μάνα του... Click για ανάπτυξη... Η Καλυψούλα σου είναι μάλλον το πιο τρυφερό γατί που έχω γνωρίσει. Τι να πω. Σκέτη γλύκα είναι μωρέ το κορίτσι σου. Άλλα που να είναι τόσο ήρεμα! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Click για ανάπτυξη... Η σοκολατίτσα μας είναι μια τσαμπερδόνα που όλους τους κερδίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η gatouni έγραψε: #32.888 01-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Click για ανάπτυξη... Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.889 01-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Click για ανάπτυξη... οταν φάει κανένα φτύσιμο τότε όμως, θα του πω εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η Βάσια13859: #32.890 01-12-08 16:32 καλησπέρα και πάλι...Γιούλη νομίζω ότι το αρσενικο ειναι πιο λευκό, έτσι τα ξεχωρίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #32.891 01-12-08 16:32 Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #32.892 01-12-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας Click για ανάπτυξη... μπορεις να ερθεις οποτε θες!!!χαρα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Click για ανάπτυξη... κι εσυ μπορειςωνα ερθεις οποτε θες!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... τι ευχαριστεις βρε χαζο?χαρα μου ηταν να εχω τις φιλες μου με τους καλους τους εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι τεσσερις τις αντεξε..μπορει και παραπανω... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... καλα τον κανατε!!!ετσι να συνηθιζει!! κρεβατακι απο Αννα,υπογραφη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... ελα να του το πεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... γιατι οχι?οπως ειδες εχει πολυ πραμα για ζουληγμα!!!(κοιλιες εννοω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ομως κι αυτόν έτσι τον έχει! Click για ανάπτυξη... απο φρου φρου αλλο τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: !α ωραία θα περάσατε! Click για ανάπτυξη... ελα κι εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα τσιντσιλάκια των φίλων μου!αλλο ερωτο ζεύγαρο.. Click για ανάπτυξη... αχ τα καλα μου!!!τι καλα που ειναιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Βάσια13859: #32.893 01-12-08 16:39 ναι!!ανυπομονω να παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.894 01-12-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η δικη σου σοκολατα ειναι υγειας,δε χαλαει! Προς το παρον τη γλιτωσα νομιζω,αλλα ρε παιδια,δεν περιμενα να υπαρχει τοση διαπλοκη πια...Ο καθενας κινει νηματα και καθε μερα τα δεδομενα αλλαζουν.Δε σε αφηνουν σε ηρεμια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.885 01-12-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά έπαθα πλάκα τι τρυφερές φωτογραφίες είναι αυτές. Αχ Γιούλη είναι τόσο καλά τα γατόνια σου!!! Τελικά η Καλυψούλα είναι πολύ καλή. Αλλά και ο Μορφέας μωρέ δίχνει πολύ καλός γατούλης. Τι τον έπιασε τώρα με τη Σεμέλη και δεν τη θέλει... Click για ανάπτυξη... Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Click για ανάπτυξη... Αντε όλα καλά!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου Δωράκι, τελικά τι γίνεται με το θέμα Λέρος; Καλέ και γω έχω σοκολάτα....έ είναι λίγο μπαγιάτικη αλλά εγώ την αγαπάω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η gatouni έγραψε: #32.886 01-12-08 16:25 Άσε τι να σου πω. Ξέρω ότι είναι για γερά στομάχια γενικότερα, καθότι και το έτερον ήμισυ είνια στην εκπαίδευση αν και τώρα δε διδάσκει και με αυτά που ακούω πραγματικά αναρωτιέμαι τι γίνεται. Πάντως χάρηκα πολύ που τη γλίτωσες και ελπίζω να παραμείνει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η aalyah έγραψε: #32.887 01-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Αδερφούλες μου!!!! Πολύ χαίρομαι πολύ χαίρομαι. Εχω και γατοανίψια τώρα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εδώ κάνει και τη μάνα του... Click για ανάπτυξη... Η Καλυψούλα σου είναι μάλλον το πιο τρυφερό γατί που έχω γνωρίσει. Τι να πω. Σκέτη γλύκα είναι μωρέ το κορίτσι σου. Άλλα που να είναι τόσο ήρεμα! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Click για ανάπτυξη... Η σοκολατίτσα μας είναι μια τσαμπερδόνα που όλους τους κερδίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η gatouni έγραψε: #32.888 01-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Click για ανάπτυξη... Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.889 01-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Click για ανάπτυξη... οταν φάει κανένα φτύσιμο τότε όμως, θα του πω εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η Βάσια13859: #32.890 01-12-08 16:32 καλησπέρα και πάλι...Γιούλη νομίζω ότι το αρσενικο ειναι πιο λευκό, έτσι τα ξεχωρίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #32.891 01-12-08 16:32 Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #32.892 01-12-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας Click για ανάπτυξη... μπορεις να ερθεις οποτε θες!!!χαρα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Click για ανάπτυξη... κι εσυ μπορειςωνα ερθεις οποτε θες!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... τι ευχαριστεις βρε χαζο?χαρα μου ηταν να εχω τις φιλες μου με τους καλους τους εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι τεσσερις τις αντεξε..μπορει και παραπανω... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... καλα τον κανατε!!!ετσι να συνηθιζει!! κρεβατακι απο Αννα,υπογραφη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... ελα να του το πεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... γιατι οχι?οπως ειδες εχει πολυ πραμα για ζουληγμα!!!(κοιλιες εννοω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ομως κι αυτόν έτσι τον έχει! Click για ανάπτυξη... απο φρου φρου αλλο τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: !α ωραία θα περάσατε! Click για ανάπτυξη... ελα κι εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα τσιντσιλάκια των φίλων μου!αλλο ερωτο ζεύγαρο.. Click για ανάπτυξη... αχ τα καλα μου!!!τι καλα που ειναιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Βάσια13859: #32.893 01-12-08 16:39 ναι!!ανυπομονω να παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.894 01-12-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά έπαθα πλάκα τι τρυφερές φωτογραφίες είναι αυτές. Αχ Γιούλη είναι τόσο καλά τα γατόνια σου!!! Τελικά η Καλυψούλα είναι πολύ καλή. Αλλά και ο Μορφέας μωρέ δίχνει πολύ καλός γατούλης. Τι τον έπιασε τώρα με τη Σεμέλη και δεν τη θέλει... Click για ανάπτυξη... Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Click για ανάπτυξη... Αντε όλα καλά!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου Δωράκι, τελικά τι γίνεται με το θέμα Λέρος; Καλέ και γω έχω σοκολάτα....έ είναι λίγο μπαγιάτικη αλλά εγώ την αγαπάω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η gatouni έγραψε: #32.886 01-12-08 16:25 Άσε τι να σου πω. Ξέρω ότι είναι για γερά στομάχια γενικότερα, καθότι και το έτερον ήμισυ είνια στην εκπαίδευση αν και τώρα δε διδάσκει και με αυτά που ακούω πραγματικά αναρωτιέμαι τι γίνεται. Πάντως χάρηκα πολύ που τη γλίτωσες και ελπίζω να παραμείνει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η aalyah έγραψε: #32.887 01-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Αδερφούλες μου!!!! Πολύ χαίρομαι πολύ χαίρομαι. Εχω και γατοανίψια τώρα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εδώ κάνει και τη μάνα του... Click για ανάπτυξη... Η Καλυψούλα σου είναι μάλλον το πιο τρυφερό γατί που έχω γνωρίσει. Τι να πω. Σκέτη γλύκα είναι μωρέ το κορίτσι σου. Άλλα που να είναι τόσο ήρεμα! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Click για ανάπτυξη... Η σοκολατίτσα μας είναι μια τσαμπερδόνα που όλους τους κερδίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η gatouni έγραψε: #32.888 01-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Click για ανάπτυξη... Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.889 01-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Click για ανάπτυξη... οταν φάει κανένα φτύσιμο τότε όμως, θα του πω εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η Βάσια13859: #32.890 01-12-08 16:32 καλησπέρα και πάλι...Γιούλη νομίζω ότι το αρσενικο ειναι πιο λευκό, έτσι τα ξεχωρίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #32.891 01-12-08 16:32 Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #32.892 01-12-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας Click για ανάπτυξη... μπορεις να ερθεις οποτε θες!!!