Birman-maniacs

Μηπως παιζει ρολο το οτι ειναι αρσενικα?
Διαβασα οτι οι θυληκιες ειναι πιο συναισθηματικες και χαδιαρες.
Βεβαια προσωπικη εμπειρια δεν εχω

Οντως ισχυει και αυτη η παραμετρος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θοδωρη για να πηρες το γατο σου αστειρωτο, φανταζομαι ειναι breeding,show?:hmm:

Αληθεια με την τριχα πως τα πας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θοδωρη για να πηρες το γατο σου αστειρωτο, φανταζομαι ειναι breeding,show?:hmm:

Αληθεια με την τριχα πως τα πας?

Πηρα τον γατο μου ατειρωτο διοτι ειναι show quality και θα ηθελα να ζευγαρωσει τουλαχιστον μια φορα...Βγαζει ομως πολυ τριχα....

Δεν είναι υπέροχη φωτογραφία; Άντε,να τη δούμε και με την Καλυψούλα!:D
20090208_1399243932_5481web.jpg
πω πω...μου'φτιαξες τη διαθεση Χριστινακι Τελεια:up:
Αυτή είναι blue tortie;:hmm:
20080720_1432182612_21.jpg
αυτη ειναι μια υπεροχη blue tabby....
Kαι ξαναλεω...τα ομορφοτερα γατια του κοσμου ειναι τα Βιρμανικα ΤΕΛΟΣ:redface::lol::lol:
Kι αυτή με τη Σεμέλη!:happy:
20081031_1142350419_2879web.jpg
Αυτα να δεις πως τα περιμενω...
Επελεξα αρσενικο γιατι και εγω ειμαι αρσενικος:lol:
Βρε Θοδωρη, θα σε παρεξηγησουν....:redface::P:P:lol::lol:
Παντως οσα λενε για τον χαρακτηρα τους δεν ειναι παντα αληθεια,π.χ. ο δικος μου και ο Μορφεας της Γιουλης εχουν βγει σαν χαρακτηρες πολυ ανεξαρτητοι και δεν ειναι και πολυ του χαιδεματος...
μωρε εμενα ειναι πολυ του χαιδεματος, αλλα μονο στο πατωμα...αγκαλια δεν ερχεται ποτε...:P
Μηπως παιζει ρολο το οτι ειναι αρσενικα?
Διαβασα οτι οι θυληκιες ειναι πιο συναισθηματικες και χαδιαρες.
Βεβαια προσωπικη εμπειρια δεν εχω
υπαρχουν πολλες θηλυκες στριτζουδες...συνηθως τα αρσενικα ειδικα οταν ειναι στειρωμενα ειναι λαπαδες:P
Πηρα τον γατο μου ατειρωτο διοτι ειναι show quality και θα ηθελα να ζευγαρωσει τουλαχιστον μια φορα...Βγαζει ομως πολυ τριχα....
απο τριχα να φαν κι οι κοτες Διονυση:/:
Καθε μερα ενα ενα μου'ρχονται για ενα καλο περασμα με τη χτενα...οι οποια στομωνει καμια δεκαρια φορες:lol:

Εμένα μου αρέσει πολύ και η lilac tabby point:)
5monthlilactabs.jpg

H καλήτερη όμως είναι η seal point:up:
45005565.JPG

Εμένα μου αρέσει πολύ και η lilac tabby point:)
5monthlilactabs.jpg

H καλήτερη όμως είναι η seal point:up:
ειναι θεμα γουστου...εμενα το λιλα ταμπυ μου κανει πολυ ξεθωρε....ειναι ο πατερας του μορφεα...

Δωρα για βαλε το τελειο σε αγγλικα γραμμα του εκτροφεος:P

Κοιταξτε κατι ομορφιες :inlove::inlove::inlove:

5monthlilactabs.jpg

Να σβησω τα ονοματα ομως ε;

πω πω...μου'φτιαξες τη διαθεση Χριστινακι Τελεια:up:

αυτη ειναι μια υπεροχη blue tabby....
Kαι ξαναλεω...τα ομορφοτερα γατια του κοσμου ειναι τα Βιρμανικα ΤΕΛΟΣ:redface::lol::lol:

Αυτα να δεις πως τα περιμενω...
Είμαι καλή σ' αυτό!:D:lol::up:(πλάκα)
Πάλι μπερδεύτηκα!:redface: Πώς ξεχωρίζουμε την blue tortie από την blue tabby;:confused:
Κι εμείς!:happy:

