Birman-maniacs

Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη.:P
Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βοηθεια με τη γλωσσα δε θελω,καμια γατα θα μας φερει;:lol:
κοιτα...εχω το θαρρος να πω στο γιο του που παντρευτηκε κι αυτος Νορβηγιδα και πηγαινοερχεται, αν μπορει η εκτροφεας, να του το παει σπιτι του στο Tonsberg 2 ωρες απο το Οσλο ή στο αεροδρομιο απ΄οπου θα ταξειδεψει ακομα καλυτερα....και να στο φερει για παραλαβη στον Ελ. Βενιζελο;)Αυτο μπορω να το ζητησω...
Για ποια ρατσα μιλαμε?
Nορβηγικου Δασους :rolleyes:
Καλησπερα συμπεθερε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη.:P
Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους.
ενα Δωρα να το βαφτισεις Lorien...το θυμασαι το δασος στο Τολκιν?
α...ναι απο δασος να στο φερει:lol:

Και μια ομορφη παρεα
καλε πως μοιαζουν ετσι μεταξυ τους???:blink::blink:copy - paste :P

Μου αρεσουν πολυ αυτα τα γατια!
Πολυ ωραια επιλογη:)
Καλησπερα συμπεθερε:)

Πολυ καλησπερα σας συμπεθερα:hello:

Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ.

Συνημμένα

• 1240083864_resized.jpg
    1240083864_resized.jpg
    24 KB · Εμφανίσεις: 18
Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο;:hmm: Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους...:happy:
norwegian-forest-4-kittens.jpg

norwegian-forest-maggie.jpg
norwegian-forest-mixed-breed-Daffydus.jpg

norwegain-forest-calliope.jpg
norwegain-forest-gustav.jpg

Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ.
Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε;:hmm:

Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες...
Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα)

Αυτή τί χρωματισμού είναι;:hmm:
birman-cat-picture.jpg

Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο;:hmm: Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους...:happy:
norwegian-forest-4-kittens.jpg

norwegian-forest-maggie.jpg
norwegian-forest-mixed-breed-Daffydus.jpg

norwegain-forest-calliope.jpg
norwegain-forest-gustav.jpg
Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου.:)

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε;:hmm:

Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια.

Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου.:)
Αχ,ωραία...:happy: Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού;:hmm:

Δεν είναι γλύκα;
nsuki-kittens10.jpg

Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη:rolleyes:
Αυτή τί χρωματισμού είναι;:hmm:
birman-cat-picture.jpg
choc. tortie

Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες...
Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα)
εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε?

Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? :hmm:καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει?

Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? :hmm:καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει?

Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες.
Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο.....:hmm:

Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ...
Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω.
Χριστινα Βολο θα γυρισω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back