Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αχ ειναι πολυ μωρο ακομα...Τουλαχιστον αν δεις τα σημαδια της και αποφασισεις οτι αυτη θελεις,θα περιμενεις απλα αλλους τρεις μηνες να την παρεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ ειναι πολυ μωρο ακομα...Τουλαχιστον αν δεις τα σημαδια της και αποφασισεις οτι αυτη θελεις,θα περιμενεις απλα αλλους τρεις μηνες να την παρεις...

:up::up::up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποσο ακομα σου ειπε οτι πρεπει να περιμενετε για να δει με σιγουρια τα σημαδια της;Μα δε στελνει και καμια φωτο αυτη η απονη...:P

Ποσο ακομα σου ειπε οτι πρεπει να περιμενετε για να δει με σιγουρια τα σημαδια της;Μα δε στελνει και καμια φωτο αυτη η απονη...:P

Φανταζομαι οτι το αργοτερο σε 2 εβδομαδες θα ξερουμε πλεον.:hmm:
Η αληθεια ειναι οτι δεν της αρεσει να λεει πολλα πριν ειναι 100% σιγουρη.

Τη φωτο που μου εστειλε τη περασμενη Πεμπτη δεν την ειδες?
Ειπε θα μου στειλει και τις επομενες ημερες κι αλλες:D

Την ειδα,αλλα τι να μας κανει μια φωτο;:lol:Εγω την ειχα τρελανει την καημενη την Αννα,αλλα εχω πολλες φωτο της μικρης μου οταν ηταν μωρο.

Την ειδα,αλλα τι να μας κανει μια φωτο;:lol:Εγω την ειχα τρελανει την καημενη την Αννα,αλλα εχω πολλες φωτο της μικρης μου οταν ηταν μωρο.

Λες να γινω λιγο πρηχτης κι εγω?:hmm::hmm:

Εμ,με το σταγονομετρο μας τη δειχνει,δε θα ειναι κριμα να την παρεις τεσσαρων μηνων και να χασεις ολη αυτη τη φαση;Στα Point ειναι ωραιο να βλεπεις τα σημαδια τους καθως διαμορφωνονται.

Ναι εχεις δικιο.
Πολλα εκτροφεια οταν παρεις το γατακι σου δινουν και ενα cd με φωτο που καλυπτουν την μεχρι τοτε ζωη του.
Η δικη μου εκτροφεας το κανει αραγε?
Για να τη ρωτησω!

Ναι το ξερω και μου αρεσει πολυ σαν ιδεα,σκεφτομαι να το κανω κι εγω με τα μικρα της Μόιρας.Για ρωτα,και πες της να μας βγαζει και πιο πολλες φωτο,θελουμε να τη βλεπουμε τη μπεμπα!:up:

Πηρα mail απο την εκτροφεα και μου λεει οτι πρεπει να περιμενουμε κι αλλο για να δουμε τα markings γιατι σαν blue tabby που ειναι, καθυστερουν να φανουν λιγο περισοοτερο απο οτι στα σκουρα χρωματα.:/:
Πω....πω ....αυτη η αναμονη ειναι η χειροτερη:mad:
μπηκες στη τελικη ευθεια Διονυση...:):up:
Φανταζομαι οτι το αργοτερο σε 2 εβδομαδες θα ξερουμε πλεον.:hmm:
Η αληθεια ειναι οτι δεν της αρεσει να λεει πολλα πριν ειναι 100% σιγουρη.

Τη φωτο που μου εστειλε τη περασμενη Πεμπτη δεν την ειδες?
Ειπε θα μου στειλει και τις επομενες ημερες κι αλλες:D
πολυ σωστη τη βρισκω!!
Εμ,με το σταγονομετρο μας τη δειχνει,δε θα ειναι κριμα να την παρεις τεσσαρων μηνων και να χασεις ολη αυτη τη φαση;Στα Point ειναι ωραιο να βλεπεις τα σημαδια τους καθως διαμορφωνονται.
μαγεια ειναι...ειδικα αν εισαι απειρος σαν εμενα...και ψαχνεσαι...εννοω ως "εκτροφεας" να αναρωτιεσαι για φυλλο και χρωμα:P:lol:

Διονυση θα πας ταξιδακι να την φερεις τη τσουπρα ε?:)

Διονυση θα πας ταξιδακι να την φερεις τη τσουπρα ε?:)