Να σβησω τα ονοματα ομως ε;
καλε το γραμμα θελουμε να δουμε....τα αγγλικα του:P
Είμαι καλή σ' αυτό!:D:lol::up:(πλάκα)
Πάλι μπερδεύτηκα!:redface: Πώς ξεχωρίζουμε την blue tortie από την blue tabby;:confused:
Κι εμείς!:happy:
η Μπλε ταμπυ ειναι μπλε με ριγες η μπλε τορτι ειναι μπλε με κοκκινο....η τορτι εχει παντα κοκκινο μεσα;):)

η Μπλε ταμπυ ειναι μπλε με ριγες η μπλε τορτι ειναι μπλε με κοκκινο....η τορτι εχει παντα κοκκινο μεσα;):)
Α,τώρα κατάλαβα.:)
Partners.jpg

επισης Χριστινα....προτιμωνται οι Βιρμανικες με οσο πιο σκουρα μπλε ματια γινεται...;)σαν της Σεμελης:)να βιολετιζουν ελαφρα;)

097.jpg

Hi, thanks for having our experience.
If you take a cat and and a black silver classic Tabby kittens have silver and classic.
Tabby Blacks are the best hair in terms of quality of the mantle that are thicker.
Currently I have a black male Tabby available in good quality for breeding and another layer can be show.La cats with Silver, but one is soon to see.
It is true that this race has a excelnte character and asemajan lot of dogs, are loyal to their owners and can share his love for several people of that house not just one.
We are good with children, I have many and I have no one to scratch them, they do not get the nails.

I have no problem in sending the cat by air, if travel is not more than 8 hours, but if more come to prefer the, as they are for many hours without drinking water or kitten food.
The kittens are shipped with 4 months of age, and rabies vaccines. Also a micro chip.
If you want in the future have to buy a silver blue male and female carriers of water ... and that blue is a dilute color.
To this should be agreed to buy a male and a female silver diluted, either blue or blue turtle Tabby.
That will make sure to have blue silver.
We have a good cat if it is blue turtle was to breed him with a silver ... gatitos creams silver, red, silver, blue silver, silver kittens (the father) Black Tabby. Will have much variety of colors in their offspring.

You bien bien female turtle or a blue or a white cat because we have a white cat that hides the blue color and it will blue and white cats.
Sincerely with best quality for my liking white tortoise the blue, much better structure and very good and strong.
Whites are the most sought after cats for breeding and also more expensive.
But exposure to cats will always reach the best white Norwegians in show.
A usted le biene bien o una hembra En cambio otros colores gustan menos a los jueces.
The male black Tabby carrying the gene may be diluted by his mother and is diluted, but we can know for sure until we grew up with the ever.
You can also catch the black male Tabby and the other litter if there is any silver Silver may have kittens.
Well that is that you must tell me.
You want a couple or just one?

This I say that I will give you a special price if you take the couple.
greetings

της Οξφορδης ή του Cambridge ειναι?:lol::lol::lol::lol:

Μη με βασανίζετε άλλο!

Παιδια ειλικρινα αναθεμα κι αν εβγαλα ακρη.Τελικα της εστειλα ενα δευτερο που ρωτουσα απλα αν εχει μπλε ή ασημενιο ή αν προκειται να αποκτησει,σε τρεις σειρες,και μου απαντησε αυτο:
"Solid will not have until that well with my new male.
And silver nose at the moment whether any of this litter is silver or not P.
But there is no silver black.
The only blue I have is the daughter of P turtle blue and white.

I have a Silver female adult but still that is not it .. we never reared sterile. "

Παιδια ειλικρινα αναθεμα κι αν εβγαλα ακρη.Τελικα της εστειλα ενα δευτερο που ρωτουσα απλα αν εχει μπλε ή ασημενιο ή αν προκειται να αποκτησει,σε τρεις σειρες,και μου απαντησε αυτο:

I have a Silver female adult but still that is not it .. we never reared sterile. "
ε...ενταξει...μια χαρα στα εξηγησε η γυναικα:Pαμαν μωρε Δωρα:lol:

Ενταξει παλι καλα που βρηκα απο αλλο εκτροφειο,γιατι αν επρεπε να συνεννοηθω με αυτη μπορει να μου το εστελνε καμια Αυστραλια.:lol:

Ζαλίστηκα,δεν καταλαβαίνω και πολύ τι λέει...:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back