anestios19986
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια...
"Σίγουρα, Γιούλη, δεν το συζητάμε αυτό...απλά κάποιες φορές παρασερνόμαστε από τις αδυναμίες μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
"Ζητω!!!!
Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια..."
Σίγουρα, Γιούλη, δεν το συζητάμε αυτό...απλά κάποιες φορές παρασερνόμαστε από τις αδυναμίες μας!

φταιω κι εγω σε αυτο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βιρμαμονεραιδογατα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μες το γουστο οι Αμερικανοι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Ωραια η μπλε-κρεμ!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

sofiab612
Νεοφερμένο μέλος
Τι γνωρίζετε για τα εκτροφεία γατιών Βιρμανίας στην Ουγγαρία?
Βρήκα ένα pet shop που μου είπε ότι μπορει να μου φέρει από το εξωτερικό Βιρμανάκι..πηγαίνουν οι ίδιοι και τα παίρνουν χωρίς μεσολάβηση τρίτων και ότι εξετάζουν τα μορφολογικά χαρακτηριστικά τους πριν τα πάρουν καθώς και άλλα στοιχεία για την υγεία τους
Μου είπε ότι παίρνουν χαρτί από γιατρό στο αεροδρόμιο ότι το ζωάκι είναι υγιές και ότι μου δίνει και εγγύηση ενός έτους για την υγεία του ..εάν εμφανίσει δηλαδή μέσα σ' αυτό το διάστημα κάποια κληρονομική ασθένεια κτλ τότε το αντικαθιστούν..βέβαια το θέμα δεν είναι να μου αντικαστήσουν τη γάτα μου αν εγώ έχω ήδη δεθεί μαζί της
Όταν εξέφρασα κάποια αμφιβολία για τα εκτροφεία στην Ουγγαρία μου είπε ότι ή Ουγγαρία έχει τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και ότι γι αυτό το λόγο πηγαίνουν οι ίδιοι για να ελέγχουν το ζωάκι πριν ταξιδέψει..
Υπάρχει κάποιος από εσάς που πήρε το Βιρμανάκι του από Ουγγαρία ?
Luna
Περιβόητο μέλος
εσυ αγαπη μου εισαι μεσα στο μυαλο μου!!!
οι Ιταλιδες Ναπολιτανες εχουν καταπληκτικη μορφολογια...και οι Καταλινες επαθαν πλακα!!
Προερχονται απο μια νεα Ναπολιτανα εκτροφεα που παζαρευει εναν καταλινογαμπρουλη!
μα ειναι υπεροχη!!

φυσικα και ειμαι μεσα στο μυαλο σου!!!

τι νομιζες?απ'εξω θα εμενα??
![]()
μια μανια αυτοι οι Αμερικανοι με το παχος
![]()
αναμονη για μπανιο
![]()
αυτο θα πει "καπελωμα"
![]()
μα τι ομορφα που ειναι!!!!!!!!!!

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι γνωρίζετε για τα εκτροφεία γατιών Βιρμανίας στην Ουγγαρία?
Βρήκα ένα pet shop που μου είπε ότι μπορει να μου φέρει από το εξωτερικό Βιρμανάκι..πηγαίνουν οι ίδιοι και τα παίρνουν χωρίς μεσολάβηση τρίτων και ότι εξετάζουν τα μορφολογικά χαρακτηριστικά τους πριν τα πάρουν καθώς και άλλα στοιχεία για την υγεία τους
Μου είπε ότι παίρνουν χαρτί από γιατρό στο αεροδρόμιο ότι το ζωάκι είναι υγιές και ότι μου δίνει και εγγύηση ενός έτους για την υγεία του ..εάν εμφανίσει δηλαδή μέσα σ' αυτό το διάστημα κάποια κληρονομική ασθένεια κτλ τότε το αντικαθιστούν..βέβαια το θέμα δεν είναι να μου αντικαστήσουν τη γάτα μου αν εγώ έχω ήδη δεθεί μαζί της
Όταν εξέφρασα κάποια αμφιβολία για τα εκτροφεία στην Ουγγαρία μου είπε ότι ή Ουγγαρία έχει τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και ότι γι αυτό το λόγο πηγαίνουν οι ίδιοι για να ελέγχουν το ζωάκι πριν ταξιδέψει..
Υπάρχει κάποιος από εσάς που πήρε το Βιρμανάκι του από Ουγγαρία ?
ΜΑΚΡΙΑ απο pet shops!!!!!!!!
Μην μπαινεις καν στη διαδικασια να ψαξεις μεσω αυτων!!!
Κανε λιγη υπομονη παραπανω......
Το καλο πραγμα αργει να γινει.....

elvenstar
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool