Birman-maniacs

Όλα τα Βιρμανακια έχουν πολύ ωραία μπλε μάτια αλλά πραγματικά το χρώμα του μπαμπά κ της Σεμέλης είναι το ωραιότερο. Το παρατήρησα όταν μου το είπες ότι είναι σπάνιο το χρώμα τους
μωρε τους βγαινουν πολλα ξεθωρε:/:
Κοιτα τη μητερα της σημερα:)

kitty_20090313_4.jpg

kitty_20090313_5.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν παμε να κλεισουμε κανα δυο ρε Ελενα παρεα?? ;)
Εχω παθει λα λα με αυτη τη γατα...:inlove::inlove:κι επειδη μαλλον το Καλυψακι μου θα στειρωθει, θελω να βαλω seal στο παιχνιδι...
Να σου πω:lol::lol::lol: Είναι πράγματικα θεά είναι από τα γατιά που σε κάνει να προδίδεις την ράτσα που αγαπάς κ θέλεις να κάνεις απιστίες:lol::redface:
μωρε τους βγαίνουν πολλα ξεθωρε:/:
Κοιτα τη μητερα της σημερα:)

kitty_20090313_4.jpg

kitty_20090313_5.jpg
Α καλά καμία σχέση το χρώμα τους με τη προηγούμενη φωτογραφία εδώ ειναι πολύ πιο έντονο. Ναι πραγματικά στα ποιντ τους βγαίνει πολλες φορες ξεθωριασμένο το εχω προσέξει κ στα περσικά, αλλά εγώ φανταζόμουν ότι το κάνουν επίτηδες με παρέμβαση να έχουν πιο ανοιχτό χρώμα για να τονίζονται καλύτερα τα χρώματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη, τη γάτα που σου έστειλα την πήρες;:hmm:

Γιούλη, τη γάτα που σου έστειλα την πήρες;:hmm:
καμια Ρενατα δεν μου εστειλες:bleh::bleh:κι αν την εστειλες, την κρατησαν οι υπαλληλοι της κουριερ:P

εγω τη θελω με φουλ οιστρο αλλωστε;):lol:

Διονυσηηηη...οι αυστραλιανες Βιρμανικες γραμμες ειναι οι καλυτερες!
Παμε να χαζεψουμε καγκουρω? ;):lol:

Πω..πω... προλαβαινω να ετοιμασω βαλιτσες?
Ποτε φευγουμε?Εισητηρια βγαλαμε? Χρειαζεtai και Visa?:lol::lol:

Καλα γινεται χαμος με το www.shakandahbirmans.com :blink::blink:
θεωρειται απο τα top εκτροφεια.
Και η δικη μου εκτροφεας εχει γατα που εχει και τις γραμμες του συγκεκριμενου εκτροφειου.

Ρε Γιουλη δεν χρειαζεται να παμε. Νομιζω οτι αυτοι τα στελνουν στην Ευρωπη αλλα απο ο,τι ειδα ειναι λιγο αυστηρη!
Φανταζομαι οτι θα εχουν και τρελλη λιστα αναμονης....

Πω..πω... προλαβαινω να ετοιμασω βαλιτσες?
Ποτε φευγουμε?Εισητηρια βγαλαμε? Χρειαζεtai και Visa?:lol::lol:

Καλα γινεται χαμος με το www.shakandahbirmans.com :blink::blink:
θεωρειται απο τα top εκτροφεια.
Και η δικη μου εκτροφεας εχει γατα που εχει και τις γραμμες του συγκεκριμενου εκτροφειου.

Ρε Γιουλη δεν χρειαζεται να παμε. Νομιζω οτι αυτοι τα στελνουν στην Ευρωπη αλλα απο ο,τι ειδα ειναι λιγο αυστηρη!
Φανταζομαι οτι θα εχουν και τρελλη λιστα αναμονης....
O,τι θες πες μου ειναι κολλητη των δικων μου...
Μονο παρε κανα δανειο απ΄τη τραπεζα γιατι ποναει...:blink::lol:
οι δικες μου εκτος απο το γατι και το εισιτηριο του, πληρωσαν και το εισιτηριο του συνοδου του:P

κοιταξτε εδω ποσο κομψα ο εκτροφεας λεει οτι η γατα του εχει βρωμοχαρακτηρα:blink::lol::lol:

Zachini Sealedwithakiss 13c3
Sire: ?
Dam: ? Info: Kizzy is a very determined little cat full of character.
Her favourite pastime is stealing kittens whatever their age, she has been seen to try and put an 9 week old kitten in with her newborns.

:lol::lol::lol::lol::lol: Το παν είναι πως θα το πλασάρεις :up:
Πάντως είναι πανέμορφη

:lol::lol::lol::lol::lol: Το παν είναι πως θα το πλασάρεις :up:
Πάντως είναι πανέμορφη

εδω κοιτα Ελενα:inlove::inlove::inlove:
Μια...."Μαρια"...;):lol::lol:

charm2.jpg

Μπορει ομως κι απο τη μαμα της Σεμελης τη kitty να βγει μια seal σαν αυτην ;)

kitty_20080510_1.jpg

φωκιτσααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Οχι αλλο σεξ:redface:τα'παιξα...

CIMG3612.JPG

Συνημμένα

• CIMG3610.JPG
    CIMG3610.JPG
    37 KB · Εμφανίσεις: 20
  • CIMG3615.JPG
    CIMG3615.JPG
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • CIMG3617.JPG
    CIMG3617.JPG
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • CIMG3619.JPG
    CIMG3619.JPG
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 18
Μόνο φίλοι:lol:
Μια πανέμορφη κουκλίτσα σε ένα πανέμορφο κρεβατάκι:up:
λες να έμεινε έγκυος; Τον διώχνει τον Μορφέα;

Μόνο φίλοι:lol:
Μια πανέμορφη κουκλίτσα σε ένα πανέμορφο κρεβατάκι:up:
λες να έμεινε έγκυος; Τον διώχνει τον Μορφέα;
οχι...του τριβεται και τον παρακαλαει κι αυτος τη γραφει...:P

μιλαμε για μεγαλο ερωτα..καμια σχεση με τη Καλυψω...το πιπινι εχει βγει πολυ τσαχπινα....η μεγαλη ηταν σοβαρη...ψεκαστε, σκουπηστε, τελειωσατε:P:lol:
η φωτο βγηκε βιαστικα το πρωι...sorry για τη σκουπα:redface:

CIMG3625.JPG

Ποσα ξέρει ποσα ξέρει η μικρή άτιμη ξεσηκώστρα :lol:
Θα σε συγχωρήσω για την μηχανή γιατί κ εμένα με έπιασες με τη σκάλα το πάσχα :lol::lol:

Αχ μωρε κατι αγαπες...Γιουλη η τελευταια φωτο ειναι πολυ ομορφη...

Ποσα ξέρει ποσα ξέρει η μικρή άτιμη ξεσηκώστρα :lol:
Θα σε συγχωρήσω για την μηχανή γιατί κ εμένα με έπιασες με τη σκάλα το πάσχα :lol::lol:
:lol::lol:λεω να την εχω μονιμα εκει αφου χρησιμοποιειται καθε μερα:/::P
Αχ μωρε κατι αγαπες...Γιουλη η τελευταια φωτο ειναι πολυ ομορφη...
παρα τη σκουπα?? :redface::redface::lol:

βιαστικη και κακη ποιοτητα....αλλα κοιταξτε πως τον παρακαλει...κι εκεινος τη πλενει:inlove:το αγορι μου εγινε πολυ τρυφερο...

Συνημμένα

• CIMG3624.JPG
    CIMG3624.JPG
    41,8 KB · Εμφανίσεις: 30

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back