ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
επιτελους...μετα απο χιλιες σποντες το καταλαβεςΝαι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη.![]()

πτυχιακη στη φωτογραφια κανεις αν βγαλεις τετοια φωτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!επιτελους...μετα απο χιλιες σποντες το καταλαβες
πτυχιακη στη φωτογραφια κανεις αν βγαλεις τετοια φωτο![]()
Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη???Eγώ ξέρωΠολύ μυαλό θέλει;
![]()

δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Δεν υποννοώ τίποτιςτι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη???
δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!!![]()
Εσένα σου το έχει πει έτσι κι αλλιώς και το ξέρεις.
Αλλά εγώ απλά το κατάλαβα..από τα υποννοούμενα.
Luna
Περιβόητο μέλος
Υπερτυπικος Blue tabby Βιρμανος...
απο εκτροφειο Ιταλιας...πολυ καλη εκτροφεας...τη ξερω προσωπικα...
Οποιος ενδιαφερεται με λεει....
απλα θελει λιγη διαιτα...που ειναι η Γιαννα?
![]()
![]()
ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!

ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry:
Luna
Περιβόητο μέλος
εδω με το σκυλακι τους...οταν ηταν μικρος ο blue tabby Θεος...
ψαξτε τον μεσα στην αγκαλια του σκυλου
δεν ειναι μια γλυκα και τα 3 τους?
![]()
και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι

η αδελφη του μπλε ταμπυ Θεου...
μπλε ταμπυ θεα
εχει βγει κι αυτη τεραστια...υπερφυσικα μεγαλη...κι ετσι ειναι pet quality...![]()
ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!!

τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
προσεξε μονο απο ποια πορτα βγειΕρχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο.![]()

ε τι φατσα? ξετρελαθηκε με τις ομορφιεςΑσε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος.
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζηκαι τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι
ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!!
τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη![]()
α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν...

οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!

τι να κανω!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλώς να την δεχθεις κυρία μου!Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο.![]()

Εισαι σίγουρη???????ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!
ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry:

γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής
Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο.

Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου.

Φιλούμπες

Luna
Περιβόητο μέλος
Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής
Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο.
Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου.
Φιλούμπες![]()
ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σωστο κι αυτοα,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν...
οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!!
![]()

α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι

bunny
Περιβόητο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
σωστο κι αυτο
α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σωστο κι αυτο
α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι![]()
αααα....να εναΑρχική Δημοσίευση από [B:bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο)

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
αααα....να ενα![]()

παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο...

ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool