Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter elvenstar
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
:lol::lol:λεω να την εχω μονιμα εκει αφου χρησιμοποιειται καθε μερα:/::P

:redface::redface::lol:
Βέβαια κ μετα να μην λες είναι τεμπελια απλά θα λες είναι άποψη;)
Έτσι κάνει μία γνωστή μου:rolleyes:
βιαστικη και κακη ποιοτητα....αλλα κοιταξτε πως τον παρακαλει...κι εκεινος τη πλενει:inlove:το αγορι μου εγινε πολυ τρυφερο...
Είδες τι κάνει η γυναίκα όταν είναι κοπλατζου; Όλους τους ρίχνει ακόμα κ τον άντρακλα Μορφέα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι αυτη με τη σκουπα μαρη,αυτη που ειναι στο καλαθι της.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βέβαια κ μετα να μην λες είναι τεμπελια απλά θα λες είναι άποψη;)
Έτσι κάνει μία γνωστή μου:rolleyes:

Είδες τι κάνει η γυναίκα όταν είναι κοπλατζου; Όλους τους ρίχνει ακόμα κ τον άντρακλα Μορφέα
κι εμενα μια γνωστη μου το κανει αυτο...καλε πως τη λενε? μπας και μιλαμε για τη ιδια?:hmm::lol:
Οχι αυτη με τη σκουπα μαρη,αυτη που ειναι στο καλαθι της.:lol:
αι μαρι, ειπα κι εγω:P:lol:

η Σεμελη ζευγαρωσε μονο 3 μερες...δεν τη βλεπω να γκαστρολογιεται...:hmm:αλλα βρωμοκοπαγε και το πιπι της ηταν πολυ κοκκινο, σαν της Καλυψους....παντως αν ειναι...στα γενεθλια της θα γενναει:rolleyes:

κι εμενα μια γνωστη μου το κανει αυτο...καλε πως τη λενε? μπας και μιλαμε για τη ιδια?:hmm::lol:
Αντε βρε αποκλείεται να την ξέρεις :P:P:lol:

Αντε βρε αποκλείεται να την ξέρεις :P:P:lol:
ειναι μακρυα μου...:(τη θελω εδω να τη μαθω καλυτερα:/:
;);):D

Κι ετσι για να χαιρομαστε κι εμεις που δεν εχουμε ακομη δικα μας βιρμανακια;);)

C:%5CUsers%5CTURBO_X%5CPictures%5Cbirman%20cat

Συνημμένα

• quies6.jpg
    quies6.jpg
    146,7 KB · Εμφανίσεις: 35
ειναι μακρυα μου...:(τη θελω εδω να τη μαθω καλυτερα:/:
;);):D

Θα προσπαθήσω να σας έλθω τον άλλο μήνα να γελάσουμε κ να δω κ τα ζουζουνια σας:up:
attachment.php

πωπω μια βαριεστημένη φατσούλα; Θα σκέφτεται "Πάλι φωτογράφηση σήμερα γμτ;"

Θα προσπαθήσω να σας έλθω τον άλλο μήνα να γελάσουμε κ να δω κ τα ζουζουνια σας:up:

πωπω μια βαριεστημένη φατσούλα; Θα σκέφτεται "Πάλι φωτογράφηση σήμερα γμτ;"
μακαρι!!! :up::up:
Κι ετσι για να χαιρομαστε κι εμεις που δεν εχουμε ακομη δικα μας βιρμανακια;);)

C:%5CUsers%5CTURBO_X%5CPictures%5Cbirman%20cat
εκει που εισαι ημουνα κι εδω που ειμαι θα΄ρθεις....;):D

Καλησπέρα!:happy:

Λοιπόν, αφού τιμμωρία γιοκ, έχουμε το ελεύθερο!:P:lol: Αλλά καλύτερα να πάω στο θέμα της Καλυψούλας γιατί απ' ότι φαίνεται θα έχει πιο πολύ ζουμί!:hmm::)

Σημερα μου εστειλε η εκτροφεας κι αλλες φωτο:D
Τωρα πια μοιαζουν με γατακια.
Ακομη ομως δεν ξερουμε ποιο απο τα 2 blue tabby θα ειναι δικο μου, αφου δεν εχουν σκουρηνει αρκετα για να φαινονατι καθαρα τα markings.:/:
Παντως απο ο,τι λεει και τα δυο φαινονται να εχουν πολυ καλη μορφολογια, οσο μπορει να δει σε αυτην την ηλικια.:up:

Συνημμένα

• blue tabby females.jpg
    blue tabby females.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 16
  • blue tabby females1.jpg
    blue tabby females1.jpg
    5,5 KB · Εμφανίσεις: 11
  • blue tabby females2jpg.jpg
    blue tabby females2jpg.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 11
Διονυση εγω λεω να τα παρεις και τα δυο...:lol:

Διονυση εγω λεω να τα παρεις και τα δυο...:lol:

Νομιζεις πως δεν το εχω σκεφτει κι εγω?;)

Ποιο προτιμας απο τα δυο?

Και τα δυο ειναι μπλε-κρεμ;/

Και τα δυο ειναι μπλε-κρεμ;/

Εννοεις Blue cream?
Οχι ειναι blue tabby.Σαν αυτη θα γινουν.

Συνημμένα

• escada_20080830_4a.jpg
    escada_20080830_4a.jpg
    83,9 KB · Εμφανίσεις: 26
Ναι,ξερω πως ειναι,απλα με μπερδεψαν οι λευκες βουλες στα μαγουλα,δεν ειχα προσεξει ποτε οτι εχουν.Νομιζω οτι μου αρεσει περισσοτερο το αριστερο σαν εμφανιση,απο χαρακτηριστικα δεν ξερω πολλα για τη φυλη,θα σε κατατοπισει η Γιουλη.:redface:

Ναι,ξερω πως ειναι,απλα με μπερδεψαν οι λευκες βουλες στα μαγουλα,δεν ειχα προσεξει ποτε οτι εχουν.Νομιζω οτι μου αρεσει περισσοτερο το αριστερο σαν εμφανιση,απο χαρακτηριστικα δεν ξερω πολλα για τη φυλη,θα σε κατατοπισει η Γιουλη.:redface:

Κι εμενα το αριστερο μου αρεσει περισοοτερο ;)
Κατσε να ξαναβαλω τις φωτο γιατι στην προηγουμενη καταχωρηση ηταν πολυ μικρες

Συνημμένα

• kittens 041.jpg
    kittens 041.jpg
    157,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • kittens 043.jpg
    kittens 043.jpg
    131 KB · Εμφανίσεις: 20
  • kittens 044.jpg
    kittens 044.jpg
    179,7 KB · Εμφανίσεις: 20
Να τες σε μεγαλο μεγεθος για να φαινονται τα χρωματα.Γιουλη βαλε το μονοκλ!:lol:
kittens041.jpg
kittens043.jpg
kittens044.jpg

Σου φαινεται κι εσενα πιο σκουρο το αριστερο;

Ετσι νομιζω.
Αν προσεξεις φαινονται και τα καλτσακια του.
¨Η ειναι η ιδεα μου?

Ναι φαινεται γενικα πιο σκουροχρωμο,και νομιζω οτι γι'αυτο φαινονται και τα καλτσακια του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back