χαρα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Click για ανάπτυξη... κι εσυ μπορειςωνα ερθεις οποτε θες!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... τι ευχαριστεις βρε χαζο?χαρα μου ηταν να εχω τις φιλες μου με τους καλους τους εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι τεσσερις τις αντεξε..μπορει και παραπανω... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... καλα τον κανατε!!!ετσι να συνηθιζει!! κρεβατακι απο Αννα,υπογραφη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... ελα να του το πεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... γιατι οχι?οπως ειδες εχει πολυ πραμα για ζουληγμα!!!(κοιλιες εννοω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ομως κι αυτόν έτσι τον έχει! Click για ανάπτυξη... απο φρου φρου αλλο τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: !α ωραία θα περάσατε! Click για ανάπτυξη... ελα κι εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα τσιντσιλάκια των φίλων μου!αλλο ερωτο ζεύγαρο.. Click για ανάπτυξη... αχ τα καλα μου!!!τι καλα που ειναιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Βάσια13859: #32.893 01-12-08 16:39 ναι!!ανυπομονω να παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.894 01-12-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άσε τι να σου πω. Ξέρω ότι είναι για γερά στομάχια γενικότερα, καθότι και το έτερον ήμισυ είνια στην εκπαίδευση αν και τώρα δε διδάσκει και με αυτά που ακούω πραγματικά αναρωτιέμαι τι γίνεται. Πάντως χάρηκα πολύ που τη γλίτωσες και ελπίζω να παραμείνει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η aalyah έγραψε: #32.887 01-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Αδερφούλες μου!!!! Πολύ χαίρομαι πολύ χαίρομαι. Εχω και γατοανίψια τώρα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εδώ κάνει και τη μάνα του... Click για ανάπτυξη... Η Καλυψούλα σου είναι μάλλον το πιο τρυφερό γατί που έχω γνωρίσει. Τι να πω. Σκέτη γλύκα είναι μωρέ το κορίτσι σου. Άλλα που να είναι τόσο ήρεμα! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Click για ανάπτυξη... Η σοκολατίτσα μας είναι μια τσαμπερδόνα που όλους τους κερδίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η gatouni έγραψε: #32.888 01-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Click για ανάπτυξη... Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.889 01-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Click για ανάπτυξη... οταν φάει κανένα φτύσιμο τότε όμως, θα του πω εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η Βάσια13859: #32.890 01-12-08 16:32 καλησπέρα και πάλι...Γιούλη νομίζω ότι το αρσενικο ειναι πιο λευκό, έτσι τα ξεχωρίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #32.891 01-12-08 16:32 Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #32.892 01-12-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας Click για ανάπτυξη... μπορεις να ερθεις οποτε θες!!!χαρα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Click για ανάπτυξη... κι εσυ μπορειςωνα ερθεις οποτε θες!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... τι ευχαριστεις βρε χαζο?χαρα μου ηταν να εχω τις φιλες μου με τους καλους τους εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι τεσσερις τις αντεξε..μπορει και παραπανω... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... καλα τον κανατε!!!ετσι να συνηθιζει!! κρεβατακι απο Αννα,υπογραφη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... ελα να του το πεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... γιατι οχι?οπως ειδες εχει πολυ πραμα για ζουληγμα!!!(κοιλιες εννοω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ομως κι αυτόν έτσι τον έχει! Click για ανάπτυξη... απο φρου φρου αλλο τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: !α ωραία θα περάσατε! Click για ανάπτυξη... ελα κι εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα τσιντσιλάκια των φίλων μου!αλλο ερωτο ζεύγαρο.. Click για ανάπτυξη... αχ τα καλα μου!!!τι καλα που ειναιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Βάσια13859: #32.893 01-12-08 16:39 ναι!!