Birman-maniacs

Μορφεας

το αγορακι μου:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 100_1500.jpg
    100_1500.jpg
    104,3 KB · Εμφανίσεις: 23
Μαρη Γιουλη...Το βγαζουμε το πλεγμα ειπαμε,αμαν πια,εισαι και καλυτερη φωτογραφος απο μενα!:lol:Καλα εκανε και πηρε παραπανω αγκαλιτσες,εγω ακομα κι αν επιτρεποταν δε θα ζουλουσα καθολου.Αυτα τα γατακια ειναι για να τα χαϊδευεις απαλα,δε σου παει καρδια να ζουληξεις οσο και αν το θες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γλυκια μου τζουλς, πηρε βραβεια το σεμελακι ? σιγα μη δεν επαιρνε η καλλονη !!!!!! :inlove::inlove: να τη χαιρεσαι τη ζουζουνα σου, και τον αντρακλα σου τον μορφεα να χαιρεσαι. :D

Μαρη Γιουλη...Το βγαζουμε το πλεγμα ειπαμε,αμαν πια,εισαι και καλυτερη φωτογραφος απο μενα!:lol:Καλα εκανε και πηρε παραπανω αγκαλιτσες,εγω ακομα κι αν επιτρεποταν δε θα ζουλουσα καθολου.Αυτα τα γατακια ειναι για να τα χαϊδευεις απαλα,δε σου παει καρδια να ζουληξεις οσο και αν το θες.
Τη φωτο αυτη την εκανα copy paste απο μια κοπελα που την εβαλε στο θεμα της εκθεσης!! ;)
θα σας βαλω αργοτερα αυτες που μας εβγαλε ο προσωπικος μας φωτογραφος;):P
γλυκια μου τζουλς, πηρε βραβεια το σεμελακι ? σιγα μη δεν επαιρνε η καλλονη !!!!!! :inlove::inlove: να τη χαιρεσαι τη ζουζουνα σου, και τον αντρακλα σου τον μορφεα να χαιρεσαι. :D
Σε ευχαριστουμε Ιωαννα μου:):)

Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;:PΘελουμε φωτοοοοοοοο!

Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;:PΘελουμε φωτοοοοοοοο!
Ε ε ερχονται:P:lol:
Πως ζηλευω που θα βρεθειτε στης Αναστασιας...ηθελα να σε ζουληξω:blink:...γιατι χθες δε προκαμα:lol::lol:

το αδικημενο μου αγορακι:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:
πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι?:hmm::lol:

100_1500.jpg

τη Τριτη θα μας επιβεβαιωσει η καλη μας Κτηνιατρος αν η Καλυψω μας ειναι εγκυος...
Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια:up:. Ανυπομονούμε!!!!
Kι εγω χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα Δωρακι
Το Σεμελακι μας βγηκε Best of the Best Eκθεσης στη κατηγορια νεων:D

...δεν ειναι show γατουλης αλλα παρα πολυ καλος για εκτροφη...ηταν σημαντικο για μενα να μου το πει αυτο η κριτης...δεν θα τον εφερνα αλλωστε γιατι το ηξερα, αλλα λογοι "ανωτερας" βιας με αναγκασαν (με τη καλη εννοια):lol:
Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια:D.
Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό:up:.

το αδικημενο μου αγορακι:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:
πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι?:hmm::lol:

100_1500.jpg
Έρχομαι να τον παρηγορήσω:lol: :lol:.

Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια:up:. Ανυπομονούμε!!!!

Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια:D.
Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό:up:.

Έρχομαι να τον παρηγορήσω:lol: :lol:.
ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ! :up:

Ευχαριστω και το συντροφο μου που ηρθε και μας στηριξε με τη παρουσια του:blink::redface::redface::redface:δεν το περιμενα...:redface::D:D:D

ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::inlove::inlove::inlove:
καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..;);););))

ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::inlove::inlove::inlove:
καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..;);););))
α ρε Γιαννα....μας εφτιαξες τωρα:lol::lol::lol:
Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια:redface::redface:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!!
Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε :up::up:
μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια
Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς;)

Συνημμένα

• IMG656.jpg
    IMG656.jpg
    216,4 KB · Εμφανίσεις: 34
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!!
Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε :up::up:
μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια
Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς;)
Eυχαριστουμε Ελενακι μας...
Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη:):):)
Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου...:redface:

Eυχαριστουμε Ελενακι μας...
Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη:):):)
Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου...:redface:
ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!!:up::up:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!:up:

ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει....
:up::up::up::up::up:

ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο:P:up:

Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!!:up::up::up:

ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!!:inlove::inlove::inlove:
Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!!:inlove::inlove::inlove:
Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας...

Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε...:lol:
Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της...:)

ο Ερωτας μου:inlove::inlove::inlove:

versacce_20090111_2.jpg

ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο:P:up:
Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back