Birman-maniacs

Αποτελέσματα Έκθεσης

η δεσποινις Σεμελη πηγε παρα πολυ καλα στην εκθεση....
Για μια ακομα φορα καταγοητευσε τους κριτες και πηρε σε ολα exellent και μια σημαντικη διακριση που λεγετα CAC!!
Eιναι μια υπεροχη μορφολογικα Βιρμανη κι η μαμα της καμαρωνει πολυ:redface::P
Δεν κερδισε το Best in Show γιατι οι κυριες Κουνιτσες ηταν ακομα καλυτερες και αξια το κερδισαν εκεινες!!! Μπραβο τους!! :up::up:
Ευχομαι του χρονου με περισσοτερα Βιρμανικα η εκθεση μας και με βραβευσεις αυτης της υπεροχης φυλης! :):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλος ο Leon απο τη Ξανθη:):)
να τον χαιρεστε...μπορει να στερειται των λευκων γαντιων οπως η Καλυψω μου, αλλα εχετε κι εσεις το βλεμμα που αφοπλιζει!! :):)
η φωτογραφιση ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλίτσα συγχαρητήρια για την κουκλίτσα σου. Εγώ που ήμουνα κοντά στους κριτές τους ξετρέλανε :D

Πολλά συγχαρητήρια στην παραμυθένια Σεμέλη αλλά και στην γατοκαταπληκτική της μαμά!!!:up::up::up:

Για μια ακομα φορα καταγοητευσε τους κριτες και πηρε σε ολα exellent και μια σημαντικη διακριση που λεγετα CAC!!

Υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα Γιούλιτσκα
9420176c.jpg

Υ.Γ Και να προσθέσω σ'αυτό πουυ είπε πιό πάνω η Ράνια...;)
Δεν την καμάρωναν μόνο οι κριτές ,αλλά και οι επισκέπτες!!!:up::up:

εγω να πω....οτι την ωρα που ηταν στους κριτες η Σεμελη...αλλα και ολα τα "δικα μας" γατακια:lol::lol:......ενιωθα μια απιστευτη υπερηφανια...και μεγαλη συγκινηση...και αυτο ειναι ασχετο απο τα βραβεια...ηταν υπεροχα ολα τα γατονια μας....αλλα κυριως οι...γονεις τους!!!!!!!:up::up::up:

εγω να πω....οτι την ωρα που ηταν στους κριτες η Σεμελη...αλλα και ολα τα "δικα μας" γατακια:lol::lol:......ενιωθα μια απιστευτη υπερηφανια...και μεγαλη συγκινηση...και αυτο ειναι ασχετο απο τα βραβεια...ηταν υπεροχα ολα τα γατονια μας....αλλα κυριως οι...γονεις τους!!!!!!!:up::up::up:

αυτο ξαναπες το...ολα αυτα τα γατακια ειναι ολονων μας!!!
Μαζι καποιοι απο εμας τα διαλεξαμε, μαζι τα φροντιζουμε, μαζι τα γιατρευουμε, μαζι τα αγαπαμε...

Σας ευχαριστω πολυ ολες κορτισια...σας ευχαριστω που μας τιμησατε στην εκθεση...τελικα αυτο που εμεινε ειναι οτι ειμαστε ενα πολυ ωραιο παρεακι χαρη στο mycat:)

Δεν κερδισε το Best in Show γιατι οι κυριες Κουνιτσες ηταν ακομα καλυτερες και αξια το κερδισαν εκεινες!!! Μπραβο τους!! :up::up:
Ευχομαι του χρονου με περισσοτερα Βιρμανικα η εκθεση μας και με βραβευσεις αυτης της υπεροχης φυλης! :):):)

Συγχαρητήρια για την πανέμορφη Σεμέλη και για ολα τα αλλα γατιά που διακρίθηκαν αλλα και για τα αλλα που δεν διακρίθηκαν:) Ολα ήταν πολύ ομορφα! Πρώτη φορά πήγα σε εκθεση και εχω να πώ οτι ήταν ωραία εμπειρία, μου άφησε θετικές εντυπώσεις:) Μου έδωσε την εικόνα μιας γιορτής και αυτό μου αρεσε παρα πολυ. Το μονο αρνητικό στην ολη υπόθεση κατα την αποψη μου ηταν η επιλογή να γίνουν δυο διαδοχικές εκθέσεις(Σαββατο&Κυριακή) Αυτό πιστεύω ηταν λάθος, οχι τοσο για τους συμμετέχοντες στην εκθεση αλλα ιδίως για τα γατιά. Μεγάλη ταλαιπωρία, μου φαίνονταν ολα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα:/: Εγώ πήγα Κυριακή στην εκθεση. Παρόλα αυτά η διοργάνωση ηταν καλή και θα ήθελα να πάρω μέρος μια φορά ετσι για την εμπειρία, θα το σκεφτώ μέχρι τον Απρίλη:D

Συγχαρητήρια για την πανέμορφη Σεμέλη και για ολα τα αλλα γατιά που διακρίθηκαν αλλα και για τα αλλα που δεν διακρίθηκαν:) Ολα ήταν πολύ ομορφα! Πρώτη φορά πήγα σε εκθεση και εχω να πώ οτι ήταν ωραία εμπειρία, μου άφησε θετικές εντυπώσεις:) Μου έδωσε την εικόνα μιας γιορτής και αυτό μου αρεσε παρα πολυ. Το μονο αρνητικό στην ολη υπόθεση κατα την αποψη μου ηταν η επιλογή να γίνουν δυο διαδοχικές εκθέσεις(Σαββατο&Κυριακή) Αυτό πιστεύω ηταν λάθος, οχι τοσο για τους συμμετέχοντες στην εκθεση αλλα ιδίως για τα γατιά. Μεγάλη ταλαιπωρία, μου φαίνονταν ολα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα:/: Εγώ πήγα Κυριακή στην εκθεση. Παρόλα αυτά η διοργάνωση ηταν καλή και θα ήθελα να πάρω μέρος μια φορά ετσι για την εμπειρία, θα το σκεφτώ μέχρι τον Απρίλη:D
Σε ευχαριστουμε Βασιλη:):)
Συμφωνω για το θεμα του "διημερου"...

στην Cote d'Azur στη Γαλλια εγινε το σ/κ που μας περασε Εκθεση Βιρμανικων με πανω απο 100 γατες...
Σας αφηνω να οργιασετε με τη φαντασια σας :lol::lol::lol:μονο αυτη μας παρηγορει:lol::lol::lol:

Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο,καθομασταν ολες απο πισω και καμαρωναμε σαν να ηταν το δικο μας γατουνι,οικογενειακη υποθεση!!!:up::lol::up:

Παιδιά εγώ θα σας πω κάτι να γελάσετε. Στην έκθεση όταν διαγωνιζόταν ο Yogi για το μπεστ οφ δε μπεστ μου είχαν δώσει εμένα ένα περσικό να παρουσιάσω στους κριτές. Μόλις είπε το όνομα του μικρού εγώ έκανα νοήματα και πανηγυρισμούς στην Δώρα. Φαντάζεσαι τον ιδιοκτήτη αυτού που κρατούσα στριφνίλα?:lol:

Συγχαρητηρια στο Σεμελακι
Χαιρομαι ιδιαιτερα που εχουμε ενα αντιπροσωπευτικοτατο δειγμα της φυλης!;)

Και μια ισχυρη δοση γαι τους λατρεις των lilac point!!!

152_5225.jpg

152_5274.jpg

Bellissima_krb_4_kleiner-.jpg

Bellissima_und_Cashmere-.jpg

Cashmere_5_Monate.jpg

Cashmere_Portrait_2.jpg

Cashmere_im_Koerbchen2.jpg

Cool_Lady_kleiner.jpg

big_7869791_4_449-624-.jpg

Συγχαρητηρια στο Σεμελακι
Χαιρομαι ιδιαιτερα που εχουμε ενα αντιπροσωπευτικοτατο δειγμα της φυλης!;)
σας ευχαριστουμε κυριε Διονυση...εσεις ειστε και ειδημων:cool: και η γνωμη σας μας κολακευει:redface::D

τωρα σου γραφω απο το πατωμα...εχω πεσει λιποθυμη απο τα λιλα μωρα...δεν υπαρχουν αυτες οι γατες...
Πραγματικες πορσελανες...:inlove::inlove::inlove:
που ειναι μια νεανικη ψυχη να χασει τη μιλια της:whistle:

κι αφου μιλαμε για Λιλα...:P

αυτη ειναι ωραια και το ξερει κιολας:rolleyes:

Loesje%20startfoto.jpg

κι αφου μιλαμε για Λιλα...:P

αυτη ειναι ωραια και το ξερει κιολας:rolleyes:

Loesje%20startfoto.jpg

Αν το ξερει λεει.....:cool:

Διονυση εχεις δει ποτε το εκτροφειο της felinadia της Ιταλιδας?:)

Αγγλικα Οξφορδης:P

KITTENS
Unfortunately Tsoen not pregnant when they get them back into heat is again covered:

Rosecitycoon's Tsoen-Kyan-Kse

Int. Ch. Rosecitycoon's Boy Shichinin

να κι ενα ομορφο Βιρμανοτορτελινι...:P

hally-2.jpg

hally-1.jpg

Διονυση εχεις δει ποτε το εκτροφειο της felinadia της Ιταλιδας?:)

Νομιζω πως οχι!
Εχεις το link?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back