bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 08:53 Η bunny έγραψε: #37.141 05-03-09 08:53 PATSOYKAKI πώς σε λένε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 08:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.142 05-03-09 08:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι καλη επιτυχια; Γιουλη αγορακι ειναι ο αρλεκινος; Click για ανάπτυξη... οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.143 05-03-09 09:11 Ε ναι λεω κι εγω,γιατι να παρουν αρσενικο ταρταρουγο σε εκτροφειο;Γιουλιτσκα ασε ειμαι χαλια,ο Σειριος δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.144 05-03-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι λεω κι εγω,γιατι να παρουν αρσενικο ταρταρουγο σε εκτροφειο;Γιουλιτσκα ασε ειμαι χαλια,ο Σειριος δεν ειναι καλα... Click για ανάπτυξη... σοβαραπαω στο θεμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #37.145 05-03-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας Βιρμανακια! Click για ανάπτυξη... Τι θεϊκό γατί!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η staman2 έγραψε: #37.146 05-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αρχοντισσα Το παληκαρι Η αρχοντισσα και το παληκαρι Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΑΛΥΨΩ με τις ματάρες της και το φως έτσι που πεφτει πάνω της!!!! Κουκλίτσα Γιουλη μου!!!! Κι ο Μορφέας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη ερχεται σιγα σιγα απο πισω μπας και παιξει κι αυτη με το παιχνιδι του Μορφεα... Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΟΥΛΗ ΕΕΕΕΕΕΕ?????????????? ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΄ΡΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΑΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ.!!!!!!!!! Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΑΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.147 05-03-09 11:35 Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #37.148 05-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Click για ανάπτυξη... Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #37.149 05-03-09 11:54 Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.150 05-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Click για ανάπτυξη... Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.151 05-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #37.152 05-03-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.153 05-03-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.154 05-03-09 12:25 Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
PATSOYKAKI πώς σε λένε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 08:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.142 05-03-09 08:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι καλη επιτυχια; Γιουλη αγορακι ειναι ο αρλεκινος; Click για ανάπτυξη... οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.143 05-03-09 09:11 Ε ναι λεω κι εγω,γιατι να παρουν αρσενικο ταρταρουγο σε εκτροφειο;Γιουλιτσκα ασε ειμαι χαλια,ο Σειριος δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.144 05-03-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι λεω κι εγω,γιατι να παρουν αρσενικο ταρταρουγο σε εκτροφειο;Γιουλιτσκα ασε ειμαι χαλια,ο Σειριος δεν ειναι καλα... Click για ανάπτυξη... σοβαραπαω στο θεμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #37.145 05-03-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας Βιρμανακια! Click για ανάπτυξη... Τι θεϊκό γατί!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η staman2 έγραψε: #37.146 05-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αρχοντισσα Το παληκαρι Η αρχοντισσα και το παληκαρι Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΑΛΥΨΩ με τις ματάρες της και το φως έτσι που πεφτει πάνω της!!!! Κουκλίτσα Γιουλη μου!!!! Κι ο Μορφέας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη ερχεται σιγα σιγα απο πισω μπας και παιξει κι αυτη με το παιχνιδι του Μορφεα... Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΟΥΛΗ ΕΕΕΕΕΕΕ?????????????? ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΄ΡΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΑΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ.!!!!!!!!! Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΑΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.147 05-03-09 11:35 Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #37.148 05-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Click για ανάπτυξη... Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #37.149 05-03-09 11:54 Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.150 05-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Click για ανάπτυξη... Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.151 05-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #37.152 05-03-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.153 05-03-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.154 05-03-09 12:25 Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι καλη επιτυχια; Γιουλη αγορακι ειναι ο αρλεκινος; Click για ανάπτυξη... οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.143 05-03-09 09:11 Ε ναι λεω κι εγω,γιατι να παρουν αρσενικο ταρταρουγο σε εκτροφειο;Γιουλιτσκα ασε ειμαι χαλια,ο Σειριος δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.144 05-03-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι λεω κι εγω,γιατι να παρουν αρσενικο ταρταρουγο σε εκτροφειο;Γιουλιτσκα ασε ειμαι χαλια,ο Σειριος δεν ειναι καλα... Click για ανάπτυξη... σοβαραπαω στο θεμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #37.145 05-03-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας Βιρμανακια! Click για ανάπτυξη... Τι θεϊκό γατί!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η staman2 έγραψε: #37.146 05-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αρχοντισσα Το παληκαρι Η αρχοντισσα και το παληκαρι Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΑΛΥΨΩ με τις ματάρες της και το φως έτσι που πεφτει πάνω της!!!! Κουκλίτσα Γιουλη μου!!!! Κι ο Μορφέας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη ερχεται σιγα σιγα απο πισω μπας και παιξει κι αυτη με το παιχνιδι του Μορφεα... Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΟΥΛΗ ΕΕΕΕΕΕΕ?????????????? ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΄ΡΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΑΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ.!!!!!!!!! Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΑΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.147 05-03-09 11:35 Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #37.148 05-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Click για ανάπτυξη... Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #37.149 05-03-09 11:54 Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.150 05-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Click για ανάπτυξη... Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.151 05-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #37.152 05-03-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.153 05-03-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.154 05-03-09 12:25 Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ναι λεω κι εγω,γιατι να παρουν αρσενικο ταρταρουγο σε εκτροφειο;Γιουλιτσκα ασε ειμαι χαλια,ο Σειριος δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.144 05-03-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι λεω κι εγω,γιατι να παρουν αρσενικο ταρταρουγο σε εκτροφειο;Γιουλιτσκα ασε ειμαι χαλια,ο Σειριος δεν ειναι καλα... Click για ανάπτυξη... σοβαραπαω στο θεμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #37.145 05-03-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας Βιρμανακια! Click για ανάπτυξη... Τι θεϊκό γατί!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η staman2 έγραψε: #37.146 05-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αρχοντισσα Το παληκαρι Η αρχοντισσα και το παληκαρι Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΑΛΥΨΩ με τις ματάρες της και το φως έτσι που πεφτει πάνω της!!!! Κουκλίτσα Γιουλη μου!!!! Κι ο Μορφέας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη ερχεται σιγα σιγα απο πισω μπας και παιξει κι αυτη με το παιχνιδι του Μορφεα... Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΟΥΛΗ ΕΕΕΕΕΕΕ?????????????? ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΄ΡΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΑΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ.!!!!!!!!! Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΑΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.147 05-03-09 11:35 Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #37.148 05-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Click για ανάπτυξη... Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #37.149 05-03-09 11:54 Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.150 05-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Click για ανάπτυξη... Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.151 05-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #37.152 05-03-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.153 05-03-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.154 05-03-09 12:25 Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι λεω κι εγω,γιατι να παρουν αρσενικο ταρταρουγο σε εκτροφειο;Γιουλιτσκα ασε ειμαι χαλια,ο Σειριος δεν ειναι καλα... Click για ανάπτυξη... σοβαραπαω στο θεμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #37.145 05-03-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας Βιρμανακια! Click για ανάπτυξη... Τι θεϊκό γατί!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η staman2 έγραψε: #37.146 05-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αρχοντισσα Το παληκαρι Η αρχοντισσα και το παληκαρι Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΑΛΥΨΩ με τις ματάρες της και το φως έτσι που πεφτει πάνω της!!!! Κουκλίτσα Γιουλη μου!!!! Κι ο Μορφέας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη ερχεται σιγα σιγα απο πισω μπας και παιξει κι αυτη με το παιχνιδι του Μορφεα... Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΟΥΛΗ ΕΕΕΕΕΕΕ?????????????? ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΄ΡΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΑΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ.!!!!!!!!! Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΑΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.147 05-03-09 11:35 Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #37.148 05-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Click για ανάπτυξη... Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #37.149 05-03-09 11:54 Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.150 05-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Click για ανάπτυξη... Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.151 05-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #37.152 05-03-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.153 05-03-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.154 05-03-09 12:25 Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας Βιρμανακια! Click για ανάπτυξη... Τι θεϊκό γατί!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η staman2 έγραψε: #37.146 05-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αρχοντισσα Το παληκαρι Η αρχοντισσα και το παληκαρι Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΑΛΥΨΩ με τις ματάρες της και το φως έτσι που πεφτει πάνω της!!!! Κουκλίτσα Γιουλη μου!!!! Κι ο Μορφέας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη ερχεται σιγα σιγα απο πισω μπας και παιξει κι αυτη με το παιχνιδι του Μορφεα... Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΟΥΛΗ ΕΕΕΕΕΕΕ?????????????? ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΄ΡΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΑΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ.!!!!!!!!! Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΑΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.147 05-03-09 11:35 Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #37.148 05-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Click για ανάπτυξη... Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #37.149 05-03-09 11:54 Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.150 05-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Click για ανάπτυξη... Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.151 05-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #37.152 05-03-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.153 05-03-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.154 05-03-09 12:25 Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αρχοντισσα Το παληκαρι Η αρχοντισσα και το παληκαρι Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΑΛΥΨΩ με τις ματάρες της και το φως έτσι που πεφτει πάνω της!!!! Κουκλίτσα Γιουλη μου!!!! Κι ο Μορφέας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη ερχεται σιγα σιγα απο πισω μπας και παιξει κι αυτη με το παιχνιδι του Μορφεα... Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΟΥΛΗ ΕΕΕΕΕΕΕ?????????????? ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΄ΡΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΑΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ.!!!!!!!!! Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΑΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.147 05-03-09 11:35 Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #37.148 05-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Click για ανάπτυξη... Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #37.149 05-03-09 11:54 Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.150 05-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Click για ανάπτυξη... Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.151 05-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #37.152 05-03-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.153 05-03-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.154 05-03-09 12:25 Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #37.148 05-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Click για ανάπτυξη... Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #37.149 05-03-09 11:54 Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.150 05-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Click για ανάπτυξη... Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.151 05-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #37.152 05-03-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.153 05-03-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.154 05-03-09 12:25 Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα... Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα... Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο Click για ανάπτυξη... Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #37.149 05-03-09 11:54 Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.150 05-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Click για ανάπτυξη... Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.151 05-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #37.152 05-03-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.153 05-03-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.154 05-03-09 12:25 Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.150 05-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Click για ανάπτυξη... Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.151 05-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #37.152 05-03-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.153 05-03-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.154 05-03-09 12:25 Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια! Click για ανάπτυξη... Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.151 05-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #37.152 05-03-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.153 05-03-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.154 05-03-09 12:25 Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #37.152 05-03-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.153 05-03-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.154 05-03-09 12:25 Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αρχοντοκοριτσαπαντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.153 05-03-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.154 05-03-09 12:25 Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.154 05-03-09 12:25 Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.155 05-03-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου... Click για ανάπτυξη... ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:48 Η moukelis έγραψε: #37.156 05-03-09 12:48 Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #37.157 05-03-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω; Click για ανάπτυξη... Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα... Click για ανάπτυξη... Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου.... Click για ανάπτυξη... Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.158 05-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι. Click για ανάπτυξη... Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.159 05-03-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1856 1857 1858 1859 1860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία? Click για ανάπτυξη... συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλαμια ΤΕΛΕΙΑ γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #37.160 05-03-09 12:59 Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.