ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.201 26-04-09 09:54 Το βλεμμα του Μορφουλη προς τη Σεμελη αλλαξε....εγινε πιο γλυκο και παρακλητικο...εκεινη η τσουκνιδα ομως του ριχνει φαπες και χθες δεν τον αφηνε να μπει μεσα στο σπιτι απο το μπαλκονι, εμποδιζοντας του με το ποδι της την εισοδο απο το πορτακι κοινως τωρα τελευταια τον εχει του χεριου της..... Κοιτα να δεις πως αλλαζουν τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 12:12 Ο dion1 έγραψε: #38.202 26-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πότε θα έρθει η γατούλα σας κ.Διονύνη. Click για ανάπτυξη... Αν ολα πανε καλα τελη Ιουλιου με αρχες Αυγουστου θα παω να τη φερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 12:14 Ο dion1 έγραψε: #38.203 26-04-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω πολυ! Πολυ θα ηθελα πριν το παραγγειλω, να το ξεφυλισσω πρωτα Μπορεις να ερθεις για καφεδακι αν θες, να δεις και τα μωρα απο κοντα Click για ανάπτυξη... Θα ηταν παρα πολυ ωραια να τα λεγαμε και απο κοντα και να δω και τα κουκλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.204 26-04-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αν ολα πανε καλα τελη Ιουλιου με αρχες Αυγουστου θα παω να τη φερω. Click για ανάπτυξη... ωραια!! μαλλον για μπλε ή λιλα πας ε? κουκλα θα ειναι....εχω καταλαβει οτι εχεις πολυ καλο γουστο Αρχική Δημοσίευση από dion: Θα ηταν παρα πολυ ωραια να τα λεγαμε και απο κοντα και να δω και τα κουκλια σου Click για ανάπτυξη... ωραια θα τα πουμε στα pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 13:01 Ο dion1 έγραψε: #38.205 26-04-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια!! μαλλον για μπλε ή λιλα πας ε? κουκλα θα ειναι....εχω καταλαβει οτι εχεις πολυ καλο γουστο Click για ανάπτυξη... Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!! Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια. Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality. Ζηταω πολλα ε? Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες . Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.206 26-04-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!! Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια. Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality. Ζηταω πολλα ε? Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες . Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο? Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι τα χρωματα που σου αρεσουν και φυσικα συμφωνω να θελεις breed ή show ή και τα δυο αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη και εκθεσεις.... Ετοιμαζομαστε απο Φθινοπωρο για το εξωτερικο....Ρουμανια και Ιταλια σε εκθεσεις....παμε παρεα αν θες Απο creme θηλυκο και seal αρσενικο...παιζει εντονα εκτος απο αυτα τα δυο χρωματα να βγει ταρταρουγιτσα ε? το creme ειναι πολυ ανοιχτο και δεν μου αρεσει πολυ....μακαρι να βγει μια ωραια seal σαν το πατερα....αλλα οπως σου ειπα, ταρταρουγα ειναι πολυ πιθανον να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #38.207 26-04-09 20:41 Καλησπέρα! Σήμερα γύρισα από Βόλο και είπα να περάσω,να πω ένα γεια. Τα νέα μου: Έμαθα απ' έξω ένα απόσπασμα του Γαλάζιου Δούναβη και θα το παίξω στις εξετάσεις του πιάνου. Επίσης χθες,στο αγρόκτήμα του παππού, μέσα σε ένα σακί με άχυρο που βάζουμε στις φωλιές από τις κότες μάνα και κόρη(που γεννήθηκε πέρσι) γέννησαν και οι 2 μαζί 7 γατάκια! 1 μπλε τιγράκι,2 ταρταρουγάκια και 4 απσρόμαυρα! Άρυα(μαμά) Ζήνα(κόρη) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα μου! Δεν αποφασησα να ζησω στη Λισσαβωνα εχω επιστρεψει Ελλαδα εδω και πολλες μερες Click για ανάπτυξη... Α,εγώ τώρα το ακούω... Όταν πηγαίνω διακοπές χάνω επισόδεια! Αρχική Δημοσίευση από dion: Ακομη δεν εμαθα τα χρωματα Αλλα ελπιζω να τα μαθω μεσα στην ερχομενη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Αν έρχεστε κσθημερινά στους Birmaniacs,με την κ.Γιούλη εδώ,θα τα μάθετε σύντομα φαρσί!(εξ ιδίας πείρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:34 Η Ntontini έγραψε: #38.208 26-04-09 21:34 Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:36 Η bunny έγραψε: #38.209 26-04-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Click για ανάπτυξη... Να μην φαντάζεσαι,να είσαι σίγουρη! Αλλά δεν έχω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.210 27-04-09 10:24 Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:36 Η moukelis έγραψε: #38.211 27-04-09 10:36 Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #38.212 27-04-09 15:10 Γεια σας! Τώρα όπως είπατε κ.