ανυπομονω να παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.894 01-12-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Αδερφούλες μου!!!! Πολύ χαίρομαι πολύ χαίρομαι. Εχω και γατοανίψια τώρα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εδώ κάνει και τη μάνα του... Click για ανάπτυξη... Η Καλυψούλα σου είναι μάλλον το πιο τρυφερό γατί που έχω γνωρίσει. Τι να πω. Σκέτη γλύκα είναι μωρέ το κορίτσι σου. Άλλα που να είναι τόσο ήρεμα! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα περασαμε,ο μπαμπας μου ρωτουσε συνεχεια γιατι κοψαμε την ουρα του γατιου,μετα γιατι ειναι σαν σκιαγμενο και γιατι κρυβεται...Μετα τη δευτερη μερα πο η Μόιρα σκαρφαλωσε στο κρεβατι του οσο κοιμοταν και μπηκε κατω απο το παπλωμα με το κεφαλακι της στο μαξιλαρι του,καταλαβε οτι απλα θελει το χρονο της.Ενω με τον Σειριο κυνηγιοταν και νομιζα οτι θα μου γκρεμισουν το σπιτι(χαρηκε πολυ ο μικρος που τους ειδε μετα απο τοσο καιρο),με τη Μοιρα εκανε λες και κρατουσε πορσελανινη κουκλα.Και δωστου αυτη τα τριψιματα,και δωστου τα ναζια...Ειναι αυτη μια... Click για ανάπτυξη... Η σοκολατίτσα μας είναι μια τσαμπερδόνα που όλους τους κερδίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η gatouni έγραψε: #32.888 01-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Click για ανάπτυξη... Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.889 01-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Click για ανάπτυξη... οταν φάει κανένα φτύσιμο τότε όμως, θα του πω εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η Βάσια13859: #32.890 01-12-08 16:32 καλησπέρα και πάλι...Γιούλη νομίζω ότι το αρσενικο ειναι πιο λευκό, έτσι τα ξεχωρίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #32.891 01-12-08 16:32 Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #32.892 01-12-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας Click για ανάπτυξη... μπορεις να ερθεις οποτε θες!!!χαρα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Click για ανάπτυξη... κι εσυ μπορειςωνα ερθεις οποτε θες!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... τι ευχαριστεις βρε χαζο?χαρα μου ηταν να εχω τις φιλες μου με τους καλους τους εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι τεσσερις τις αντεξε..μπορει και παραπανω... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... καλα τον κανατε!!!ετσι να συνηθιζει!! κρεβατακι απο Αννα,υπογραφη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... ελα να του το πεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... γιατι οχι?οπως ειδες εχει πολυ πραμα για ζουληγμα!!!(κοιλιες εννοω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ομως κι αυτόν έτσι τον έχει! Click για ανάπτυξη... απο φρου φρου αλλο τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: !α ωραία θα περάσατε! Click για ανάπτυξη... ελα κι εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα τσιντσιλάκια των φίλων μου!αλλο ερωτο ζεύγαρο.. Click για ανάπτυξη... αχ τα καλα μου!!!τι καλα που ειναιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Βάσια13859: #32.893 01-12-08 16:39 ναι!!ανυπομονω να παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.894 01-12-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντριλίκι και προφύλαξη του χώρου του απο τον εισβολέα Σεμέλη Click για ανάπτυξη... Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.889 01-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Click για ανάπτυξη... οταν φάει κανένα φτύσιμο τότε όμως, θα του πω εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η Βάσια13859: #32.890 01-12-08 16:32 καλησπέρα και πάλι...Γιούλη νομίζω ότι το αρσενικο ειναι πιο λευκό, έτσι τα ξεχωρίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #32.891 01-12-08 16:32 Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #32.892 01-12-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας Click για ανάπτυξη... μπορεις να ερθεις οποτε θες!!!χαρα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Click για ανάπτυξη... κι εσυ μπορειςωνα ερθεις οποτε θες!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... τι ευχαριστεις βρε χαζο?χαρα μου ηταν να εχω τις φιλες μου με τους καλους τους εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι τεσσερις τις αντεξε..