Birman-maniacs

σε μένα το λες για το Μορφέα? :hmm:κάνε καλέ παράθεση για να σε καταλάβω! :P
Α....Mορφέα sitting θα χρειαστώ στον πρώτο οίστρο της Σεμέλης! ;)
Αντε να το κρατήσω το θηριο στο κλουβι όταν θα ζητά γαμπρό η μικρή:/:
Προσφέρεται κανεις?? :hmm::D
Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς;

Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο:lol:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν της έρθει νωρίς, 100% οχι...αν της έρθει γύρω στο χρόνο, αναλόγως το βάρος της και το μέγεθός της θα δούμε...θα με συμβουλέψουν και οι Cataliνες...

καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου...ειδες κανένα βιρμανάκι να του έρχεται νωρίς ο οιστρος?μαρι η Αθηνα πάει 16 μηνων και ακόμα..:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ άκυρη η ερώτηση για Μορφέα

στο κλουβί θα τον βάλεις?αυτος δεν θα την τακτοποιήσει?:hmm:τελικα δεν σας είπα οτι αντι να βρω τον Ίωνα με τεραστια κοιλια και την Αθηνα νηστικη έγινε το αντιθετο:confused::blink:ακομα δεν μπορω να το εξηγήσω..ο καημένος ο Ιωνας, πρωτη φορά τον είδα με την κοιλια μεσα:lol:
αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!!

Γιατί δε γίνεται να ζευγαρώσει ο Μορφέας με τη Σεμέλη; Ή δε σκέφτεσαι να τα ζευγαρώσεις έτσι κι αλλιώς;

Βάσιααααα που είσαι θα είσαι Λαμία το ΣΚ; Εγώ θα είμαι. Το χει μάθει όλο το my cat δηλαδή μη σου πω ότι κοντεύω και να το κουβαλήσω σύσσωμο:lol:.

εδώ θα είμαι,μπορεί να πεταχτώ Λαρισα μόνο το Σαββατο πρωι να παρω προμηθειες για τα παιδιά μου, αλλά θα βρεθούμε σίγουρα...:up:όποιος θελει ας έρθει:)

ωραια ειναι τα καπακια για τα νυχια!!!παρτου μπλε ή γκρι να ταιριαζουν με το χρωμα του:up::up:
το χρώμα το συμφωνήσαμε με το Μπαμπά μας... clear για να ειναι διακριτικό:cool::P:lol:
Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Καλά ξέρω οτι είμαι λίγο μακρυά αλλά αν δεν βρεις κανέναν άλλον έχε με υπόψην :D
:lol::lol::lol:
α οκ!!νομιζα οτι τους ερχεται ο οιστρος οταν εχουν αναπτυχθει πληρως!!!
οχι...μπορει να τους έρθει οιστρος και να ειναι μικρούλικα ακομα...κι αυτο ειναι επικίνδυνο για γάτα και μωρα:/:

θα ζευγαρώσουν στην ώρα τους:)
καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου...ειδες κανένα βιρμανάκι να του έρχεται νωρίς ο οιστρος?μαρι η Αθηνα πάει 16 μηνων και ακόμα..:lol:
η Καλυψώ στο χρόνο όμως...καλά μωρέ θα δούμε...καλύτερα να αργήσει...

αι μαρι!!!ολο παραπονα εισαι!!!μια βλεπεις χοντρο το ενα, μια το αλλο!!απλως σκεφτηκε η Αθηνα:κατσε να φαω γιατι θα τα καθαρισει ολα το ζουμπουρλουδικο!!!

μα αυτο ήταν εκπληξη!!δεν το περιμενα να μην φαει ο μπογος:lol:3 πιατα ειχαν αδειασει...και ειχα βάλει 4 πιατα νερο, το ενα το εχυσαν μεσα στο μπανιο...το ειχαν κάνει το σπιτι πατουσάκια:down:και αμμο κατα:down:

Κι εγω το ελπιζω...
Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο;

ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!

ΚΑλέ που είναι η Αντούλα??????????:hmm:

Πάντως Γιούλη άμα θες εγώ στον κρατάω και από τώρα τον Μορφέα έως να έρθει ο οίστρος... και έτσι που αργούνε... θα τον διεκδικήσω ως χρησικτησία:lol::lol:

Κι εγω το ελπιζω...
Γιουληηηηηηηηη σημερα θα παω να παρω τις εξετασεις της μικρης.Εχω παραγγειλει κιτεν τροφη αν μεινει τελικα εγκυος,βιταμινες,ασβεστιο,και σημερα θα ρωτησω και τη γιατρο ποτε πρεπει να την αποπαρασιτωσω.Χρειαζομαστε τιποτα αλλο;
δε νομίζω...:hmm:

ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!

ΚΑλέ που είναι η Αντούλα??????????:hmm:
σε σεμινάριο...:/:φευγω κι εγώ!
Φευγω κι εγώ!!
Φιλάκια!!

καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα?:(

καλημέρα!καλα βρε Γιούλη δεν περασες να πεις καλημέρα?:(
ειμαι κάπως σήμερα...πιεσμένη με τη δουλεια...
τα πήρα και με τον ένα και με τον άλλο που γράφουν ό,τι τους κατέβει (μιλάω για την αγγελια του Νταφυ της Στέλλας)...και πήγα και στα Κουνάκια...που έχω να πάω καιρό...:)

τι αγγελια ειναι αυτη?δεν ειδα!:hmm:

το διαβασα..κρίμα για τον γατούλη:(εβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά..:)

το διαβασα..κρίμα για τον γατούλη:(εβγαλα το δέντρο, το εστησα, ακόμα δεν βάζω τίποτα πάνω περιμένω να δω αν θα μείνει όρθιο..ακόμα ομως δεν βλέπω επιθετική συμπεριφορά..:)
Αντε και του Χρόνου Βασάκο!!!!
Μπορεις να τους δώσεις κανένα ακίνδυνο παιχνιδάκι χάρισμα να χαίρονται κι αυτά;):up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back