moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #38.281 30-04-09 16:26 Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη. Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.282 30-04-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βοηθεια με τη γλωσσα δε θελω,καμια γατα θα μας φερει; Click για ανάπτυξη... κοιτα...εχω το θαρρος να πω στο γιο του που παντρευτηκε κι αυτος Νορβηγιδα και πηγαινοερχεται, αν μπορει η εκτροφεας, να του το παει σπιτι του στο Tonsberg 2 ωρες απο το Οσλο ή στο αεροδρομιο απ΄οπου θα ταξειδεψει ακομα καλυτερα....και να στο φερει για παραλαβη στον Ελ. ΒενιζελοΑυτο μπορω να το ζητησω... Αρχική Δημοσίευση από dion: Για ποια ρατσα μιλαμε? Click για ανάπτυξη... Nορβηγικου Δασους Καλησπερα συμπεθερε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.283 30-04-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη. Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... ενα Δωρα να το βαφτισεις Lorien...το θυμασαι το δασος στο Τολκιν? α...ναι απο δασος να στο φερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.284 30-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από dion: Και μια ομορφη παρεα Click για ανάπτυξη... καλε πως μοιαζουν ετσι μεταξυ τους???copy - paste Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:32 Ο dion1 έγραψε: #38.285 30-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν πολυ αυτα τα γατια! Πολυ ωραια επιλογη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα συμπεθερε Click για ανάπτυξη... Πολυ καλησπερα σας συμπεθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:37 Ο dion1 έγραψε: #38.286 30-04-09 16:37 Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1240083864_resized.jpg 24 KB · Εμφανίσεις: 18 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.287 30-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη. Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #38.288 30-04-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #38.289 30-04-09 16:43 Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:45 Η bunny έγραψε: #38.290 30-04-09 16:45 Αυτή τί χρωματισμού είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #38.291 30-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Click για ανάπτυξη... Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:52 Ο dion1 έγραψε: #38.292 30-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Click για ανάπτυξη... Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:53 Η bunny έγραψε: #38.293 30-04-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Click για ανάπτυξη... Αχ,ωραία... Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού; Δεν είναι γλύκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η bunny έγραψε: #38.294 30-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη. Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.282 30-04-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βοηθεια με τη γλωσσα δε θελω,καμια γατα θα μας φερει; Click για ανάπτυξη... κοιτα...εχω το θαρρος να πω στο γιο του που παντρευτηκε κι αυτος Νορβηγιδα και πηγαινοερχεται, αν μπορει η εκτροφεας, να του το παει σπιτι του στο Tonsberg 2 ωρες απο το Οσλο ή στο αεροδρομιο απ΄οπου θα ταξειδεψει ακομα καλυτερα....και να στο φερει για παραλαβη στον Ελ. ΒενιζελοΑυτο μπορω να το ζητησω... Αρχική Δημοσίευση από dion: Για ποια ρατσα μιλαμε? Click για ανάπτυξη... Nορβηγικου Δασους Καλησπερα συμπεθερε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.283 30-04-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη. Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... ενα Δωρα να το βαφτισεις Lorien...το θυμασαι το δασος στο Τολκιν? α...ναι απο δασος να στο φερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.284 30-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από dion: Και μια ομορφη παρεα Click για ανάπτυξη... καλε πως μοιαζουν ετσι μεταξυ τους???copy - paste Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:32 Ο dion1 έγραψε: #38.285 30-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν πολυ αυτα τα γατια! Πολυ ωραια επιλογη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα συμπεθερε Click για ανάπτυξη... Πολυ καλησπερα σας συμπεθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:37 Ο dion1 έγραψε: #38.286 30-04-09 16:37 Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1240083864_resized.jpg 24 KB · Εμφανίσεις: 18 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.287 30-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη. Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #38.288 30-04-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #38.289 30-04-09 16:43 Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:45 Η bunny έγραψε: #38.290 30-04-09 16:45 Αυτή τί χρωματισμού είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #38.291 30-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Click για ανάπτυξη... Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:52 Ο dion1 έγραψε: #38.292 30-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Click για ανάπτυξη... Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:53 Η bunny έγραψε: #38.293 30-04-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Click για ανάπτυξη... Αχ,ωραία... Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού; Δεν είναι γλύκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η bunny έγραψε: #38.294 30-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βοηθεια με τη γλωσσα δε θελω,καμια γατα θα μας φερει; Click για ανάπτυξη... κοιτα...εχω το θαρρος να πω στο γιο του που παντρευτηκε κι αυτος Νορβηγιδα και πηγαινοερχεται, αν μπορει η εκτροφεας, να του το παει σπιτι του στο Tonsberg 2 ωρες απο το Οσλο ή στο αεροδρομιο απ΄οπου θα ταξειδεψει ακομα καλυτερα....και να στο φερει για παραλαβη στον Ελ. ΒενιζελοΑυτο μπορω να το ζητησω... Αρχική Δημοσίευση από dion: Για ποια ρατσα μιλαμε? Click για ανάπτυξη... Nορβηγικου Δασους Καλησπερα συμπεθερε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.283 30-04-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη. Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... ενα Δωρα να το βαφτισεις Lorien...το θυμασαι το δασος στο Τολκιν? α...ναι απο δασος να στο φερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.284 30-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από dion: Και μια ομορφη παρεα Click για ανάπτυξη... καλε πως μοιαζουν ετσι μεταξυ τους???copy - paste Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:32 Ο dion1 έγραψε: #38.285 30-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν πολυ αυτα τα γατια! Πολυ ωραια επιλογη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα συμπεθερε Click για ανάπτυξη... Πολυ καλησπερα σας συμπεθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:37 Ο dion1 έγραψε: #38.286 30-04-09 16:37 Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1240083864_resized.jpg 24 KB · Εμφανίσεις: 18 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.287 30-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη. Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #38.288 30-04-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #38.289 30-04-09 16:43 Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:45 Η bunny έγραψε: #38.290 30-04-09 16:45 Αυτή τί χρωματισμού είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #38.291 30-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Click για ανάπτυξη... Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:52 Ο dion1 έγραψε: #38.292 30-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Click για ανάπτυξη... Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:53 Η bunny έγραψε: #38.293 30-04-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Click για ανάπτυξη... Αχ,ωραία... Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού; Δεν είναι γλύκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η bunny έγραψε: #38.294 30-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη. Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... ενα Δωρα να το βαφτισεις Lorien...το θυμασαι το δασος στο Τολκιν? α...ναι απο δασος να στο φερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.284 30-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από dion: Και μια ομορφη παρεα Click για ανάπτυξη... καλε πως μοιαζουν ετσι μεταξυ τους???copy - paste Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:32 Ο dion1 έγραψε: #38.285 30-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν πολυ αυτα τα γατια! Πολυ ωραια επιλογη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα συμπεθερε Click για ανάπτυξη... Πολυ καλησπερα σας συμπεθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:37 Ο dion1 έγραψε: #38.286 30-04-09 16:37 Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1240083864_resized.jpg 24 KB · Εμφανίσεις: 18 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.287 30-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη. Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #38.288 30-04-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #38.289 30-04-09 16:43 Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:45 Η bunny έγραψε: #38.290 30-04-09 16:45 Αυτή τί χρωματισμού είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #38.291 30-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Click για ανάπτυξη... Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:52 Ο dion1 έγραψε: #38.292 30-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Click για ανάπτυξη... Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:53 Η bunny έγραψε: #38.293 30-04-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Click για ανάπτυξη... Αχ,ωραία... Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού; Δεν είναι γλύκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η bunny έγραψε: #38.294 30-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Και μια ομορφη παρεα Click για ανάπτυξη... καλε πως μοιαζουν ετσι μεταξυ τους???copy - paste Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:32 Ο dion1 έγραψε: #38.285 30-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν πολυ αυτα τα γατια! Πολυ ωραια επιλογη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα συμπεθερε Click για ανάπτυξη... Πολυ καλησπερα σας συμπεθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:37 Ο dion1 έγραψε: #38.286 30-04-09 16:37 Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1240083864_resized.jpg 24 KB · Εμφανίσεις: 18 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.287 30-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη. Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #38.288 30-04-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #38.289 30-04-09 16:43 Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:45 Η bunny έγραψε: #38.290 30-04-09 16:45 Αυτή τί χρωματισμού είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #38.291 30-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Click για ανάπτυξη... Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:52 Ο dion1 έγραψε: #38.292 30-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Click για ανάπτυξη... Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:53 Η bunny έγραψε: #38.293 30-04-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Click για ανάπτυξη... Αχ,ωραία... Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού; Δεν είναι γλύκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η bunny έγραψε: #38.294 30-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν πολυ αυτα τα γατια! Πολυ ωραια επιλογη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα συμπεθερε Click για ανάπτυξη... Πολυ καλησπερα σας συμπεθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:37 Ο dion1 έγραψε: #38.286 30-04-09 16:37 Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1240083864_resized.jpg 24 KB · Εμφανίσεις: 18 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.287 30-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη. Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #38.288 30-04-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #38.289 30-04-09 16:43 Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:45 Η bunny έγραψε: #38.290 30-04-09 16:45 Αυτή τί χρωματισμού είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #38.291 30-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Click για ανάπτυξη... Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:52 Ο dion1 έγραψε: #38.292 30-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Click για ανάπτυξη... Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:53 Η bunny έγραψε: #38.293 30-04-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Click για ανάπτυξη... Αχ,ωραία... Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού; Δεν είναι γλύκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η bunny έγραψε: #38.294 30-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.287 30-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη. Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #38.288 30-04-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #38.289 30-04-09 16:43 Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:45 Η bunny έγραψε: #38.290 30-04-09 16:45 Αυτή τί χρωματισμού είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #38.291 30-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Click για ανάπτυξη... Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:52 Ο dion1 έγραψε: #38.292 30-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Click για ανάπτυξη... Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:53 Η bunny έγραψε: #38.293 30-04-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Click για ανάπτυξη... Αχ,ωραία... Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού; Δεν είναι γλύκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η bunny έγραψε: #38.294 30-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε μη με πειραζεις,εχει γινει το κεφαλι μου κουδουνι απο το ψαξιμο.Αμα ειναι να παει σε ενα δασος να μας φερει,οχι απο αυλη. Διονυση σκεφτομαι αν παρω την αποσπαση μου να παρω ενα ζευγαρι Νορβηγικου Δασους. Click για ανάπτυξη... Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η bunny έγραψε: #38.288 30-04-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #38.289 30-04-09 16:43 Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:45 Η bunny έγραψε: #38.290 30-04-09 16:45 Αυτή τί χρωματισμού είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #38.291 30-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Click για ανάπτυξη... Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:52 Ο dion1 έγραψε: #38.292 30-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Click για ανάπτυξη... Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:53 Η bunny έγραψε: #38.293 30-04-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Click για ανάπτυξη... Αχ,ωραία... Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού; Δεν είναι γλύκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η bunny έγραψε: #38.294 30-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #38.289 30-04-09 16:43 Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:45 Η bunny έγραψε: #38.290 30-04-09 16:45 Αυτή τί χρωματισμού είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #38.291 30-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Click για ανάπτυξη... Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:52 Ο dion1 έγραψε: #38.292 30-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Click για ανάπτυξη... Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:53 Η bunny έγραψε: #38.293 30-04-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Click για ανάπτυξη... Αχ,ωραία... Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού; Δεν είναι γλύκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η bunny έγραψε: #38.294 30-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:45 Η bunny έγραψε: #38.290 30-04-09 16:45 Αυτή τί χρωματισμού είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #38.291 30-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Click για ανάπτυξη... Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:52 Ο dion1 έγραψε: #38.292 30-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Click για ανάπτυξη... Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:53 Η bunny έγραψε: #38.293 30-04-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Click για ανάπτυξη... Αχ,ωραία... Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού; Δεν είναι γλύκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η bunny έγραψε: #38.294 30-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτή τί χρωματισμού είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #38.291 30-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Click για ανάπτυξη... Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:52 Ο dion1 έγραψε: #38.292 30-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Click για ανάπτυξη... Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:53 Η bunny έγραψε: #38.293 30-04-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Click για ανάπτυξη... Αχ,ωραία... Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού; Δεν είναι γλύκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η bunny έγραψε: #38.294 30-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Απόσπαση εννοείς όταν φύγεις από την Κάλυμνο; Είναι πανέμορφες οι Νορβιγικού Δάσους... Click για ανάπτυξη... Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:52 Ο dion1 έγραψε: #38.292 30-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Click για ανάπτυξη... Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:53 Η bunny έγραψε: #38.293 30-04-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Click για ανάπτυξη... Αχ,ωραία... Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού; Δεν είναι γλύκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η bunny έγραψε: #38.294 30-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί δεν τον πήρατε; Click για ανάπτυξη... Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:53 Η bunny έγραψε: #38.293 30-04-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Click για ανάπτυξη... Αχ,ωραία... Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού; Δεν είναι γλύκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η bunny έγραψε: #38.294 30-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Χριστινακι,θα ξερω μεχρι τελος Ιουνιου. Click για ανάπτυξη... Αχ,ωραία... Θα γυρίσεις Βόλο ή θα μείνεις αλλού; Δεν είναι γλύκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η bunny έγραψε: #38.294 30-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιατι αποφασησα να παρω μια θυληκια. Click για ανάπτυξη... Α... Πάντως είναι όμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.295 30-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Ο μικρος κυριος στη φωτο (και στο avatar μου ) ειναι ο Ολλανδος που τελυταια στιγμη αποφασησα να μη τον παρω. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοστεναχωριεμαι ακομη γιατι μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Ειναι Θεικος....αλλα αυτη που θα παρεις θα ειναι ομορφοτερη Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή τί χρωματισμού είναι; Click για ανάπτυξη... choc. tortie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.296 30-04-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιος ο Ολλανδος.Κριμα που δεν τον πηρες... Γιουλη μου προς το παρον τα παω καλα με την Ισμανιδα,και ισως καταληξω σε αυτη.Εχει κατι ομορφα μπλε κρεμ τορτενια και μου αρεσαν αρκετα,και θα ζευγαρωσει και μια πολυ πολυ πολυ ομορφη σκουρα σοκολατενια της με πολυ ελπιδοφορο επιβητορα.Ενω δε μου αρεσουν τα σκουρα σε αυτη τη φυλη,αυτη τη μικρη την εχω ερωτευτει και αν βγαλει ενα μικρο σαν αυτη το θελωωωωωω!Ολοι βεβαια τη βρισκουν ασχημη αλλα εμενα ως συνηθως δε με νοιαζει (και τον Σειριο ασχημο τον εβρισκαν και δες ποιος γελαει τωρα) Click για ανάπτυξη... εμεις φωτο, link κλπ. θα δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.297 30-04-09 17:10 Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:17 Ο dion1 έγραψε: #38.298 30-04-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση....ο ιταλος ακομα να βγαλει φωτο τα μωρα? καλα ποτε γεννηθηκαν κι ακομα να τις βαλει? Click για ανάπτυξη... Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #38.299 30-04-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1913 1914 1915 1916 1917 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1915 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: choc. tortie Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #38.300 30-04-09 17:20 Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.