μπορει και παραπανω... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... καλα τον κανατε!!!ετσι να συνηθιζει!! κρεβατακι απο Αννα,υπογραφη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... ελα να του το πεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... γιατι οχι?οπως ειδες εχει πολυ πραμα για ζουληγμα!!!(κοιλιες εννοω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ομως κι αυτόν έτσι τον έχει! Click για ανάπτυξη... απο φρου φρου αλλο τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: !α ωραία θα περάσατε! Click για ανάπτυξη... ελα κι εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα τσιντσιλάκια των φίλων μου!αλλο ερωτο ζεύγαρο.. Click για ανάπτυξη... αχ τα καλα μου!!!τι καλα που ειναιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Βάσια13859: #32.893 01-12-08 16:39 ναι!!ανυπομονω να παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.894 01-12-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εξήγησέ του παιδί μου ότι δεν απειλείται από τη Σεμέλη, να μην μπερδεύται, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον μαζί της. Δεν είναι για μπούφλες....μόνο. Click για ανάπτυξη... οταν φάει κανένα φτύσιμο τότε όμως, θα του πω εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η Βάσια13859: #32.890 01-12-08 16:32 καλησπέρα και πάλι...Γιούλη νομίζω ότι το αρσενικο ειναι πιο λευκό, έτσι τα ξεχωρίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #32.891 01-12-08 16:32 Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #32.892 01-12-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας Click για ανάπτυξη... μπορεις να ερθεις οποτε θες!!!χαρα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Click για ανάπτυξη... κι εσυ μπορειςωνα ερθεις οποτε θες!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... τι ευχαριστεις βρε χαζο?χαρα μου ηταν να εχω τις φιλες μου με τους καλους τους εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι τεσσερις τις αντεξε..μπορει και παραπανω... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... καλα τον κανατε!!!ετσι να συνηθιζει!! κρεβατακι απο Αννα,υπογραφη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... ελα να του το πεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... γιατι οχι?οπως ειδες εχει πολυ πραμα για ζουληγμα!!!(κοιλιες εννοω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ομως κι αυτόν έτσι τον έχει! Click για ανάπτυξη... απο φρου φρου αλλο τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: !α ωραία θα περάσατε! Click για ανάπτυξη... ελα κι εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα τσιντσιλάκια των φίλων μου!αλλο ερωτο ζεύγαρο.. Click για ανάπτυξη... αχ τα καλα μου!!!τι καλα που ειναιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Βάσια13859: #32.893 01-12-08 16:39 ναι!!ανυπομονω να παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.894 01-12-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα και πάλι...Γιούλη νομίζω ότι το αρσενικο ειναι πιο λευκό, έτσι τα ξεχωρίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:32 Η gatouni έγραψε: #32.891 01-12-08 16:32 Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #32.892 01-12-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας Click για ανάπτυξη... μπορεις να ερθεις οποτε θες!!!χαρα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Click για ανάπτυξη... κι εσυ μπορειςωνα ερθεις οποτε θες!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... τι ευχαριστεις βρε χαζο?χαρα μου ηταν να εχω τις φιλες μου με τους καλους τους εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι τεσσερις τις αντεξε..μπορει και παραπανω... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... καλα τον κανατε!!!ετσι να συνηθιζει!! κρεβατακι απο Αννα,υπογραφη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... ελα να του το πεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... γιατι οχι?οπως ειδες εχει πολυ πραμα για ζουληγμα!!!(κοιλιες εννοω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ομως κι αυτόν έτσι τον έχει! Click για ανάπτυξη... απο φρου φρου αλλο τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: !α ωραία θα περάσατε! Click για ανάπτυξη... ελα κι εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα τσιντσιλάκια των φίλων μου!αλλο ερωτο ζεύγαρο.. Click για ανάπτυξη... αχ τα καλα μου!!!τι καλα που ειναιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Βάσια13859: #32.893 01-12-08 16:39 ναι!!ανυπομονω να παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.894 01-12-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #32.892 01-12-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας Click για ανάπτυξη... μπορεις να ερθεις οποτε θες!!!χαρα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Click για ανάπτυξη... κι εσυ μπορειςωνα ερθεις οποτε θες!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... τι ευχαριστεις βρε χαζο?χαρα μου ηταν να εχω τις φιλες μου με τους καλους τους εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι τεσσερις τις αντεξε..μπορει και παραπανω... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... καλα τον κανατε!!!ετσι να συνηθιζει!! κρεβατακι απο Αννα,υπογραφη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... ελα να του το πεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... γιατι οχι?οπως ειδες εχει πολυ πραμα για ζουληγμα!!!(κοιλιες εννοω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ομως κι αυτόν έτσι τον έχει! Click για ανάπτυξη... απο φρου φρου αλλο τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: !α ωραία θα περάσατε! Click για ανάπτυξη... ελα κι εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα τσιντσιλάκια των φίλων μου!αλλο ερωτο ζεύγαρο.. Click για ανάπτυξη... αχ τα καλα μου!!!τι καλα που ειναιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Βάσια13859: #32.893 01-12-08 16:39 ναι!!ανυπομονω να παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.894 01-12-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας Click για ανάπτυξη... μπορεις να ερθεις οποτε θες!!!χαρα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Click για ανάπτυξη... κι εσυ μπορειςωνα ερθεις οποτε θες!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... τι ευχαριστεις βρε χαζο?χαρα μου ηταν να εχω τις φιλες μου με τους καλους τους εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι τεσσερις τις αντεξε..μπορει και παραπανω... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... καλα τον κανατε!!!ετσι να συνηθιζει!! κρεβατακι απο Αννα,υπογραφη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... ελα να του το πεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... γιατι οχι?οπως ειδες εχει πολυ πραμα για ζουληγμα!!!(κοιλιες εννοω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ομως κι αυτόν έτσι τον έχει! Click για ανάπτυξη... απο φρου φρου αλλο τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: !α ωραία θα περάσατε! Click για ανάπτυξη... ελα κι εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα τσιντσιλάκια των φίλων μου!αλλο ερωτο ζεύγαρο.. Click για ανάπτυξη... αχ τα καλα μου!!!τι καλα που ειναιιιιι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Βάσια13859: #32.893 01-12-08 16:39 ναι!!ανυπομονω να παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.894 01-12-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι!!ανυπομονω να παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.894 01-12-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Κοίτα εγώ επειδή είμαι φίλη σου και θέλω το καλό σου... φέρτον σε μένα καμία βσομάδα να τον κρατήσω να του εξηγήσω τα πράγματα. Για σένα το κάνω πίστεψε με Click για ανάπτυξη... σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο πυρροθριξ: #32.895 01-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.896 01-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα την βαλεις στον πρωτο οιστρο με τον μορφακο? Click για ανάπτυξη... Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Ο πυρροθριξ: #32.897 01-12-08 16:45 ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #32.898 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.899 01-12-08 16:46 στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1643 1644 1645 1646 1647 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1645 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #32.900 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.