gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.901 01-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Βάσια13859: #32.902 01-12-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου...ειδες κανένα βιρμανάκι να του έρχεται νωρίς ο οιστρος?μαρι η Αθηνα πάει 16 μηνων και ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:47 Η gatouni έγραψε: #32.903 01-12-08 16:47 Οκ άκυρη η ερώτηση για Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Ο πυρροθριξ: #32.904 01-12-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Click για ανάπτυξη... αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #32.905 01-12-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Click για ανάπτυξη... εδώ θα είμαι,μπορεί να πεταχτώ Λαρισα μόνο το Σαββατο πρωι να παρω προμηθειες για τα παιδιά μου, αλλά θα βρεθούμε σίγουρα...όποιος θελει ας έρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.906 01-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Click για ανάπτυξη... το χρώμα το συμφωνήσαμε με το Μπαμπά μας... clear για να ειναι διακριτικό Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Click για ανάπτυξη... οχι...μπορει να τους έρθει οιστρος και να ειναι μικρούλικα ακομα...κι αυτο ειναι επικίνδυνο για γάτα και μωρα Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Click για ανάπτυξη... θα ζευγαρώσουν στην ώρα τους Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου...ειδες κανένα βιρμανάκι να του έρχεται νωρίς ο οιστρος?μαρι η Αθηνα πάει 16 μηνων και ακόμα.. Click για ανάπτυξη... η Καλυψώ στο χρόνο όμως...καλά μωρέ θα δούμε...καλύτερα να αργήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η Βάσια13859: #32.907 01-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!! Click για ανάπτυξη... μα αυτο ήταν εκπληξη!!δεν το περιμενα να μην φαει ο μπογος3 πιατα ειχαν αδειασει...και ειχα βάλει 4 πιατα νερο, το ενα το εχυσαν μεσα στο μπανιο...το ειχαν κάνει το σπιτι πατουσάκιακαι αμμο κατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #32.908 01-12-08 16:53 Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η katerina10: #32.909 01-12-08 16:54 ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #32.910 01-12-08 16:55 Πάντως Γιούλη άμα θες εγώ στον κρατάω και από τώρα τον Μορφέα έως να έρθει ο οίστρος... και έτσι που αργούνε... θα τον διεκδικήσω ως χρησικτησία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.911 01-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Click για ανάπτυξη... δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.912 01-12-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Click για ανάπτυξη... σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο πυρροθριξ: #32.913 01-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... γεια σου Γιουλακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η aalyah έγραψε: #32.914 01-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μένα το λες για το Μορφέα? κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή Προσφέρεται κανεις?? Click για ανάπτυξη... Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Βάσια13859: #32.902 01-12-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου...ειδες κανένα βιρμανάκι να του έρχεται νωρίς ο οιστρος?μαρι η Αθηνα πάει 16 μηνων και ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:47 Η gatouni έγραψε: #32.903 01-12-08 16:47 Οκ άκυρη η ερώτηση για Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Ο πυρροθριξ: #32.904 01-12-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Click για ανάπτυξη... αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #32.905 01-12-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Click για ανάπτυξη... εδώ θα είμαι,μπορεί να πεταχτώ Λαρισα μόνο το Σαββατο πρωι να παρω προμηθειες για τα παιδιά μου, αλλά θα βρεθούμε σίγουρα...όποιος θελει ας έρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.906 01-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Click για ανάπτυξη... το χρώμα το συμφωνήσαμε με το Μπαμπά μας... clear για να ειναι διακριτικό Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Click για ανάπτυξη... οχι...μπορει να τους έρθει οιστρος και να ειναι μικρούλικα ακομα...κι αυτο ειναι επικίνδυνο για γάτα και μωρα Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Click για ανάπτυξη... θα ζευγαρώσουν στην ώρα τους Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου...ειδες κανένα βιρμανάκι να του έρχεται νωρίς ο οιστρος?μαρι η Αθηνα πάει 16 μηνων και ακόμα.. Click για ανάπτυξη... η Καλυψώ στο χρόνο όμως...καλά μωρέ θα δούμε...καλύτερα να αργήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η Βάσια13859: #32.907 01-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!! Click για ανάπτυξη... μα αυτο ήταν εκπληξη!!δεν το περιμενα να μην φαει ο μπογος3 πιατα ειχαν αδειασει...και ειχα βάλει 4 πιατα νερο, το ενα το εχυσαν μεσα στο μπανιο...το ειχαν κάνει το σπιτι πατουσάκιακαι αμμο κατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #32.908 01-12-08 16:53 Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η katerina10: #32.909 01-12-08 16:54 ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #32.910 01-12-08 16:55 Πάντως Γιούλη άμα θες εγώ στον κρατάω και από τώρα τον Μορφέα έως να έρθει ο οίστρος... και έτσι που αργούνε... θα τον διεκδικήσω ως χρησικτησία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.911 01-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Click για ανάπτυξη... δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.912 01-12-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Click για ανάπτυξη... σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο πυρροθριξ: #32.913 01-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... γεια σου Γιουλακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η aalyah έγραψε: #32.914 01-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες... Click για ανάπτυξη... καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου...ειδες κανένα βιρμανάκι να του έρχεται νωρίς ο οιστρος?μαρι η Αθηνα πάει 16 μηνων και ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:47 Η gatouni έγραψε: #32.903 01-12-08 16:47 Οκ άκυρη η ερώτηση για Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Ο πυρροθριξ: #32.904 01-12-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Click για ανάπτυξη... αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #32.905 01-12-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Click για ανάπτυξη... εδώ θα είμαι,μπορεί να πεταχτώ Λαρισα μόνο το Σαββατο πρωι να παρω προμηθειες για τα παιδιά μου, αλλά θα βρεθούμε σίγουρα...όποιος θελει ας έρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.906 01-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Click για ανάπτυξη... το χρώμα το συμφωνήσαμε με το Μπαμπά μας... clear για να ειναι διακριτικό Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Click για ανάπτυξη... οχι...μπορει να τους έρθει οιστρος και να ειναι μικρούλικα ακομα...κι αυτο ειναι επικίνδυνο για γάτα και μωρα Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Click για ανάπτυξη... θα ζευγαρώσουν στην ώρα τους Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου...ειδες κανένα βιρμανάκι να του έρχεται νωρίς ο οιστρος?μαρι η Αθηνα πάει 16 μηνων και ακόμα.. Click για ανάπτυξη... η Καλυψώ στο χρόνο όμως...καλά μωρέ θα δούμε...καλύτερα να αργήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η Βάσια13859: #32.907 01-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!! Click για ανάπτυξη... μα αυτο ήταν εκπληξη!!δεν το περιμενα να μην φαει ο μπογος3 πιατα ειχαν αδειασει...και ειχα βάλει 4 πιατα νερο, το ενα το εχυσαν μεσα στο μπανιο...το ειχαν κάνει το σπιτι πατουσάκιακαι αμμο κατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #32.908 01-12-08 16:53 Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η katerina10: #32.909 01-12-08 16:54 ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #32.910 01-12-08 16:55 Πάντως Γιούλη άμα θες εγώ στον κρατάω και από τώρα τον Μορφέα έως να έρθει ο οίστρος... και έτσι που αργούνε... θα τον διεκδικήσω ως χρησικτησία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.911 01-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Click για ανάπτυξη... δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.912 01-12-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Click για ανάπτυξη... σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο πυρροθριξ: #32.913 01-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... γεια σου Γιουλακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η aalyah έγραψε: #32.914 01-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ άκυρη η ερώτηση για Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Ο πυρροθριξ: #32.904 01-12-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Click για ανάπτυξη... αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #32.905 01-12-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Click για ανάπτυξη... εδώ θα είμαι,μπορεί να πεταχτώ Λαρισα μόνο το Σαββατο πρωι να παρω προμηθειες για τα παιδιά μου, αλλά θα βρεθούμε σίγουρα...όποιος θελει ας έρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.906 01-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Click για ανάπτυξη... το χρώμα το συμφωνήσαμε με το Μπαμπά μας... clear για να ειναι διακριτικό Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Click για ανάπτυξη... οχι...μπορει να τους έρθει οιστρος και να ειναι μικρούλικα ακομα...κι αυτο ειναι επικίνδυνο για γάτα και μωρα Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Click για ανάπτυξη... θα ζευγαρώσουν στην ώρα τους Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου...ειδες κανένα βιρμανάκι να του έρχεται νωρίς ο οιστρος?μαρι η Αθηνα πάει 16 μηνων και ακόμα.. Click για ανάπτυξη... η Καλυψώ στο χρόνο όμως...καλά μωρέ θα δούμε...καλύτερα να αργήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η Βάσια13859: #32.907 01-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!! Click για ανάπτυξη... μα αυτο ήταν εκπληξη!!δεν το περιμενα να μην φαει ο μπογος3 πιατα ειχαν αδειασει...και ειχα βάλει 4 πιατα νερο, το ενα το εχυσαν μεσα στο μπανιο...το ειχαν κάνει το σπιτι πατουσάκιακαι αμμο κατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #32.908 01-12-08 16:53 Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η katerina10: #32.909 01-12-08 16:54 ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #32.910 01-12-08 16:55 Πάντως Γιούλη άμα θες εγώ στον κρατάω και από τώρα τον Μορφέα έως να έρθει ο οίστρος... και έτσι που αργούνε... θα τον διεκδικήσω ως χρησικτησία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.911 01-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Click για ανάπτυξη... δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.912 01-12-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Click για ανάπτυξη... σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο πυρροθριξ: #32.913 01-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... γεια σου Γιουλακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η aalyah έγραψε: #32.914 01-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετοακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα Click για ανάπτυξη... αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #32.905 01-12-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Click για ανάπτυξη... εδώ θα είμαι,μπορεί να πεταχτώ Λαρισα μόνο το Σαββατο πρωι να παρω προμηθειες για τα παιδιά μου, αλλά θα βρεθούμε σίγουρα...όποιος θελει ας έρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.906 01-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Click για ανάπτυξη... το χρώμα το συμφωνήσαμε με το Μπαμπά μας... clear για να ειναι διακριτικό Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Click για ανάπτυξη... οχι...