ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.761 12-12-08 14:36 το'χει η οικογένεια να ειμαστε "κάπως" αυτες τις μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.762 12-12-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλύτεερα είμαι..είμαι όμω ακόμα έτσι..για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...ο Χρήστος????όλα καλά ε??? Εσύ αδερφούλα μου ???ΟΛΑ ΚΑΛΑ???????[/quote] Οχι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η katerina10: #33.763 12-12-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το'χει η οικογένεια να ειμαστε "κάπως" αυτες τις μερες Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλύτεερα είμαι..είμαι όμω ακόμα έτσι..για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...ο Χρήστος????όλα καλά ε??? Εσύ αδερφούλα μου ???ΟΛΑ ΚΑΛΑ???????[/quote] Οχι Click για ανάπτυξη... ΒΡΕ ΓΙΟΥΛΗ!!!!!!!!!!Χμμμμ χρειαζεται συζήτηση αυτό και σήμερα έχω και 2 σπύρους γμτ...αυριο επιτέλους κάτι ευχάριστο..συναυλία!!!!οπότε θα αφήσω το ΣΚ να περάσει για να συζητήσουμε...ίσωως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα..κυριακή τελειώνει και η πανσέληνος.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #33.764 12-12-08 14:43 Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.765 12-12-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΒΡΕ ΓΙΟΥΛΗ!!!!!!!!!!Χμμμμ χρειαζεται συζήτηση αυτό και σήμερα έχω και 2 σπύρους γμτ...αυριο επιτέλους κάτι ευχάριστο..συναυλία!!!!οπότε θα αφήσω το ΣΚ να περάσει για να συζητήσουμε...ίσωως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα..κυριακή τελειώνει και η πανσέληνος.. Click για ανάπτυξη... Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #33.766 12-12-08 14:54 γεια σας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.767 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #33.768 12-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Click για ανάπτυξη... με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου είπε ότι δεν φαίνεται να έχει οίστρο σήμερα μάλλον λάθος συναγερμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Lita έγραψε: #33.769 12-12-08 15:07 πηγαίνετε στα τσιντσιλά να δείτε το κλουβάκι που πήραμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η katerina10: #33.770 12-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Click για ανάπτυξη... πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #33.771 12-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #33.772 12-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Ανοτύλα μου την ίδια απορία έχω κι εγώ για εσενα..κάποια βλακεία πρέπει να έχω κάνει και να σε έχω αποκλείσει..εία συγχιστεί που μου μιλούσαν άσχετοι σε κάποια φάση και διέγραψα όσους δεν θυμώμουναντούλα θα το διορθώσω σήμερα κι όλας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.773 12-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... αργα... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #33.774 12-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το'χει η οικογένεια να ειμαστε "κάπως" αυτες τις μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.762 12-12-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλύτεερα είμαι..είμαι όμω ακόμα έτσι..για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...ο Χρήστος????όλα καλά ε??? Εσύ αδερφούλα μου ???ΟΛΑ ΚΑΛΑ???????[/quote] Οχι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η katerina10: #33.763 12-12-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το'χει η οικογένεια να ειμαστε "κάπως" αυτες τις μερες Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλύτεερα είμαι..είμαι όμω ακόμα έτσι..για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...ο Χρήστος????όλα καλά ε??? Εσύ αδερφούλα μου ???ΟΛΑ ΚΑΛΑ???????[/quote] Οχι Click για ανάπτυξη... ΒΡΕ ΓΙΟΥΛΗ!!!!!!!!!!Χμμμμ χρειαζεται συζήτηση αυτό και σήμερα έχω και 2 σπύρους γμτ...αυριο επιτέλους κάτι ευχάριστο..συναυλία!!!!οπότε θα αφήσω το ΣΚ να περάσει για να συζητήσουμε...ίσωως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα..κυριακή τελειώνει και η πανσέληνος.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #33.764 12-12-08 14:43 Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.765 12-12-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΒΡΕ ΓΙΟΥΛΗ!!!!!!!!!!Χμμμμ χρειαζεται συζήτηση αυτό και σήμερα έχω και 2 σπύρους γμτ...αυριο επιτέλους κάτι ευχάριστο..συναυλία!!!!οπότε θα αφήσω το ΣΚ να περάσει για να συζητήσουμε...ίσωως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα..κυριακή τελειώνει και η πανσέληνος.. Click για ανάπτυξη... Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #33.766 12-12-08 14:54 γεια σας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.767 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #33.768 12-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Click για ανάπτυξη... με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου είπε ότι δεν φαίνεται να έχει οίστρο σήμερα μάλλον λάθος συναγερμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Lita έγραψε: #33.769 12-12-08 15:07 πηγαίνετε στα τσιντσιλά να δείτε το κλουβάκι που πήραμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η katerina10: #33.770 12-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Click για ανάπτυξη... πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #33.771 12-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #33.772 12-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Ανοτύλα μου την ίδια απορία έχω κι εγώ για εσενα..κάποια βλακεία πρέπει να έχω κάνει και να σε έχω αποκλείσει..