Birman-maniacs

Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη.:lol::lol::lol:
επιτελους...μετα απο χιλιες σποντες το καταλαβες:lol:
πτυχιακη στη φωτογραφια κανεις αν βγαλεις τετοια φωτο:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επιτελους...μετα απο χιλιες σποντες το καταλαβες:lol:
πτυχιακη στη φωτογραφια κανεις αν βγαλεις τετοια φωτο:lol::lol::lol:
Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!:redface:Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος.:lol:

Eγώ ξέρω:rolleyes::P Πολύ μυαλό θέλει;:lol:
τι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη???:mad::mad:
δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!!:P:lol:

τι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη???:mad::mad:
δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!!:P:lol:
Δεν υποννοώ τίποτις:P Εσένα σου το έχει πει έτσι κι αλλιώς και το ξέρεις.;)Αλλά εγώ απλά το κατάλαβα..από τα υποννοούμενα.:D

Υπερτυπικος Blue tabby Βιρμανος...:inlove::inlove::inlove:
απο εκτροφειο Ιταλιας...πολυ καλη εκτροφεας...τη ξερω προσωπικα...
Οποιος ενδιαφερεται με λεει....

απλα θελει λιγη διαιτα:redface:...που ειναι η Γιαννα?:lol:

_mg_0395.jpg

_mg_0328.jpg

ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry:

εδω με το σκυλακι τους...οταν ηταν μικρος ο blue tabby Θεος...
ψαξτε τον μεσα στην αγκαλια του σκυλου
δεν ειναι μια γλυκα και τα 3 τους?

img_0679.jpg

και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι:inlove::inlove::inlove:
η αδελφη του μπλε ταμπυ Θεου...
μπλε ταμπυ θεα:P

εχει βγει κι αυτη τεραστια...υπερφυσικα μεγαλη...κι ετσι ειναι pet quality...:lol:

ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!!:rolleyes:

Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο.:lol:
προσεξε μονο απο ποια πορτα βγει:lol:
Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!:redface:Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος.:lol:
ε τι φατσα? ξετρελαθηκε με τις ομορφιες:cool::lol:

Οχι δεν ηταν φατσα ξετρελαμενου!:lol:

και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι:inlove::inlove::inlove:

ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!!:rolleyes:
λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη:P:lol:

λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη:P:lol:

α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν...:lol::lol::lol:
οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!:rolleyes::rolleyes:τι να κανω!!:P:P

Καλώς να την δεχθεις κυρία μου!:up:

ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry:
Εισαι σίγουρη???????:rolleyes::hmm:γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής:lol:
Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. :up:
Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. :up:
Φιλούμπες:up::up::up:

Εισαι σίγουρη???????:rolleyes::hmm:γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής:lol:
Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. :up:
Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. :up:
Φιλούμπες:up::up::up:

ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα...:lol::lol::lol::lol:

α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν...:lol::lol::lol:
οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!:rolleyes::rolleyes:τι να κανω!!:P:P
σωστο κι αυτο:lol:

α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι:lol:

Καλημέρα!(άσχετο:P)

α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι:lol:

:lol::lol::lol::lol:

Αρχική Δημοσίευση από [B:
bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο:P)
αααα....να ενα:lol::lol::lol::lol:

Γεια σας βιρμανακια!
AnneFleur-1.jpg
AnneFleur-3.jpg
Bella-1.jpg
Bella-2.jpg

Bella-3.jpg
Destinee-1.jpg
Destinee-2.jpg
Destinee-3.jpg
Destinee-4.jpg
Liza-1.jpg
Liza-2.jpg
Liza-3.jpg

αααα....να ενα:lol::lol::lol:

:lol::lol:παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο...:lol::lol:

ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα..:lol::inlove::inlove::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back