Γιούλη,τα κεφάλια μέσα! Σε λίγο καιρό έχουμε και τις εξετάσεις... Βρήκα ένα βίντεο από τη Eurovision του 1974,όταν οι Abba κέρδισαν τον διαγωνισμό με το Waterloo. https://www.youtube.com/watch?v=wGs7dTjUsXw Eσείς τί νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:22 Η PATSOUKAKI: #38.213 27-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:29 Η bunny έγραψε: #38.214 27-04-09 21:29 Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το βλεμμα του Μορφουλη προς τη Σεμελη αλλαξε....εγινε πιο γλυκο και παρακλητικο...εκεινη η τσουκνιδα ομως του ριχνει φαπες και χθες δεν τον αφηνε να μπει μεσα στο σπιτι απο το μπαλκονι, εμποδιζοντας του με το ποδι της την εισοδο απο το πορτακι κοινως τωρα τελευταια τον εχει του χεριου της..... Κοιτα να δεις πως αλλαζουν τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 12:12 Ο dion1 έγραψε: #38.202 26-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πότε θα έρθει η γατούλα σας κ.Διονύνη. Click για ανάπτυξη... Αν ολα πανε καλα τελη Ιουλιου με αρχες Αυγουστου θα παω να τη φερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 12:14 Ο dion1 έγραψε: #38.203 26-04-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω πολυ! Πολυ θα ηθελα πριν το παραγγειλω, να το ξεφυλισσω πρωτα Μπορεις να ερθεις για καφεδακι αν θες, να δεις και τα μωρα απο κοντα Click για ανάπτυξη... Θα ηταν παρα πολυ ωραια να τα λεγαμε και απο κοντα και να δω και τα κουκλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.204 26-04-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αν ολα πανε καλα τελη Ιουλιου με αρχες Αυγουστου θα παω να τη φερω. Click για ανάπτυξη... ωραια!! μαλλον για μπλε ή λιλα πας ε? κουκλα θα ειναι....εχω καταλαβει οτι εχεις πολυ καλο γουστο Αρχική Δημοσίευση από dion: Θα ηταν παρα πολυ ωραια να τα λεγαμε και απο κοντα και να δω και τα κουκλια σου Click για ανάπτυξη... ωραια θα τα πουμε στα pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 13:01 Ο dion1 έγραψε: #38.205 26-04-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια!! μαλλον για μπλε ή λιλα πας ε? κουκλα θα ειναι....εχω καταλαβει οτι εχεις πολυ καλο γουστο Click για ανάπτυξη... Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!! Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια. Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality. Ζηταω πολλα ε? Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες . Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.206 26-04-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!! Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια. Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality. Ζηταω πολλα ε? Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες . Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο? Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι τα χρωματα που σου αρεσουν και φυσικα συμφωνω να θελεις breed ή show ή και τα δυο αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη και εκθεσεις.... Ετοιμαζομαστε απο Φθινοπωρο για το εξωτερικο....Ρουμανια και Ιταλια σε εκθεσεις....παμε παρεα αν θες Απο creme θηλυκο και seal αρσενικο...παιζει εντονα εκτος απο αυτα τα δυο χρωματα να βγει ταρταρουγιτσα ε? το creme ειναι πολυ ανοιχτο και δεν μου αρεσει πολυ....μακαρι να βγει μια ωραια seal σαν το πατερα....αλλα οπως σου ειπα, ταρταρουγα ειναι πολυ πιθανον να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #38.207 26-04-09 20:41 Καλησπέρα! Σήμερα γύρισα από Βόλο και είπα να περάσω,να πω ένα γεια. Τα νέα μου: Έμαθα απ' έξω ένα απόσπασμα του Γαλάζιου Δούναβη και θα το παίξω στις εξετάσεις του πιάνου. Επίσης χθες,στο αγρόκτήμα του παππού, μέσα σε ένα σακί με άχυρο που βάζουμε στις φωλιές από τις κότες μάνα και κόρη(που γεννήθηκε πέρσι) γέννησαν και οι 2 μαζί 7 γατάκια! 1 μπλε τιγράκι,2 ταρταρουγάκια και 4 απσρόμαυρα! Άρυα(μαμά) Ζήνα(κόρη) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα μου! Δεν αποφασησα να ζησω στη Λισσαβωνα εχω επιστρεψει Ελλαδα εδω και πολλες μερες Click για ανάπτυξη... Α,εγώ τώρα το ακούω... Όταν πηγαίνω διακοπές χάνω επισόδεια! Αρχική Δημοσίευση από dion: Ακομη δεν εμαθα τα χρωματα Αλλα ελπιζω να τα μαθω μεσα στην ερχομενη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Αν έρχεστε κσθημερινά στους Birmaniacs,με την κ.Γιούλη εδώ,θα τα μάθετε σύντομα φαρσί!(εξ ιδίας πείρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:34 Η Ntontini έγραψε: #38.208 26-04-09 21:34 Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:36 Η bunny έγραψε: #38.209 26-04-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Click για ανάπτυξη... Να μην φαντάζεσαι,να είσαι σίγουρη! Αλλά δεν έχω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.210 27-04-09 10:24 Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:36 Η moukelis έγραψε: #38.211 27-04-09 10:36 Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #38.212 27-04-09 15:10 Γεια σας! Τώρα όπως είπατε κ.Γιούλη,τα κεφάλια μέσα! Σε λίγο καιρό έχουμε και τις εξετάσεις... Βρήκα ένα βίντεο από τη Eurovision του 1974,όταν οι Abba κέρδισαν τον διαγωνισμό με το Waterloo. https://www.youtube.com/watch?v=wGs7dTjUsXw Eσείς τί νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:22 Η PATSOUKAKI: #38.213 27-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:29 Η bunny έγραψε: #38.214 27-04-09 21:29 Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πότε θα έρθει η γατούλα σας κ.Διονύνη. Click για ανάπτυξη... Αν ολα πανε καλα τελη Ιουλιου με αρχες Αυγουστου θα παω να τη φερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 12:14 Ο dion1 έγραψε: #38.203 26-04-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω πολυ! Πολυ θα ηθελα πριν το παραγγειλω, να το ξεφυλισσω πρωτα Μπορεις να ερθεις για καφεδακι αν θες, να δεις και τα μωρα απο κοντα Click για ανάπτυξη... Θα ηταν παρα πολυ ωραια να τα λεγαμε και απο κοντα και να δω και τα κουκλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.204 26-04-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αν ολα πανε καλα τελη Ιουλιου με αρχες Αυγουστου θα παω να τη φερω. Click για ανάπτυξη... ωραια!! μαλλον για μπλε ή λιλα πας ε? κουκλα θα ειναι....εχω καταλαβει οτι εχεις πολυ καλο γουστο Αρχική Δημοσίευση από dion: Θα ηταν παρα πολυ ωραια να τα λεγαμε και απο κοντα και να δω και τα κουκλια σου Click για ανάπτυξη... ωραια θα τα πουμε στα pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 13:01 Ο dion1 έγραψε: #38.205 26-04-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια!! μαλλον για μπλε ή λιλα πας ε? κουκλα θα ειναι....εχω καταλαβει οτι εχεις πολυ καλο γουστο Click για ανάπτυξη... Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!! Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια. Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality. Ζηταω πολλα ε? Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες . Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.206 26-04-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!! Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια. Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality. Ζηταω πολλα ε? Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες . Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο? Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι τα χρωματα που σου αρεσουν και φυσικα συμφωνω να θελεις breed ή show ή και τα δυο αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη και εκθεσεις.... Ετοιμαζομαστε απο Φθινοπωρο για το εξωτερικο....Ρουμανια και Ιταλια σε εκθεσεις....παμε παρεα αν θες Απο creme θηλυκο και seal αρσενικο...παιζει εντονα εκτος απο αυτα τα δυο χρωματα να βγει ταρταρουγιτσα ε? το creme ειναι πολυ ανοιχτο και δεν μου αρεσει πολυ....μακαρι να βγει μια ωραια seal σαν το πατερα....αλλα οπως σου ειπα, ταρταρουγα ειναι πολυ πιθανον να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #38.207 26-04-09 20:41 Καλησπέρα! Σήμερα γύρισα από Βόλο και είπα να περάσω,να πω ένα γεια. Τα νέα μου: Έμαθα απ' έξω ένα απόσπασμα του Γαλάζιου Δούναβη και θα το παίξω στις εξετάσεις του πιάνου. Επίσης χθες,στο αγρόκτήμα του παππού, μέσα σε ένα σακί με άχυρο που βάζουμε στις φωλιές από τις κότες μάνα και κόρη(που γεννήθηκε πέρσι) γέννησαν και οι 2 μαζί 7 γατάκια! 1 μπλε τιγράκι,2 ταρταρουγάκια και 4 απσρόμαυρα! Άρυα(μαμά) Ζήνα(κόρη) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα μου! Δεν αποφασησα να ζησω στη Λισσαβωνα εχω επιστρεψει Ελλαδα εδω και πολλες μερες Click για ανάπτυξη... Α,εγώ τώρα το ακούω... Όταν πηγαίνω διακοπές χάνω επισόδεια! Αρχική Δημοσίευση από dion: Ακομη δεν εμαθα τα χρωματα Αλλα ελπιζω να τα μαθω μεσα στην ερχομενη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Αν έρχεστε κσθημερινά στους Birmaniacs,με την κ.Γιούλη εδώ,θα τα μάθετε σύντομα φαρσί!(εξ ιδίας πείρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:34 Η Ntontini έγραψε: #38.208 26-04-09 21:34 Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:36 Η bunny έγραψε: #38.209 26-04-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Click για ανάπτυξη... Να μην φαντάζεσαι,να είσαι σίγουρη! Αλλά δεν έχω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.210 27-04-09 10:24 Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:36 Η moukelis έγραψε: #38.211 27-04-09 10:36 Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #38.212 27-04-09 15:10 Γεια σας! Τώρα όπως είπατε κ.Γιούλη,τα κεφάλια μέσα! Σε λίγο καιρό έχουμε και τις εξετάσεις... Βρήκα ένα βίντεο από τη Eurovision του 1974,όταν οι Abba κέρδισαν τον διαγωνισμό με το Waterloo. https://www.youtube.com/watch?v=wGs7dTjUsXw Eσείς τί νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:22 Η PATSOUKAKI: #38.213 27-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:29 Η bunny έγραψε: #38.214 27-04-09 21:29 Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω πολυ! Πολυ θα ηθελα πριν το παραγγειλω, να το ξεφυλισσω πρωτα Μπορεις να ερθεις για καφεδακι αν θες, να δεις και τα μωρα απο κοντα Click για ανάπτυξη... Θα ηταν παρα πολυ ωραια να τα λεγαμε και απο κοντα και να δω και τα κουκλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.204 26-04-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αν ολα πανε καλα τελη Ιουλιου με αρχες Αυγουστου θα παω να τη φερω. Click για ανάπτυξη... ωραια!! μαλλον για μπλε ή λιλα πας ε? κουκλα θα ειναι....εχω καταλαβει οτι εχεις πολυ καλο γουστο Αρχική Δημοσίευση από dion: Θα ηταν παρα πολυ ωραια να τα λεγαμε και απο κοντα και να δω και τα κουκλια σου Click για ανάπτυξη... ωραια θα τα πουμε στα pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 13:01 Ο dion1 έγραψε: #38.205 26-04-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια!! μαλλον για μπλε ή λιλα πας ε? κουκλα θα ειναι....εχω καταλαβει οτι εχεις πολυ καλο γουστο Click για ανάπτυξη... Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!! Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια. Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality. Ζηταω πολλα ε? Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες . Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.206 26-04-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!! Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια. Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality. Ζηταω πολλα ε? Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες . Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο? Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι τα χρωματα που σου αρεσουν και φυσικα συμφωνω να θελεις breed ή show ή και τα δυο αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη και εκθεσεις.... Ετοιμαζομαστε απο Φθινοπωρο για το εξωτερικο....Ρουμανια και Ιταλια σε εκθεσεις....παμε παρεα αν θες Απο creme θηλυκο και seal αρσενικο...παιζει εντονα εκτος απο αυτα τα δυο χρωματα να βγει ταρταρουγιτσα ε? το creme ειναι πολυ ανοιχτο και δεν μου αρεσει πολυ....μακαρι να βγει μια ωραια seal σαν το πατερα....αλλα οπως σου ειπα, ταρταρουγα ειναι πολυ πιθανον να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #38.207 26-04-09 20:41 Καλησπέρα! Σήμερα γύρισα από Βόλο και είπα να περάσω,να πω ένα γεια. Τα νέα μου: Έμαθα απ' έξω ένα απόσπασμα του Γαλάζιου Δούναβη και θα το παίξω στις εξετάσεις του πιάνου. Επίσης χθες,στο αγρόκτήμα του παππού, μέσα σε ένα σακί με άχυρο που βάζουμε στις φωλιές από τις κότες μάνα και κόρη(που γεννήθηκε πέρσι) γέννησαν και οι 2 μαζί 7 γατάκια! 1 μπλε τιγράκι,2 ταρταρουγάκια και 4 απσρόμαυρα! Άρυα(μαμά) Ζήνα(κόρη) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα μου! Δεν αποφασησα να ζησω στη Λισσαβωνα εχω επιστρεψει Ελλαδα εδω και πολλες μερες Click για ανάπτυξη... Α,εγώ τώρα το ακούω... Όταν πηγαίνω διακοπές χάνω επισόδεια! Αρχική Δημοσίευση από dion: Ακομη δεν εμαθα τα χρωματα Αλλα ελπιζω να τα μαθω μεσα στην ερχομενη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Αν έρχεστε κσθημερινά στους Birmaniacs,με την κ.Γιούλη εδώ,θα τα μάθετε σύντομα φαρσί!(εξ ιδίας πείρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:34 Η Ntontini έγραψε: #38.208 26-04-09 21:34 Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:36 Η bunny έγραψε: #38.209 26-04-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Click για ανάπτυξη... Να μην φαντάζεσαι,να είσαι σίγουρη! Αλλά δεν έχω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.210 27-04-09 10:24 Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:36 Η moukelis έγραψε: #38.211 27-04-09 10:36 Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #38.212 27-04-09 15:10 Γεια σας! Τώρα όπως είπατε κ.Γιούλη,τα κεφάλια μέσα! Σε λίγο καιρό έχουμε και τις εξετάσεις... Βρήκα ένα βίντεο από τη Eurovision του 1974,όταν οι Abba κέρδισαν τον διαγωνισμό με το Waterloo. https://www.youtube.com/watch?v=wGs7dTjUsXw Eσείς τί νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:22 Η PATSOUKAKI: #38.213 27-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:29 Η bunny έγραψε: #38.214 27-04-09 21:29 Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Αν ολα πανε καλα τελη Ιουλιου με αρχες Αυγουστου θα παω να τη φερω. Click για ανάπτυξη... ωραια!! μαλλον για μπλε ή λιλα πας ε? κουκλα θα ειναι....εχω καταλαβει οτι εχεις πολυ καλο γουστο Αρχική Δημοσίευση από dion: Θα ηταν παρα πολυ ωραια να τα λεγαμε και απο κοντα και να δω και τα κουκλια σου Click για ανάπτυξη... ωραια θα τα πουμε στα pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 13:01 Ο dion1 έγραψε: #38.205 26-04-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια!! μαλλον για μπλε ή λιλα πας ε? κουκλα θα ειναι....εχω καταλαβει οτι εχεις πολυ καλο γουστο Click για ανάπτυξη... Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!! Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια. Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality. Ζηταω πολλα ε? Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες . Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.206 26-04-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!! Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια. Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality. Ζηταω πολλα ε? Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες . Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο? Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι τα χρωματα που σου αρεσουν και φυσικα συμφωνω να θελεις breed ή show ή και τα δυο αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη και εκθεσεις.... Ετοιμαζομαστε απο Φθινοπωρο για το εξωτερικο....Ρουμανια και Ιταλια σε εκθεσεις....παμε παρεα αν θες Απο creme θηλυκο και seal αρσενικο...παιζει εντονα εκτος απο αυτα τα δυο χρωματα να βγει ταρταρουγιτσα ε? το creme ειναι πολυ ανοιχτο και δεν μου αρεσει πολυ....μακαρι να βγει μια ωραια seal σαν το πατερα....αλλα οπως σου ειπα, ταρταρουγα ειναι πολυ πιθανον να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #38.207 26-04-09 20:41 Καλησπέρα! Σήμερα γύρισα από Βόλο και είπα να περάσω,να πω ένα γεια. Τα νέα μου: Έμαθα απ' έξω ένα απόσπασμα του Γαλάζιου Δούναβη και θα το παίξω στις εξετάσεις του πιάνου. Επίσης χθες,στο αγρόκτήμα του παππού, μέσα σε ένα σακί με άχυρο που βάζουμε στις φωλιές από τις κότες μάνα και κόρη(που γεννήθηκε πέρσι) γέννησαν και οι 2 μαζί 7 γατάκια! 1 μπλε τιγράκι,2 ταρταρουγάκια και 4 απσρόμαυρα! Άρυα(μαμά) Ζήνα(κόρη) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα μου! Δεν αποφασησα να ζησω στη Λισσαβωνα εχω επιστρεψει Ελλαδα εδω και πολλες μερες Click για ανάπτυξη... Α,εγώ τώρα το ακούω... Όταν πηγαίνω διακοπές χάνω επισόδεια! Αρχική Δημοσίευση από dion: Ακομη δεν εμαθα τα χρωματα Αλλα ελπιζω να τα μαθω μεσα στην ερχομενη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Αν έρχεστε κσθημερινά στους Birmaniacs,με την κ.Γιούλη εδώ,θα τα μάθετε σύντομα φαρσί!(εξ ιδίας πείρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:34 Η Ntontini έγραψε: #38.208 26-04-09 21:34 Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:36 Η bunny έγραψε: #38.209 26-04-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Click για ανάπτυξη... Να μην φαντάζεσαι,να είσαι σίγουρη! Αλλά δεν έχω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.210 27-04-09 10:24 Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:36 Η moukelis έγραψε: #38.211 27-04-09 10:36 Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #38.212 27-04-09 15:10 Γεια σας! Τώρα όπως είπατε κ.Γιούλη,τα κεφάλια μέσα! Σε λίγο καιρό έχουμε και τις εξετάσεις... Βρήκα ένα βίντεο από τη Eurovision του 1974,όταν οι Abba κέρδισαν τον διαγωνισμό με το Waterloo. https://www.youtube.com/watch?v=wGs7dTjUsXw Eσείς τί νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:22 Η PATSOUKAKI: #38.213 27-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:29 Η bunny έγραψε: #38.214 27-04-09 21:29 Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια!! μαλλον για μπλε ή λιλα πας ε? κουκλα θα ειναι....εχω καταλαβει οτι εχεις πολυ καλο γουστο Click για ανάπτυξη... Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!! Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια. Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality. Ζηταω πολλα ε? Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες . Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.206 26-04-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!! Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια. Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality. Ζηταω πολλα ε? Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες . Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο? Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι τα χρωματα που σου αρεσουν και φυσικα συμφωνω να θελεις breed ή show ή και τα δυο αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη και εκθεσεις.... Ετοιμαζομαστε απο Φθινοπωρο για το εξωτερικο....Ρουμανια και Ιταλια σε εκθεσεις....παμε παρεα αν θες Απο creme θηλυκο και seal αρσενικο...παιζει εντονα εκτος απο αυτα τα δυο χρωματα να βγει ταρταρουγιτσα ε? το creme ειναι πολυ ανοιχτο και δεν μου αρεσει πολυ....μακαρι να βγει μια ωραια seal σαν το πατερα....αλλα οπως σου ειπα, ταρταρουγα ειναι πολυ πιθανον να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #38.207 26-04-09 20:41 Καλησπέρα! Σήμερα γύρισα από Βόλο και είπα να περάσω,να πω ένα γεια. Τα νέα μου: Έμαθα απ' έξω ένα απόσπασμα του Γαλάζιου Δούναβη και θα το παίξω στις εξετάσεις του πιάνου. Επίσης χθες,στο αγρόκτήμα του παππού, μέσα σε ένα σακί με άχυρο που βάζουμε στις φωλιές από τις κότες μάνα και κόρη(που γεννήθηκε πέρσι) γέννησαν και οι 2 μαζί 7 γατάκια! 1 μπλε τιγράκι,2 ταρταρουγάκια και 4 απσρόμαυρα! Άρυα(μαμά) Ζήνα(κόρη) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα μου! Δεν αποφασησα να ζησω στη Λισσαβωνα εχω επιστρεψει Ελλαδα εδω και πολλες μερες Click για ανάπτυξη... Α,εγώ τώρα το ακούω... Όταν πηγαίνω διακοπές χάνω επισόδεια! Αρχική Δημοσίευση από dion: Ακομη δεν εμαθα τα χρωματα Αλλα ελπιζω να τα μαθω μεσα στην ερχομενη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Αν έρχεστε κσθημερινά στους Birmaniacs,με την κ.Γιούλη εδώ,θα τα μάθετε σύντομα φαρσί!(εξ ιδίας πείρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:34 Η Ntontini έγραψε: #38.208 26-04-09 21:34 Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:36 Η bunny έγραψε: #38.209 26-04-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Click για ανάπτυξη... Να μην φαντάζεσαι,να είσαι σίγουρη! Αλλά δεν έχω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.210 27-04-09 10:24 Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:36 Η moukelis έγραψε: #38.211 27-04-09 10:36 Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #38.212 27-04-09 15:10 Γεια σας! Τώρα όπως είπατε κ.Γιούλη,τα κεφάλια μέσα! Σε λίγο καιρό έχουμε και τις εξετάσεις... Βρήκα ένα βίντεο από τη Eurovision του 1974,όταν οι Abba κέρδισαν τον διαγωνισμό με το Waterloo. https://www.youtube.com/watch?v=wGs7dTjUsXw Eσείς τί νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:22 Η PATSOUKAKI: #38.213 27-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:29 Η bunny έγραψε: #38.214 27-04-09 21:29 Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!! Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια. Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality. Ζηταω πολλα ε? Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες . Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο? Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι τα χρωματα που σου αρεσουν και φυσικα συμφωνω να θελεις breed ή show ή και τα δυο αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη και εκθεσεις.... Ετοιμαζομαστε απο Φθινοπωρο για το εξωτερικο....Ρουμανια και Ιταλια σε εκθεσεις....παμε παρεα αν θες Απο creme θηλυκο και seal αρσενικο...παιζει εντονα εκτος απο αυτα τα δυο χρωματα να βγει ταρταρουγιτσα ε? το creme ειναι πολυ ανοιχτο και δεν μου αρεσει πολυ....μακαρι να βγει μια ωραια seal σαν το πατερα....αλλα οπως σου ειπα, ταρταρουγα ειναι πολυ πιθανον να βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #38.207 26-04-09 20:41 Καλησπέρα! Σήμερα γύρισα από Βόλο και είπα να περάσω,να πω ένα γεια. Τα νέα μου: Έμαθα απ' έξω ένα απόσπασμα του Γαλάζιου Δούναβη και θα το παίξω στις εξετάσεις του πιάνου. Επίσης χθες,στο αγρόκτήμα του παππού, μέσα σε ένα σακί με άχυρο που βάζουμε στις φωλιές από τις κότες μάνα και κόρη(που γεννήθηκε πέρσι) γέννησαν και οι 2 μαζί 7 γατάκια! 1 μπλε τιγράκι,2 ταρταρουγάκια και 4 απσρόμαυρα! Άρυα(μαμά) Ζήνα(κόρη) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα μου! Δεν αποφασησα να ζησω στη Λισσαβωνα εχω επιστρεψει Ελλαδα εδω και πολλες μερες Click για ανάπτυξη... Α,εγώ τώρα το ακούω... Όταν πηγαίνω διακοπές χάνω επισόδεια! Αρχική Δημοσίευση από dion: Ακομη δεν εμαθα τα χρωματα Αλλα ελπιζω να τα μαθω μεσα στην ερχομενη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Αν έρχεστε κσθημερινά στους Birmaniacs,με την κ.Γιούλη εδώ,θα τα μάθετε σύντομα φαρσί!(εξ ιδίας πείρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:34 Η Ntontini έγραψε: #38.208 26-04-09 21:34 Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:36 Η bunny έγραψε: #38.209 26-04-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Click για ανάπτυξη... Να μην φαντάζεσαι,να είσαι σίγουρη! Αλλά δεν έχω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.210 27-04-09 10:24 Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:36 Η moukelis έγραψε: #38.211 27-04-09 10:36 Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #38.212 27-04-09 15:10 Γεια σας! Τώρα όπως είπατε κ.Γιούλη,τα κεφάλια μέσα! Σε λίγο καιρό έχουμε και τις εξετάσεις... Βρήκα ένα βίντεο από τη Eurovision του 1974,όταν οι Abba κέρδισαν τον διαγωνισμό με το Waterloo. https://www.youtube.com/watch?v=wGs7dTjUsXw Eσείς τί νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:22 Η PATSOUKAKI: #38.213 27-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:29 Η bunny έγραψε: #38.214 27-04-09 21:29 Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Σήμερα γύρισα από Βόλο και είπα να περάσω,να πω ένα γεια. Τα νέα μου: Έμαθα απ' έξω ένα απόσπασμα του Γαλάζιου Δούναβη και θα το παίξω στις εξετάσεις του πιάνου. Επίσης χθες,στο αγρόκτήμα του παππού, μέσα σε ένα σακί με άχυρο που βάζουμε στις φωλιές από τις κότες μάνα και κόρη(που γεννήθηκε πέρσι) γέννησαν και οι 2 μαζί 7 γατάκια! 1 μπλε τιγράκι,2 ταρταρουγάκια και 4 απσρόμαυρα! Άρυα(μαμά) Ζήνα(κόρη) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα μου! Δεν αποφασησα να ζησω στη Λισσαβωνα εχω επιστρεψει Ελλαδα εδω και πολλες μερες Click για ανάπτυξη... Α,εγώ τώρα το ακούω... Όταν πηγαίνω διακοπές χάνω επισόδεια! Αρχική Δημοσίευση από dion: Ακομη δεν εμαθα τα χρωματα Αλλα ελπιζω να τα μαθω μεσα στην ερχομενη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Αν έρχεστε κσθημερινά στους Birmaniacs,με την κ.Γιούλη εδώ,θα τα μάθετε σύντομα φαρσί!(εξ ιδίας πείρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:34 Η Ntontini έγραψε: #38.208 26-04-09 21:34 Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:36 Η bunny έγραψε: #38.209 26-04-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Click για ανάπτυξη... Να μην φαντάζεσαι,να είσαι σίγουρη! Αλλά δεν έχω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.210 27-04-09 10:24 Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:36 Η moukelis έγραψε: #38.211 27-04-09 10:36 Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #38.212 27-04-09 15:10 Γεια σας! Τώρα όπως είπατε κ.Γιούλη,τα κεφάλια μέσα! Σε λίγο καιρό έχουμε και τις εξετάσεις... Βρήκα ένα βίντεο από τη Eurovision του 1974,όταν οι Abba κέρδισαν τον διαγωνισμό με το Waterloo. https://www.youtube.com/watch?v=wGs7dTjUsXw Eσείς τί νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:22 Η PATSOUKAKI: #38.213 27-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:29 Η bunny έγραψε: #38.214 27-04-09 21:29 Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 21:36 Η bunny έγραψε: #38.209 26-04-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Click για ανάπτυξη... Να μην φαντάζεσαι,να είσαι σίγουρη! Αλλά δεν έχω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.210 27-04-09 10:24 Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:36 Η moukelis έγραψε: #38.211 27-04-09 10:36 Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #38.212 27-04-09 15:10 Γεια σας! Τώρα όπως είπατε κ.Γιούλη,τα κεφάλια μέσα! Σε λίγο καιρό έχουμε και τις εξετάσεις... Βρήκα ένα βίντεο από τη Eurovision του 1974,όταν οι Abba κέρδισαν τον διαγωνισμό με το Waterloo. https://www.youtube.com/watch?v=wGs7dTjUsXw Eσείς τί νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:22 Η PATSOUKAKI: #38.213 27-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:29 Η bunny έγραψε: #38.214 27-04-09 21:29 Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι Click για ανάπτυξη... Να μην φαντάζεσαι,να είσαι σίγουρη! Αλλά δεν έχω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.210 27-04-09 10:24 Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:36 Η moukelis έγραψε: #38.211 27-04-09 10:36 Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #38.212 27-04-09 15:10 Γεια σας! Τώρα όπως είπατε κ.Γιούλη,τα κεφάλια μέσα! Σε λίγο καιρό έχουμε και τις εξετάσεις... Βρήκα ένα βίντεο από τη Eurovision του 1974,όταν οι Abba κέρδισαν τον διαγωνισμό με το Waterloo. https://www.youtube.com/watch?v=wGs7dTjUsXw Eσείς τί νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:22 Η PATSOUKAKI: #38.213 27-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:29 Η bunny έγραψε: #38.214 27-04-09 21:29 Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 10:36 Η moukelis έγραψε: #38.211 27-04-09 10:36 Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #38.212 27-04-09 15:10 Γεια σας! Τώρα όπως είπατε κ.Γιούλη,τα κεφάλια μέσα! Σε λίγο καιρό έχουμε και τις εξετάσεις... Βρήκα ένα βίντεο από τη Eurovision του 1974,όταν οι Abba κέρδισαν τον διαγωνισμό με το Waterloo. https://www.youtube.com/watch?v=wGs7dTjUsXw Eσείς τί νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:22 Η PATSOUKAKI: #38.213 27-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:29 Η bunny έγραψε: #38.214 27-04-09 21:29 Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #38.212 27-04-09 15:10 Γεια σας! Τώρα όπως είπατε κ.Γιούλη,τα κεφάλια μέσα! Σε λίγο καιρό έχουμε και τις εξετάσεις... Βρήκα ένα βίντεο από τη Eurovision του 1974,όταν οι Abba κέρδισαν τον διαγωνισμό με το Waterloo. https://www.youtube.com/watch?v=wGs7dTjUsXw Eσείς τί νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:22 Η PATSOUKAKI: #38.213 27-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:29 Η bunny έγραψε: #38.214 27-04-09 21:29 Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Τώρα όπως είπατε κ.Γιούλη,τα κεφάλια μέσα! Σε λίγο καιρό έχουμε και τις εξετάσεις... Βρήκα ένα βίντεο από τη Eurovision του 1974,όταν οι Abba κέρδισαν τον διαγωνισμό με το Waterloo. https://www.youtube.com/watch?v=wGs7dTjUsXw Eσείς τί νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:22 Η PATSOUKAKI: #38.213 27-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:29 Η bunny έγραψε: #38.214 27-04-09 21:29 Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια! Αντε τα κεφαλια μεσα (Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!) Click για ανάπτυξη... ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος... Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:29 Η bunny έγραψε: #38.214 27-04-09 21:29 Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες! Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική. Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα. Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο! Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου. Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο... Αλλά, I just loved it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:54 Ο dion1 έγραψε: #38.215 28-04-09 15:54 Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.216 28-04-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλησπερα. Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια. Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο. Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ). Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ. Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf ) Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα. Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει. Click για ανάπτυξη... ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.217 28-04-09 16:04 ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΘΕΑ Η YSABEL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.218 28-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ψηφιζω blue tabby...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie...φωτο των μωρων εχεις? Click για ανάπτυξη... Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.219 28-04-09 16:07 Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1909 1910 1911 1912 1913 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1911 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Kαι η Hermine δεν παει πισω... Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.220 28-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dion: Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω. Ειδες τη μαμα Blue tortie ? Πως σου φανηκε? Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα. Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες.... Click για ανάπτυξη... Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανηςκοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.