Birman-maniacs

Καλημερα!
Αγαπητη Γιουλιτσκα,το Indigo ενστικτο μου μου λεει οτι σημερις εισαι καπως ετσι:
2267482604_814c11b40c_o.jpg

...ας σε σηκωσουμε λοιπον λιγο...
329205195_d46ca5b152_o.jpg

...ελα,μην κανεις ναζια...
4157600432_a7e3a86538_b.jpg

...ετσι μπραβο!:D
2317359876_771b10bca6.jpg
2682694574_fbbafba878_b.jpg
3744665926_18acbba30f.jpg
3757191545_08c64674c9_b.jpg
3828604697_7a3de590ec.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν ειναι ετσι την βαψαμε...
η σελιδα που μου εβαλες ειναι παρα πολυ καλη!την εριξα χθες μια ματια...και σημερα θα την ξεκοκαλισω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ετσι ειμαι! καστανη και μυστηριωδης:cool::lol::lol:

2682694574_fbbafba878_b.jpg

Κριμα,κι εχω συνταγη για κατι τελεια ζαχαρωτα γατα...
Πες μαρη,θες;Περσι εγιναν πολυ πετυχημενα,μονο στο σχημα δεν ειναι σαν του ζαχαροπλαστειου,αλλα οπως λεει κι ο παππους μου,εκει μεσα που πανε ολα ιδια ειναι.:lol:
Κι εμένα αυτό λέει:P

οχι καλε...Σμυρνια απο τη μερια της μαμας...απο εκει ηταν οι παππουδες μου αλλα δεν πηγα ποτε...
μονο στο χωριο του μπαμπα τα καλοκαιρια...ξυποληταρια ολη μερα αλητευα με παιδακια μου μυριζαν γαλα και γιαουρτι:)μου αρεσαν αυτα τα απλα παιδια...:)

ειναι ενας γατος Βιρμανιας blue point:):lol:
soulmatefoto14.jpg

Mια ερώτηση: εγώ τί φταίωωωωω....:rolleyes::rolleyes:
ειμαστε οι γατες λαστιχο:cool::cool::lol:

201000001391.png
Θα το κάνω αφίσα να το πάω δώρο στη δασκάλα της yoga:lol:

την διαβασα οοοολη την σελιδα...μιλαμε υπεροχη ετσι...και τωρα φυσικα η βιρμανιας ειναι η πρωτη στις προτιμησεις μου...
και αν καποτε αποκτισω θελω(με σειρα προτερεοτητας)

Chocolate point ,Blue point ,Seal point ,Lilac point !!!

εσας?ποια ειναι οι αγαπημενοι σας χρωματισμοι?

Γιουλη ηρθε το dvd της μικρης και το ειδε μια φορα μονη της και μια μαζι μου και θελει να το ξαναδει..:blink::blink:
Παντως τι ομορφα που ειναι αν και τα δικα σου ειναι πιο ωραια απο αυτα που παιζουν..:P:rolleyes::rolleyes:

την διαβασα οοοολη την σελιδα...μιλαμε υπεροχη ετσι...και τωρα φυσικα η βιρμανιας ειναι η πρωτη στις προτιμησεις μου...
και αν καποτε αποκτισω θελω(με σειρα προτερεοτητας)

Chocolate point ,Blue point ,Seal point ,Lilac point !!!

εσας?ποια ειναι οι αγαπημενοι σας χρωματισμοι?
οι περισσοτεροι μου αρεσουν γιατι κοιταω και τα χαρακτηριστικα περαν του χρωματος.... λιγοτερο απο ολα μου αρεσουν τα red και οι περισσοτερες seal ταρταρουγες...:P
Γιουλη ηρθε το dvd της μικρης και το ειδε μια φορα μονη της και μια μαζι μου και θελει να το ξαναδει..:blink::blink:
Παντως τι ομορφα που ειναι αν και τα δικα σου ειναι πιο ωραια απο αυτα που παιζουν..:P:rolleyes::rolleyes:
σας ευχαριστουμε αμφοτερες...ειναι γλυκα η μικρη:)

Γιουλη πηγαινε στο site backarras και δες την guardian angel!!!

"οι περισσοτεροι μου αρεσουν γιατι κοιταω και τα χαρακτηριστικα περαν του χρωματος"

ενοωντας χαρακτηριστηκα?...αναλογα με το χρωματισμο μπορει να διαφερει και το σχημα πχ του πρωσοπου? ή η ιδιοσυγκρασια μιας γατας βιρμανιας?...
συνχωρεστε με τον ανοιδεο...

Γιουλη πηγαινε στο site backarras και δες την guardian angel!!!
την ειχα δει Διονυση...ειναι στο τυπο σου;)
εμενα μου αρεσε πολυ ο κοκκινος Romeo:rolleyes:

"οι περισσοτεροι μου αρεσουν γιατι κοιταω και τα χαρακτηριστικα περαν του χρωματος"

ενοωντας χαρακτηριστηκα?...αναλογα με το χρωματισμο μπορει να διαφερει και το σχημα πχ του πρωσοπου? ή η ιδιοσυγκρασια μιας γατας βιρμανιας?...
εννοω οτι μπορει μια πολυ ομορφη ταρταρουγα ως μορφολογια και γλυκα να με αγγιζει δηλαδη αλλα το χρωμα να μη με ξετρελαινει...ή να δω μια seal που μου αρεσει το χρωμα και κατι στην εκφραση της να μη μου κανει κλικ...εγω ειμαι πολυ του "υφους" στη γατα...
θα σου δειξω πιο κατω τι εννοω....:)

Οχι καμια σχεση!
Απλα η Γιουλη λεει οτι περα απο το χρωμα κοιταζει και τα μορφολογικα χαρακτηριστικα καθε γατας.
Το χρωμα δεν επηρεαζει ή δεν επηρεαζεται απο την μορφολογια!

σωστα Διονυση...αλλα να...λεγαμε και για κατι seal tabbies που απλωνει η μασκα τους πολυ και γινονται λιγο μπλιαχ:redface::P:lol:

Για παραδειγμα αυτη η lilac ειναι μια παρα πολυ ασχημη γατα και μορφολογικα......χαλια!!!!:lol::lol::lol::lol:

abbey4.jpg

οποτε αν μας αρεσει σαν χαρακτηρας!!και γενικα σαν ρατσα...μετα επιλεγουμε χρωματισμο καθαρα απο θεμα γουστου...ετσι?
επισης στην ελλαδα γετακια μονο απο γεννες ιδιωτη ή απο εκτροφειο εξωτερικου ε?...ελληνικο εκτροφειο οπως διαβασα δεν εχουμε(εκτος αν αποκτησαμε)

χωρις να ειμαι ο πλεον ειδικος τελικα συμπεραινω πως οι βιρμανιες που εχουν τη ταση να εχουν πιο γλυκο, χαμογελαστο προσωπο (οπως ειχα αναφερει και η Γιουλη κατι ποστ πριν) φαινεται να ειναι και πιο κοντα στα ιδανικα της φυλης.
Οποτε ωραια τα χρωματα αλλα καποιες γατες βιρμανιας ανεξαρτητου χρωματος ειναι αλλου :happy:

οποτε αν μας αρεσει σαν χαρακτηρας!!και γενικα σαν ρατσα...μετα επιλεγουμε χρωματισμο καθαρα απο θεμα γουστου...ετσι?
επισης στην ελλαδα γετακια μονο απο γεννες ιδιωτη ή απο εκτροφειο εξωτερικου ε?...ελληνικο εκτροφειο οπως διαβασα δεν εχουμε(εκτος αν αποκτησαμε)

Ο χρωμματισμος ειναι καθαρα θεμα γουστου.;)

κατα τη γνωμη μου ψαχνεσαι με εκτροφεια οχι βασει χρωματος αλλα βασει γατακιου..δηλαδη βλεπεις τα διαθεσιμα γατακια και οποιο σου κανει κλικ και για οποιο λογο εσυ θελεις:)
εκτροφειο Ελληνικο ετοιμαζεται...

Διονυση τη NUANCES την ειδες?

quincy1.jpg
ο
κοιτα ενα κοκκινο μωρο...:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back