Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
ετσι...καποια πλασματα μας κολλανε...
οπως εμενα το φατσονι του Μορφεα μου μωρο και ο μπαμπας της Σεμελης που ηθελα κλωνο του και τον απεκτησα...
Αδυνατώ να φανταστώ τη Σεμέλη σε αρσενικό...Εχεις φωτογραφία του πατρός;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα...Α,και για μια φωτό της αρλεκίνας των καταλίνων το είχες πει αυτό
Εγώ θα μπορούσα να βγάλω πολλές τέτοιες φωτό στο σχολείο την ώρα των αρχαίων
Γιούλη είναι φυσιολογικό να θέλεις να με ξεκάνεις,δεν αντιλέγω,αλλά...λίγο πιο ήπια βασανιστήρια θα ήταν καλύτερα νομίζω..![]()
Αδυνατώ να φανταστώ τη Σεμέλη σε αρσενικό...Εχεις φωτογραφία του πατρός;
αν εχω φωτογραφια????
πανω απο το κρεβατι μου! 
o γατος "αξια"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Χιχι,εγώ τώρα πώς θα συγκεντρωθώ στη θεωρία;;;;Λιλα μωο
για το Χριστινακι...![]()

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα...
αν εχω φωτογραφια????πανω απο το κρεβατι μου!
o γατος "αξια"
Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχει πιο εντονη γιατι ειναι πολυ πιο μεγαλος σε ηλικια...με τα καιρο οι μασκες σκουραινουν και απλωνουν...και τα κορμακια τους επισης σκουραινουν....στα seal πιο πολυ και λιγοτερα στα αλλα...Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο.
επισης μου αρεσει πολυ το τιγρομουτρι τους...

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντε να΄ν καλα αυτα και σε αλλα με υγεια

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ειναι ξεθωριασμενη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα!![]()
δηλαδης?
moukelis
Επιφανές μέλος

Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπαΕ βαλε μια αλλη τοτε.
Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο.![]()

αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκαΕ βαλε μια αλλη τοτε.

ζηταω πολλα?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερα
αν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα

moukelis
Επιφανές μέλος

Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη.καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα
ζηταω πολλα?![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει
Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα.![]()

ερχεται η μανδαμ ε??
εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting

bunny
Περιβόητο μέλος
Eγώ ξέρωΕ βαλε μια αλλη τοτε.

Πολύ μυαλό θέλει;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool