Birman-maniacs

Γιουλη δες τι λεει για τα μαξιλαρακια:
Paw pads: pink preferred,
but dark spot(s) on paw pad(s) acceptable because of the
two colors in pattern.
Σε πολλες φυλες ειναι υποχρεωτικο καποιο συγκεκριμενο χρωμα στα μαξιλαρακια και στη μυτη,και θεωρειτε fault αν ειναι διαφορετικο απο οτι οριζει το προτυπο.Δες για παραδειγμα για τα λευκα βρετανικα:
Nose
leather and paw pads: pink.
Για τα μαυρα:
Paw pads: black or brown
Για τα καπνιστα:
Nose leather and paw pads:
to correspond with the coat color

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη δες τι λεει για τα μαξιλαρακια:
Paw pads: pink preferred,
two colors in pattern.
Σε πολλες φυλες ειναι υποχρεωτικο καποιο συγκεκριμενο χρωμα στα μαξιλαρακια και στη μυτη,και θεωρειτε fault αν ειναι διαφορετικο απο οτι οριζει το προτυπο.Δες για παραδειγμα για τα λευκα βρετανικα:
Nose
leather and paw pads: pink.
Για τα μαυρα:
Paw pads: black or brown
Για τα καπνιστα:
Nose leather and paw pads:
to correspond with the coat color
α!! Πολυ ενδιαφρον δεν το ηξερα! εμας μας σωζει η διχρωμια μας:P

two colors in pattern.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τς τς τς...πως σας συναναστρεφομαι η κακια και παντογνωστρια εκτροφεας εσας τους ανιδεους...

Τς τς τς...πως σας συναναστρεφομαι η κακια και παντογνωστρια εκτροφεας εσας τους ανιδεους...
εμας περαν των ασφαλων Βιρμανοπηδηματων δεν μας απασχολει τιποτε αλλο καθοτι διαθετομεν τα τελεια μορφολογικα γατια:lol::lol::lol:
κι αν καποιο εχει μπολικο λευκο π.χ. το παιρνουμε και το δινουμε αλλου που δεν υπαρχει καθολου:lol::lol::lol:

αη μαρη χαζη...κανενας κριτης δεν κοιταει πατουσια:Pτι ειναι ποδοσφαιριστης πριν μπει στο γηπεδο που τον ελεγχει ο διαιτητης?:lol::lol:

Ποτε ειναι γεννημενη η μικρη σας Γιουλη;
τωρα το ειδα αυτο Δωρα...10 ιουλιου

Ποτε ειναι γεννημενη η μικρη σας Γιουλη;
λες το καλοκαιρι να εχουμε Περλομωρα???:inlove:θα πεθανω:redface::redface:
και θα μετακομισω μετα:lol:

Μπα,δε νομιζω να εχετε περλομωρα τοσο συντομα.;)

λες το καλοκαιρι να εχουμε Περλομωρα???:inlove:θα πεθανω:redface::redface:
και θα μετακομισω μετα:lol:

Καλέεεεεεε.......το καλοκαιρι θα έχετε Σεμελομωρά λέμε. Για ηρεμήστε κιουυυρία μου...:lol:

εχω παθει Βιρμανοσοκ!! :inlove::inlove::inlove:
οι φωτο που θα ακολουθησουν ειναι αυστηρως ακαταλληλες για Βιρμανοεξαρτημενους...Φενια κλεισε το pc και πανε σπιτι σου:lol:

Υπερτυπικος Blue tabby Βιρμανος...:inlove::inlove::inlove:
απο εκτροφειο Ιταλιας...πολυ καλη εκτροφεας...τη ξερω προσωπικα...
Οποιος ενδιαφερεται με λεει....

απλα θελει λιγη διαιτα:redface:...που ειναι η Γιαννα?:lol:

_mg_0395.jpg

_mg_0328.jpg

Αυτος ειναι κοτζαμ αρκουδα!

_mg_0395.jpg

_mg_0328.jpg

Τι τουρλουμπουκακι ειναι αυτο;; τι κοιλιτσονι πανεμορφο να το γιομισεις με φιλια;;:inlove::inlove::inlove::inlove:

Βρες το Βιρμανακι

εδω με το σκυλακι τους...οταν ηταν μικρος ο blue tabby Θεος...
ψαξτε τον μεσα στην αγκαλια του σκυλου
δεν ειναι μια γλυκα και τα 3 τους?

img_0679.jpg

η αδελφη του μπλε ταμπυ Θεου...
μπλε ταμπυ θεα:P

εχει βγει κι αυτη τεραστια...υπερφυσικα μεγαλη...κι ετσι ειναι pet quality...:lol:

Συνημμένα

• _MG_0334.jpg
    _MG_0334.jpg
    58,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • _MG_0374.jpg
    _MG_0374.jpg
    77,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • _MG_0384.jpg
    _MG_0384.jpg
    108 KB · Εμφανίσεις: 26
μου ειπε η Roberta που εχει τα πιο πανω γατια...οτι βλεποντας το Μορφεα...κολλαει τοσο που παραβλεπει το πολυ λευκο του:redface::redface::redface:

:hmm:

Κλασσικο Ιταλικο καμακι:lol::lol::lol::lol:

:lol:

_mg_0395.jpg

Αυτο το σοκ το παθαίνω κάθε μέρα Γιουλίδιο με τη μικρή να ανασκελώνεται κατά τον ίδιο ακριβως τρόπο στα πόδια μου 20 φορές τη μέρα.
"Μαμά πάρε με αγκαλιά ΤΩΡΑ αλλιώς θα σε πεθάνω..."

Ασχετο.
Την πρώτη φορά που ειχα δει φωτογραφία της Νεφέλης -τότε Χλόης- και της Angel, ειχα πει μέσα μου..."Χριστέ μου ποιος τα έχει αυτά τα μωρά";;;;;
Μου ειχε κοπεί η ανάσα και η μιλιά! Σοβαρολογώ!
Ηταν απο τα πιο όμορφα βιρμανομωρά που είχα δει ποτέ μου...και 2 στα 2!! Παραμυθογατάκια !!! Τόσο όμορφα χρωματολογικά, με τόσο ωραίες μασκούλες, τετοια κατανομή όμορφη και συμμετρική που δεν ηξερα (αν και κολλημένη με τα blue) ποιο μου άρεσε περισσότερο....
Και να 'μαστε που λέτε τώρα εδώ...αγκαλίτσα :inlove: ....

Ασχετο.
Την πρώτη φορά που ειχα δει φωτογραφία της Νεφέλης -τότε Χλόης- και της Angel, ειχα πει μέσα μου..."Χριστέ μου ποιος τα έχει αυτά τα μωρά";;;;;
Μου ειχε κοπεί η ανάσα και η μιλιά! Σοβαρολογώ!
Ηταν απο τα πιο όμορφα βιρμανομωρά που είχα δει ποτέ μου...και 2 στα 2!! Παραμυθογατάκια !!! Τόσο όμορφα χρωματολογικά, με τόσο ωραίες μασκούλες, τετοια κατανομή όμορφη και συμμετρική που δεν ηξερα (αν και κολλημένη με τα blue) ποιο μου άρεσε περισσότερο....
Και να 'μαστε που λέτε τώρα εδώ...αγκαλίτσα :inlove: ....
ετσι...καποια πλασματα μας κολλανε...
οπως εμενα το φατσονι του Μορφεα μου μωρο και ο μπαμπας της Σεμελης που ηθελα κλωνο του και τον απεκτησα...

εγω θα το ελεγα μαχμουρλιδικο:hmm::lol::lol:
σε στυλ δε με χε....τε λεω εγω?:lol:
κατσε να σου δειξω μια δε με χε....τε φωτο της Σεμελης:P
Α,και για μια φωτό της αρλεκίνας των καταλίνων το είχες πει αυτό:rolleyes:
Εγώ θα μπορούσα να βγάλω πολλές τέτοιες φωτό στο σχολείο την ώρα των αρχαίων:P:lol:

_mg_0395.jpg

_mg_0328.jpg
Γιούλη είναι φυσιολογικό να θέλεις να με ξεκάνεις,δεν αντιλέγω,αλλά...λίγο πιο ήπια βασανιστήρια θα ήταν καλύτερα νομίζω..:hmm::P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back