εία συγχιστεί που μου μιλούσαν άσχετοι σε κάποια φάση και διέγραψα όσους δεν θυμώμουναντούλα θα το διορθώσω σήμερα κι όλας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.773 12-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... αργα... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #33.774 12-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλύτεερα είμαι..είμαι όμω ακόμα έτσι..για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...ο Χρήστος????όλα καλά ε??? Εσύ αδερφούλα μου ???ΟΛΑ ΚΑΛΑ???????[/quote] Οχι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η katerina10: #33.763 12-12-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το'χει η οικογένεια να ειμαστε "κάπως" αυτες τις μερες Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλύτεερα είμαι..είμαι όμω ακόμα έτσι..για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...ο Χρήστος????όλα καλά ε??? Εσύ αδερφούλα μου ???ΟΛΑ ΚΑΛΑ???????[/quote] Οχι Click για ανάπτυξη... ΒΡΕ ΓΙΟΥΛΗ!!!!!!!!!!Χμμμμ χρειαζεται συζήτηση αυτό και σήμερα έχω και 2 σπύρους γμτ...αυριο επιτέλους κάτι ευχάριστο..συναυλία!!!!οπότε θα αφήσω το ΣΚ να περάσει για να συζητήσουμε...ίσωως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα..κυριακή τελειώνει και η πανσέληνος.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #33.764 12-12-08 14:43 Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.765 12-12-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΒΡΕ ΓΙΟΥΛΗ!!!!!!!!!!Χμμμμ χρειαζεται συζήτηση αυτό και σήμερα έχω και 2 σπύρους γμτ...αυριο επιτέλους κάτι ευχάριστο..συναυλία!!!!οπότε θα αφήσω το ΣΚ να περάσει για να συζητήσουμε...ίσωως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα..κυριακή τελειώνει και η πανσέληνος.. Click για ανάπτυξη... Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #33.766 12-12-08 14:54 γεια σας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.767 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #33.768 12-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Click για ανάπτυξη... με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου είπε ότι δεν φαίνεται να έχει οίστρο σήμερα μάλλον λάθος συναγερμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Lita έγραψε: #33.769 12-12-08 15:07 πηγαίνετε στα τσιντσιλά να δείτε το κλουβάκι που πήραμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η katerina10: #33.770 12-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Click για ανάπτυξη... πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #33.771 12-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #33.772 12-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Ανοτύλα μου την ίδια απορία έχω κι εγώ για εσενα..κάποια βλακεία πρέπει να έχω κάνει και να σε έχω αποκλείσει..εία συγχιστεί που μου μιλούσαν άσχετοι σε κάποια φάση και διέγραψα όσους δεν θυμώμουναντούλα θα το διορθώσω σήμερα κι όλας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.773 12-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... αργα... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #33.774 12-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το'χει η οικογένεια να ειμαστε "κάπως" αυτες τις μερες Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλύτεερα είμαι..είμαι όμω ακόμα έτσι..για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...ο Χρήστος????όλα καλά ε??? Εσύ αδερφούλα μου ???ΟΛΑ ΚΑΛΑ???????[/quote] Οχι Click για ανάπτυξη... ΒΡΕ ΓΙΟΥΛΗ!!!!!!!!!!Χμμμμ χρειαζεται συζήτηση αυτό και σήμερα έχω και 2 σπύρους γμτ...αυριο επιτέλους κάτι ευχάριστο..συναυλία!!!!οπότε θα αφήσω το ΣΚ να περάσει για να συζητήσουμε...ίσωως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα..κυριακή τελειώνει και η πανσέληνος.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #33.764 12-12-08 14:43 Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.765 12-12-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΒΡΕ ΓΙΟΥΛΗ!!!!!!!!!!Χμμμμ χρειαζεται συζήτηση αυτό και σήμερα έχω και 2 σπύρους γμτ...αυριο επιτέλους κάτι ευχάριστο..συναυλία!!!!οπότε θα αφήσω το ΣΚ να περάσει για να συζητήσουμε...ίσωως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα..κυριακή τελειώνει και η πανσέληνος.. Click για ανάπτυξη... Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #33.766 12-12-08 14:54 γεια σας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.767 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #33.768 12-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Click για ανάπτυξη... με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου είπε ότι δεν φαίνεται να έχει οίστρο σήμερα μάλλον λάθος συναγερμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Lita έγραψε: #33.769 12-12-08 15:07 πηγαίνετε στα τσιντσιλά να δείτε το κλουβάκι που πήραμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η katerina10: #33.770 12-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Click για ανάπτυξη... πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #33.771 12-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #33.772 12-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Ανοτύλα μου την ίδια απορία έχω κι εγώ για εσενα..κάποια βλακεία πρέπει να έχω κάνει και να σε έχω αποκλείσει..εία συγχιστεί που μου μιλούσαν άσχετοι σε κάποια φάση και διέγραψα όσους δεν θυμώμουναντούλα θα το διορθώσω σήμερα κι όλας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.773 12-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... αργα... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #33.774 12-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.765 12-12-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΒΡΕ ΓΙΟΥΛΗ!!!!!!!!!!Χμμμμ χρειαζεται συζήτηση αυτό και σήμερα έχω και 2 σπύρους γμτ...αυριο επιτέλους κάτι ευχάριστο..συναυλία!!!!οπότε θα αφήσω το ΣΚ να περάσει για να συζητήσουμε...ίσωως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα..κυριακή τελειώνει και η πανσέληνος.. Click για ανάπτυξη... Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #33.766 12-12-08 14:54 γεια σας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.767 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #33.768 12-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Click για ανάπτυξη... με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου είπε ότι δεν φαίνεται να έχει οίστρο σήμερα μάλλον λάθος συναγερμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Lita έγραψε: #33.769 12-12-08 15:07 πηγαίνετε στα τσιντσιλά να δείτε το κλουβάκι που πήραμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η katerina10: #33.770 12-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Click για ανάπτυξη... πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #33.771 12-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #33.772 12-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Ανοτύλα μου την ίδια απορία έχω κι εγώ για εσενα..κάποια βλακεία πρέπει να έχω κάνει και να σε έχω αποκλείσει..εία συγχιστεί που μου μιλούσαν άσχετοι σε κάποια φάση και διέγραψα όσους δεν θυμώμουναντούλα θα το διορθώσω σήμερα κι όλας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.773 12-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... αργα... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #33.774 12-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΒΡΕ ΓΙΟΥΛΗ!!!!!!!!!!Χμμμμ χρειαζεται συζήτηση αυτό και σήμερα έχω και 2 σπύρους γμτ...αυριο επιτέλους κάτι ευχάριστο..συναυλία!!!!οπότε θα αφήσω το ΣΚ να περάσει για να συζητήσουμε...ίσωως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα..κυριακή τελειώνει και η πανσέληνος.. Click για ανάπτυξη... Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #33.766 12-12-08 14:54 γεια σας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.767 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #33.768 12-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Click για ανάπτυξη... με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου είπε ότι δεν φαίνεται να έχει οίστρο σήμερα μάλλον λάθος συναγερμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Lita έγραψε: #33.769 12-12-08 15:07 πηγαίνετε στα τσιντσιλά να δείτε το κλουβάκι που πήραμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η katerina10: #33.770 12-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Click για ανάπτυξη... πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #33.771 12-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #33.772 12-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Ανοτύλα μου την ίδια απορία έχω κι εγώ για εσενα..κάποια βλακεία πρέπει να έχω κάνει και να σε έχω αποκλείσει..εία συγχιστεί που μου μιλούσαν άσχετοι σε κάποια φάση και διέγραψα όσους δεν θυμώμουναντούλα θα το διορθώσω σήμερα κι όλας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.773 12-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... αργα... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #33.774 12-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.767 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #33.768 12-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Click για ανάπτυξη... με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου είπε ότι δεν φαίνεται να έχει οίστρο σήμερα μάλλον λάθος συναγερμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Lita έγραψε: #33.769 12-12-08 15:07 πηγαίνετε στα τσιντσιλά να δείτε το κλουβάκι που πήραμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η katerina10: #33.770 12-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Click για ανάπτυξη... πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #33.771 12-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #33.772 12-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Ανοτύλα μου την ίδια απορία έχω κι εγώ για εσενα..κάποια βλακεία πρέπει να έχω κάνει και να σε έχω αποκλείσει..εία συγχιστεί που μου μιλούσαν άσχετοι σε κάποια φάση και διέγραψα όσους δεν θυμώμουναντούλα θα το διορθώσω σήμερα κι όλας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.773 12-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... αργα... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #33.774 12-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #33.768 12-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Click για ανάπτυξη... με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου είπε ότι δεν φαίνεται να έχει οίστρο σήμερα μάλλον λάθος συναγερμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Lita έγραψε: #33.769 12-12-08 15:07 πηγαίνετε στα τσιντσιλά να δείτε το κλουβάκι που πήραμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η katerina10: #33.770 12-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Click για ανάπτυξη... πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #33.771 12-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #33.772 12-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Ανοτύλα μου την ίδια απορία έχω κι εγώ για εσενα..κάποια βλακεία πρέπει να έχω κάνει και να σε έχω αποκλείσει..εία συγχιστεί που μου μιλούσαν άσχετοι σε κάποια φάση και διέγραψα όσους δεν θυμώμουναντούλα θα το διορθώσω σήμερα κι όλας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.773 12-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... αργα... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #33.774 12-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου! Τι κανει η Lita? Click για ανάπτυξη... με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου είπε ότι δεν φαίνεται να έχει οίστρο σήμερα μάλλον λάθος συναγερμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Lita έγραψε: #33.769 12-12-08 15:07 πηγαίνετε στα τσιντσιλά να δείτε το κλουβάκι που πήραμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η katerina10: #33.770 12-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Click για ανάπτυξη... πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #33.771 12-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #33.772 12-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Ανοτύλα μου την ίδια απορία έχω κι εγώ για εσενα..κάποια βλακεία πρέπει να έχω κάνει και να σε έχω αποκλείσει..εία συγχιστεί που μου μιλούσαν άσχετοι σε κάποια φάση και διέγραψα όσους δεν θυμώμουναντούλα θα το διορθώσω σήμερα κι όλας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.773 12-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... αργα... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #33.774 12-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πηγαίνετε στα τσιντσιλά να δείτε το κλουβάκι που πήραμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η katerina10: #33.770 12-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Click για ανάπτυξη... πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #33.771 12-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #33.772 12-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Ανοτύλα μου την ίδια απορία έχω κι εγώ για εσενα..κάποια βλακεία πρέπει να έχω κάνει και να σε έχω αποκλείσει..εία συγχιστεί που μου μιλούσαν άσχετοι σε κάποια φάση και διέγραψα όσους δεν θυμώμουναντούλα θα το διορθώσω σήμερα κι όλας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.773 12-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... αργα... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #33.774 12-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν .... Click για ανάπτυξη... πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..(εγώ γιατι τα πιστεύωω????) Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι... βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω Click για ανάπτυξη... ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #33.771 12-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #33.772 12-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Ανοτύλα μου την ίδια απορία έχω κι εγώ για εσενα..κάποια βλακεία πρέπει να έχω κάνει και να σε έχω αποκλείσει..εία συγχιστεί που μου μιλούσαν άσχετοι σε κάποια φάση και διέγραψα όσους δεν θυμώμουναντούλα θα το διορθώσω σήμερα κι όλας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.773 12-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... αργα... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #33.774 12-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #33.772 12-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Ανοτύλα μου την ίδια απορία έχω κι εγώ για εσενα..κάποια βλακεία πρέπει να έχω κάνει και να σε έχω αποκλείσει..εία συγχιστεί που μου μιλούσαν άσχετοι σε κάποια φάση και διέγραψα όσους δεν θυμώμουναντούλα θα το διορθώσω σήμερα κι όλας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.773 12-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... αργα... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #33.774 12-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... Ανοτύλα μου την ίδια απορία έχω κι εγώ για εσενα..κάποια βλακεία πρέπει να έχω κάνει και να σε έχω αποκλείσει..εία συγχιστεί που μου μιλούσαν άσχετοι σε κάποια φάση και διέγραψα όσους δεν θυμώμουναντούλα θα το διορθώσω σήμερα κι όλας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.773 12-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... αργα... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #33.774 12-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!! Click για ανάπτυξη... σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πανσέληνος......μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα... Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ... Click για ανάπτυξη... αργα... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #33.774 12-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα αργα... Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #33.775 12-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ.. Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η katerina10: #33.776 12-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου.... Click για ανάπτυξη... πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #33.777 12-12-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...τα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #33.778 12-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα.... Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #33.779 12-12-08 16:26 Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1687 1688 1689 1690 1691 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1689 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η bunny έγραψε: #33.780 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σας!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά τις κατέβασες,ε; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Click για ανάπτυξη... Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι? Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site... Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας ! Click για ανάπτυξη... Θα το φάω αυτό τα γατί! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια.... Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.