Γιουλη εδω πηγα και την ειδα οταν ηταν 1 ημερας, δεν θα παω οταν ειναι να την παρω?;)

Μωρε ας μας βγει αυτη breeding .....και στην αλλη ακρη παω να την παρω:D:D

Γιουλη εδω πηγα και την ειδα οταν ηταν 1 ημερας, δεν θα παω οταν ειναι να την παρω?;)

Μωρε ας μας βγει αυτη breeding .....και στην αλλη ακρη παω να την παρω:D:D
:lol::lol:
ωρες ωρες μου θυμιζεις τοσο πολυ εμενα:lol:

Διονυσηηηη...οι αυστραλιανες Βιρμανικες γραμμες ειναι οι καλυτερες!
Παμε να χαζεψουμε καγκουρω? ;):lol:

Ακουουουουσατε Ακουουουσατε:P

Οι Καταλινες περιμενουν παλι φετος μωρα απο τους γονεις της Σεμελης kitty και Versacce!!! :up::up:
Θελουν ενα μωρο τους λενε γιατι τους ειχαν βγει πολυ καλα τα προηγουμενα:redface::cool: αλλα εξαντληθηκαν:P:lol:
Και ζευγαρωσε και ο Οζυ με την Rose την αγαπημενη μου:inlove:οπου ονειρευονται μια ωραια seal τορτελινα απο εκει...κι εγω ονειρευομαι μια Rose:redface::lol::lol::lol:

Ακουουουουσατε Ακουουουσατε:P

Οι Καταλινες περιμενουν παλι φετος μωρα απο τους γονεις της Σεμελης kitty και Versacce!!! :up::up:
Θελουν ενα μωρο τους λενε γιατι τους ειχαν βγει πολυ καλα τα προηγουμενα:redface::cool: αλλα εξαντληθηκαν:P:lol:
Και ζευγαρωσε και ο Οζυ με την Rose την αγαπημενη μου:inlove:οπου ονειρευονται μια ωραια seal τορτελινα απο εκει...κι εγω ονειρευομαι μια Rose:redface::lol::lol::lol:
Και αυτά θα εξαντληθούν αμέσως σαν ζεστά ψωμάκια:lol:
Αλήθεια η Rose τι χρώμα είναι; (την ονειρεύεσαι μόνο ή...:hmm: )

Και αυτά θα εξαντληθούν αμέσως σαν ζεστά ψωμάκια:lol:
Αλήθεια η Rose τι χρώμα είναι; (την ονειρεύεσαι μόνο ή...:hmm: )
ενα κοριτσι της σαν αυτην θελω:rolleyes:

κοιτα ματι, κοιτα γουνα, κοιτα βαθυ καφε που εχει και ωραιο contrast με το εκρου του κορμιου...απο το ιδιο εκτροφειο με το Versacce ειναι....
Απο την Αυστραλια τα χρυσοπληρωσαν αυτα τα γατια...

rosie_20080621_3.jpg

rosie20090321_1.jpg

Μπορει ομως κι απο τη μαμα της Σεμελης τη kitty να βγει μια seal σαν αυτην ;)

kitty_20080510_1.jpg

Απαπα τι ΘΕΑ ειναι αυτή τι πλάσμα τι κορμί κυπαρισσένιο χρώμα μάτια πραγματικά είναι απίστευτη ομορφιά κ τα άκρα είναι σχεδόν μαύρα ε;
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!:inlove::inlove::inlove:

Μπορει ομως κι απο τη μαμα της Σεμελης τη kitty να βγει μια seal σαν αυτην ;)

kitty_20080510_1.jpg
Όλα τα Βιρμανακια έχουν πολύ ωραία μπλε μάτια αλλά πραγματικά το χρώμα του μπαμπά κ της Σεμέλης είναι το ωραιότερο. Το παρατήρησα όταν μου το είπες ότι είναι σπάνιο το χρώμα τους

Απαπα τι ΘΕΑ ειναι αυτή τι πλάσμα τι κορμί κυπαρισσένιο χρώμα μάτια πραγματικά είναι απίστευτη ομορφιά κ τα άκρα είναι σχεδόν μαύρα ε;
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!:inlove::inlove::inlove:
δεν παμε να κλεισουμε κανα δυο ρε Ελενα παρεα?? ;)
Εχω παθει λα λα με αυτη τη γατα...:inlove::inlove:κι επειδη μαλλον το Καλυψακι μου θα στειρωθει, θελω να βαλω seal στο παιχνιδι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back