Birman-maniacs

Καλημέρα σε όλους!Δώρα καντο το προβατάκι το ενα να εχει τρυπα για μπρελοκακι το αλλο που ειναι για αντρα που σου ειπα θα στηθει κάπου!πότε θα είναι έτοιμα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!! βρηκατε ευκολα το δρομο της επιστροφής?????? ;)

Καλημέρα σε όλους!Δώρα καντο το προβατάκι το ενα να εχει τρυπα για μπρελοκακι το αλλο που ειναι για αντρα που σου ειπα θα στηθει κάπου!πότε θα είναι έτοιμα??
Πότε τα θέλεις;Επειδή θα λείψω κάποιες μέρες ρωτάω.Δεν στέκεται όρθιο,τα ποδαρακια του είναι πολύ λεπτά...;)

Καλημέρα!
Erefer τελειο το site! Μπορω να σε βοηθήσω με φωτό, υλικο και ιδεες να το εμπλουτίσεις και να γινει πολύ ομορφο... επίσης η ιδεα της Φωτεινης για τη φιλη της ειναι πολυ καλή. Παρα πολύ συντομα θα εχω συνδεση σπίτι και θα ασχοληθω ζεστα.
Ειμαι σήμερα στο σπιτι της Φωτεινης και αισθανομαι τοσο τυχερη που γνωρισα τη Ρενατα και καταφερα να τη χαιδεψω και να τη ψιλοζουλήξω.
Ειναι μια κουκλα και τοσο καλη γατουλα. Την καθαρισε με το μωρομαντηλο η μαμα της απο την αμμο και παρολο που δεν της αρεσε της κακομοιρας καθισε υπομονετικά...

Επισης γνωρισα και τα κουκλια Αλφρεντο και pisu που είναι πανεμορφα και τοσο καλουλια....

Συμπερασμα: Τα Βιρμανάκια είναι γατια μοναδικα και υπεροχα!

Φιλάκια πολλά και απο τη Φωτεινούλα!

Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν...:)

Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν...:)

Καλο Πασχα και σε σενα Αντουλα.
Με υγεια και χαρα!

Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο!

Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.:hmm:Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου;:lol:
οχι ρε συ σιγα μην κανεις αλλο!!!
αυτο ειναι πολυ ωραιο,αστο ετσι δεν πειραζει,σιγα την διαφορα...
σ'ευχαριστω και παλι και καλο Πασχα:)

Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο!
διορθωση:Μελανωρ =αντρας απο μελι....
αρα και γλυκος ναι Γιουλακο εχεις δικιο...:D

Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια?:lol:
Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη????????????:lol:
Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!!:D

Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια?:lol:
Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη????????????:lol:
Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!!:D

Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!!:lol:
Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! :lol:

αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι
ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι....:lol:
καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα!

Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! :lol:
ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου?:P
παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας?:lol:

πολλα φιλια στο Φωτεινακο...........

ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα?:)

καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!!;)

ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου?:P
παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας?:lol:

Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα?
Βιρμανοπλακωμός:lol:

Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη!

Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα?
Βιρμανοπλακωμός:lol:

Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη!
βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!!:)
μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια..
αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back