Birman-maniacs

Το βλεμμα του Μορφουλη προς τη Σεμελη αλλαξε....εγινε πιο γλυκο και παρακλητικο...εκεινη η τσουκνιδα ομως του ριχνει φαπες και χθες δεν τον αφηνε να μπει μεσα στο σπιτι απο το μπαλκονι, εμποδιζοντας του με το ποδι της την εισοδο απο το πορτακι:mad:
κοινως τωρα τελευταια τον εχει του χεριου της.....:P
Κοιτα να δεις πως αλλαζουν τα πραγματα:hmm::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πότε θα έρθει η γατούλα σας κ.Διονύνη.

Αν ολα πανε καλα τελη Ιουλιου με αρχες Αυγουστου θα παω να τη φερω.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστω πολυ!
Πολυ θα ηθελα πριν το παραγγειλω, να το ξεφυλισσω πρωτα:)
Μπορεις να ερθεις για καφεδακι αν θες, να δεις και τα μωρα απο κοντα;)

Θα ηταν παρα πολυ ωραια να τα λεγαμε και απο κοντα και να δω και τα κουκλια σου:rolleyes:

Αν ολα πανε καλα τελη Ιουλιου με αρχες Αυγουστου θα παω να τη φερω.:up:
ωραια!! μαλλον για μπλε ή λιλα πας ε? κουκλα θα ειναι....εχω καταλαβει οτι εχεις πολυ καλο γουστο;):)
Θα ηταν παρα πολυ ωραια να τα λεγαμε και απο κοντα και να δω και τα κουκλια σου:rolleyes:
ωραια θα τα πουμε στα pm:)

ωραια!! μαλλον για μπλε ή λιλα πας ε? κουκλα θα ειναι....εχω καταλαβει οτι εχεις πολυ καλο γουστο;):)

Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!!
Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια.
Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality.
Ζηταω πολλα ε? :hmm::hmm:

Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες .

Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο?

Blue point, lilac point, seal point ειναι οι αγαπημενες μου!!!
Βεβαια, δυστυχως, η μητερα φυση αποφασιζει τι χρωμα θα βγουν τα γατακια.
Πρεπει να κατσει το χρωμα, να ειναι θυληκο και breeding ή show quality.
Ζηταω πολλα ε? :hmm::hmm:

Τωρα εχει γεννες απο blue tortie. blue point, και creme point θυληκιες .

Αληθεια ξερεις ποια ειναι τα πιθανα χρωματα απο creme θυληκια και seal αρσενικο?
ωραια ειναι τα χρωματα που σου αρεσουν:up:
και φυσικα συμφωνω να θελεις breed ή show ή και τα δυο αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη;) και εκθεσεις....
Ετοιμαζομαστε απο Φθινοπωρο για το εξωτερικο....Ρουμανια και Ιταλια σε εκθεσεις....παμε παρεα αν θες;)

Απο creme θηλυκο και seal αρσενικο...παιζει εντονα εκτος απο αυτα τα δυο χρωματα να βγει ταρταρουγιτσα ε? ;)
το creme ειναι πολυ ανοιχτο και δεν μου αρεσει πολυ....μακαρι να βγει μια ωραια seal σαν το πατερα....αλλα οπως σου ειπα, ταρταρουγα ειναι πολυ πιθανον να βγει:hmm:

Καλησπέρα!:happy:
Σήμερα γύρισα από Βόλο και είπα να περάσω,να πω ένα γεια.:)

Τα νέα μου:
Έμαθα απ' έξω ένα απόσπασμα του Γαλάζιου Δούναβη και θα το παίξω στις εξετάσεις του πιάνου.

Επίσης χθες,στο αγρόκτήμα του παππού, μέσα σε ένα σακί με άχυρο που βάζουμε στις φωλιές από τις κότες μάνα και κόρη(που γεννήθηκε πέρσι) γέννησαν και οι 2 μαζί 7 γατάκια!:inlove::happy:
1 μπλε τιγράκι,2 ταρταρουγάκια και 4 απσρόμαυρα!:D
attachment.php

Άρυα(μαμά)

attachment.php

Ζήνα(κόρη)

Χριστινα μου! Δεν αποφασησα να ζησω στη Λισσαβωνα:P εχω επιστρεψει Ελλαδα εδω και πολλες μερες:lol:
Α,εγώ τώρα το ακούω...:redface::lol: Όταν πηγαίνω διακοπές χάνω επισόδεια!:lol:
Ακομη δεν εμαθα τα χρωματα:(
Αλλα ελπιζω να τα μαθω μεσα στην ερχομενη εβδομαδα.
Αν έρχεστε κσθημερινά στους Birmaniacs,με την κ.Γιούλη εδώ,θα τα μάθετε σύντομα φαρσί!:lol::up:(εξ ιδίας πείρας.;):P:up:)

Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι

Πολυ ομορφες οι γατουλες.Ακομα πιο ομορφα τα μικρα φανταζομαι
Να μην φαντάζεσαι,να είσαι σίγουρη!:happy: Αλλά δεν έχω φωτό.:/::)

Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια!
Αντε τα κεφαλια μεσα:lol:

(Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!):P

Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος...

Γεια σας!:happy: Τώρα όπως είπατε κ.Γιούλη,τα κεφάλια μέσα!:P Σε λίγο καιρό έχουμε και τις εξετάσεις...:down::)

Βρήκα ένα βίντεο από τη Eurovision του 1974,όταν οι Abba κέρδισαν τον διαγωνισμό με το Waterloo.:up:
https://www.youtube.com/watch?v=wGs7dTjUsXw

Eσείς τί νέα;:hmm:

Καλη επανοδο στα σχολεια κοριτσια!
Αντε τα κεφαλια μεσα:lol:

(Δωρα και για σενα ισχυει αυτο!):P
ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΤΕ!!!:mad::lol:
Μεσα το εχω,σε λιγο θα το εχω και κατω,νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος...
Εγώ κοιμάμαι από τώρα!Στο τέλος μας βλέπω την ώρα των Αρχαίων να μας δίνουν μαξιλάρι και σκουφάκια για τον ύπνο...

Μόλις αποχώρησαν οι επισκέπτες!:D Είχε έρθει ένας φίλος μου που έχω να τον δω από την πρώτη δημοτικού γιατί μετακόμισαν Αμερική.:) Άλλαξε,αλλά τον γνώρισα.:) Είχε έρθει και ο αδερφός του που όταν έφυγαν για Αμερική ήταν 4 χρoνών...αυτός κι αν έγινε θηρίο!:up:

Ευτυχώς είχα την ευκαιρία νε κάνω πρκτική στα Αγγλικά μου.:) Όπως διαπίστωσα από τις συζητήσεις μου μαζί τους, δεν έχω και πολύ καλή προφορά σε σχέση με εκείνους,παρ' όλο που έχω την καλύτερη προφορά στην τάξη μου στο φροντιστήριο...:redface:

Αλλά, I just loved it!:D:happy::up:

Καλησπερα.
Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια.

Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο.

Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's
Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ).
Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ.

Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf )
Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα.

Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει.

Καλησπερα.
Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια.

Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο.

Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's
Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ).
Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ.

Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf )
Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα.

Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει.
ψηφιζω blue tabby:up:...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie:hmm:...φωτο των μωρων εχεις?

ΘΕΑ Η YSABEL :up:

foto02.jpg

ψηφιζω blue tabby:up:...αλλα θα ηθελα να δω και το blue tortie:hmm:...φωτο των μωρων εχεις?

Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω.
Ειδες τη μαμα Blue tortie ?
Πως σου φανηκε?
Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα.

Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες....

Kαι η Hermine δεν παει πισω...
Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ:up:

foto05.jpg

Κι εγω οπως ειπα Blue tabby προτιμω.
Ειδες τη μαμα Blue tortie ?
Πως σου φανηκε?
Εγω που την ειδα απο κοντα ειναι τελεια γατα.

Φωτο οχι ακομη.....Θα μου στειλει σε λιγες ημερες....
Η blue tortie η Hermine εχει το τελειο προσωπο της Βιρμανης:inlove:κοιτα τι τελεια που γερνουν τα αυτακια της!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back