μπορει να τους έρθει οιστρος και να ειναι μικρούλικα ακομα...κι αυτο ειναι επικίνδυνο για γάτα και μωρα Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Click για ανάπτυξη... θα ζευγαρώσουν στην ώρα τους Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου...ειδες κανένα βιρμανάκι να του έρχεται νωρίς ο οιστρος?μαρι η Αθηνα πάει 16 μηνων και ακόμα.. Click για ανάπτυξη... η Καλυψώ στο χρόνο όμως...καλά μωρέ θα δούμε...καλύτερα να αργήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η Βάσια13859: #32.907 01-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!! Click για ανάπτυξη... μα αυτο ήταν εκπληξη!!δεν το περιμενα να μην φαει ο μπογος3 πιατα ειχαν αδειασει...και ειχα βάλει 4 πιατα νερο, το ενα το εχυσαν μεσα στο μπανιο...το ειχαν κάνει το σπιτι πατουσάκιακαι αμμο κατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #32.908 01-12-08 16:53 Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η katerina10: #32.909 01-12-08 16:54 ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #32.910 01-12-08 16:55 Πάντως Γιούλη άμα θες εγώ στον κρατάω και από τώρα τον Μορφέα έως να έρθει ο οίστρος... και έτσι που αργούνε... θα τον διεκδικήσω ως χρησικτησία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.911 01-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Click για ανάπτυξη... δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.912 01-12-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Click για ανάπτυξη... σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο πυρροθριξ: #32.913 01-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... γεια σου Γιουλακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η aalyah έγραψε: #32.914 01-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Click για ανάπτυξη... εδώ θα είμαι,μπορεί να πεταχτώ Λαρισα μόνο το Σαββατο πρωι να παρω προμηθειες για τα παιδιά μου, αλλά θα βρεθούμε σίγουρα...όποιος θελει ας έρθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.906 01-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Click για ανάπτυξη... το χρώμα το συμφωνήσαμε με το Μπαμπά μας... clear για να ειναι διακριτικό Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Click για ανάπτυξη... οχι...μπορει να τους έρθει οιστρος και να ειναι μικρούλικα ακομα...κι αυτο ειναι επικίνδυνο για γάτα και μωρα Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Click για ανάπτυξη... θα ζευγαρώσουν στην ώρα τους Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου...ειδες κανένα βιρμανάκι να του έρχεται νωρίς ο οιστρος?μαρι η Αθηνα πάει 16 μηνων και ακόμα.. Click για ανάπτυξη... η Καλυψώ στο χρόνο όμως...καλά μωρέ θα δούμε...καλύτερα να αργήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η Βάσια13859: #32.907 01-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!! Click για ανάπτυξη... μα αυτο ήταν εκπληξη!!δεν το περιμενα να μην φαει ο μπογος3 πιατα ειχαν αδειασει...και ειχα βάλει 4 πιατα νερο, το ενα το εχυσαν μεσα στο μπανιο...το ειχαν κάνει το σπιτι πατουσάκιακαι αμμο κατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #32.908 01-12-08 16:53 Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η katerina10: #32.909 01-12-08 16:54 ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #32.910 01-12-08 16:55 Πάντως Γιούλη άμα θες εγώ στον κρατάω και από τώρα τον Μορφέα έως να έρθει ο οίστρος... και έτσι που αργούνε... θα τον διεκδικήσω ως χρησικτησία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.911 01-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Click για ανάπτυξη... δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.912 01-12-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Click για ανάπτυξη... σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο πυρροθριξ: #32.913 01-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... γεια σου Γιουλακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η aalyah έγραψε: #32.914 01-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του Click για ανάπτυξη... το χρώμα το συμφωνήσαμε με το Μπαμπά μας... clear για να ειναι διακριτικό Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!! Click για ανάπτυξη... οχι...μπορει να τους έρθει οιστρος και να ειναι μικρούλικα ακομα...κι αυτο ειναι επικίνδυνο για γάτα και μωρα Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς; Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο. Click για ανάπτυξη... θα ζευγαρώσουν στην ώρα τους Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου...ειδες κανένα βιρμανάκι να του έρχεται νωρίς ο οιστρος?μαρι η Αθηνα πάει 16 μηνων και ακόμα.. Click για ανάπτυξη... η Καλυψώ στο χρόνο όμως...καλά μωρέ θα δούμε...καλύτερα να αργήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η Βάσια13859: #32.907 01-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!! Click για ανάπτυξη... μα αυτο ήταν εκπληξη!!δεν το περιμενα να μην φαει ο μπογος3 πιατα ειχαν αδειασει...και ειχα βάλει 4 πιατα νερο, το ενα το εχυσαν μεσα στο μπανιο...το ειχαν κάνει το σπιτι πατουσάκιακαι αμμο κατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #32.908 01-12-08 16:53 Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η katerina10: #32.909 01-12-08 16:54 ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #32.910 01-12-08 16:55 Πάντως Γιούλη άμα θες εγώ στον κρατάω και από τώρα τον Μορφέα έως να έρθει ο οίστρος... και έτσι που αργούνε... θα τον διεκδικήσω ως χρησικτησία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.911 01-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Click για ανάπτυξη... δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.912 01-12-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Click για ανάπτυξη... σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο πυρροθριξ: #32.913 01-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... γεια σου Γιουλακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η aalyah έγραψε: #32.914 01-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!! Click για ανάπτυξη... μα αυτο ήταν εκπληξη!!