Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter bunny
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce...:up:
εδω θα γινει χαμος:inlove::inlove::inlove:

sassari_20081226_1.jpg

versacce_20080510_2.jpg
Εννοείται!:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με μονο δυο ομως δεν μπορει να γινει επισημη εκτροφεας...
Για να γινεις επισημος χρειαζεσαι Minimum δυο θηλυκες κι εναν αρσενικο κατα τη FIFE:)
Μπορεί όμως να κρατήσει ένα θυληκό από την πρώτη γέννα και να μην χρειαστεί να πάρει 3η.:hmm: Πάντως μαθαίνω πολλά καινούρια σήμερα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί όμως να κρατήσει ένα θυληκό από την πρώτη γέννα και να μην χρειαστεί να πάρει 3η.:hmm: Πάντως μαθαίνω πολλά καινούρια σήμερα.:)
δεν ισχυει αυτο γιατι μετα αυτη δεν θα μπορει να ζευγαρωσει με τον πατερα της...
Πρεπει να υπαρχουν δυο Queens (θηλυκες αναπαραγωγης) που να μπορουν να ζευγαρωσουν με εναν αρσενικο κι οχι φυσικα πατερα τους;)

Ωχ,συγνώμη το ξέχασα αυτό!:redface:τοκ τοκ! Πετάω στα σύννεφα με τα βιρμανομπμπέ,το site της Δώρας...και τα έχω παίξει!:redface::D

Να και μερικα μπεμπε απο μενα:
202_0291.jpg
204_0468YindeeYoshi.jpg
204_0478.jpg

Αυτο ειναι το εκτροφειο στην Ολλανδια που μιλουσα για το μπλε αρσενικο που τελικα δεν πηρα.
Προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ οι γατες του και το θεωρω απο τα top εκτροφεια βιρμανικων στην Ευρωπη.
Και αυτοι που το εχουν ειναι πολυ καλοι και συνεργασιμοι.
Αν θελετε να ριξετε μια ματια www.catteryvandesimonas.nl

Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα.
Καμια καινουρια φωτο;:whistle::whistle::whistle:

απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ!
Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα...
Δωραααααααα:(:P:lol:

μα κοιταξτε μια ΘΕΑ:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

152_5244.jpg

Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια.

Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια.
Μπραβο Δωρακι μου!!!
δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες....
εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια...

Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα.
Καμια καινουρια φωτο;:whistle::whistle::whistle:

Δωρα μου απο που θελεις νεα φωτο????:hmm::hmm:

Δωραααααααα:(:P:lol:

152_5244.jpg

Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος.
Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender.

Μπραβο Δωρακι μου!!!
δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες....
εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια...
Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...;););)Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette!:lol:

Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο????:hmm::hmm:

Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος.
Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender.
δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι....:)

εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα....
το αριστερο κοιταξτε:blink::inlove::inlove::inlove:

CRW_8882.jpg

Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...;););)Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette!:lol:
μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...:hmm:ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω:lol::lol:

πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

CRW_8882.jpg

πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

CRW_8882.jpg

Δεν ειχα δικιο για τις γατες του?
Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου.

Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε!
Ειδες ομορφιες;

Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής....

Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε:up:

Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω.:) Όποτε νομίζετε.
Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα:lol: :lol: :lol:
Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce...
εδω θα γινει χαμος..

sassari_20081226_1.jpg

versacce_20080510_2.jpg

Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!!

152_5244.jpg
Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!!
Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!!

Γιουλη....σοβαρομιλας???:blink::blink::blink::blink::blink:
κι αλλη???

παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!!
193_9374.jpg

CRW_7535.jpg

οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back