δεν το περιμενα να μην φαει ο μπογος3 πιατα ειχαν αδειασει...και ειχα βάλει 4 πιατα νερο, το ενα το εχυσαν μεσα στο μπανιο...το ειχαν κάνει το σπιτι πατουσάκιακαι αμμο κατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #32.908 01-12-08 16:53 Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η katerina10: #32.909 01-12-08 16:54 ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #32.910 01-12-08 16:55 Πάντως Γιούλη άμα θες εγώ στον κρατάω και από τώρα τον Μορφέα έως να έρθει ο οίστρος... και έτσι που αργούνε... θα τον διεκδικήσω ως χρησικτησία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.911 01-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Click για ανάπτυξη... δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.912 01-12-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Click για ανάπτυξη... σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο πυρροθριξ: #32.913 01-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... γεια σου Γιουλακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η aalyah έγραψε: #32.914 01-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η katerina10: #32.909 01-12-08 16:54 ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #32.910 01-12-08 16:55 Πάντως Γιούλη άμα θες εγώ στον κρατάω και από τώρα τον Μορφέα έως να έρθει ο οίστρος... και έτσι που αργούνε... θα τον διεκδικήσω ως χρησικτησία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.911 01-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Click για ανάπτυξη... δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.912 01-12-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Click για ανάπτυξη... σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο πυρροθριξ: #32.913 01-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... γεια σου Γιουλακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η aalyah έγραψε: #32.914 01-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η gatouni έγραψε: #32.910 01-12-08 16:55 Πάντως Γιούλη άμα θες εγώ στον κρατάω και από τώρα τον Μορφέα έως να έρθει ο οίστρος... και έτσι που αργούνε... θα τον διεκδικήσω ως χρησικτησία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.911 01-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Click για ανάπτυξη... δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.912 01-12-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Click για ανάπτυξη... σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο πυρροθριξ: #32.913 01-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... γεια σου Γιουλακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η aalyah έγραψε: #32.914 01-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως Γιούλη άμα θες εγώ στον κρατάω και από τώρα τον Μορφέα έως να έρθει ο οίστρος... και έτσι που αργούνε... θα τον διεκδικήσω ως χρησικτησία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.911 01-12-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Click για ανάπτυξη... δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.912 01-12-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Click για ανάπτυξη... σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο πυρροθριξ: #32.913 01-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... γεια σου Γιουλακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η aalyah έγραψε: #32.914 01-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω... Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο; Click για ανάπτυξη... δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.912 01-12-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Click για ανάπτυξη... σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο πυρροθριξ: #32.913 01-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... γεια σου Γιουλακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η aalyah έγραψε: #32.914 01-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! ΚΑλέ που είναι η Αντούλα?????????? Click για ανάπτυξη... σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο πυρροθριξ: #32.913 01-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... γεια σου Γιουλακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η aalyah έγραψε: #32.914 01-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... γεια σου Γιουλακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η aalyah έγραψε: #32.914 01-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε σεμινάριο...φευγω κι εγώ! Φευγω κι εγώ!! Φιλάκια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου αδερφουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #32.915 02-12-08 11:43 καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.916 02-12-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα? Click για ανάπτυξη... ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια... τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #32.917 02-12-08 12:30 τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.918 02-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα! Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31351 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #32.919 02-12-08 12:59 το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1644 1645 1646 1647 1648 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1646 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.920 02-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το διαβασα..κρίμα για τον γατούληεβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά.. Click για ανάπτυξη... Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!! Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.